SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JThomas

#3201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

jok eto na naučna...
didžej

#3202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by didžej »

svaka normalna policija u svijetu bi pregledala ovaj blog pa pronasla komentatore i izdegenecila ih da im ne padne na pamwt vise nikad bilo sta napisati a kamoli podrzavati ovog idiota u djelu koje je pocinio.
ali kod nas nije normalna ni policija ni sudstvo ni tuzilastvo.
sve je to korumpirana bagra i kad covjek pomisli da se treba pobuniti protiv vlasti ne zna gdje prije da krene, na koju strau i pred koju zgradu?
ovo drustvo se nalazi u debeloj metastazi a zna se sta se desava sa takvim organizmima.
mO k3

#3203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mO k3 »

biz ba ,mislio sam doci u sarajevo i prenoc't ,ali sada uletim gdje moram i onda bjez prije nego sto sunce zadje ....
JThomas

#3204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

dobro si, evo ja zanoćio i sve se nogama u guzicu udaram što sam se živ probudio...
fixer

#3205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

JThomas wrote:dobro si, evo ja zanoćio i sve se nogama u guzicu udaram što sam se živ probudio...
Dolazi li "Nikola u bjekstvu" jos na utakmice Zelje ? :D
uglavnomja

#3206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

poslije ove izjave :run:
:D

"DA VI ZNATE KAKVIH IZVALA IMA BENJAMIN DELALIC ISTO AVA KARABATIC"
zagortenej

#3207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zagortenej »

pathyeshme wrote: Nisu uspjeli ni napisati vijest a već ig oslobodili :grin:

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
sad opet na :zzzz: :wink:
Hemera

#3208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

Dana 06.08.2013.godine oko 22.20 sati, od strane građana obaviještena je Treća PU da je u ljetnoj bašti SUR “Kuća”, ulica Braće Mulića, općina Novi Grad Sarajevo, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN lica, te da ima povrijeđenih osoba. Na lice mjesta je upućeno više policijskih patrola, koje su konstatovale da je u pomenutom događaju povrijeđeno sedam osoba, od kojih su tri prevezene u KCU Sarajevo, gdje su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede i isti su zadržani na daljem liječenju. Četiri povrijeđene osobe su prevezene u Opću bolnicu “Dr. Abdulah Nakaš”, gdje su im nakon ukazane ljekarske pomoći konstatovane lakše tjelesne povrede i isti su upućeni na kućno liječenje. Pet osoba je povrijeđeno dejstvom iz vatrenog oružja, jedna osoba od krhotina stakla, dok je jedna osoba zadobila povredu padom.

O pomenutom događaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji su na licu mjesta pronašli i izuzeli, radi potrebnih vještačenja, više metaka i čaura nepoznatog kalibra. Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem mogu dovesti Dž. N. rođen 1986. godine u Sarajevu, N.A. rođena 1993. godine u Bijeljini, oboje nastanjeni u Sarajevu i još jedno NN lice na čijoj se identifikaciji radi. Naime, protiv Dž.N., koji se dovodi u vezu sa izvršenjem pomenutog krivičnog djela je, također zbog počinjenih više krivičnih djela, u periodu od 2010. godine, do danas i to: iz člana 323. ( Izazivanja opće opasnosti), 362. (Nasilničko ponašanje), 173. (Lakše tjelesne povrede) KZ F BiH,podneseno pet službenih izvještaja o počinjenim krivičnim djelima Kantonalnom tužailštvu u Sarajevu, te je zbog istih u dva slučaja uz službeni izvjueštaj predat Tužilaštvu. Policijski službenici poduzimaju neophodne mjere i radnje na potpunom rasvjetljavanju i dokumentovanju opisanog krivičnog djela i pronalasku izvršilaca za kojima se intenzivno traga.
jazzer

#3209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jazzer »

Je l se Pecanac oglasio? Sta je s onom pricom ''grad sigurnog zivljenja'', ''stopa kriminala manja nego
u drugim evropskim gradovima'', ''Sarajevo sigurnije od Osla'', bla, bla... :oops:

U svakom segmentu zivota smo u debelom ku*cu.
O'zone
Globalni moderator

#3210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Dobro je dok se ne puca
pakshu

#3211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pakshu »

nek je ziva glOva :lol:
fixer

#3212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

Dobro je samo sto su precizni. :lol:
caffeinefreak

#3213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by caffeinefreak »

Nije u pitanju preciznost niti bilo sta, ovo je pucanje po nogama sto nas zakon ne tretira normalno kao pokusaj ubistva vec mislim nanosenje teske ili lake tjelesne povrede a nekad i ugrozavanje sigurnosti ili slicne gluposti..
a sve jer je ove kvazi-mafijase posavjetovao neki kvazi-advokat pravnik. :-)
Tako da dok se ne zakrpe ovi bazeni u krivicnom zakonu i zkp-u, ovo ce se desavati
fixer

#3214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

caffeinefreak wrote:Nije u pitanju preciznost niti bilo sta, ovo je pucanje po nogama sto nas zakon ne tretira normalno kao pokusaj ubistva vec mislim nanosenje teske ili lake tjelesne povrede a nekad i ugrozavanje sigurnosti ili slicne gluposti..
Tako da dok se ne zakrpe ovi bazeni u krivicnom zakonu i zkp-u, ovo ce se desavati
Kume, on je opalio jucer sanzer sa kalasem i troje pogodio. Sta je to nego nepreciznost? Koljena gadjaju u obracunima 1 na 1. Slazem se da je to ogromna rupa.
sema911s

#3215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sema911s »

fixer wrote:
caffeinefreak wrote:Nije u pitanju preciznost niti bilo sta, ovo je pucanje po nogama sto nas zakon ne tretira normalno kao pokusaj ubistva vec mislim nanosenje teske ili lake tjelesne povrede a nekad i ugrozavanje sigurnosti ili slicne gluposti..
Kume, on je opalio jucer sanzer sa kalasem i troje pogodio. Sta je to nego nepreciznost? Koljena gadjaju u obracunima 1 na 1. Slazem se da je to ogromna rupa.
nisu oni neprecizni,.,. pogledaj koiki je torzo a koliko koljeno il recimo saka,., pa koliko moras bit precizan da sa sa par metara pogodis saku,.,

a to za kalas jbga ljudi nisu navikli na trzaj,., a i strah cini cuda prebaci na rafalno pa ko na onim igricama konta potrefice nestoo
fixer

#3216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

To kad pogode, koljeno ili slicno, pridju na metar. Pa Nikola je Hodzu upucao tako. Almedina na trolejbuskoj stanici. Poguraju se i rokaj.
sema911s

#3217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sema911s »

fixer wrote:To kad pogode, koljeno ili slicno, pridju na metar. Pa Nikola je Hodzu upucao tako. Almedina na trolejbuskoj stanici. Poguraju se i rokaj.
treba bit majstor pa to potrefit a gledo sam tako te zahebane kada se poguraju,.,lice na one bikove sa koride,. podju se poljubit pa rukamo po trenerkama,. nesto traze valjda kondom sta vec,., i samo cujes nesto ko pucanj i bjezanija, jedan pomaga,. drugi mu laje a bjezi koliko noge nose,. uskace se u kakav bjesni avto,. i gas ovaj sto nije dosao sa avto pogodjeni,. zove policiju prijavljuje djelo,., pada ko pokosen kada dodje policija,., od ruke ga boli i drugo stopalo,., jadi kudi ko da su mu je odrezali,., sutradana izlazi iiz bolnice sa ogrebotinom na ruci,.hanzaplastom sanirana,. stavlja zahebane cvike i sjeda u svoj zahebani avto ,.pusta neki narodnjak da se sve trese i ide pit kafu,., dok babo nije sazno sta se desilooo
Alfons Kauders

#3218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alfons Kauders »

fixer wrote:
zar je kalash? na slikama cini mi se municija za tetku...

ako je fakat istresao okvir iz kalasa, dobro je da nema mrtvih
SmokingMan

#3219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by SmokingMan »

Ovaj Nikola je prije bio rega momčić,sjećam ga se iz mahale tamo negdje iza rata,ali želja da sam sebe uništi je bila jača od njega...
Ljuba Moljac

#3220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljuba Moljac »

e nikola, nikola. sta uradi od sebe.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

z1xter wrote:Ovaj Nikola je prije bio rega momčić,sjećam ga se iz mahale tamo negdje iza rata,ali želja da sam sebe uništi je bila jača od njega...
Aha, isao u dzamiju redovno :D :D
jazzer

#3222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jazzer »

z1xter wrote:Ovaj Nikola je prije bio rega momčić,sjećam ga se iz mahale tamo negdje iza rata,ali želja da sam sebe uništi je bila jača od njega...
Htio je sad' i htio je sve... :)
sema911s

#3223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sema911s »

al najbolje je od svega policija ga trazi a covjek ko svaki dan gleda zeljin trening
crnoplavo

#3224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by crnoplavo »

hahahaha seljackog mu imena :lol:
Saraba

#3225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Saraba »

sema911s wrote:al najbolje je od svega policija ga trazi a covjek ko svaki dan gleda zeljin trening
Ma on je najobicniji manijak..
Locked