Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr Arsla wrote: ↑25/01/2025 08:15
Da nisu cjepkali namjerno lotove na 2-3 kilometra i da su odmah napali na 5-6 dionica dosad bi se godinama vozali Vc-om.
Al tad Hamed ne bi bio to što je sad i ne bi se prva stranka u Bošnjaka financirala tim parama.
Ps : Hajd sad malo o geologiji, terenu, kosinama itd. Valja zaradit za sendvič i sok
Pa sigurno je tvoja mama iz Tešnja isto zapazila na gradilištima oko rodnog grada, pa ti ispričala i ti nam rado prenio moj Arsla.
Dr Arsla wrote: ↑25/01/2025 08:15
Da nisu cjepkali namjerno lotove na 2-3 kilometra i da su odmah napali na 5-6 dionica dosad bi se godinama vozali Vc-om.
Al tad Hamed ne bi bio to što je sad i ne bi se prva stranka u Bošnjaka financirala tim parama.
Ps : Hajd sad malo o geologiji, terenu, kosinama itd. Valja zaradit za sendvič i sok
Pa sigurno je tvoja mama iz Tešnja isto zapazila na gradilištima oko rodnog grada, pa ti ispričala i ti nam rado prenio moj Arsla.
Puštao sam te dugo vremena, al ovo je dno dna...što kaže Arsla...
Opomena ti je 1 mjesec banana.
Slijedeci put te brišem skroz.
palermo wrote: ↑26/01/2025 14:01
Nema vise So What na temi ?
Steta, davao je ozbiljnost temi, ovako ostaju samo naprdivanja..
.
Jel to odbrana po stranackoj susjed?
Nije uopste odbrana, samo konstatacija.
Dobro, covjek je bio po sluzbenoj ovdje, vrijedi istaci. Samo konstatacija. Kad bi ga nekim podatcima roknuli u glavu kao recimo o nasoj mostarskoj dionici onda bi krenula naprdivanja Ali hajde, imao je dobrih slika.
Dobro, covjek je bio po sluzbenoj ovdje, vrijedi istaci. Samo konstatacija. Kad bi ga nekim podatcima roknuli u glavu kao recimo o nasoj mostarskoj dionici onda bi krenula naprdivanja Ali hajde, imao je dobrih slika.
Kako god, ne bih ulazio u diskusiju. Na ovoj temi je svakako njegov doprinos bio veci od.moga, a bogami cini mi se I od tvoga doprinosa.
palermo wrote: ↑26/01/2025 14:15
Kako god, ne bih ulazio u diskusiju. Na ovoj temi je svakako njegov doprinos bio veci od.moga, a bogami cini mi se I od tvoga doprinosa.
Moj je bio minoran, malo podataka o nasoj ratnoj dionici, i to je to
Ali opet, ja i ti smo tu sa DZ. A on kao "telemach"
palermo wrote: ↑26/01/2025 14:15
Moj je bio minoran, malo podataka o nasoj ratnoj dionici, i to je to
Ali opet, ja i ti smo tu sa DZ. A on kao "telemach"
Nemam.pojma. Al meni ga je bilo drago citati. Nesto bih saznao.
Uosyalom, covjeka nema sad.mjesec pa ne vidim nekog posebnog razloga da vodimo neku veliku pricu o njemu. Ja samo konstayovah da ce meni faliti na temi.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/01/2025 14:26
Dobar je So What ali mu ova opaska o necijoj mami nije trebala
A i ne lici mi na njega
Nije mu ovo prvi ban
Uvijek mu je smetalo kad pisemo o tome da se dionice cjepkaju na smijesne lotove od nekolika kilometra i onda se nikome ozbiljnom ne isplati dolaziti da to radi. I totalno smo u pravu - da smo imali dionice od 20+ kilometara minimum vec bilo odavno od Sarajeva sjeverno sve zavrseno. Ovo sto su radili svih ovih godina je bruka, daj 3-4 kilometra neka se kopka 3-4 godine i lova neka kaplje - sramota!
Maliodmene wrote: ↑26/01/2025 14:33
Haj dobro je, valjda dodje i tu ubrzo do potpisivanja ugovora.
Cisto sumnjam.
Taj dio se trebao prvo raditi ali su onda, logicno, odlucili da je veci krkljanac i bolji teren da prioritiziraju trecu dionicu: vitez izlaz-nevic polje. I nju su zavrsili, mada nije pusten u promet, pa je logicnije da ce raditi ovu srednju, sto zaobilazi i grad vitez i fis. I ta je smor zivi.
Inace, neko je ovdje pisao da tom cestom dnevno prodje najvise auta u federaciji nakon stupske petlje.
Maliodmene wrote: ↑26/01/2025 14:33
Haj dobro je, valjda dodje i tu ubrzo do potpisivanja ugovora.
Cisto sumnjam.
Taj dio se trebao prvo raditi ali su onda, logicno, odlucili da je veci krkljanac i bolji teren da prioritiziraju trecu dionicu: vitez izlaz-nevic polje. I nju su zavrsili, mada nije pusten u promet, pa je logicnije da ce raditi ovu srednju, sto zaobilazi i grad vitez i fis. I ta je smor zivi.
Inace, neko je ovdje pisao da tom cestom dnevno prodje najvise auta u federaciji nakon stupske petlje.
Ono je fakat katastrofa, cesto prolazim i ne daj boze nikome