Liga prvaka pocne u cetvrt finalu kao sto i SPinternazionale wrote:i ova je liga prvaka .urcevo takmicenje
Definitivno Bayern treba protiv Chelsea, Real, mozda cak i Barsa da odigra da se vidi koliko su dobri.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Liga prvaka pocne u cetvrt finalu kao sto i SPinternazionale wrote:i ova je liga prvaka .urcevo takmicenje
Da ga je ljepotan ezil zabio u prvoj tekmi arsenal bi prosao daljeburek_in_space wrote:Bayern zasluzheno, kad se gledaju obje utakmice.
Ali sam nekako utiska da bi mogli kiksati ako se desi neki Chelsea ili Inter, koji ce smjeti malo hrabrije uci u utakmicu, shto Arsenal nije znao/smio vecheras.
hodža wrote:Da ga je ljepotan ezil zabio u prvoj tekmi arsenal bi prosao daljeburek_in_space wrote:Bayern zasluzheno, kad se gledaju obje utakmice.
Ali sam nekako utiska da bi mogli kiksati ako se desi neki Chelsea ili Inter, koji ce smjeti malo hrabrije uci u utakmicu, shto Arsenal nije znao/smio vecheras.
h eh e , fakat igraju ko "zvijeri" naznam kako i samo onaj Simeode nabrije za ovakve tekme kao veceras protiv Milanaskenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Pogledas jedno 3-4 tekme iz prosleogodisnje knockout faze Lige prvaka i onda potvrdis svoju pretpostavku. Da, samo ti se cini da je ubleha.mO k3 wrote:Jeli si meni samo čini da je onaj martinez ublehas...
Igraju ko raja u gajbu pive. Ulicarski fudbal ali probaj ih dobiti.SaNsEo wrote:h eh e , fakat igraju ko "zvijeri" naznam kako i samo onaj Simeode nabrije za ovakve tekme kao veceras protiv Milanaskenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Jest neki fazon razvalit' Milan koji prolazi kroz jednu od najgorih faza u svojoj istoriji.skenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Oni i BVB mi djeluju jos kao ekipe, ovo ostalo mi je sve izvjestaceno, ne mozes da ih ne mrzis...I ovaj Bayern je nekad bio ekipa, ali sjeba ih ova "utajivac poreza", promijenili skroz koncept,prije za igraca maksimalno par milioncica sad za trenera daju desetine...skenderija04 wrote:Igraju ko raja u gajbu pive. Ulicarski fudbal ali probaj ih dobiti.SaNsEo wrote:h eh e , fakat igraju ko "zvijeri" naznam kako i samo onaj Simeode nabrije za ovakve tekme kao veceras protiv Milanaskenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Barca 3 puta, Madrid, Porto, Milan iz dva puta nisu mogli da ih pobjede. Oprez, ovi ljudi su zajebani do bolaTito_i_Partija wrote:Jest neki fazon razvalit' Milan koji prolazi kroz jednu od najgorih faza u svojoj istoriji.skenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Ne kazem da je Atletico los klub, ali fakat je jedino Real dobio laksi klub od njih za poderat' u CL.
Volio bih da vidim PSG i Atletico u sledecoj rundi. Samo zbog duela Zlatan vs Diego Costa.skenderija04 wrote:Barca 3 puta, Madrid, Porto, Milan iz dva puta nisu mogli da ih pobjede. Oprez, ovi ljudi su zajebani do bolaTito_i_Partija wrote:Jest neki fazon razvalit' Milan koji prolazi kroz jednu od najgorih faza u svojoj istoriji.skenderija04 wrote:Ko misli pobijediti Atletico, neka bude spreman krv da propisa
Ne kazem da je Atletico los klub, ali fakat je jedino Real dobio laksi klub od njih za poderat' u CL.
Nemoj, to potajno priželjkujem kao finale.Tito_i_Partija wrote:Volio bih da vidim PSG i Atletico u sledecoj rundi. Samo zbog duela Zlatan vs Diego Costa.skenderija04 wrote:Barca 3 puta, Madrid, Porto, Milan iz dva puta nisu mogli da ih pobjede. Oprez, ovi ljudi su zajebani do bola
Ne znam zasto, ali bilo bi extra.

Znaci Özila u pedere svrstaseTowelie wrote:![]()