Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako je Dolgopolov 5. nosioc turnira sa 50 i nekim rankingom a Damir 6ti sa 40 mjestom? Svejedno, Damir igra u finalu protiv Goffina.
Kad su se prijavljivali za turnir nije bilo tako.
Bojim se da nece moci proci Doga sutra jer ima slicnosti u njihovoj igri. Ukrajinac je tako dosadan s slice udarcima na sve strane, a i trci skoro kao Damir. Ipak, valja se nadati jos jednom finalu.
Tomahawk11 wrote:Jbt, umlati ga ko da je 204., a ne 4.
Nije odavno hladnije uzeo
8.dobijeni meč u nizu.
Šta hladnije?
Pa zverev prvi set imao 2 0 u gemovima, imao u 2 setu 3 set lopte..
Imao i 4 1 u gemovima.. haha
Damir se samo vracao i vracao ovo je njegov najsretniji odigrani mech, dobro naravno da je znanje u pitanju samo kad gledamo koliko se puta vracao ubljedljivo je najsretniji mech..
Sad protiv luđaka dolgopolova koji moze Damira otrest bez problema, a isto tako moze i izgubiti..
Nema tebe ni ovamo ni tamo, ako ovo ozbiljno mislis!? Poznavaoci teniske igre znaju da je ovo bio skoro pa perfect match naseg igraca!
Nisi gledao a?
Ne znaš da je imao prvo 2 - 0 zverev, al' haj to sa strane..
Znaš da je imao 4 - 1 u gemovima ne znaš a?
Znaš da je imao 40 ništa kod 5 4 ne znaš a ?
Ja kad sam ovdje vjerovao u Damira ti si mu jebao sve od do i sad si došao nakon što si kucao rezultati.com i praviš se pametan kako je lagan mech..
Pa da je iskoristio jednu brejk šansu ili završio 2 set dobio bi ga zadnji 6-1.
Ti ko da nikad nisi gledao tenis gledao
Ne kaže niko da je lagan meč, samo da je pokazao određenu zrelost i prevazišao sve prepreke.
Ranije bi se obično raspao i to bi bilo to.
I top 10 igrači gube breakove, ali uglavnom na kraju dobijaju mečeve. Hoćemo li reći da su nafaka?
Znao je i ranije masu puta na identican nacin uzet mech, fazon je sto je to Damirova igra jer prakticno u 70 posto situacija nema servisa i svako mo moze uzet gem to prvo...
Drugo ja sam dodao ZNANJE svaki put kad sam pisao ovo ne moze iz vedra neba nikako dobit vec znanjem..
A cinjenica je da je sad imao više srece nego obicno.
Kako je Dolgopolov 5. nosioc turnira sa 50 i nekim rankingom a Damir 6ti sa 40 mjestom? Svejedno, Damir igra u finalu protiv Goffina.
Bojim se da nece moci proci Doga sutra jer ima slicnosti u njihovoj igri. Ukrajinac je tako dosadan s slice udarcima na sve strane, a i trci skoro kao Damir. Ipak, valja se nadati jos jednom finalu.
Seed je bio u sedmici St. Petersburga a Damir je tad bio 55. igrač a Dolgopolov 52.
Seed je bio u sedmici St. Petersburga a Damir je tad bio 55. igrač a Dolgopolov 52.
Bugojanac, znam ba za pravilo ali da bi o seeds rules objasnio treba 4-5 recenica, ovako sam opcenito rekao kod prijave u samo jednoj.
U svemu je odlicna vijest sto ce dobiti special exempt za Beijing! Ide u main draw i nema dosaddnih kvala!
Last edited by shake69 on 29/09/2017 16:09, edited 1 time in total.
Cijelo vrijeme govorim da ako sredi glavu, nebo je granica... u danasnjem tenisu malo je pravih majstora, i puno toga se moze uraditi sa besprijekornom fizickom spremom (sto Damir ima) i mentalnom snagom (sto polako nadolazi).
Sada je izazov odrzati ovu ili slicnu formu cijele sezone... oni koji to mogu uraditi komforno su u top 10.
Uvijek je to, prije svega, pitanje stanja glave, a kroz stabilnost i mir u privatnom životu. Na tome je pao Đoković, na tome se diže Džumi. Zaljubljen je preko glave, a ljubav daje krila. Sretno, i da potraje.
Uvijek je to, prije svega, pitanje stanja glave, a kroz stabilnost i mir u privatnom životu. Na tome je pao Đoković, na tome se diže Džumi. Zaljubljen je preko glave, a ljubav daje krila. Sretno, i da potraje.
Ma dobro taslacenje, al' ono je prvenstveno ostvario ovo zbog toga sto je ateista i što psuje sve zivo..
Da je dobar i da se moli onda bi i gubio..
Možemo li mi i u čemu bez nacionalnog predznaka?
Nešto sumnjam da je Damiru i Dejani to bitno.
Opet, kod nas se može pričati o plemenima Aboridžana, mi ćemo u to ubaciti Srbe, Hrvate i Bošnjake.