Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
seln

#3201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

Katamaran_Sa wrote:
hevi metalac wrote:Kako vrijeme prolazi sve vise sam misljenja da nas jos ovaj covjek moze izvuci i niko vise . Zeljko :thumbup: :bih:
Za tebe je bolje da vrijeme stane, manje ces biti u zabludi :-)
Bogami je ovim SDA-ovcama praaavo vokri. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale :lol: , a Hanka je po defaltu nevina jer je u DF , tj. "naša" :lol: plitko Banksy plitko...you can do much much better than this mekteb-kumrovac level: "naš čovek-dobar čovek"
:-)

Hanik sin zaposlen na fakultetu na kojem radi Hanka. I nedavno je pokušala da ga ugura u UO TVSA.
Hankina kćerka zaposlena u Centralnoj banci Bih 2002. godine kad je SDP bio na vlasti čij je član tada bila. Hankina kćer unaprijeđena u CBBiH onda kad je napustila SDP i postala, baš kao Esso a.s., vaga za SDA vladu u Kurtonu Sarajevo. I to da podcrtam unaprijeđena u instituciji đe je direktor Kemo Kozarić jedan od prvotimaca SDA Bakija tima Muje Kaloše.

jel ima ko da vjeruje u slučajnosti? Il možda predodređenost da je ko i Essa a.s. sami Allah nagradio i "našu" Hanku? :skoljka:
Markiza de treNerka mi Hanka je sazrela da bidne Markiza nepotizma.
Panini

#3203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Panini »

eso radeljas I hanka vajzovic su stubovi kantona sarajevo :lol:

banksy nevjerovatno je citati tvoje provale I izvale na ovom forumu nisko si pala
ultima_palabra

#3204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote:Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale :lol: , a Hanka je po defaltu nevina jer je u DF , tj. "naša" :lol: plitko Banksy plitko...you can do much much better than this mekteb-kumrovac level: "naš čovek-dobar čovek"
:-)

Hanik sin zaposlen na fakultetu na kojem radi Hanka. I nedavno je pokušala da ga ugura u UO TVSA.
Hankina kćerka zaposlena u Centralnoj banci Bih 2002. godine kad je SDP bio na vlasti čij je član tada bila. Hankina kćer unaprijeđena u CBBiH onda kad je napustila SDP i postala, baš kao Esso a.s., vaga za SDA vladu u Kurtonu Sarajevo. I to da podcrtam unaprijeđena u instituciji đe je direktor Kemo Kozarić jedan od prvotimaca SDA Bakija tima Muje Kaloše.

jel ima ko da vjeruje u slučajnosti? Il možda predodređenost da je ko i Essa a.s. sami Allah nagradio i "našu" Hanku? :skoljka:
Markiza de treNerka mi Hanka je sazrela da bidne Markiza nepotizma.
Baš tako... a da je Naša Stranka npr. u pitanju, onda bi koaliranje sa SDA, ESSO-m, Čardžićem i ostalom ekipom predstavljalo "dno dna civilizacije", "skidanje maski kvazi-građanske opcije" itd...

Aršini trebaju biti jednaki za sve.
de balzac

#3205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

dustaban wrote:Komsic samo treba da nastavi da radi kako je zapoceo, tj. da ne radi nista!

Ova dogadjanja idu njemu u korist. Za koji mjesec na nasem politickom bojnom polju imacemo samo leseve i koji god novi igrac udje u teren bice zapravo pobjednik.
Komsicu je jedinu opasnost predstavljao ovaj Budimirov SPP ( :mrgreen: ), ali vidi i tu mu razvoj dogadjaja ide na ruku !

Savjet Komsicu - nahrani cuke i ne diraj nista!

... i blago nama :D potom
de balzac

#3206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

Banksy wrote:
Hanka je svakako iskreirani spin isprepadanih forumskih SDP budžetlija, lako ih je prepoznati.

Nesupio pokušaj da se Komšićeva stranka, u nedostatku pravih mrlja i afera, na bilo koji način iskompromitira, dok u sjeni i tišini vladajući zbrinjavaju familije do desetog koljena, štimaju tendere, na svakom koraku brutalno krše zakone, kradu kroz EP i autoceste na desetine miliona na dnevnoj bazi, harče i gule ovo jada što je ostalo ... Za to vrijeme forum raspreda nepostojeće Hankine grijehe.

Sreća pa forum nema nikakve veze s realnim svijetom, bar kad je ova tema u pitanju.

zajebano je kad za svoje guske počneš misliti da su labudovi :oops:
Banksy

#3207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
Kako Banksy iskusno Hanku umota u štit, a elaboracija je ko god spomene Hanku taj je plaćenik Centrale :lol:
Ne ko god, ali ti, sigurno i tako providno, da.
Niko ti se nije obratio, ali znala sam da ćeš se javiti. Uvijek ti i samo ti, dežurni humorista infantilnog, plitkog humora, s hrpom prežvakanih fraza i smajlija u svakom postu, koji uvijek i samo na tri teme spinuje i okreće tri imena: Hanka, Kifla i Neonko, a na zadnje skače kad mu se pomene Afera Reket koju su, jel, montirali dušmani.

Ne znam šta bih ti rekla ... Znam da ti je posao dobar, a para laka, ali od jeseni 2014. moraćeš tražiti novi.
JoseMujica

#3208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

uz Pablovo pomilovanje ako more ikako :lol:

vidim promjene su zagarantovane...ljudi će da se mijenjaju ko na traci ali zlatno pravilo : naš čovek - dobar čovek ostaje :D

I jedino šta znate prebacivati diskusiju s činjenica na kafanski nivo: vid mu glOve uz vrijeđanje i prijetnje....al haj udba je naša sudba pa nam je valjda ostalo u genima da se tako ponašamo prema neistomišljenicima :-)

al samo za tebe beograđanko mala...samo za tebe što nikad nisi znala...samo za tebe i Hanku tvoju zanosnu vraćam se majci u Centraluuuuu......uz mlogo mlogo smajlija :lol: :lol: :D :D :-D :-D :zzzz: :zzzz: :P :P :zzzz: :zzzz: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :idea: :idea: :skoljka: :skoljka: :sax:
Panini

#3209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Panini »

Banksy wrote:
Ne ko god, ali ti, sigurno i tako providno, da.
Niko ti se nije obratio, ali znala sam da ćeš se javiti. Uvijek ti i samo ti, dežurni humorista infantilnog, plitkog humora, s hrpom prežvakanih fraza i smajlija u svakom postu, koji uvijek i samo na tri teme spinuje i okreće tri imena: Hanka, Kifla i Neonko, a na zadnje skače kad mu se pomene Afera Reket koju su, jel, montirali dušmani.

Ne znam šta bih ti rekla ... Znam da ti je posao dobar, a para laka, ali od jeseni 2014. moraćeš tražiti novi.
I ti ces jos malo traziti posao van telekoma, samo dok vam razrijese ovog saucesnika Budimira

20 godina vi silujete ovaj narod I trujete ga dok bezocno kradete od sirotinje
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

O, @Banksy, pa u SDA si kako kažu, što se nisi javila.. da me bar malo odmijeniš :D
JoseMujica

#3211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Evo jedna pjesma da se svi odljutimo i počnemo graditi odnose"iz početka....a svaki je početak težak i meni je majka rekla : sine kad ti je najteže ti pjevaj, pjevaj i samo pjevaj!

I samo za moju ljutu drugaricu, jedna pjesma, malo infatilnog humora i puno smajlija :D :P :serbo: :kontrabas: :postar: :nargila: :gunjastajl:

Hanka na pravoj strani

Daješ da te vole Kifle i Esedi
novinari, ljudi neznani i znani
očerupaćeš brzo sve kasabske zveri
jer ti ćeš biti
na pravoj strani.

Statiraćeš možda u ponekoj vladi
možda ćeš biti ambasadorka pri UN-u
menjaćeš stranke ko što menjaju reči
al tebi je bitno udomiti decu.

Jer ti si Hanka bez mane,
Ti si deo biračkih snova,
Ti si sva u znaku vage
i treba ti lova.
KatarinaKosaca

#3212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

samo za moju ljutu drugaricu, jedna pjesma
Taman sam se obradovala da je meni :roll: , pa skontah da imaš puno ljutih drugarica :(

Što mi je nešto Pušenje uvijek bilo draže od Bore Čorbe... pa i današnja verzija od @Banksy..
JoseMujica

#3213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

:shock: pa Kate pobogu si sestro zar se nismo pomirili :?

Nevolem ni ja ovog prochetnika ali mi se reči uklopile....potakla me priča o savršenstvu bez mane :D
VjecitiStudent

#3214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
:thumbup:

Hanka je svakako iskreirani spin isprepadanih forumskih SDP budžetlija, lako ih je prepoznati.

Nesupio pokušaj da se Komšićeva stranka, u nedostatku pravih mrlja i afera, na bilo koji način iskompromitira, dok u sjeni i tišini vladajući zbrinjavaju familije do desetog koljena, štimaju tendere, na svakom koraku brutalno krše zakone, kradu kroz EP i autoceste na desetine miliona na dnevnoj bazi, harče i gule ovo jada što je ostalo ... Za to vrijeme forum raspreda nepostojeće Hankine grijehe.

Sreća pa forum nema nikakve veze s realnim svijetom, bar kad je ova tema u pitanju.

Navikli smo od tebe da pišeš "hrabra Hanka" :oops:

Ko za ovih dvadeset godina naše uboge demokratije nije naučio prepoznavati rane znakove kvarnosti kod političkih stranaka, bolje mu je da se smjesta okani ovog podforuma.
JoseMujica

#3215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

malo sam proučavao ovu problematiku i naletih na antologijsku mudrost koja će retji da nikako nisam u pravu glede Hanke jerbo se po ovoj mudrosti Esed i Hanka nikako ne mogu porediti. S obzirom da imam blagu tendenciju naginjanja ka tradicionalnom dinarskom, kao i neoislamskom poretku stvari, ispričavam se drugarici Hanki što je sastavih s Esed a.s. agom i što udarih na samog sebe i sopsteni identitet balkanskog džibera.

Elem da ne kakim mlogo evo mudrosti:

Novac kvari čovjeka al' ne kvari ženu i jedan smajli radi efekta :D

Dakle, Hanko što više uzimaš utoliko si bolja, a ti si Essede a.s. što više uzimaš, bez obzira na Allahovo poslanje, obični pakaš.

dakle, znači Mujice ti si šupak što prozivaš žene koje su grabežom sve ljepše i bolje, vego se drži prozivanja provjerenih goluma koji smetaju ženama u njihovoj božijoj misiji gomilanja kapitala....i sad Mujice mrš u Centralu pa se pravdaj tamo treNerku i Sratku zarad promicanja ravnopravnosti splovila u nepotizmu
KatarinaKosaca

#3216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Možda čitamo različite postova, ali ja ni po čemu nisam primjetila nikakvu amnestiju niti relativiziranje od strane @Banksy oko slučaja Hanka.
jednostavno se radi o tome i napisano je mnogo puta da je nova stranka, nova šansa za prebjegulje, vazeline, oportuniste, karijeriste i slične. Da će se uvijek provući tih i takvih gdje vide priliku, nema sumnje. Da je moguće svakog odmah i na licu mjesta sankcionirati, nije. Ako se tome doda i famoznih 300.000 glasova Komšiću na prošlim izborima , izazov postaje veći.
Međutim, niti će Žaljko više ikad ponoviti taj broj glasova, jer će jednostavno nestati oni inatni kojih je veliki procenat u tom nominalnom iznosu, niti će se ikada iko do kraja kutarisati Hanki, Petrovića, Škaljića i sličnih.
Ono što mi daje nadu (jer sam dugo bila beznadežna u našem političkom okruženju) jeste pojava ŽDamira Marjanovića, Borisa Tihija i još nekoliko ljudi na osnivačkoj skupštini. Ono što mi daje nadu je Komšićev žestoki patriotizam i dokazana građanska orjentacija.
Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.
Nadam se da će do 2014 prevagnuti nada spram beznađa i da ću konačno i ja sretno otići na izbore (o, kako sam samo zavidila dogmatima koji zajapurenog lica i sretnog pogleda čekaju izborni dan), pa iako ne očekujem ni pobjedu, ni ruralne glasove, ipak dobiti makar dio dobre oporbe koja ne meštetari i ne sklapa talove, pristaje na dilove zarad šutnje. Da li i kako će se to desiti ne može unaprijed znati ni najveći vidovnjak svijeta.
akcid

#3217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

KatarinaKosaca wrote:...Ono što mi daje nadu (jer sam dugo bila beznadežna u našem političkom okruženju) jeste pojava Damira Marjanovića, Borisa Tihija i još nekoliko ljudi na osnivačkoj skupštini. Ono što mi daje nadu je Komšićev žestoki patriotizam i dokazana građanska orjentacija.

Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.....
Sutra će se oglasiti...
Konjanik

#3218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Konjanik »

Image
Corto Maltese

#3219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Konjanik wrote:Image
Nemoj tako. Obećali da će ga povesti na sljedeći sastanak.
KatarinaKosaca

#3220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

U ovakvom društvu pametnom čovjeku će biti čast da ga ingnoriraju :oops:
ultima_palabra

#3221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

U svojoj vjeri, na svojoj zemlji :mrgreen:
Image
JoseMujica

#3222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

morete mislit ne smeta mi što je Žeks željovac...hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u :D
KatarinaKosaca

#3223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u :D
Znamo ba, ne moraš ni reć :meza1:
Corto Maltese

#3224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Image
I ovdje ga ignorišu :(
Paranoid

#3225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:morete mislit ne smeta mi što je Žeks željovac...hebga moram nove pakosti u Centrali smišljati da naštetim DF-u :D
Ejss, a što guvernera osjekoše...on je bitniji na trebinama od Gredića... 8-)
Post Reply