Daryl Dixon wrote:neJma nikakve veze dapače nit' sam rekao da ima, iznosim svoje mišljenje o glumici, to što ti shvataš moje konstatacije o doticnoj na pogrešan način - tvoj problem percipiranja.
Po mom skromnom mišljenju prije će Hardy dobiti oskar nego Leo iz razloga recimo sto je, primjera radi, za film Legends morao dva lika glumiti i uživiti se u dvije potpuno različite ličnosti, dok recimo Amir Kazić Leo bi trebao, po mom subjektivnom mišljenju, pojesti govno od Mamuta da bi dobio oskar.

mm,kad kažeš "prije će x dobiti nego y" dobijem osjećaj da x isključuje y, što u ovom slučaju nije baš tačno.
Tom Hardy može dobit oskara, a da ga i Di Caprio dobije budući da su obojica u različitim kategorijama i ne isključuju jedan drugog. Također - Legends nije nominiran za oskara. Tom Hardy je nominiran zbog njegove uloge u Revenantnu.
Iako bih volio da obojica dobiju oskara, teško, moje mišljenje je da će oskara za glavnu mušku ulogu dobiti Bryan Cranston za Trumbo, a Sylvester za Creed-a.
I da, za dženifer, jbg,izvukao sam zaključak budući da smo mi prije pričali o tome zaslužuje li oskara ili ne, onda si ti došao i rekao da si čitao da će se takmičit za oskara i uz to konstatirao da nije sex bomba pa mi nije bilo jasno zašto i kakve veze ima da li je "sex" bomba. Ne moraš se odmah nožem kačit, nismo na bojnom polju.