AO 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#3201 Re: AO 2014
Koliko GS do sad ima Nadal osvojenih?
-
radostan dan
#3202 Re: AO 2014
razlika između milke i milfače je ogromna, izuzev ako nije u pitanju ova milka -

uzgred, mogao se leh valensa izvinuti za onaj bezrazložni pritisak na sudije između dva seta, ali nije...

uzgred, mogao se leh valensa izvinuti za onaj bezrazložni pritisak na sudije između dva seta, ali nije...
Last edited by radostan dan on 26/01/2014 14:58, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#3203 Re: AO 2014
Dobro je, vec sam pomislio da prichate o .... 
Inache, chestitke Stanu, zasluzio je ovaj AO.
Inache, chestitke Stanu, zasluzio je ovaj AO.
- ultima_palabra
#3204 Re: AO 2014
Meni je to uvijek bilo fascinantno... veliki sportista i šampion, skroman lik, generalno simpatičan i jednostavan i da privlači toliku količinu mržnjeshmizlica wrote:stvarno, čemu toliki antagonizam prema rafi?
- shake69
#3205 Re: AO 2014
Je li ciljas na njegovo porijeklo uz spomen o rasizmu? Nigdje nisam procitao da je Rom, ili slicno, ako izuzmemo neotesane i nekulturne navijace njegovih najljucih protivnika u trenucima poraza njihovih ljubimaca?ultima_palabra wrote:Meni je to uvijek bilo fascinantno... veliki sportista i šampion, skroman lik, generalno simpatičan i jednostavan i da privlači toliku količinu mržnjeshmizlica wrote:stvarno, čemu toliki antagonizam prema rafi?Tako je i na stranim portalima i forumima... mislim da to ima veze sa njegovim rezultatima protiv Federera, a ima i malo rasizma.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3206 Re: AO 2014
Wikipedija kaze 13Bosanski_kralj wrote:Koliko GS do sad ima Nadal osvojenih?
-
radostan dan
#3207 Re: AO 2014
13.
jeba ga povreda, uz već viđen rg, us i ovaj ao, bila bi -vatra- na vimbliju da se stignu - 4 u nizu
izgleda da to u svom vijeku nećemo gledati...
jeba ga povreda, uz već viđen rg, us i ovaj ao, bila bi -vatra- na vimbliju da se stignu - 4 u nizu
izgleda da to u svom vijeku nećemo gledati...
- ultima_palabra
#3208 Re: AO 2014
Da, to je redovna pojava.shake69 wrote:Je li ciljas na njegovo porijeklo uz spomen o rasizmu? Nigdje nisam procitao da je Rom, ili slicno, ako izuzmemo neotesane i nekulturne navijace njegovih najljucih protivnika u trenucima poraza njihovih ljubimaca?ultima_palabra wrote:Meni je to uvijek bilo fascinantno... veliki sportista i šampion, skroman lik, generalno simpatičan i jednostavan i da privlači toliku količinu mržnjeshmizlica wrote:stvarno, čemu toliki antagonizam prema rafi?Tako je i na stranim portalima i forumima... mislim da to ima veze sa njegovim rezultatima protiv Federera, a ima i malo rasizma.
- area51
#3209 Re: AO 2014
Sve čestitke Stanu na zasluženoj tituli,ipak je on do trofeja došao preko svhetskog broja 1 i 2.
A što se tiče Rafe milim da on jednostavno danas nije mogao više,em leđa em oni krvavi dlanovi a i boga mi malo lošija forma.Sve to kad se sastavi i onaj jedan set je ipak maksimum.
I još nešto,mislim da pojedinci griješe po pitanju rafine povrede i neopravdano ga napadaju,on je jedan od poslednjih na turu koji bi simulirao takvo nešto
P.S.E moj novače šta si ti propustio
A što se tiče Rafe milim da on jednostavno danas nije mogao više,em leđa em oni krvavi dlanovi a i boga mi malo lošija forma.Sve to kad se sastavi i onaj jedan set je ipak maksimum.
I još nešto,mislim da pojedinci griješe po pitanju rafine povrede i neopravdano ga napadaju,on je jedan od poslednjih na turu koji bi simulirao takvo nešto
P.S.E moj novače šta si ti propustio
- Blek Stena
#3210 Re: AO 2014
Pa dobro covjek je samo trazio razlog zbog cega Nadal trazi MTO a Ramos mu nije odmah rekao, ako sam ja dobro shvatio.radostan dan wrote: uzgred, mogao se leh valensa izvinuti za onaj bezrazložni pritisak na sudije između dva seta, ali nije...
Nisam nista lose vidio u tome. Jedina stvar koja je meni zasmetala je sto je Nadal rekao da je bio lose srece u finalu valjda aludirajuci na povredu.
- shake69
#3211 Re: AO 2014
Svi su veliki sampioni i sportisti dok se ne pocne - gubiti. Mene je Rafa, kojeg iznimno cijenim, ipak jako razocarao ponasanjem na RG poslije teskog poraza od Soderlinga. S druge strane, svjestan sam da su svi veliki sampioni takvi. Roger je plakao s dignutim peharom , ali i u porazu, Djovak dugo glumio povrede da bi opravdao poraze, svi su nervozni i svadjaju se sa sucima tada i slicno tako da o sampionima valja suditi tek kada gube. Danas je Stan imao pravo pitati sta je razlog MTO, pa i taj odlazak u svlacionicu...
-
radostan dan
#3212 Re: AO 2014
jbt, nešto kontam, rodžer je izgleda bio bliže peharu nego što su i njegovi navijači mislili...
na koga bi potro išao u sledeće kolo da nije zijanio?
šta njega boli kc što ovaj traži mto? otišO da piša, npr, ima pravo, ima upalu prostate, i to je mto...Pa dobro covjek je samo trazio razlog zbog cega Nadal trazi MTO
.Jedina stvar koja je meni zasmetala je sto je Nadal rekao da je bio lose srece u finalu valjda aludirajuci na povredu
pa šta je slagao?
i ona publika...30% je nastavio jer se nadao čudu, a 70% da ispoštuje njih i vavrinkino prvo finale. i oni zvižde prilikom govora...
- ultima_palabra
#3213 Re: AO 2014
Pa jeste, da se povreda desila dva dana ranije sad bi dizao 18.pehar.radostan dan wrote:jbt, nešto kontam, rodžer je izgleda bio bliže peharu nego što su i njegovi navijači mislili...
Potro bi išao na Pairea, Dimitrova, pa Nadala.
-
radostan dan
#3214 Re: AO 2014
a pošto znamo da potro ne zna vezati dva meča da valja...
- area51
#3215 Re: AO 2014
oho ti se od kone zbog ove slike goreradostan dan wrote:a pošto znamo da potro ne zna vezati dva meča da valja...
-
radostan dan
#3216 Re: AO 2014
kO da kona mene ne zna... 
- area51
#3217 Re: AO 2014
ideš znači gore uz vodu i virkaš pomalo a ?radostan dan wrote:kO da kona mene ne zna...
- area51
#3218 Re: AO 2014
dupliradostan dan wrote:kO da kona mene ne zna...
- Blek Stena
#3219 Re: AO 2014
ima pravo da zna po pravilima. Mec je izgubio i treba casno odati priznanje pobjedniku sta kod da je razlog poraza. Nole bi postupio drugacije u to sam siguran. Ne slazem se sa ovim zadnjim isto. Nadal je fanatik i igra da pobjedi ne da ispostuje publiku ili protivnika.radostan dan wrote:![]()
![]()
![]()
jbt, nešto kontam, rodžer je izgleda bio bliže peharu nego što su i njegovi navijači mislili...
na koga bi potro išao u sledeće kolo da nije zijanio?
šta njega boli kc što ovaj traži mto? otišO da piša, npr, ima pravo, ima upalu prostate, i to je mto...Pa dobro covjek je samo trazio razlog zbog cega Nadal trazi MTO.Jedina stvar koja je meni zasmetala je sto je Nadal rekao da je bio lose srece u finalu valjda aludirajuci na povredu
pa šta je slagao?
i ona publika...30% je nastavio jer se nadao čudu, a 70% da ispoštuje njih i vavrinkino prvo finale. i oni zvižde prilikom govora...
-
radostan dan
#3220 Re: AO 2014
ja sam bolanarea51 wrote:ideš znači gore uz vodu i virkaš pomalo a ?radostan dan wrote:kO da kona mene ne zna...
- area51
#3221 Re: AO 2014
kako ti kažešradostan dan wrote:ja sam bolanarea51 wrote:ideš znači gore uz vodu i virkaš pomalo a ?radostan dan wrote:kO da kona mene ne zna..., a ne izviđač...
-
findingneverland01
#3222 Re: AO 2014
Blek Stena wrote:Pa dobro covjek je samo trazio razlog zbog cega Nadal trazi MTO a Ramos mu nije odmah rekao, ako sam ja dobro shvatio.radostan dan wrote: uzgred, mogao se leh valensa izvinuti za onaj bezrazložni pritisak na sudije između dva seta, ali nije...
Nisam nista lose vidio u tome. Jedina stvar koja je meni zasmetala je sto je Nadal rekao da je bio lose srece u finalu valjda aludirajuci na povredu.
Nije to rekao uopste, vec da je Stan apsolutno zasluzio osvojiti slam i da mu je drago zbog njega jer je vec u proslosti igrao fenomenalno i bio blizu, ali da on nije imao srece sto je to bas moralo biti danas i to preko njega. I da generalno nema srece na ovom turniru sto je i istina s obzirom na razne probleme s povredama i odsustvovanja sa AO-a.
2006. i 2013. nije ucestvovao, 2009. platio ceh kasnije u toku godine na RG-u i Wimbledonu kao branilac tih turnira i izgubio broj 1 od Rogera, 2010. predao mec u cetvrtfinalu zbog povrede koljena Murray-u, 2011. povreda butnih misica opet u cetvrtfinalu i samo je odstatirao protiv Ferrera, 2012. nakon vodjstva od 4:2 30:15 u petom setu masi rutinski backhand pass i gubi finale nakon 5 sati i 53 minute borbe sto je ujedno bio i 7. uzastopni poraz od Djokovica, a 3. na slamu. Ove godine zuljevi i povreda ledja u finalu i ovakav antiklimaks.
Cestitke Stanu, apsolutno zasluzeno, cim je izbacio Novaka, 4-strukog branioca titule, to je zasluzeno, nema govora
Jedno pitanje za srpske teniske fanove ovdje - zasto je u posljednje 2-3 godine ovoliko porastao antagonizam prema Nadalu, i to ne samo od strane srpskih fanova, nego i srpskih medija pa koriste svaku, i najmanju priliku da ga oblate i izvrnu mu rijeci i sta je rekao? Eno i sad naslov: ''Ledja me omela'', iako kad procitate njegovu press konferenciju, vidjecete da nije ni spomenuo ledja, a pogotovo ne rekao ''Ledja me omela''
A da ne zaboravim onu pricu o ''legalnom dopingu'' i naslovu kojeg su oni sami kreirali iako originalni clanak uopste nije imao takav naslov.
- Blek Stena
#3223 Re: AO 2014
ne znam sta ti je poenta. ja samo kazem da kad vec odigras do kraja a ne predas mec onda nema potrebe da govoris " bad luck was against me" nego cestitas protivniku i cao! Cim tako nesto kazes onda cestitke koje saljes protivniku apsolutno izgledaju neiskrene.findingneverland01 wrote:Blek Stena wrote:Pa dobro covjek je samo trazio razlog zbog cega Nadal trazi MTO a Ramos mu nije odmah rekao, ako sam ja dobro shvatio.radostan dan wrote: uzgred, mogao se leh valensa izvinuti za onaj bezrazložni pritisak na sudije između dva seta, ali nije...
Nije to rekao uopste, vec da je Stan apsolutno zasluzio osvojiti slam i da mu je drago zbog njega jer je vec u proslosti igrao fenomenalno i bio blizu, ali da on nije imao srece sto je to bas moralo biti danas i to preko njega. I da generalno nema srece na ovom turniru sto je i istina s obzirom na razne probleme s povredama i odsustvovanja sa AO-a.
2006. i 2013. nije ucestvovao, 2009. platio ceh kasnije u toku godine na RG-u i Wimbledonu kao branilac tih turnira i izgubio broj 1 od Rogera, 2010. predao mec u cetvrtfinalu zbog povrede koljena Murray-u, 2011. povreda butnih misica opet u cetvrtfinalu i samo je odstatirao protiv Ferrera, 2012. nakon vodjstva od 4:2 30:15 u petom setu masi rutinski backhand pass i gubi finale nakon 5 sati i 53 minute borbe sto je ujedno bio i 7. uzastopni poraz od Djokovica, a 3. na slamu. Ove godine zuljevi i povreda ledja u finalu i ovakav antiklimaks.
Cestitke Stanu, apsolutno zasluzeno, cim je izbacio Novaka, 4-strukog branioca titule, to je zasluzeno, nema govora
Jedno pitanje za srpske teniske fanove ovdje - zasto je u posljednje 2-3 godine ovoliko porastao antagonizam prema Nadalu, i to ne samo od strane srpskih fanova, nego i srpskih medija pa koriste svaku, i najmanju priliku da ga oblate i izvrnu mu rijeci i sta je rekao? Eno i sad naslov: ''Ledja me omela'', iako kad procitate njegovu press konferenciju, vidjecete da nije ni spomenuo ledja, a pogotovo ne rekao ''Ledja me omela''Fino je rekao da ne zeli da prica o tome i da oduzima od Stanovog dana iako je novinar insistirao. A komentari tek
sama pljuvacina
A da ne zaboravim onu pricu o ''legalnom dopingu'' i naslovu kojeg su oni sami kreirali iako originalni clanak uopste nije imao takav naslov.
Svi mediji su pristrasni prema svojim sportistima pa tako i srpski i svi ponekad pretjeruju, Nista cudno. Ja priznajem mogu biti pristasan u mecu izmedju Noleta i ostalih ali danas apsolutno nemam razloga.
-
findingneverland01
#3224 Re: AO 2014
Moja poenta je da prije nego sto krenes napadati covjeka provjeris informacije, a ne jedva docekas i skocis da ga ovdje blatis.
Kao sto rekoh, nije ''tough luck was against me'' nego ''it was tough luck that it was against me'' sto moras priznati zvuci drugacije. Sto ce reci da je Stan zasluzio pobjedu i slam, ali je nesreca ili ti losa sreca sto je to moralo biti bas preko njega. A ne, da on nije imao srece. Znam vrlo dobro sta je rekao.
Razumijes? Trazim da malo istrazis izvore, a ne izvrces rijeci covjeku. O tome se radi.
Kao sto rekoh, nije ''tough luck was against me'' nego ''it was tough luck that it was against me'' sto moras priznati zvuci drugacije. Sto ce reci da je Stan zasluzio pobjedu i slam, ali je nesreca ili ti losa sreca sto je to moralo biti bas preko njega. A ne, da on nije imao srece. Znam vrlo dobro sta je rekao.
Razumijes? Trazim da malo istrazis izvore, a ne izvrces rijeci covjeku. O tome se radi.
- Bosanski_kralj
#3225 Re: AO 2014
Uuuu, jako blizu Federeru. Nije dobro.Picajzla wrote:Wikipedija kaze 13Bosanski_kralj wrote:Koliko GS do sad ima Nadal osvojenih?