BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
neno#4
#3201 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
https://www.facebook.com/pages/Udru%C5% ... 0262616907
Uskoro krece velika medijska i marketinska kampanja u kojoj svi mogu ucestvovati i dati doprinos za pomoc nasim mladim kosarkasima i ostalim sportistima u BiH. Lajkajte ovu gore stranicu, ako zelite upratiti sve aktivnosti povodom toga.
Uskoro krece velika medijska i marketinska kampanja u kojoj svi mogu ucestvovati i dati doprinos za pomoc nasim mladim kosarkasima i ostalim sportistima u BiH. Lajkajte ovu gore stranicu, ako zelite upratiti sve aktivnosti povodom toga.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3202 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Lijepo samo jos jednom ono sto bi trebalo da bude obaveza drzave se prebacuje na ledja gradjana....naravno dobrovoljno ali ko bi imao srca da ne pomogne ovoj zlatnoj djeci.neno#4 wrote:https://www.facebook.com/pages/Udru%C5% ... 0262616907
-
vade_mecum
#3203 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
ako nastavimo nizati uspjehe, onda je to samo pitanje vremena.zlajapravaraja wrote:Kakve su nam sanse da mi u skoro vrijeme budemo domacini jednog od U-prvenstava A-divizije?
-
neno#4
#3204 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Nikakve.vade_mecum wrote:ako nastavimo nizati uspjehe, onda je to samo pitanje vremena.zlajapravaraja wrote:Kakve su nam sanse da mi u skoro vrijeme budemo domacini jednog od U-prvenstava A-divizije?
- hrasno38
#3205 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Zasto? s obzirom da smo odlicno organizovali svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu! imamo kompletnu infrastrukturu za takvo nestoneno#4 wrote:Nikakve.vade_mecum wrote:ako nastavimo nizati uspjehe, onda je to samo pitanje vremena.zlajapravaraja wrote:Kakve su nam sanse da mi u skoro vrijeme budemo domacini jednog od U-prvenstava A-divizije?
-
neno#4
#3206 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Dobro.Nikakve.
Zasto? s obzirom da smo odlicno organizovali svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu! imamo kompletnu infrastrukturu za takvo nesto
- hrasno38
#3207 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa pojasni majku mu svoju tvrdnjuneno#4 wrote:Dobro.Nikakve.
Zasto? s obzirom da smo odlicno organizovali svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu! imamo kompletnu infrastrukturu za takvo nesto
-
zlajapravaraja
#3208 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Mozemo ugostiti 20 reprezentacija B-divizije, i to samo na Ilidzi, ali eto izgleda nismo kadar za 16 onih iz A-divizije u 5 dvorana u Sarajevu, a gdje su tek Zenica, Tuzla, Laktasi, Siroki B.,...
Neno#4, dugujes nam objasnjenje za takav Statement.
- hrasno38
#3209 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa da kad nesto tvrdis onda je valjda normalno da potkijepis necim te tvdnje.zlajapravaraja wrote:Mozemo ugostiti 20 reprezentacija B-divizije, i to samo na Ilidzi, ali eto izgleda nismo kadar za 16 onih iz A-divizije u 5 dvorana u Sarajevu, a gdje su tek Zenica, Tuzla, Laktasi, Siroki B.,...
-
zlajapravaraja
#3210 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Mozda misli da je vec sve rekaohrasno38 wrote:Pa da kad nesto tvrdis onda je valjda normalno da potkijepis necim te tvdnje.zlajapravaraja wrote:Mozemo ugostiti 20 reprezentacija B-divizije, i to samo na Ilidzi, ali eto izgleda nismo kadar za 16 onih iz A-divizije u 5 dvorana u Sarajevu, a gdje su tek Zenica, Tuzla, Laktasi, Siroki B.,...
-
neno#4
#3211 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pojasnjavao sam ti kada sam ti govorio da je Josip Pandza vrhunski trener, ti govorio da je trecerazredni i zasto da ti sada objasnjavam?hrasno38 wrote:Pa pojasni majku mu svoju tvrdnjuneno#4 wrote:Dobro.Nikakve.
- bingov buraz
#3212 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ovaj neno se bahati kao da je svojerucno ubacio onu tricu protiv spanije,djeca postanu europski prvaci pa ostanu prizemljeni i skromni.
- hrasno38
#3213 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
hrasno38 wrote:Pa pojasni majku mu svoju tvrdnju
Ha a da nadobudnost je cudo iako sam se ja dva puta izvinuo ovdje tebi zbog te lose procjene ali sam izgleda pogrijesio mada i sad stojim kod toga da je one dvije utakmice vodio katastrofa. Nisam ja jedini forumas koji je to primjetio ali niko od nas nema ta priliku da spava po savezu i zna detalje svega. U pravu si sta mi imas objasnjavat kad objasnjena nema. Kad mogu rukometasi mogu i kosarkasi ako naravno to zeli nas savez.neno#4 wrote:Pojasnjavao sam ti kada sam ti govorio da je Josip Pandza vrhunski trener, ti govorio da je trecerazredni i zasto da ti sada objasnjavam?
- hrasno38
- It_is_a_Leclerc
#3215 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Rijetki su ovako nekvalitetni sagovornici i diskutanti kao ovaj neno4. Pa objasni svoju tvrdnju, ne plaćaju se slova. Nego - dođe - objavi nama smrtnicima vijest, i onda te još isprepada ako ga šta upitaš.
- hrasno38
#3216 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Uvijek su postojali ljudi koji ma je zivot prosao oko motanja po savezima, klubovima gdje je uho uvijek bilo naculjeno da cuje neki trac ili novost pa je sto prije prenese u raji i bude ono pravo vazan i zajeban jer on je kao blizak sa tim ljudima. Isto tako znam par ljudi koji su se godinama patali sa Dinom i sa Avdicem dok je Bosna bila nesto a sjecam se cini mi se jos @nenih komentara sa foruma GY lige gdje isto tako imao uvijek informacije za koje ne kazem da neke i nisu bile tacne..... tako da mislim da je on jedan od tih.It_is_a_Leclerc wrote:Rijetki su ovako nekvalitetni sagovornici i diskutanti kao ovaj neno4. Pa objasni svoju tvrdnju, ne plaćaju se slova. Nego - dođe - objavi nama smrtnicima vijest, i onda te još isprepada ako ga šta upitaš.
Organizujemo SP u rukometu i onda ti neko mrtvo-hladno kaze da ne mozemo EP. Postujem ali mi obrazlozi jer jedno jedino obrazlozenje moze biti da mi to necemo i nista drugo. Imamo dvorane, hotele dovoljno dobre za juniore i ne mozemo??
- Logovan
- hrasno38
- Thorgerson
#3219 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Dobro je, momci su bas zatalasali sve.
Samo da bude jos neke fajde / čitaj maraka.

Samo da bude jos neke fajde / čitaj maraka.
- hrasno38
#3220 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
http://cms.radiosarajevo.ba/novost/1986 ... nistvu-bih
Ni jedan od trojice najboljih na prijemu....mogli su prijem organizovati kad pocnu lige!!!!
Ni jedan od trojice najboljih na prijemu....mogli su prijem organizovati kad pocnu lige!!!!
- Thorgerson
#3221 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Nema veze, trojac je ionako dobio svu paznju, a nisu sami igrali njih trojica.
-
mega_mashcine
#3222 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja vidim samo trojicu kosarkasa, Cerkezovica, Barukciju i Alikadica..
- hrasno38
#3223 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
zato sam i napisao onako sarkasticno za prijem. Jebem mu misa pa nije prijem u predsjednistvu prijem u mjesnoj zajednici. Tu bi trebalo da je cijela ekipa i taj prijem je trebao biti zakazan kad su bili svi ovdje na okupu a ovako nidje veze.mega_mashcine wrote:Ja vidim samo trojicu kosarkasa, Cerkezovica, Barukciju i Alikadica..
- SkyLimit
#3224 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jeste slusali Pandzu na N1, kaze nimalo mu se ne svidja sto nacalnici svako po svom nahodjenju nagraduje igrace, da se tako djeca odvajaju jedni od drugih, da bi najvise volio da postoji zakon o nagradjivanju i da su svi dobili isto. Musa cija je porodica ionako materijalno i stambeno osigurana je dobio stan, neki njegovi suigraci cije su porodice u teskoj materijalnoj situaciji su dobili sat na poklon ili nesto slicno i djeca to pamte 
- hrasno38