Danas bi Tito Putinu punio redenike... Stav...!Fudo387 wrote:Djaba se nadate, mi smo vas '48 odjebali...nosara wrote:Bitan je stav...
a je ti stava
RUSIJA
- nosara
#3201 Re: RUSIJA
-
Fudo387
#3202 Re: RUSIJA
Jasta bi,...nosara wrote:Danas bi Tito Putinu punio redenike... Stav...!Fudo387 wrote:Djaba se nadate, mi smo vas '48 odjebali...nosara wrote:Bitan je stav...
a je ti stava
Prije da bi od Amera dobio f-16ke k'o onomad mustange.
- nosara
#3203 Re: RUSIJA
Dobio bi on svasta, ali im se ne bi naguzio kao vi danas...Fudo387 wrote:Jasta bi,...nosara wrote:
Danas bi Tito Putinu punio redenike... Stav...!
Prije da bi od Amera dobio f-16ke k'o onomad mustange.
-
Fudo387
#3204 Re: RUSIJA
Nemoj nosara, stava ti, tako odlucno.nosara wrote:Dobio bi on svasta, ali im se ne bi naguzio kao vi danas...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3205 Re: RUSIJA
IMA LI VAŠIH: Ovo je spisak svih zatvorenika na Golom otoku!
1. https://mega.co.nz/#!VJYzUSKR!E6tcNAMMD ... s7ssxdAKcY
2. https://mega.co.nz/#!oEQCESII!L-Fg_jX1Y ... JVZHrEdCZk
3. https://mega.co.nz/#!RMxgDaKB!MENF2Vvv7 ... Y9zG1QB6XY
Otac il dedo na službenom putu

Otac il dedo na službenom putu

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3206 Re: RUSIJA
Sereš po SFRJ na temi o njoj a sad se hvataš za '48Fudo387 wrote:Djaba se nadate, mi smo vas '48 odjebali...nosara wrote:Bitan je stav...
a je ti stava

-
L u c i f e r
#3207 Re: RUSIJA
jedino sto tiletu zamjeram jepici wrote:IMA LI VAŠIH: Ovo je spisak svih zatvorenika na Golom otoku!![]()
Otac il dedo na službenom putu![]()
sto umjesto golog otoka
nije napravio goli arhipelag
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3208 Re: RUSIJA
Nije nikad ni dobio Mustange nego P-47 Thunderbolte....a poslije F-86 SabreFudo387 wrote:Prije da bi od Amera dobio f-16ke k'o onomad mustange.
-
Fudo387
#3209 Re: RUSIJA
Vec sam na onoj temi rekao da je Joza imao i dobrih poteza.Lajavikrelac wrote:Sereš po SFRJ na temi o njoj a sad se hvataš za '48Fudo387 wrote:Djaba se nadate, mi smo vas '48 odjebali...nosara wrote:Bitan je stav...
a je ti stava![]()
Izaberi jedan za obraze:
Njet fukari sa istoka mu je poslije eskiviranja granate na sutjesci jedan od najboljih u karijeri.
Dobro, i za opcenje sa sofijom loren kapa dole.
Laf je bio, jbg.
-
KENJAC
#3210 Re: RUSIJA
Danas je rodjendan Mihail Gorbacova ! Sto se mene tice , nije se trebo ni rodit !
-
Kaligula I
#3211 Re: RUSIJA
…očito je da Rusofobi pate od manjka zadovoljstva po pitanju ukrajinskog rata… porazi Ukrofašista su ih raspametili…stoga se u to ime služe makar i vitrualnom istinom kako bi sebi pružili osjećaj lažnog užitka…ali tako to biva ‘kad nema p…e dobro dođe i ‘Desanka Šakić’…važno je okrivit Putina pošto poto, pa maker i na na silu, a priori, nedemokratski itd kako bi se zadovoljila svoja bolesna psihologija koja srče sa grudiju mržnje…potpuno razumijem razloge za vaše mentalne bravure i iživljavanja na račun pretpostavki i neutemeljenih tvrdnji…to međuvrijeme između zločina i sudske istine je vaša jedina šansa da ispušate svoje nakupljene frustracije i jedina šansa da doživite vrhunac lažnog zadovoljstva…nakon završene istrage bit će pravdanja i vađenja…
-
Fudo387
#3212 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:potpuno razumijem razloge za vaše mentalne bravure
ma jasno.
- LBVIEW
#3214 Re: RUSIJA
Nismo ni sumnjali, da je umjesto Gorbacova bila ova budala gdje bi sad Slobi bio kraj.KENJAC wrote:Danas je rodjendan Mihail Gorbacova ! Sto se mene tice , nije se trebo ni rodit !
- jeza u ledja
#3215 Re: RUSIJA
Ha, Azerbejdzanac.dječak sa šibicama wrote:Jos da neko objasni kakve veze Azer(bejdzanac) Kasparov ima sa Rusijom.
Drzavljanstvo? pa ima i hrvatsko drzavljanstvo, valjda i bosansko.
Kako to da su najveci Putinovi protivnici nerusi, ili Rusi sa istetoviranim Ujakom Semom na ramenu.
Takve su Azeri puskom tjerali iz Bakua.
Kasparov je armensko-jevrejskog porijekla.
- Sezam
#3216 Re: RUSIJA
Dobro je izabrao, nema stapici wrote:
dojdi, dojdi, sedi Ćikka putnu u krilo...Hoš BoBa
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3218 Re: RUSIJA
Tebe bas vidim pogadja to o homoseksulacima u Rusiji ?pici wrote:MorešH bitnut Peder al suknju drži na ofingeru...Lajavikrelac wrote:pici wrote:Vožd i ti preorjentirate se samo na slušanje![]()
Usput je dodao kako i u svojem okruženju ima homoseksualaca s kojima svakodnevno surađuje, a neke je „nagradio visokim državnim odlikovanjima“, i dodao kako je spreman susresti se s predstavnicima gay i lezbijskih udruga.
Ipak nije obećao ukidanje zakona koji je potpisao u srpnju, prema kojem isticanje homoseksualnosti podrazumijeva zatvorske kazne, uz obrazloženje da je riječ o „ne-ruskom ponašanju“
Mislim gledajuci onu sliku sa Putinom koju si maloprije postavio, meni ni na kraj pameti ne bi bilo to sto ti vidis na njoj ...znas kako je rekao jedan stari mudri covjek ...svako vidi ono sto zeli da vidi.
- pici
#3219 Re: RUSIJA

a volio bi ti da sam ja nastrani monstrum ko Kepec kojem se divišH...al ne velim ja to vele njegovi saborci braĆa špijuni, pa ako oni lažu onda je i Kepec lažov jer su od iste fele
SKANDAL KOJI TRESE SVET: Putina optužili da je pedofil!
Tako je tokom iznošenja dokaza navedeno da Litvinjenko koji je otvoreno radio protiv Rusije izjavio da je Putin pedofil, kao i da je polonijumom kojim je on otrovan moglo da bude izloženo “pola Londona”.
- pici
#3220 Re: RUSIJA
UnscarD wrote:
Tebe bas vidim pogadja to o homoseksulacima u Rusiji ?![]()
Mislim gledajuci onu sliku sa Putinom koju si maloprije postavio, meni ni na kraj pameti ne bi bilo to sto ti vidis na njoj ...znas kako je rekao jedan stari mudri covjek ...svako vidi ono sto zeli da vidi.mislim ok je to , 21 vijek je nemoj misliti da ti nesto zamjeram ...glavno je da budes ono kako se osjecas
jel ti taj starina objasnio i da svako se ogleda na svoga idola

-
UnscarD
#3221 Re: RUSIJA
Ja upravo kod tebe primjecujem cudnu fiksaciju Putinom ...mislim ono bas ga pratis ..svaki dan objavis barem po koju slicicu ... fixacija starijim autoritativnim muskarcima ? Mislim ok je , 21 vijek je.pici wrote:UnscarD wrote:
Mislim gledajuci onu sliku sa Putinom koju si maloprije postavio, meni ni na kraj pameti ne bi bilo to sto ti vidis na njoj ...znas kako je rekao jedan stari mudri covjek ...svako vidi ono sto zeli da vidi.mislim ok je to , 21 vijek je nemoj misliti da ti nesto zamjeram ...glavno je da budes ono kako se osjecas
jel ti taj starina objasnio i da svako se ogleda na svoga idola![]()
- pici
#3222 Re: RUSIJA
UnscarD wrote:Ja upravo kod tebe primjecujem cudnu fiksaciju Putinom ...mislim ono bas ga pratis ..svaki dan objavis barem po koju slicicu ... fixacija starijim autoritativnim muskarcima ? Mislim ok je , 21 vijek je.pici wrote:UnscarD wrote:
vidišH kako primjeĆuješH

-
UnscarD
#3223 Re: RUSIJA
Ne stavljam mu ja svaki dan slicice ...pici wrote:UnscarD wrote:Ja upravo kod tebe primjecujem cudnu fiksaciju Putinom ...mislim ono bas ga pratis ..svaki dan objavis barem po koju slicicu ... fixacija starijim autoritativnim muskarcima ? Mislim ok je , 21 vijek je.pici wrote:
vidišH kako primjeĆuješHznaš ti znaš kome se treba klanjat
![]()
- pici
#3224 Re: RUSIJA
meni nije mrsko a da je svakom slatko ne znam ja

-
UnscarD
#3225 Re: RUSIJA
Realnost je uvijek samo refleksija onog koji gleda ... kao sto rekoh, svako vidi ono sto zeli da vidi. Samo ga ti zadajpici wrote:meni nije mrsko a da je svakom slatko ne znam ja![]()