Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
King Theoden

#3201 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

strucnjakdemagog wrote:sto se tice ovog kakve su djevojke na moru, to je posebna tema i bolje je da ne pisem o tome, jer ce misliti da mrzim zene. ali ukratko, na moru je diskrecija zagarantovana. kad bi zenska bila sigurna da se neces okolo hvaliti da si spavao sa njom, sanse za sex bi ti se povecale bar za 50
Imam 20+ razloga da ti vjerujem :thumbup:

Vidiš pustopoljino, ovako razmišljamo mi muškarci. Ako neki kaže da nije tako, znaj da hoće neš od tebe. Ako ni to neće, onda je gay.
pustopoljina wrote:RL stvari logicno mogu brze ici jer VIDIS s kim imas posla.
Da te korigujem nakon prve rečenice.
U rl vidiš samo njega, i to dio koji se da vidjeti tj obično se radi o zamračenim prostorijama diskoteke, tako da...
Za razliku od toga, na instagramu recimo vidiš njega, al ne samo njega nego i cijeli život tj okruženje u kojem obitava. Dakle, to nije razlog. Razlog treba tražiti negdje drugdje.
Xavier1

#3202 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Ne brinem ja za Ludzaka. Promijene se sve vremenom. I Cendlerka i Boemica ce prestati da glume nedoirljive kad sa 35 budu same jos uvijek.
pustopoljina

#3203 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:
pustopoljina wrote:Uh, vrve novine i tv prirodnim i cupavim. Trazene. i vi se, naravno, javljate curama sa 5 folowera..
Zasto lazete sebe :)

pa kontas li ti sta sam napisao? ajde procitaj jos jednom, ne trci pred rudu. ako ne skontas, javi se da ti pojasnim. :wink:
Kontam, nadjes onu koju na fb vidis napucanu na nekoj svadbi i onda ima da se nacrta kad je zovnes na kafu...nista pegla, haljina taj rad...zuri ti se...a znas da ce se napucati kad krenete nekud.
Jel' to?
Samo da pozuri, kad ti kazes haj'mo izaci
Xavier1

#3204 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Dino34 wrote:
strucnjakdemagog wrote:sto se tice ovog kakve su djevojke na moru, to je posebna tema i bolje je da ne pisem o tome, jer ce misliti da mrzim zene. ali ukratko, na moru je diskrecija zagarantovana. kad bi zenska bila sigurna da se neces okolo hvaliti da si spavao sa njom, sanse za sex bi ti se povecale bar za 50

Vidiš pustopoljino, ovako razmišljamo mi muškarci. Ako neki kaže da nije tako, znaj da hoće neš od tebe. Ako ni to neće, onda je gay.
Brate ti jedan dan u vjeri drugi si bio sa njih ne zna im se broj.
pustopoljina

#3205 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Dino34 wrote:

pustopoljina wrote:RL stvari logicno mogu brze ici jer VIDIS s kim imas posla.
Da te korigujem nakon prve rečenice.
U rl vidiš samo njega, i to dio koji se da vidjeti tj obično se radi o zamračenim prostorijama diskoteke, tako da...
Za razliku od toga, na instagramu recimo vidiš njega, al ne samo njega nego i cijeli život tj okruženje u kojem obitava. Dakle, to nije razlog. Razlog treba tražiti negdje drugdje.
Like never ever padoh u nekom zamracenom cosku diskoteke :-)
Previse filmova.
U rl vidis sav taj zivot sa slika u jednoj slici i vidis kako se poklapaju slika i ton. I sta i kako radi.

To sa 50%vise seksa sam isto davno rekla, al' to je vas problem kad citav forum razvlaci onu profesoricu iz varesa...samo zbog slika. To je i vas dvostruki moral.
strucnjakdemagog

#3206 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by strucnjakdemagog »

pustopoljina wrote:Sad ide ono...
Pa zensko si, majku mu...de se malo uredi, de malo gdje si depilirana, de malo uzu odjecu..de malo gladuj...
Al' samo prirodno i jednostavno
:skoljka:

dakle, hocu da izadjem sa djevojkom koju sam upoznao preko fejsa i imam je u prijateljima. dopisujemo se neko vrijeme i ja sam vec prostudirao njene slike, a vjerovatno i ona moje, zar ne? e sad mi reci, zasto ona na tom prvom dejtu mora biti dotjerana?
a grijesis i sto se tice tih jbn folowera. znaci, ako ih ima vise, bolja je riba? :lol: pa samo kreten moze tako rezonovati. bgm nas potcjenjujete.
strucnjakdemagog

#3207 Re: Facebook za upoznavanje ...

Xavier1 wrote:Ne brinem ja za Ludzaka. Promijene se sve vremenom. I Cendlerka i Boemica ce prestati da glume nedoirljive kad sa 35 budu same jos uvijek.

:lol:

nece biti same, bice macke tu. :D
King Theoden

#3208 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

Boemica wrote:
pustopoljina wrote:Uh, vrve novine i tv prirodnim i cupavim. Trazene. i vi se, naravno, javljate curama sa 5 folowera..
:lol: :thumbup:
Haj da vas po ko zna koji put demantujem.
Znamo li se, pustopoljino?
Da ti uštedim tipkanje reći ću da ne znamo.
Od svih žena sa foruma jedino znam kako izgleda boemica(i to samo lice), chendle, dio munce( :mrgreen:)
Oči od missice i frizure od loo i @nova_ja
To je sve. A izaći ću sa svakom. Evo i s tobom. Ne moram te vidjeti. Znam da me nijedna žena neće pojesti, neće ukrasti i prodati šiptarima i dijelove, neće silovati o sl. Jedino "zlo" koje me može potrefit jeste to da je smaračica. Lijek je telefon. Izvini, moram napisati poruku. il da me neko nazove.
Dakle, ako si već pisala i kroz to dopisivanje od tri dana shvatila da se ne radi o pacijentu koji piše sa psihijatrije, šta te koči da izađeš?
Opet: neće te silovat, ukrast, ubit, pljuvat, posipat sokom, gađati mehkom stolicom i sl. Neće ti ništa.
strucnjakdemagog

#3209 Re: Facebook za upoznavanje ...

Xavier1 wrote:
Dino34 wrote:

Brate ti jedan dan u vjeri drugi si bio sa njih ne zna im se broj.

da dino nije zapravo miroslav ilic? :lol:
Boemica

#3210 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

A možda je to djevojci bio način da ga odbije, a ne bude direktna.
Move on i to je to.
pustopoljina

#3211 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:
Pa zensko si, majku mu...de se malo uredi, de malo gdje si depilirana, de malo uzu odjecu..de malo gladuj...

dakle, hocu da izadjem sa djevojkom koju sam upoznao preko fejsa i imam je u prijateljima. dopisujemo se neko vrijeme i ja sam vec prostudirao njene slike, a vjerovatno i ona moje, zar ne? e sad mi reci, zasto ona na tom prvom dejtu mora biti dotjerana?
a grijesis i sto se tice tih jbn folowera. znaci, ako ih ima vise, bolja je riba? :lol: pa samo kreten moze tako rezonovati. bgm nas potcjenjujete.
Vi ste to spominjali..cini mi se bas ti..nesto nije neka riba..oko 1000 followers...
Pa nece biti dotjerana ko za maturu, ali nece ni izaci ako te sedmice zivi ko u kasarni. Zna i ona koje su njene prednosti i slabosti, upotrijebice ih- kao i ti svoje.
King Theoden

#3212 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

Xavier1 wrote: Brate ti jedan dan u vjeri drugi si bio sa njih ne zna im se broj.
Ne kažem da sam to ja. Čuješ, pričaju ljudi, jelte :wink:
King Theoden

#3213 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

Boemica wrote:A možda je to djevojci bio način da ga odbije, a ne bude direktna.
Move on i to je to.
Al baš svaka :?: hej, visokoobrazovan, lijep i kulturan.
Šta hoćete? Da možda nećete salku nadničara ili muriza dilera koji će vam malo-malo spucat šamar?
strucnjakdemagog

#3214 Re: Facebook za upoznavanje ...

pustopoljina wrote:
strucnjakdemagog wrote:

Vi ste to spominjali..cini mi se bas ti..nesto nije neka riba..oko 1000 followers...
Pa nece biti dotjerana ko za maturu, ali nece ni izaci ako te sedmice zivi ko u kasarni. Zna i ona koje su njene prednosti i slabosti, upotrijebice ih- kao i ti svoje.
pa jbt, vidim je na fejsu kakva je dotjerana. sto se mene tice, nek izadje bez sminke, samo nek bude prirodna i opustena. nek ne glumi trebu. zar je to tesko?
slabo ti poznajes muskarce, vjeruj mi na rijec.
Boemica

#3215 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

Dino34 wrote:
Boemica wrote:A možda je to djevojci bio način da ga odbije, a ne bude direktna.
Move on i to je to.
Šta hoćete? Da možda nećete salku nadničara ili muriza dilera koji će vam malo-malo spucat šamar?
Pa šta sad? Svaki obrazovan lijep i kulturan momak mi se mora sviđat i moram izaći sa njim?
Možda vi sami sebe podcjenjujete pa mislite da je to neka ultra rijetkost, ali ja znam more pametnih, finih, obrazovanih i kulturnih momaka pa nemam želju da izlazim s njima :) Ne zato što tražim kamiondžiju, nego zato što ne mora sve to da znači da će mi se po defaultu i sviđat.
pustopoljina

#3216 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Dino34 wrote:
Boemica wrote:
:lol: :thumbup:
Haj da vas po ko zna koji put demantujem.
Znamo li se, pustopoljino?
Da ti uštedim tipkanje reći ću da ne znamo.
Od svih žena sa foruma jedino znam kako izgleda boemica(i to samo lice), chendle, dio munce( :mrgreen:)
Oči od missice i frizure od loo i @nova_ja
To je sve. A izaći ću sa svakom. Evo i s tobom. Ne moram te vidjeti. Znam da me nijedna žena neće pojesti, neće ukrasti i prodati šiptarima i dijelove, neće silovati o sl. Jedino "zlo" koje me može potrefit jeste to da je smaračica. Lijek je telefon. Izvini, moram napisati poruku. il da me neko nazove.
Dakle, ako si već pisala i kroz to dopisivanje od tri dana shvatila da se ne radi o pacijentu koji piše sa psihijatrije, šta te koči da izađeš?
Opet: neće te silovat, ukrast, ubit, pljuvat, posipat sokom, gađati mehkom stolicom i sl. Neće ti ništa.
To sto imam nekog?
To sto zelim nekog drugog, ne tebe?
Tog sto mi se ne uklapas u moj zivot?
To sto mi izgledas kao neko ko nabija kilometrazu? (A nisi psiho, samo- recimo- ne bi mi bio interesantan, ni kad sam trazila musko).
Razloga jos toliko...
Ovo je radi diskusije.
U stvarnom zivotu dodaj uz to gore jos i:
To sto ti mati mogu biti :lol:
Xavier1

#3217 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.
strucnjakdemagog

#3218 Re: Facebook za upoznavanje ...

Dino34 wrote:
Move on i to je to.
aj ovo prvo dvoje, to im ne smeta, ali to sto je kulturan je najcesci razlog sta ga odbiju. :D
pustopoljina

#3219 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:
Dino34 wrote:
Move on i to je to.
aj ovo prvo dvoje, to im ne smeta, ali to sto je kulturan je najcesci razlog sta ga odbiju. :D
Ponovo:
Pa promijeni pristup, ako mislis da u tome grijesis.
strucnjakdemagog

#3220 Re: Facebook za upoznavanje ...

Xavier1 wrote:Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.

pa eto rekose da je lijep. mozda lazu. zenska politika. :D
pustopoljina

#3221 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

To je besmisleno...je li lijep ili nije.
Ako je prosjecan- jednoj je lijep, drugoj i nije...
On je cinican i ogorcen...to sam vidjela jos u onom postu kad je na prijedlog da curu vodi u neku galeriju, odgovorio nesto u fazonu- a one sve neke umjetnicke duse, u pm.

Hbm odvedi je na kupljenje sijena, samo nemoj biti tezak ko tuč.
strucnjakdemagog

#3222 Re: Facebook za upoznavanje ...

pustopoljina wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Dino34 wrote: Al baš svaka :?: hej, visokoobrazovan, lijep i kulturan.
Ponovo:
Pa promijeni pristup, ako mislis da u tome grijesis.
pazi nesto, ja se ne mijenjam niti prilagodjavam nikome. kakav sam - takav sam. oni koji me odlicno poznaju kazu da sam dobar covjek. :D a da svoj pristup ne moram mijenjati, dokaz je i desetine djevojaka sa kojima sam bio i jos toliko drugarica, poznanica i sl. dakle, budi sigurna da znam o cemu pricam.
strucnjakdemagog

#3223 Re: Facebook za upoznavanje ...

pustopoljina wrote:To je besmisleno...je li lijep ili nije.
Ako je prosjecan- jednoj je lijep, drugoj i nije...
On je cinican i ogorcen...to sam vidjela jos u onom postu kad je na prijedlog da curu vodi u neku galeriju, odgovorio nesto u fazonu- a one sve neke umjetnicke duse, u pm.

Hbm odvedi je na kupljenje sijena, samo nemoj biti tezak ko tuč.

evo opet se ne slazemo. naravno da je bitno, mozda i najbitnije da li je lijep ili nije. nemojte boga vam filozofirat ko da smo djeca. cuj nije bitno da li je lijep. ma ajte molim vas. :D
King Theoden

#3224 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

Boemica wrote: Pa šta sad? Svaki obrazovan lijep i kulturan momak mi se mora sviđat i moram izaći sa njim?
Ne moraš. Ali, kojeg se onda vraga tri puna dana dopisuješ sa frajerom???
Nije ti se javio zato što voli tvoje cvijeće.
pustopoljina wrote:To sto imam nekog?
To sto zelim nekog drugog, ne tebe?
Tog sto mi se ne uklapas u moj zivot?
To sto mi izgledas kao neko ko nabija kilometrazu?
Ovo gore važi i za tebe.
pustopoljina wrote:To sto ti mati mogu biti
Evo one klasične ženske nesigurnosti. Morala je isplivati, htjela ti to il ne.
Evo, ja ću izaći s tobom taman te moro pokupit u domu penzionera i vozao u kolicima. Šta sad?
Xavier1 wrote:Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.
Vidio sam ga. Lijep momak.
strucnjakdemagog

#3225 Re: Facebook za upoznavanje ...

Dino34 wrote: Evo, ja ću izaći s tobom taman te moro pokupit u domu penzionera i vozao u kolicima. Šta sad?
e sad si se zajebo. :lol:
Post Reply