Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nKrkan

#3201 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nKrkan »

The draw for the play-offs will be held on 18 October 2015.[5] The teams will be seeded for the play-off draw according to the UEFA national team coefficient rankings updated after the completion of the group stage. The four top-ranked teams will be seeded and be paired with unseeded teams.[6]
Šibicar

#3202 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šibicar »

Ironija je što i ovi nenosioci mole boga da nas izvuku. :mrgreen:
Logovan

#3203 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Logovan »

Šibicar wrote:Ma sa svakom ovom reprezentacijom se može igrati,ali bi nam Slovenija najbolje pasovala.
Em ih možemo izbaciti, em bi bila invazija na Sloveniju, naša raja bi im okupirala pola države.

1. Slovenija
2. Irska
3. Norveška
4. Turska

Dobijemo li Tursku, 90% smo ispali.
nKrkan

#3204 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nKrkan »

Logovan wrote:
Šibicar wrote:Ma sa svakom ovom reprezentacijom se može igrati,ali bi nam Slovenija najbolje pasovala.
Em ih možemo izbaciti, em bi bila invazija na Sloveniju, naša raja bi im okupirala pola države.

1. Slovenija
2. Irska
3. Norveška
4. Turska

Turska - Švedska ko da gledam . :D
BHF_Manijak

#3205 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by BHF_Manijak »

nKrkan wrote:
Gdje će sa Širletom u napadu nešto pogodit , onaj Kruse samo uš'o dao gol kad uz to dodaš Reusa koji je sa broda fulao more ,normalno da se desi onakva predstava .

Bolje da su Gomeza vratili .
Ma ne mogu bez klasicnog spica, suplja prica ba, jebo ih Guardiola i lazna devetka! Mullera neka gurnu naprijed, bar moze solidno to odigrati.
Kazem opet, realizacija sansi u ovim kvalifikacijama je 0!

Doduse Loew je debil mijenjao sistem igre u odnosu na SP, prikazivali su graficki na RTL-u prije pocetka utakmice sta je sve mijenjao defanzivno i ofanzivno. Satro filozof, jebem ga mrljava!
Edin H.

#3206 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Edin H. »

Logovan wrote:

1. Slovenija
2. Irska
3. Norveška
4. Turska

Mogu nasi napraviti invaziju, ali dobice rtuka chunaru, osim obaveznih, za nase navijace. I u Belgiji je ostalo nase raje napolju.
Grean

#3207 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Grean »

Ima nasih dovoljno u Sloveniji sa lokalnim pasosem da napune Stozice.
Šibicar

#3208 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šibicar »

Edin H. wrote:
Logovan wrote:

1. Slovenija
2. Irska
3. Norveška
4. Turska

Mogu nasi napraviti invaziju, ali dobice rtuka chunaru, osim obaveznih, za nase navijace. I u Belgiji je ostalo nase raje napolju.
Boli nas ćuna,slavilo bi 20 000 bošnja u centru Ljubljane odlazak na EP. :mrgreen:
nKrkan

#3209 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:
nKrkan wrote:
Gdje će sa Širletom u napadu nešto pogodit , onaj Kruse samo uš'o dao gol kad uz to dodaš Reusa koji je sa broda fulao more ,normalno da se desi onakva predstava .

Bolje da su Gomeza vratili .
Ma ne mogu bez klasicnog spica, suplja prica ba, jebo ih Guardiola i lazna devetka! Mullera neka gurnu naprijed, bar moze solidno to odigrati.
Kazem opet, realizacija sansi u ovim kvalifikacijama je 0!

Doduse Loew je debil mijenjao sistem igre u odnosu na SP, prikazivali su graficki na RTL-u prije pocetka utakmice sta je sve mijenjao defanzivno i ofanzivno. Satro filozof, jebem ga mrljava!
Ja sam stek'o dojam da oni nisu htjeli bolje , ali ima i tog do Jogia što glumi ćelavog, gura Gotzea u špic ,par utakmica igra 3-5-2 pa 3-6-1 pa se vrati na 4-3-3 , a možda je i bolje za njih što su ovako završili , prošle kvalifikacije sve prekucaju i žabari ih lagano izbace , valjda će sad obrnut ovaj redoslijed na EURU . :thumbup:
p206

#3210 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by p206 »

Slovenija ili Norveška...
Ali pošto mi sve radimo na teži način, dobićemo nekog jačeg protivnika.

Što bi bilderi rekli...
Image
Logovan

#3211 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Logovan »

Edin H. wrote: Mogu nasi napraviti invaziju, ali dobice rtuka chunaru, osim obaveznih, za nase navijace. I u Belgiji je ostalo nase raje napolju.
Ma to jeste, ali biće naših bruku taman nam rekli da će primiti samo stotinjak navijača.

Kada je izvlačenje? I kada se utakmice baraža tačno igraju?
Bosanski_kralj

#3212 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Bosanski_kralj »

It_is_a_Leclerc wrote:
Edin H. wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ma koji Turci.. Šta vam je.. To je izgubiti, sad pa sad :D

Nama je kapak - Danska ili Švedska. Zavisno ko će od ove dvije biti nosilac, a ko neće.

Da je sa Svedjanima, da izvrijedjamo Ibrahihimovica :izet:
Da mu ne damo spavati i vičemo Messi, Messi.
Ne, ne, morali bi vikati Guardiola, Guardiola. :oops: :mrgreen:
Edin H.

#3213 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Edin H. »

Logovan wrote:
Edin H. wrote: Mogu nasi napraviti invaziju, ali dobice rtuka chunaru, osim obaveznih, za nase navijace. I u Belgiji je ostalo nase raje napolju.
Ma to jeste, ali biće naših bruku taman nam rekli da će primiti samo stotinjak navijača.

Kada je izvlačenje? I kada se utakmice baraža tačno igraju?
http://www.uefa.com/uefaeuro/finals/draws/index.html
Herr Flick

#3214 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Herr Flick »

Bicemo nositelji u barazu ali treba prvo da se plasiramo u baraz :)
Logovan

#3215 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Logovan »

Kao šta sam i mislio. Hvala. :thumbup:
BHF_Manijak

#3216 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by BHF_Manijak »

nKrkan wrote:
Ja sam stek'o dojam da oni nisu htjeli bolje , ali ima i tog do Jogia što glumi ćelavog, gura Gotzea u špic ,par utakmica igra 3-5-2 pa 3-6-1 pa se vrati na 4-3-3 , a možda je i bolje za njih što su ovako završili , prošle kvalifikacije sve prekucaju i žabari ih lagano izbace , valjda će sad obrnut ovaj redoslijed na EURU . :thumbup:
Ma sad se tjese onom floskulom da su "Turnier Mannschaft". OK, slazem se, ali su ranijih godina uvijek derali kvalifikacije bez remija ili poraza, medjutim ove se nekarakteristicno uzasni. Valjda se nafurali nakon Svjetskog, sta li...

Ali ima dosta i do toga da Joachim glumi filozofa, kako rekoh gore. Tako je poceo i na Svjetskom sa Lahmom na zadnjem veznu, pa mu u Njemackoj jebali naninu nanulicu, pa je debil vratio sve na staro i na kraju uzeo titulu!
Jebo li ga Guardiola i njegov sistem, ne znam ko ga nafura na to...

Moraju podici nivo igre za 40%, a o odbrani da ne govorim. Sad jurisaju previse naprijed i zato svaku jebenu tekmu primaju golove. Samo u zadnjih 6 utakmica protiv Gibraltara mrezu sacuvali. :-) :-) :roll: I to su objasnjavali na RTL-u.

Nego, mi o Svabama, ovi o barazu, jebu nam ba koncepciju. :lol: :mrgreen:
Edin H.

#3217 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Edin H. »

Herr Flick wrote:Bicemo nositelji u barazu ali treba prvo da se plasiramo u baraz :)
Ako Kiprani I Izraelci citaju forum, jasno je i njima da nemaju sta ocekivati :D
todd_smith

#3218 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by todd_smith »

jebala vas merkelovka ba, oni su prosli ko ih jebe

:mrgreen:
nKrkan

#3219 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:
nKrkan wrote:
Ma sad se tjese onom floskulom da su "Turnier Mannschaft". OK, slazem se, ali su ranijih godina uvijek derali kvalifikacije bez remija ili poraza, medjutim ove se nekarakteristicno uzasni. Valjda se nafurali nakon Svjetskog, sta li...

Ali ima dosta i do toga da Joachim glumi filozofa, kako rekoh gore. Tako je poceo i na Svjetskom sa Lahmom na zadnjem veznu, pa mu u Njemackoj jebali naninu nanulicu, pa je debil vratio sve na staro i na kraju uzeo titulu!

Moraju podici nivo igre za 40%, a o odbrani da ne govorim. Sad jurisaju previse naprijed i zato svaku jebenu tekmu primaju golove. Samo u zadnjih 6 utakmica protiv Gibraltara mrezu sacuvali. :-) :-) :roll: I to su objasnjavali na RTL-u.

Ili mi njima :D

U novembru imaju prijateljske s Holandijom i Francuskom pa u martu s Italijom i Engleskom , e ja se nadam da će tu pokazat zašto su prvaci svijeta.

Edit : Todore ne možemo na svakoj temi o našem baražu i gostovanju u Sloveniji . :D
BHF_Manijak

#3220 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by BHF_Manijak »

Ma nece, sto je najzalosnije. Pa on bas iskoristi prijateljske da do milog Boga promijesa sve. Sjeti se s Australijom, USA itd.., prijateljskih utakmica i brukanja.
nKrkan

#3221 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:Ma nece, sto je najzalosnije. Pa on bas iskoristi prijateljske da do milog Boga promijesa sve. Sjeti se s Australijom, USA itd.., prijateljskih utakmica i brukanja.
Računam da su im to bili mizerni protivnici 8) ,po meni bi trebali bit naloženi protiv žabara ko da igraju finale EURA,al ko će ih znat pomenuo si već te rezultate.
todd_smith

#3222 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by todd_smith »

nKrkan wrote:
BHF_Manijak wrote:
nKrkan wrote:

Ili mi njima :D

U novembru imaju prijateljske s Holandijom i Francuskom pa u martu s Italijom i Engleskom , e ja se nadam da će tu pokazat zašto su prvaci svijeta.

Edit : Todore ne možemo na svakoj temi o našem baražu i gostovanju u Sloveniji . :D
e evo placem brate sto je repka koja je prvak svijeta vcrs uzela bodove i zavrsila prva u grupi i ima ekipu o kojoj 95% Evrope moze samo sanjati, sve mi suze naviru, nemojte vise molim vas

:mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3223 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Velkoski »

LOW je debil i tu je kraj diskusije.

Fakat je prava mudžiza da nam je on donio titulu svjetskog prvaka. :mrgreen:
BHF_Manijak

#3224 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by BHF_Manijak »

Cuj Todda dijasporca... 8-) :mrgreen: :skoljka: