KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#3201 Re: KUP BiH
Onaj ko bude bolji neka pobijedi. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3202 Re: KUP BiH
Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.andr0id wrote:Jok eto u vasu ce. Vi se uigrali napokon. U rezultat nisam siguran, igrao bih kladionicu i pare dizao. Ali u osvajanje jesamzenicki inat!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3203 Re: KUP BiH
Ma sve je otvoreno. Po meni nema ovdje izrazitog favorita. Jedino sto mislim da je nasa prednost to je revans na Kosevu.
Citam na svim portalima, niko nista ne pise oko zabrane za gostujuce navijace. Jos kada bi i to ukinuli, praznik fudbala i na Bilinom i na Kosevu.
Citam na svim portalima, niko nista ne pise oko zabrane za gostujuce navijace. Jos kada bi i to ukinuli, praznik fudbala i na Bilinom i na Kosevu.
Last edited by -LIBERO- on 22/04/2014 12:53, edited 1 time in total.
-
susic1980
#3204 Re: KUP BiH
To VelkoskiVelkoski wrote:Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.andr0id wrote:Jok eto u vasu ce. Vi se uigrali napokon. U rezultat nisam siguran, igrao bih kladionicu i pare dizao. Ali u osvajanje jesamzenicki inat!
-
salle_eh1986
#3205 Re: KUP BiH
eee a koliko su trofeja drugima "uzeli" to ne računašVelkoski wrote:Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.andr0id wrote:Jok eto u vasu ce. Vi se uigrali napokon. U rezultat nisam siguran, igrao bih kladionicu i pare dizao. Ali u osvajanje jesamzenicki inat!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3206 Re: KUP BiH
http://sport033.com/finale-kupa-bih-da- ... avijacima/-LIBERO- wrote:Ma sve je otvoreno. Po meni nema ovdje izrazitog favorita. Jedino sto mislim da je nasa prednost to je revans na Kosevu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3207 Re: KUP BiH
Dobar je ovaj sport033, prati cak i juniorske lige, i sve sportove u kantonu.
A i realni su sto se tice ovoga za navijace.
A i realni su sto se tice ovoga za navijace.
-
Max Bunker
#3208 Re: KUP BiH
Odlicno sto je prva tamo a kako bi tek dobro bilo da finale bude u subotu 
- Butmiran
#3209 Re: KUP BiH
Teško. Savez jede govna.Max Bunker wrote:Odlicno sto je prva tamo a kako bi tek dobro bilo da finale bude u subotu
-
andr0id
#3210 Re: KUP BiH
Eto vi ste puni trofeja.. ni milioner vam ne moze pomociVelkoski wrote:Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.andr0id wrote:Jok eto u vasu ce. Vi se uigrali napokon. U rezultat nisam siguran, igrao bih kladionicu i pare dizao. Ali u osvajanje jesamzenicki inat!
Celik nije najbolji klub u premijer ligi niti ga dozivljavam tako. Ali to ne znaci da nece uzeti ovaj kup
-
andr0id
#3211 Re: KUP BiH
Vidis ti ovo sto me nervira na ovom forumu..
Aktuelnosti fks..

Aktuelnosti fks..
Covjek misli da se snovi mogu kupiti.. pomocu tana.. ne znam sta da kazem vise..bolje je da sutimGandra_1 wrote:Kup je naš
A vjerujem i titula, mi sve dobijamo do kraja... Sve zavisi od toga hoce li Velež i Olimpic odigrati pošteno do kraja...
Ako bude tako Željo gubi od nas i nece dobiti Veleža... Zrinjski ne pobjeđuje Olimpica i Veleža, Široki bar neriješeno na Otoci
- Pitarrr82
#3212 Re: KUP BiH
Pa i bolje ti je da sutis nego da valjas gluposti citajuci teme tudjih klubova...
-
todd_smith
#3213 Re: KUP BiH
Pazi sta pises, kupiti cemo i forum. 
-
andr0id
#3214 Re: KUP BiH
Vi bi titulu preko veleza i olimpica haha. Ok vratimo se kupu. Kup je nas! 
-
andr0id
#3215 Re: KUP BiH
Ti si izuzetak ovdje. Ovo sve nesto naprdjeno.. nikad provokaciju da shvati ozbiljnotodd_smith wrote:Pazi sta pises, kupiti cemo i forum.
-
PIMP-Meister-2000
#3216 Re: KUP BiH
Milijarder molit ću lijepo, milioneri su sića za njega.andr0id wrote:Eto vi ste puni trofeja.. ni milioner vam ne moze pomociVelkoski wrote:Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.andr0id wrote:Jok eto u vasu ce. Vi se uigrali napokon. U rezultat nisam siguran, igrao bih kladionicu i pare dizao. Ali u osvajanje jesamzenicki inat!
Celik nije najbolji klub u premijer ligi niti ga dozivljavam tako. Ali to ne znaci da nece uzeti ovaj kup
-
andr0id
#3217 Re: KUP BiH
Pa celik je u finalu sa dugom od par miliona haha a ne sa nekim milijarderom. E jbg ne spustaj se toliko sadPIMP-Meister-2000 wrote:Milijarder molit ću lijepo, milioneri su sića za njega.andr0id wrote:Eto vi ste puni trofeja.. ni milioner vam ne moze pomociVelkoski wrote: Jah, silni zenički inat koji vam je donio toliko trofeja u 17 godina, šta reći osim da se plašim.
Celik nije najbolji klub u premijer ligi niti ga dozivljavam tako. Ali to ne znaci da nece uzeti ovaj kupI kako nije pomogao kada smo evo nakon njegova dolaska odmah u finalu kupa, prvom u posljednjih 9 god. koliko znam?! Zamisli tek šta će biti iduće sezone kada se još pojačamo i ova ekipa prođe još jedne pripreme, i to sa Dženom nadam se.
-
salle_eh1986
#3218 Re: KUP BiH
zaboravio je samo napisati da "ako ne bude ovako kako je on naveo, liga je naštimana"andr0id wrote:Vidis ti ovo sto me nervira na ovom forumu..
Aktuelnosti fks..
Covjek misli da se snovi mogu kupiti.. pomocu tana.. ne znam sta da kazem vise..bolje je da sutimGandra_1 wrote:Kup je naš
A vjerujem i titula, mi sve dobijamo do kraja... Sve zavisi od toga hoce li Velež i Olimpic odigrati pošteno do kraja...
Ako bude tako Željo gubi od nas i nece dobiti Veleža... Zrinjski ne pobjeđuje Olimpica i Veleža, Široki bar neriješeno na Otoci
- emigrazione
#3219 Re: KUP BiH
Ma oni ce se razletiti ko muhe bez glave prvih pola sata, ako tad nesto na silu naprave to je to... veze s loptom nemaju, da smo birali vece levate za finale tesko bi nasli
-
andr0id
#3220 Re: KUP BiH
Zaboravio si reci, i ako bude lijep suncan dan...wannabe_ultra wrote:cuj ovog celik je u finalu sa dugom od 2 miliona, pa ko god da je umjesto vas dosao u finale bio bi sa dugom od par miliona osim mozda listica.Imali ste srece sto niste na nas naletili prije finala![]()
Bit ce neizvjesno sigurno, ali cijenim da ce te se ukenjati pred 15.000 hiljada na Kosevu (ako bude subota) i ako izvucemo dobar rezultat na bilinom.A mislim da imamo kapacitet da svima zabijemo makar gol, ako smo zrinjskog mogli 3.Pitanje je kol'ko vi mozete zabiti....
Bio bih zadovoljan sa X-om iz zenice al' da zabijemo gol ili dva.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- emigrazione
#3221 Re: KUP BiH
Kakav crni zenicki inat, vec kod Visokog pocnu gace skidati i tako godinama...
- N.N.
#3222 Re: KUP BiH
Celik, slobodno mogu reci, jedna od losijih generacija "po imenima" u poslijeratnom periodu, ali eto, u finalu kupa smo.
Nekada je tu bilo imena i imena, pa vazda qurac i borba za opstanak.
Ovi momci i nemaju neki kvalitet, ali igraju srcem i to moze biti neki plus
Sarajevo je kvalitetnije, pozitivnija atmosfera i sta vec ne, ali opet, vidjet cemo sve. Cerat` cemo se, pa ko koga !
Nekada je tu bilo imena i imena, pa vazda qurac i borba za opstanak.
Ovi momci i nemaju neki kvalitet, ali igraju srcem i to moze biti neki plus
Sarajevo je kvalitetnije, pozitivnija atmosfera i sta vec ne, ali opet, vidjet cemo sve. Cerat` cemo se, pa ko koga !
- snaga_znanja
#3223 Re: KUP BiH
Samo vi sebi dizite samopouzdanje supljim pricama. Treba to pokazati na terenu. Prvo kolo vam je pokazalo kako to ide.
ž
Ekipa koju mi imamo napokon se bori za svoj dres onako kako treba. I ako izgube ostavice zadnji atom snage na terenu.
Ekipa koju mi imamo napokon se bori za svoj dres onako kako treba. I ako izgube ostavice zadnji atom snage na terenu.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3224 Re: KUP BiH
Ja bih sad potpisao 2:1 za Celik u prvoj utakmici. Bice nezgodno pravo... Ni vasima a ni nasima ne nedostaje motiva. Sada znanje, iskustvo ce odluciti. Sarajevo igra konacno u skladu sa imenima na terenu.
Celik ce, siguran sam u to, napasti ono krvnicki prvih pola sata. Ako tad ne dadnu gol onda nece previshe srljati da ne bi popili kontru neku.
Mi moramo odliti napadima u prvih pola sata i onda lagano uzeti loptu u svoje noge.
Ono sto nam se desilo u zadnjoj utakmici, kada su nashi igraci ostali zateceni agresivnom, da ne kazem, grubom igrom Celika, sigurno sada nece biti slucaj. Osim sto su i sami vidjeli, vjerujem da ce ih i Dzeno dodatno upozoriti na to i dati im adekvatne instrukcije.
Stojcev- Velkoski- Bilbija
Ne moze bit da ne dadnu gol. Zato se samo nadam da ce odbrana izdrzati.
A onda na Kosevu proslava...
Celik ce, siguran sam u to, napasti ono krvnicki prvih pola sata. Ako tad ne dadnu gol onda nece previshe srljati da ne bi popili kontru neku.
Mi moramo odliti napadima u prvih pola sata i onda lagano uzeti loptu u svoje noge.
Ono sto nam se desilo u zadnjoj utakmici, kada su nashi igraci ostali zateceni agresivnom, da ne kazem, grubom igrom Celika, sigurno sada nece biti slucaj. Osim sto su i sami vidjeli, vjerujem da ce ih i Dzeno dodatno upozoriti na to i dati im adekvatne instrukcije.
Stojcev- Velkoski- Bilbija
Ne moze bit da ne dadnu gol. Zato se samo nadam da ce odbrana izdrzati.
A onda na Kosevu proslava...
- phillie
#3225 Re: KUP BiH
'ta ce BiBlija

Sarajevo je favorit u finalu, sto po imenima u ekipi, sto zbog cinjenice da se revans igra na Kosevu. Ove dvije utakmice su utakmice sezone za obje ekipe, jer pitarima koliko toliko opravdava dosad ulozeno u klub (jer cisto sumnjam da ce se kroz ligu izboriti Evropu), a nama jedina prilika (koja se javlja jednom u par godina) da konacno osvojimo neki pehar od drzavnog znacaja
(jer Evropu cisto sumnjam da cemo vidjeti zbog dugova i licence). Sve u svemu, mislim da ce biti dvije zanimljive utakmice, jos ako ukinu zabranu, pa da se napravi pravi spektakl, kakav finale Kupa Bosne i Hercegovine i zasluzuje.
Sarajevo je favorit u finalu, sto po imenima u ekipi, sto zbog cinjenice da se revans igra na Kosevu. Ove dvije utakmice su utakmice sezone za obje ekipe, jer pitarima koliko toliko opravdava dosad ulozeno u klub (jer cisto sumnjam da ce se kroz ligu izboriti Evropu), a nama jedina prilika (koja se javlja jednom u par godina) da konacno osvojimo neki pehar od drzavnog znacaja