Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- insomnia78
#31976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mala je ovo zemlja koliki su to izdajnici
-
Haman2
#31977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Mladi kandidat Nase stranke prvo je obisao sve ekestreme po Hercegovini i sad dolazi u Bosnu da farba davno ofarbane sklone farbanju pameti. Mana mu je sto ne zna ni svoj maternji jezik. Svi mi znamo da u BiH treba biti bolje ali kako to ostvariti kad u Predsjednisvu BiH ni jedan prijedlog koji je u interesu BiH ne moze proci itd.
- cyprus
#31978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakva li je ta Rusija kiturina od sile, kad joj je Dragan Čović "jedan od dva glavna klijenta u regionu"
-
Novak20
#31979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku.
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH i regionu nakon izbora putem Čovića i Dodika. Falataru je, naime, namijenjeno da odigra ulogu koju je na izborima 2014. odigrao Martin Raguža, uzimajući od probosanskih kandidata u Sarajevu – gdje Čović ne može ni sanjati o glasovima – nekoliko desetina hiljada glasova i tako vrata Predsjedništva BiH otškrine Čoviću. To što će time otvoriti i vrata pakla kojim Čović otvoreno prijeti u vidu „Plana B“ njemu nije bitno: Falatar je već najavio da će kad izgubi izbore natrag u Francusku odakle je i došao.
- Roccohljup
#31980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jakako....falatar ala Johny Depp u Devetoj KapijiNovak20 wrote:Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku.![]()
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH i regionu nakon izbora putem Čovića i Dodika. Falataru je, naime, namijenjeno da odigra ulogu koju je na izborima 2014. odigrao Martin Raguža, uzimajući od probosanskih kandidata u Sarajevu – gdje Čović ne može ni sanjati o glasovima – nekoliko desetina hiljada glasova i tako vrata Predsjedništva BiH otškrine Čoviću. To što će time otvoriti i vrata pakla kojim Čović otvoreno prijeti u vidu „Plana B“ njemu nije bitno: Falatar je već najavio da će kad izgubi izbore natrag u Francusku odakle je i došao.
- Leverage
#31981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A tačno ima neku rusku čehru kad se čovjek bolje udubi 
- insomnia78
#31982 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa dovoljno je vidjeti da ih npr ti zastupas po forumu onda vidjeti koga i sta jos zastupas pa da ti neke stvari postanu jasneNovak20 wrote:Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku.![]()
-
kluz franjo
#31983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad već spominjemo GRAS.
U borbi protiv izdajničkih Metroseksualaca i TraMvestita najagilniji su ovi seksualci iz Trollejbusa.
U borbi protiv izdajničkih Metroseksualaca i TraMvestita najagilniji su ovi seksualci iz Trollejbusa.
-
kluz franjo
#31984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta kaže "pisac vrli":
E da je meni ova logika barem na 15 min., pa da se rahat odmorim.
Znači Barbalić se sveti Komšiću, jer ga je ovaj "nezasluženo i bez referenci" imenovao ambasadorom u sjedištu UN-a i potom i u Moskvi!?Najvažniju ulogu u njegovoj kandidaturi odigrao je Ivan Barbalić, bivši ambasador Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim nacijama, a potom u Moskvi, odakle se i vratio u domovinu. Barbalić je, nezadovoljan imenovanjem u Moskvu, nakon što je potpuno nezasluženo i bez ikakvih referenci dobio posao predstavljanja BiH u UN-u, i to u periodu kada je naša zemlja bila nestalna članica Vijeća sigurnosti UN-a odlučio da se sveti svom bivšem šefu Željku Komšiću.
-
jefferson
#31985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja sam procitao clanak jedno 10 puta i jos ne mogu skontati ko, sta koga i zbog cega.kluz franjo wrote:Šta kaže "pisac vrli":Znači Barbalić se sveti Komšiću, jer ga je ovaj "nezasluženo i bez referenci" imenovao ambasadorom u sjedištu UN-a i potom i u Moskvi!?Najvažniju ulogu u njegovoj kandidaturi odigrao je Ivan Barbalić, bivši ambasador Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim nacijama, a potom u Moskvi, odakle se i vratio u domovinu. Barbalić je, nezadovoljan imenovanjem u Moskvu, nakon što je potpuno nezasluženo i bez ikakvih referenci dobio posao predstavljanja BiH u UN-u, i to u periodu kada je naša zemlja bila nestalna članica Vijeća sigurnosti UN-a odlučio da se sveti svom bivšem šefu Željku Komšiću.
Logika clanak govori kome je on namjenjen.
- kmirsad
#31986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I ja evo...ne mogu da skontam, zašto čmoljo zaključa temu kojom sam inicirao da se mjenja Ustav i da se pored tri postoječa konstutivna... uvede još konstituvni Bosanci/Hercegovci... koji sebe ne mogu pronači među postoječa tri, a ne osječaju se u svojoj državi Bosni i Hercegovini... Ostalima...Tu bi moli sebe da pronađu i mnogi Jevreji, Talijani, Ćesi, Rusini...
Al insomnija zaisko... gledajte...
iako nije bilo vrijeđanja, psovanja, svađe, kršenja pravila foruma... ali ne vodim ja politiku koju vodi forumska moderacija... ljudi imaju svoje stavove, mišljenje... i neču da komentiram rad moderacije,
Al insomnija zaisko... gledajte...
iako nije bilo vrijeđanja, psovanja, svađe, kršenja pravila foruma... ali ne vodim ja politiku koju vodi forumska moderacija... ljudi imaju svoje stavove, mišljenje... i neču da komentiram rad moderacije,
-
Novak20
#31987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
insomnia78 wrote:Pa dovoljno je vidjeti da ih npr ti zastupas po forumu onda vidjeti koga i sta jos zastupas pa da ti neke stvari postanu jasneNovak20 wrote:Šta drugo očekivati od ovih kvarnjaka iz NS nego da otvore vrata pakla i pobjegnu u Francusku.![]()
Jako sam bitan i relevantan faktor u "raskrinkavanju" NS.
Da hoće neko dati sebi truda da raskrinka ublehaše koji pišu ovakve gluposti samo da svoju neradničku guzicu spuste u fotelju, bolje bi nam bilo.
- Alfons Kauders
#31988 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
-
Novak20
#31989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji mediji ?Alfons Kauders wrote:Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
Čini mi se da je medijski prostor rezervisan za negativno pisanje o NS.
- Alfons Kauders
#31990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa i nije baš tako, no dobro, hajmo se i danas praviti ludi.Novak20 wrote:Koji mediji ?Alfons Kauders wrote:Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
- kmirsad
#31991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U pravu si... jebali oca svog FGR-ovskog... imaju ko mačke života... najbolje bi vam bilo da ih zabranite potpuno... i rahat ste od tog zlaAlfons Kauders wrote:Pa jeste malcice neobicno da pojedini mediji i pojedinci guraju NS i daju im medijski prostor...
-
Novak20
#31992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Alfons Kauders wrote:Pa i nije baš tako, no dobro, hajmo se i danas praviti ludi.Novak20 wrote:
Koji mediji ?
Pa ne pravi se lud nego reci koji medij piše pozitivno, a koji negativno o NS.
- Alfons Kauders
#31993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa fino sam rekao da ću se sad i ja pravit lud.
- Control panel
#31994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Haman2 wrote:
Mladi kandidat Nase stranke prvo je obisao sve ekestreme po Hercegovini i sad dolazi u Bosnu da farba davno ofarbane sklone farbanju pameti. Mana mu je sto ne zna ni svoj maternji jezik. Svi mi znamo da u BiH treba biti bolje ali kako to ostvariti kad u Predsjednisvu BiH ni jedan prijedlog koji je u interesu BiH ne moze proci itd.
Ni zastavu ne znaju postaviti kako treba.
- Banksy
#31995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Haman2 wrote:
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH
(S.B.)
Tačno će me SB natjerati da glasam za ove, po prvi put...
-
stric
#31996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
znači kombinacija i saradnja
KOS - Gulen - Rusi - i svi domaći izdajnici
logično
stric
KOS - Gulen - Rusi - i svi domaći izdajnici
logično
stric
- Banksy
#31997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KOS, Gulen, Rusi, Vatikan, i domaća peta kolona

- Prpa.ba
#31998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nestabilnost je vec izazvana 25.09.2016. sto je, da podsjetim predizborne patriotice, datum od kojeg institucije tzv. BiH ne funkcionisu niti imaju ingerencije na teritoriji susjedne nam Republike Srpske.
Molim predstavnike NS u sudskoj, izvrsnoj i zakonodavnoj vlasti BiH da zatvore vrata pakla i osiguraju provedbu zakona BiH na teritoriji susjedne RS. Ili sam nesto pomijesao.
Molim predstavnike NS u sudskoj, izvrsnoj i zakonodavnoj vlasti BiH da zatvore vrata pakla i osiguraju provedbu zakona BiH na teritoriji susjedne RS. Ili sam nesto pomijesao.
- Banksy
#31999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:Haman2 wrote:
Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH
(S.B.)![]()
Tačno će me SB natjerati da glasam za ove, po prvi put...
- kmirsad
#32000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:KOS, Gulen, Rusi, Vatikan, i domaća peta kolona![]()
![]()