Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to za akamdemiju se pricalo jos u rafinu vrijeme, kao on to nešto unaprijedio ovo ono, a postenog igraca jos ni na vidiku
imali su priliku ove godine da se bar priblize tituli prvaka, a oni masne pare potrosili u igrace koji realno ne vrijede zajedno ni 10mil funti, a ne preko 60 koliko su platili, a samo zbog toga sto su kao englezi, a u biti sirovine zive tipa barry, milner i ostale koje je city pretplatio
liverpool je imao hemiju u timu i da su pametno ulozili lovu mislim da bi sigurno igrali ligu prvaka. ovako ce sljedece godine gerrad biti stariji, a 90% ce isti igraci ostati, a od kerola i slicnih balvana nikada neki igraci nece postati, tako da se smijem kladit da ni sljedece sezone liverpool nece zavrsiti medju 4, a kamoli napasti titulu prvaka
Akademija je rekonstruirana 2009-te, dakle jednu godinu prije Rafinog otkaza.
Od tad su iz nje u tim ušli Kelly, Flanagan i Spearing - solidni timski igrači a otkad su klub preuzeli novi vlasnici pokupovali su gotovo pa sve najtraženije mlade engleske talente (osim Oxlade Chamberlaina i Wickhama za koje su također dali ponude) kao Ibe, Sterling, Wisdom.. Kako bilo da bilo imaju plan i bolje i to nego nadanje da će se slučajnom ponoviti Gerrard.
Da su zasrali prošlo ljeto je očito, postavili su sebi nezgodan presedan preplaćujući igrače.
Doduše teško da mogu biti gori u prvenstvu nego ove sezone a kao ekipa su za pola bolji kad se Lucas vrati.
Isto je pozitivno da novi vlasnici kidaju glave bez pardona, vjerujem da je Dalglish preživio za dlaku ali ovi neće dugo tolerirati ples po sredini tablice.
Gerrarda ionako treba polako marginalizirati, premalo je spreman, prevelika plaća i premalo je timski igrač.
Kad je spreman super, ali ekipu treba graditi bez njega u planovima jer mu je kraj sve bliže.
Evo 4 najtalentovanija mlada igrača Nacionala iz Montevidea stigla u Liverpool kako bi izvršili nekoliko treninga sa Liverpoolom. Nacional je inače bivši klub Luisa Suareza i Sebastiana Coatesa. Igrači koji su stigli: Rodrigo Amaral, Leandro Otormin, Gaston Pereiro i Danijel Baldi, stigli su jučer a imat će priliku da učestvuju na 10 treninga Liverpoola prije povratka u Urugvaj 29. aprila.
Lucas Leiva wrote:Andy Carroll je moje posljednje prorocanstvo koje se ostvarilo... danima sam tvrdio da njegovo vrijeme dolazi i da je on jedina dobra kupovina, nazalost moram to reci, katastrofalnog Kennya Dalglisha!
Nadam se da Rafaelu Benitezu nece biti iz ponizenja da se dogodine vrati u Liverpool, jer covjek sa pravom zasluzuje klub koji ima kapacitet borbe za titulu. Liverpool je danas daleko ispod njegovog nivoa!
Reina je u konstantnom padu otkad su mu je otišao trener Valero s Rafom, a otkad su mu doveli ovog sadašnjeg trenera krenuo je rapidno tonuti. Što je najgore taj Valero živi nezaposlen u Liverpoolu.
Moses mi djeluje malo bez mozga, imamo dovoljno takvih.
vaučer wrote:Reina je u konstantnom padu otkad su mu je otišao trener Valero s Rafom, a otkad su mu doveli ovog sadašnjeg trenera krenuo je rapidno tonuti. Što je najgore taj Valero živi nezaposlen u Liverpoolu.
Moses mi djeluje malo bez mozga, imamo dovoljno takvih.
U kombinacijama je i Hoillet, ja bih radije ovog drugog. Mada ne bi bilo loše ni da obojica dođu, jer su zasigurno bolji od naših krila koje trenutno imamo, uz to i nisu previše skupi, jer su im ugovori pri isteku jednom na kraju ove drugom na kraju slijedeće sezone. Potrebna nam je i širina u igračkom kadru da bi slijedeću sezonu mogli privesti kraju kako treba.
Mada ja bih najradije u Liverpoolu jednog Lavezzija ili Hazarda...
sto bi se jedan Pipo Inzagi nadavo golova u Liverpoolu...
vec vidjeno mnostvo puta na Anfieldu ove godine, apsolutna dominacija Liverpoola, sabili ih u 16terac, sutaju iz svih pozicija, prvo precka pa i stativa (trebalo bi da je jubilirani 30 okvir gola pogodjen ove sezone )...
gledajuci utakmicu, ko bi rekao da ova dva tima dijeli 4 boda (sad vec 1) na tabeli...
A ovdje je netko zreo za otkaz, ili trener napadača ili glavni trener.
Pa ovo traje cijelu sezonu i ni grama pomaka na bolje, apsolutno isto. Ekipe dođu na Anfield, zabiju se u šesnaesterac jer znaju da im Liverpool nema čim prijetiti osim nabijanjem lopti na jednog napadača usred balvana iz odbrane. I tako to traje dok iz kontre ne prime gol a nakon tog još srčanije nabijaju lopte u šesnaesterac. Pročitana, jednodimenzionalna taktika koja djeluje još gore kad odbranu igraju bez duboko i bez pritiska na protivnika. Kako je sezona počela, tako će i završiti. Nema tu sreće, jer stvar je jasna, premalo pametnih i kreativnih igrača i preočita, jeftina taktika koja otupi i ono malo kreativnosti što imamo.
FA Kup više ili manje, ova sezona je bila jedna velika sramota i zadnja Rafina sezona, kad su ga svi pljuvali i gazili djeluje kao napad na naslov prema ovom smeću.
Liverpoolu trebaju k'o suho zlato dva veznjaka ofanzivnije orijentacije, dakle tehnički jaki igrači, i naravno napadač u formi, makar i mrtvi ziceraš, jer i takav bi zabio kamaru golova, nakon silnih prečki, stativa, čistih prilika i poluprilika koje ekipa stvori u toku utakmice - budu li ekipu opet englezirali pojačanjima ala Bary, Barton i sl. Poola ni sljedeće sezone neće biti ni na mapi ove lige.
za otkaza je zreo onaj ko je potrosio previše miliona na britanske balvane. valjda je onaj comoli dobio nogu, a nadam se da nece ostati samo na njemu. u ovom vremenu kada klubovi slabo imaju love da se onakva lova baci u vjetar je nedopustivo
vaučer wrote:A ovdje je netko zreo za otkaz, ili trener napadača ili glavni trener.
Pa ovo traje cijelu sezonu i ni grama pomaka na bolje, apsolutno isto. Ekipe dođu na Anfield, zabiju se u šesnaesterac jer znaju da im Liverpool nema čim prijetiti osim nabijanjem lopti na jednog napadača usred balvana iz odbrane. I tako to traje dok iz kontre ne prime gol a nakon tog još srčanije nabijaju lopte u šesnaesterac. Pročitana, jednodimenzionalna taktika koja djeluje još gore kad odbranu igraju bez duboko i bez pritiska na protivnika. Kako je sezona počela, tako će i završiti. Nema tu sreće, jer stvar je jasna, premalo pametnih i kreativnih igrača i preočita, jeftina taktika koja otupi i ono malo kreativnosti što imamo.
FA Kup više ili manje, ova sezona je bila jedna velika sramota i zadnja Rafina sezona, kad su ga svi pljuvali i gazili djeluje kao napad na naslov prema ovom smeću.
Davno sam ja govorio o vasoj impotentnosti i jednodimenzionalnosti u veznom redu, pa me napadoste. Nema igraca s vicem, i kraj prce.
Steta za Carrolla, uzdao sam se u njega za Euro ...kao pravog nasljednika Shearera.
Jack Be Nimble wrote:Imate pozdrave od vaseg dragog prijatelja!
Ovaj covjek je bio shvatio sta je Liverpool zapravo i pokusao je tako nastupiti, međutim realnost se njihovim pristalicama nije svidjela, tako da su ga najurili i vratili se u svoj svijet snova. Gdje i dalje zive.
Sta ce Lebron James reci na ove zadnje Doduse drugi su u njegovim bojama trenutnim ali opet treci naglasava protivnike Onako dobri su dresovi .. Bolji su od ovih sad .. Jos kad bi bili slim svi kao kod obale slonovace i ostalih africkih ekipa to bi bilo pravo
Sviđa mi se izbacivanje ovog sadašnjeg grba sa groznom nijansom zelene (otkud ikako zelene i Liverpoola? Jel to do Carlsberga?) i povratak na ovaj retro 'Liverbird' model. Mimo tog i nisu nešto specijalno dresovi.
Ovaj sadašnji gostujući, boje pepela sa srebrnim trimovima mi je jedan od boljih u zadnje vrijeme.