2 na drzavnom,
1 na federalnom
6 na kantonalnim
Prognoza da bude u sportskom duhu:
3 poslanika na drzavnom nivou,
5 na federalnom.
Ukupno oko 15 mandata u kantonalnim skupstinama.
OK, neka bude zabilježeno. Pa se nađemo sredinom oktobra 2014 da popijemo kafu i da nečijih 100KM zamijeni vlasnika.madner wrote:Prognoza za 100 KM:
2 na drzavnom,
1 na federalnom
6 na kantonalnim![]()
Prognoza da bude u sportskom duhu:
3 poslanika na drzavnom nivou,
5 na federalnom.
Ukupno oko 15 mandata u kantonalnim skupstinama.
A kafu da pijete kod "Tite"Corto Maltese wrote:OK, neka bude zabilježeno. Pa se nađemo sredinom oktobra 2014 da popijemo kafu i da nečijih 100KM zamijeni vlasnika.
Zar druga kafana postoji?VjecitiStudent wrote:A kafu da pijete kod "Tite"Corto Maltese wrote:OK, neka bude zabilježeno. Pa se nađemo sredinom oktobra 2014 da popijemo kafu i da nečijih 100KM zamijeni vlasnika.
U tom slučaju bi se Madnerova dobit, ako pobijedi, mogla drastično povećati, a možda ga i kakva diplomatija zapadneCorto Maltese wrote:Zar druga kafana postoji?VjecitiStudent wrote:A kafu da pijete kod "Tite"Corto Maltese wrote:OK, neka bude zabilježeno. Pa se nađemo sredinom oktobra 2014 da popijemo kafu i da nečijih 100KM zamijeni vlasnika.
Kažu da je tamo okačena uniforma koju je Željko nosio u Iraku, sa još uvijek vidljivim mrljama pod pazuhommadner wrote:Jedini problem je sto sam kontras pa tamo idem da provociram one, one komunjare
Kako ti mene nerviraš ...Corto Maltese wrote:Pošto nisam uspio zaraditi pare na prethodnim opkladama koje sam nudio, vrijeme je da ponudim novu:
Komšićeva stranka neće dobaciti ni do narednih opštih izbora, u oktobru 2014. Da budem precizniji, do tog doba, nakon skromne osnivačke skupštine, stranka će se svesti na Gradski Odbor Sarajevo, a na izborima će dobiti toliko glasova koliko je potrebno da njen osnivač provede još četiri godine na državnoj sisi, to jest u državnom parlamentu. Taman da nakon tog mandata, uz dvostruki borački staž i brojne poslaničko-predsjedničke povlastice, u pedeset i šestoj godini života, ode u penziju.
Ima li ko kakvo kontra proročanstvo, na koje je spreman/na uložiti novce?
Na ovim prostorima je uvijek važan kult ličnosti, u ovom slučaju Komšić je super junak, ko je oko njega nikog od ljubitelja lika i djela ne zanima.Alfons Kauders wrote:Hebote pucaju opklade ko da je BiH - Grcka.A osim sasvim prosjecnog, ali zato u raji popularnog selektora nemamo pojma ko je u reprezentaciji...
![]()
Niko nema pojma na sta ce liciti stranka, a kamoli kako ce proci za godinu i po na izborima. Ja sam skeptik - taman i bude solidan rezultat, sta onda? Opet u koaliciju s SDP-om i drugim? Ili sa SDA?Ili vjecno grijanje klupe u opoziciji.
Dobro jutro Kolumbo.madner wrote:Cuo sam da imaju par forumasa
Ironicus sarkastikus, kako je?muzicar_iz_parka wrote:Dobro jutro Kolumbo.madner wrote:Cuo sam da imaju par forumasa
Loše nema nikakvih izbora, ne zovu me da negdje sviram, mrtva sezona.madner wrote: Ironicus sarkastikus, kako je?
To je raspad sistema ako bojovnici djeluju samostalno bez časnika.-LIBERO- wrote:Sto se priblizava formiranje sve ucestalije kmee kmee reakcije SDA I SDP bojovnika.![]()
Polako ba, ljudi se jos nisu ni organizovali a vi krenuli artiljerijom po njima
šta će nam Željko kad nam je vako dobroNovorođenčad u BiH još uvijek bez matičnog broja
faHraon neće imati glasova ni da uđe u koaliciju za mjesnu zajednicu..OmerD wrote:Komsic ce nakon izbora u koaliciju sa SDP i SBB. Provjereno. Ko ne vjeruje, vidjet ce, ali svima treba biti jasno da je to jedina logicna mogucnost (uz to sto ce svakako tako biti).
I dobro je tako, samo da se vise shebe sdaovska krimogena hobotnica.