Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
insomnia78

#31976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Mala je ovo zemlja koliki su to izdajnici
Haman2

#31977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Haman2 »

Image

Mladi kandidat Nase stranke prvo je obisao sve ekestreme po Hercegovini i sad dolazi u Bosnu da farba davno ofarbane sklone farbanju pameti. Mana mu je sto ne zna ni svoj maternji jezik. Svi mi znamo da u BiH treba biti bolje ali kako to ostvariti kad u Predsjednisvu BiH ni jedan prijedlog koji je u interesu BiH ne moze proci itd.
cyprus

#31978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cyprus »

:lol:

Kakva li je ta Rusija kiturina od sile, kad joj je Dragan Čović "jedan od dva glavna klijenta u regionu" :oops:
Novak20

#31979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku. :D
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH i regionu nakon izbora putem Čovića i Dodika. Falataru je, naime, namijenjeno da odigra ulogu koju je na izborima 2014. odigrao Martin Raguža, uzimajući od probosanskih kandidata u Sarajevu – gdje Čović ne može ni sanjati o glasovima – nekoliko desetina hiljada glasova i tako vrata Predsjedništva BiH otškrine Čoviću. To što će time otvoriti i vrata pakla kojim Čović otvoreno prijeti u vidu „Plana B“ njemu nije bitno: Falatar je već najavio da će kad izgubi izbore natrag u Francusku odakle je i došao.
Roccohljup

#31980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

Novak20 wrote:Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku. :D
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH i regionu nakon izbora putem Čovića i Dodika. Falataru je, naime, namijenjeno da odigra ulogu koju je na izborima 2014. odigrao Martin Raguža, uzimajući od probosanskih kandidata u Sarajevu – gdje Čović ne može ni sanjati o glasovima – nekoliko desetina hiljada glasova i tako vrata Predsjedništva BiH otškrine Čoviću. To što će time otvoriti i vrata pakla kojim Čović otvoreno prijeti u vidu „Plana B“ njemu nije bitno: Falatar je već najavio da će kad izgubi izbore natrag u Francusku odakle je i došao.
jakako....falatar ala Johny Depp u Devetoj Kapiji :)
Leverage

#31981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Leverage »

A tačno ima neku rusku čehru kad se čovjek bolje udubi :D
insomnia78

#31982 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Novak20 wrote:Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku. :D
Pa dovoljno je vidjeti da ih npr ti zastupas po forumu onda vidjeti koga i sta jos zastupas pa da ti neke stvari postanu jasne
kluz franjo

#31983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Kad već spominjemo GRAS.
U borbi protiv izdajničkih Metroseksualaca i TraMvestita najagilniji su ovi seksualci iz Trollejbusa.
kluz franjo

#31984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Šta kaže "pisac vrli":
Najvažniju ulogu u njegovoj kandidaturi odigrao je Ivan Barbalić, bivši ambasador Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim nacijama, a potom u Moskvi, odakle se i vratio u domovinu. Barbalić je, nezadovoljan imenovanjem u Moskvu, nakon što je potpuno nezasluženo i bez ikakvih referenci dobio posao predstavljanja BiH u UN-u, i to u periodu kada je naša zemlja bila nestalna članica Vijeća sigurnosti UN-a odlučio da se sveti svom bivšem šefu Željku Komšiću.
Znači Barbalić se sveti Komšiću, jer ga je ovaj "nezasluženo i bez referenci" imenovao ambasadorom u sjedištu UN-a i potom i u Moskvi!?

E da je meni ova logika barem na 15 min., pa da se rahat odmorim.
jefferson

#31985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefferson »

kluz franjo wrote:Šta kaže "pisac vrli":
Najvažniju ulogu u njegovoj kandidaturi odigrao je Ivan Barbalić, bivši ambasador Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim nacijama, a potom u Moskvi, odakle se i vratio u domovinu. Barbalić je, nezadovoljan imenovanjem u Moskvu, nakon što je potpuno nezasluženo i bez ikakvih referenci dobio posao predstavljanja BiH u UN-u, i to u periodu kada je naša zemlja bila nestalna članica Vijeća sigurnosti UN-a odlučio da se sveti svom bivšem šefu Željku Komšiću.
Znači Barbalić se sveti Komšiću, jer ga je ovaj "nezasluženo i bez referenci" imenovao ambasadorom u sjedištu UN-a i potom i u Moskvi!?

E da je meni ova logika barem na 15 min., pa da se rahat odmorim.
Ja sam procitao clanak jedno 10 puta i jos ne mogu skontati ko, sta koga i zbog cega.
Logika clanak govori kome je on namjenjen.
kmirsad

#31986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

I ja evo...ne mogu da skontam, zašto čmoljo zaključa temu kojom sam inicirao da se mjenja Ustav i da se pored tri postoječa konstutivna... uvede još konstituvni Bosanci/Hercegovci... koji sebe ne mogu pronači među postoječa tri, a ne osječaju se u svojoj državi Bosni i Hercegovini... Ostalima...Tu bi moli sebe da pronađu i mnogi Jevreji, Talijani, Ćesi, Rusini...
Al insomnija zaisko... gledajte...
iako nije bilo vrijeđanja, psovanja, svađe, kršenja pravila foruma... ali ne vodim ja politiku koju vodi forumska moderacija... ljudi imaju svoje stavove, mišljenje... i neču da komentiram rad moderacije,
Novak20

#31987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

insomnia78 wrote:
Pa dovoljno je vidjeti da ih npr ti zastupas po forumu onda vidjeti koga i sta jos zastupas pa da ti neke stvari postanu jasne
:lol:

Jako sam bitan i relevantan faktor u "raskrinkavanju" NS. :D

Da hoće neko dati sebi truda da raskrinka ublehaše koji pišu ovakve gluposti samo da svoju neradničku guzicu spuste u fotelju, bolje bi nam bilo.
Alfons Kauders

#31988 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
Novak20

#31989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Alfons Kauders wrote:Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
Koji mediji ?

Čini mi se da je medijski prostor rezervisan za negativno pisanje o NS.
Alfons Kauders

#31990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

Novak20 wrote:
Alfons Kauders wrote:Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
Koji mediji ?

Pa i nije baš tako, no dobro, hajmo se i danas praviti ludi.
kmirsad

#31991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

U pravu si... jebali oca svog FGR-ovskog... imaju ko mačke života... najbolje bi vam bilo da ih zabranite potpuno... i rahat ste od tog zla
Novak20

#31992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Alfons Kauders wrote:
Novak20 wrote:
Koji mediji ?

Pa i nije baš tako, no dobro, hajmo se i danas praviti ludi.
:-)

Pa ne pravi se lud nego reci koji medij piše pozitivno, a koji negativno o NS.
Alfons Kauders

#31993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

Pa fino sam rekao da ću se sad i ja pravit lud.
Control panel

#31994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Haman2 wrote:Image

Mladi kandidat Nase stranke prvo je obisao sve ekestreme po Hercegovini i sad dolazi u Bosnu da farba davno ofarbane sklone farbanju pameti. Mana mu je sto ne zna ni svoj maternji jezik. Svi mi znamo da u BiH treba biti bolje ali kako to ostvariti kad u Predsjednisvu BiH ni jedan prijedlog koji je u interesu BiH ne moze proci itd.

Ni zastavu ne znaju postaviti kako treba.
Banksy

#31995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Haman2 wrote:
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH

(S.B.)
:pisnuo: :pisnuo:

Tačno će me SB natjerati da glasam za ove, po prvi put... :thumbup:
stric

#31996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by stric »

znači kombinacija i saradnja

KOS - Gulen - Rusi - i svi domaći izdajnici

logično

:bih:
stric
Banksy

#31997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

KOS, Gulen, Rusi, Vatikan, i domaća peta kolona :lol: :thumbup: :lol:
Prpa.ba

#31998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Nestabilnost je vec izazvana 25.09.2016. sto je, da podsjetim predizborne patriotice, datum od kojeg institucije tzv. BiH ne funkcionisu niti imaju ingerencije na teritoriji susjedne nam Republike Srpske. :-D

Molim predstavnike NS u sudskoj, izvrsnoj i zakonodavnoj vlasti BiH da zatvore vrata pakla i osiguraju provedbu zakona BiH na teritoriji susjedne RS. Ili sam nesto pomijesao. :-D
Banksy

#31999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Banksy wrote:
Haman2 wrote:
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH

(S.B.)
:pisnuo: :pisnuo:

Tačno će me SB natjerati da glasam za ove, po prvi put... :thumbup:
kmirsad

#32000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Banksy wrote:KOS, Gulen, Rusi, Vatikan, i domaća peta kolona :lol: :thumbup: :lol:
:lol: :lol: :lol: ... i uz sve to...FGR u duginim bojama... :lol: nijr njima lako... mora da su se dočepali neke vjeredostojne ankete... :lol:... još sad kad vide da se i Banksy lomi... potop... :lol: :lol: :lol:
Locked