Bogami je ovim SDA-ovcama praaavo vokri.Katamaran_Sa wrote:Za tebe je bolje da vrijeme stane, manje ces biti u zabludihevi metalac wrote:Kako vrijeme prolazi sve vise sam misljenja da nas jos ovaj covjek moze izvuci i niko vise . Zeljko![]()
Demokratska fronta Željko Komšić
- seln
#3201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale
, a Hanka je po defaltu nevina jer je u DF , tj. "naša"
plitko Banksy plitko...you can do much much better than this mekteb-kumrovac level: "naš čovek-dobar čovek"
Hanik sin zaposlen na fakultetu na kojem radi Hanka. I nedavno je pokušala da ga ugura u UO TVSA.
Hankina kćerka zaposlena u Centralnoj banci Bih 2002. godine kad je SDP bio na vlasti čij je član tada bila. Hankina kćer unaprijeđena u CBBiH onda kad je napustila SDP i postala, baš kao Esso a.s., vaga za SDA vladu u Kurtonu Sarajevo. I to da podcrtam unaprijeđena u instituciji đe je direktor Kemo Kozarić jedan od prvotimaca SDA Bakija tima Muje Kaloše.
jel ima ko da vjeruje u slučajnosti? Il možda predodređenost da je ko i Essa a.s. sami Allah nagradio i "našu" Hanku?
Markiza de treNerka mi Hanka je sazrela da bidne Markiza nepotizma.
Hanik sin zaposlen na fakultetu na kojem radi Hanka. I nedavno je pokušala da ga ugura u UO TVSA.
Hankina kćerka zaposlena u Centralnoj banci Bih 2002. godine kad je SDP bio na vlasti čij je član tada bila. Hankina kćer unaprijeđena u CBBiH onda kad je napustila SDP i postala, baš kao Esso a.s., vaga za SDA vladu u Kurtonu Sarajevo. I to da podcrtam unaprijeđena u instituciji đe je direktor Kemo Kozarić jedan od prvotimaca SDA Bakija tima Muje Kaloše.
jel ima ko da vjeruje u slučajnosti? Il možda predodređenost da je ko i Essa a.s. sami Allah nagradio i "našu" Hanku?
- Panini
#3203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
eso radeljas I hanka vajzovic su stubovi kantona sarajevo 
banksy nevjerovatno je citati tvoje provale I izvale na ovom forumu nisko si pala
banksy nevjerovatno je citati tvoje provale I izvale na ovom forumu nisko si pala
- ultima_palabra
#3204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Baš tako... a da je Naša Stranka npr. u pitanju, onda bi koaliranje sa SDA, ESSO-m, Čardžićem i ostalom ekipom predstavljalo "dno dna civilizacije", "skidanje maski kvazi-građanske opcije" itd...JoseMujica wrote:Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale, a Hanka je po defaltu nevina jer je u DF , tj. "naša"
plitko Banksy plitko...you can do much much better than this mekteb-kumrovac level: "naš čovek-dobar čovek"
![]()
jel ima ko da vjeruje u slučajnosti? Il možda predodređenost da je ko i Essa a.s. sami Allah nagradio i "našu" Hanku?![]()
Aršini trebaju biti jednaki za sve.
-
de balzac
#3205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dustaban wrote:Komsic samo treba da nastavi da radi kako je zapoceo, tj. da ne radi nista!
Ova dogadjanja idu njemu u korist. Za koji mjesec na nasem politickom bojnom polju imacemo samo leseve i koji god novi igrac udje u teren bice zapravo pobjednik.
Komsicu je jedinu opasnost predstavljao ovaj Budimirov SPP (), ali vidi i tu mu razvoj dogadjaja ide na ruku !
Savjet Komsicu - nahrani cuke i ne diraj nista!
... i blago nama
-
de balzac
#3206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:
Hanka je svakako iskreirani spin isprepadanih forumskih SDP budžetlija, lako ih je prepoznati.
Nesupio pokušaj da se Komšićeva stranka, u nedostatku pravih mrlja i afera, na bilo koji način iskompromitira, dok u sjeni i tišini vladajući zbrinjavaju familije do desetog koljena, štimaju tendere, na svakom koraku brutalno krše zakone, kradu kroz EP i autoceste na desetine miliona na dnevnoj bazi, harče i gule ovo jada što je ostalo ... Za to vrijeme forum raspreda nepostojeće Hankine grijehe.
Sreća pa forum nema nikakve veze s realnim svijetom, bar kad je ova tema u pitanju.
zajebano je kad za svoje guske počneš misliti da su labudovi
- Banksy
#3207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne ko god, ali ti, sigurno i tako providno, da.JoseMujica wrote:
Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale![]()
Niko ti se nije obratio, ali znala sam da ćeš se javiti. Uvijek ti i samo ti, dežurni humorista infantilnog, plitkog humora, s hrpom prežvakanih fraza i smajlija u svakom postu, koji uvijek i samo na tri teme spinuje i okreće tri imena: Hanka, Kifla i Neonko, a na zadnje skače kad mu se pomene Afera Reket koju su, jel, montirali dušmani.
Ne znam šta bih ti rekla ... Znam da ti je posao dobar, a para laka, ali od jeseni 2014. moraćeš tražiti novi.
- JoseMujica
#3208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
uz Pablovo pomilovanje ako more ikako
vidim promjene su zagarantovane...ljudi će da se mijenjaju ko na traci ali zlatno pravilo : naš čovek - dobar čovek ostaje
I jedino šta znate prebacivati diskusiju s činjenica na kafanski nivo: vid mu glOve uz vrijeđanje i prijetnje....al haj udba je naša sudba pa nam je valjda ostalo u genima da se tako ponašamo prema neistomišljenicima
al samo za tebe beograđanko mala...samo za tebe što nikad nisi znala...samo za tebe i Hanku tvoju zanosnu vraćam se majci u Centraluuuuu......uz mlogo mlogo smajlija

vidim promjene su zagarantovane...ljudi će da se mijenjaju ko na traci ali zlatno pravilo : naš čovek - dobar čovek ostaje
I jedino šta znate prebacivati diskusiju s činjenica na kafanski nivo: vid mu glOve uz vrijeđanje i prijetnje....al haj udba je naša sudba pa nam je valjda ostalo u genima da se tako ponašamo prema neistomišljenicima
al samo za tebe beograđanko mala...samo za tebe što nikad nisi znala...samo za tebe i Hanku tvoju zanosnu vraćam se majci u Centraluuuuu......uz mlogo mlogo smajlija
- Panini
#3209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ti ces jos malo traziti posao van telekoma, samo dok vam razrijese ovog saucesnika BudimiraBanksy wrote:
Ne ko god, ali ti, sigurno i tako providno, da.
Niko ti se nije obratio, ali znala sam da ćeš se javiti. Uvijek ti i samo ti, dežurni humorista infantilnog, plitkog humora, s hrpom prežvakanih fraza i smajlija u svakom postu, koji uvijek i samo na tri teme spinuje i okreće tri imena: Hanka, Kifla i Neonko, a na zadnje skače kad mu se pomene Afera Reket koju su, jel, montirali dušmani.
Ne znam šta bih ti rekla ... Znam da ti je posao dobar, a para laka, ali od jeseni 2014. moraćeš tražiti novi.
20 godina vi silujete ovaj narod I trujete ga dok bezocno kradete od sirotinje
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
O, @Banksy, pa u SDA si kako kažu, što se nisi javila.. da me bar malo odmijeniš 
- JoseMujica
#3211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo jedna pjesma da se svi odljutimo i počnemo graditi odnose"iz početka....a svaki je početak težak i meni je majka rekla : sine kad ti je najteže ti pjevaj, pjevaj i samo pjevaj!
I samo za moju ljutu drugaricu, jedna pjesma, malo infatilnog humora i puno smajlija
Hanka na pravoj strani
Daješ da te vole Kifle i Esedi
novinari, ljudi neznani i znani
očerupaćeš brzo sve kasabske zveri
jer ti ćeš biti
na pravoj strani.
Statiraćeš možda u ponekoj vladi
možda ćeš biti ambasadorka pri UN-u
menjaćeš stranke ko što menjaju reči
al tebi je bitno udomiti decu.
Jer ti si Hanka bez mane,
Ti si deo biračkih snova,
Ti si sva u znaku vage
i treba ti lova.
I samo za moju ljutu drugaricu, jedna pjesma, malo infatilnog humora i puno smajlija
Hanka na pravoj strani
Daješ da te vole Kifle i Esedi
novinari, ljudi neznani i znani
očerupaćeš brzo sve kasabske zveri
jer ti ćeš biti
na pravoj strani.
Statiraćeš možda u ponekoj vladi
možda ćeš biti ambasadorka pri UN-u
menjaćeš stranke ko što menjaju reči
al tebi je bitno udomiti decu.
Jer ti si Hanka bez mane,
Ti si deo biračkih snova,
Ti si sva u znaku vage
i treba ti lova.
- KatarinaKosaca
#3212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Taman sam se obradovala da je menisamo za moju ljutu drugaricu, jedna pjesma
Što mi je nešto Pušenje uvijek bilo draže od Bore Čorbe... pa i današnja verzija od @Banksy..
- JoseMujica
#3213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nevolem ni ja ovog prochetnika ali mi se reči uklopile....potakla me priča o savršenstvu bez mane
-
VjecitiStudent
#3214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:
![]()
Hanka je svakako iskreirani spin isprepadanih forumskih SDP budžetlija, lako ih je prepoznati.
Nesupio pokušaj da se Komšićeva stranka, u nedostatku pravih mrlja i afera, na bilo koji način iskompromitira, dok u sjeni i tišini vladajući zbrinjavaju familije do desetog koljena, štimaju tendere, na svakom koraku brutalno krše zakone, kradu kroz EP i autoceste na desetine miliona na dnevnoj bazi, harče i gule ovo jada što je ostalo ... Za to vrijeme forum raspreda nepostojeće Hankine grijehe.
Sreća pa forum nema nikakve veze s realnim svijetom, bar kad je ova tema u pitanju.
Navikli smo od tebe da pišeš "hrabra Hanka"
Ko za ovih dvadeset godina naše uboge demokratije nije naučio prepoznavati rane znakove kvarnosti kod političkih stranaka, bolje mu je da se smjesta okani ovog podforuma.
- JoseMujica
#3215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
malo sam proučavao ovu problematiku i naletih na antologijsku mudrost koja će retji da nikako nisam u pravu glede Hanke jerbo se po ovoj mudrosti Esed i Hanka nikako ne mogu porediti. S obzirom da imam blagu tendenciju naginjanja ka tradicionalnom dinarskom, kao i neoislamskom poretku stvari, ispričavam se drugarici Hanki što je sastavih s Esed a.s. agom i što udarih na samog sebe i sopsteni identitet balkanskog džibera.
Elem da ne kakim mlogo evo mudrosti:
Novac kvari čovjeka al' ne kvari ženu i jedan smajli radi efekta
Dakle, Hanko što više uzimaš utoliko si bolja, a ti si Essede a.s. što više uzimaš, bez obzira na Allahovo poslanje, obični pakaš.
dakle, znači Mujice ti si šupak što prozivaš žene koje su grabežom sve ljepše i bolje, vego se drži prozivanja provjerenih goluma koji smetaju ženama u njihovoj božijoj misiji gomilanja kapitala....i sad Mujice mrš u Centralu pa se pravdaj tamo treNerku i Sratku zarad promicanja ravnopravnosti splovila u nepotizmu
Elem da ne kakim mlogo evo mudrosti:
Novac kvari čovjeka al' ne kvari ženu i jedan smajli radi efekta
Dakle, Hanko što više uzimaš utoliko si bolja, a ti si Essede a.s. što više uzimaš, bez obzira na Allahovo poslanje, obični pakaš.
dakle, znači Mujice ti si šupak što prozivaš žene koje su grabežom sve ljepše i bolje, vego se drži prozivanja provjerenih goluma koji smetaju ženama u njihovoj božijoj misiji gomilanja kapitala....i sad Mujice mrš u Centralu pa se pravdaj tamo treNerku i Sratku zarad promicanja ravnopravnosti splovila u nepotizmu
- KatarinaKosaca
#3216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda čitamo različite postova, ali ja ni po čemu nisam primjetila nikakvu amnestiju niti relativiziranje od strane @Banksy oko slučaja Hanka.
jednostavno se radi o tome i napisano je mnogo puta da je nova stranka, nova šansa za prebjegulje, vazeline, oportuniste, karijeriste i slične. Da će se uvijek provući tih i takvih gdje vide priliku, nema sumnje. Da je moguće svakog odmah i na licu mjesta sankcionirati, nije. Ako se tome doda i famoznih 300.000 glasova Komšiću na prošlim izborima , izazov postaje veći.
Međutim, niti će Žaljko više ikad ponoviti taj broj glasova, jer će jednostavno nestati oni inatni kojih je veliki procenat u tom nominalnom iznosu, niti će se ikada iko do kraja kutarisati Hanki, Petrovića, Škaljića i sličnih.
Ono što mi daje nadu (jer sam dugo bila beznadežna u našem političkom okruženju) jeste pojava ŽDamira Marjanovića, Borisa Tihija i još nekoliko ljudi na osnivačkoj skupštini. Ono što mi daje nadu je Komšićev žestoki patriotizam i dokazana građanska orjentacija.
Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.
Nadam se da će do 2014 prevagnuti nada spram beznađa i da ću konačno i ja sretno otići na izbore (o, kako sam samo zavidila dogmatima koji zajapurenog lica i sretnog pogleda čekaju izborni dan), pa iako ne očekujem ni pobjedu, ni ruralne glasove, ipak dobiti makar dio dobre oporbe koja ne meštetari i ne sklapa talove, pristaje na dilove zarad šutnje. Da li i kako će se to desiti ne može unaprijed znati ni najveći vidovnjak svijeta.
jednostavno se radi o tome i napisano je mnogo puta da je nova stranka, nova šansa za prebjegulje, vazeline, oportuniste, karijeriste i slične. Da će se uvijek provući tih i takvih gdje vide priliku, nema sumnje. Da je moguće svakog odmah i na licu mjesta sankcionirati, nije. Ako se tome doda i famoznih 300.000 glasova Komšiću na prošlim izborima , izazov postaje veći.
Međutim, niti će Žaljko više ikad ponoviti taj broj glasova, jer će jednostavno nestati oni inatni kojih je veliki procenat u tom nominalnom iznosu, niti će se ikada iko do kraja kutarisati Hanki, Petrovića, Škaljića i sličnih.
Ono što mi daje nadu (jer sam dugo bila beznadežna u našem političkom okruženju) jeste pojava ŽDamira Marjanovića, Borisa Tihija i još nekoliko ljudi na osnivačkoj skupštini. Ono što mi daje nadu je Komšićev žestoki patriotizam i dokazana građanska orjentacija.
Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.
Nadam se da će do 2014 prevagnuti nada spram beznađa i da ću konačno i ja sretno otići na izbore (o, kako sam samo zavidila dogmatima koji zajapurenog lica i sretnog pogleda čekaju izborni dan), pa iako ne očekujem ni pobjedu, ni ruralne glasove, ipak dobiti makar dio dobre oporbe koja ne meštetari i ne sklapa talove, pristaje na dilove zarad šutnje. Da li i kako će se to desiti ne može unaprijed znati ni najveći vidovnjak svijeta.
- akcid
#3217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sutra će se oglasiti...KatarinaKosaca wrote:...Ono što mi daje nadu (jer sam dugo bila beznadežna u našem političkom okruženju) jeste pojava Damira Marjanovića, Borisa Tihija i još nekoliko ljudi na osnivačkoj skupštini. Ono što mi daje nadu je Komšićev žestoki patriotizam i dokazana građanska orjentacija.
Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.....
- Corto Maltese
#3219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemoj tako. Obećali da će ga povesti na sljedeći sastanak.Konjanik wrote:
- KatarinaKosaca
#3220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U ovakvom društvu pametnom čovjeku će biti čast da ga ingnoriraju 
- ultima_palabra
#3221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U svojoj vjeri, na svojoj zemlji

- JoseMujica
#3222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
morete mislit ne smeta mi što je Žeks željovac...hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u 
- KatarinaKosaca
#3223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znamo ba, ne moraš ni rećJoseMujica wrote:hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u
- Corto Maltese
#3224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ovdje ga ignorišu
- Paranoid
#3225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ejss, a što guvernera osjekoše...on je bitniji na trebinama od Gredića...JoseMujica wrote:morete mislit ne smeta mi što je Žeks željovac...hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u