SDP

ultima_palabra

#31951 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

rajvosa1 wrote:Toliko smo ovdje, s punim pravom, kritizirali SDP. Evo im sada jedan plus za ove izmjene zakona o psima. Konacno jednom, da se drze predizborne `Drzava za covjeka`, a ne za psa.
Oni su bili među onima koji su i napravili problem... ako uspiju da ga riješe, opet ostaju milioni bačeni u zrak.
rajvosa1

#31952 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

ultima_palabra wrote:
rajvosa1 wrote:Toliko smo ovdje, s punim pravom, kritizirali SDP. Evo im sada jedan plus za ove izmjene zakona o psima. Konacno jednom, da se drze predizborne `Drzava za covjeka`, a ne za psa.
Oni su bili među onima koji su i napravili problem... ako uspiju da ga riješe, opet ostaju milioni bačeni u zrak.
Ma samo nek se krenulo, ovo je stvar gdje vise nije vazno ko je koja stranka. A 2009. SDP je bio opozicija. Uostalom, nije to vazno. Plus za SDP, SDA i sve normalne koji su glasali za izmjene.
Prpa.ba

#31953 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

ultima_palabra wrote:Oni su bili među onima koji su i napravili problem... ako uspiju da ga riješe, opet ostaju milioni bačeni u zrak.
Kao i milioni koji ce se nastaviti bacati u zrak jer je drzava obavezna placati zadovoljstvo par stotina agresivnih aktivista. Azili trebaju ici o trosak poreza na kucne ljubimce a vratiti sinteraj u sluzbu. Ali eto, kakve politicare imamo, dobro cemo proci ako hrvati ne potegnu vitalni nacionalni interes u Domu naroda i ne obore makar ovakve bijedne izmjene zakona. :(
ultima_palabra

#31954 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
Innovation wrote:Ako su donijeli dokumentaciju, onda imaju pravo. Samo mi nije jasno, sto im se Nabil "navalio na kosti" /SBB/. Kao clan komisije , :-) vjerovatno je bio prisutan kad im je odobren taj bajni "bijeli hljeb". :?
Prelaziš na SDP stranu ...? Zanimljivo ... :mrgreen:
Ostala je samo fukara i raja, i mi s njima na bijelome hljebu :mrgreen:
Corto Maltese

#31955 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Image
kamen spoticanja

#31956 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Gledam dijelove gostovanja hamdije lipovache na face-u i mogu kazat da je isti shizofreniji i od Zlatka lagumdzije
VjecitiStudent

#31957 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

rajvosa1 wrote:
ultima_palabra wrote:
Ma samo nek se krenulo, ovo je stvar gdje vise nije vazno ko je koja stranka. A 2009. SDP je bio opozicija. Uostalom, nije to vazno. Plus za SDP, SDA i sve normalne koji su glasali za izmjene.
Prvo su napravili problem pa ga sad ko fol riješili, i ti im aplaudiraš????
Bosanski glasač je čudo jedno ...
VjecitiStudent

#31958 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

kamen spoticanja wrote:Gledam dijelove gostovanja hamdije lipovache na face-u i mogu kazat da je isti shizofreniji i od Zlatka lagumdzije
Ranije ga je udarila manija veličine nego Zlatka, otud i dramatičnije posljedice.
Danguba

#31959 Re: SDP

Post by Danguba »

kamen spoticanja wrote:Gledam dijelove gostovanja hamdije lipovache na face-u i mogu kazat da je isti shizofreniji i od Zlatka lagumdzije

Ja se valjao od smijeha sta covjek prica. Koje nebuloze valja da covjek ne povjeruje.

...i on doktor nekih nauka... :-) :D
dustaban

#31960 Re: SDP

Post by dustaban »

Nije on dobar...
It_is_a_Leclerc

#31961 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Strašno. Cijelo gostovanje samo priča - "Fikret Abdić, Fikret Abdić, Fikret Abdić"... Valjda računa na to da će građani USK u strahu zaboraviti na sve pare koje je pokrao zajedno sa ministrom Jurićem koji kao ministar uopće nema prijavljeno prebivalište u BiH, budžetskom bubašvabom Mirom Ljubijankić, Mladenom Lonićem i ostalim SDP-enjarama i nesretnicima.

Ali kad je spomenuo Homeinija, kao nešto što izdaje ideju socijaldemokratije, a nije se sjetio da je u političkom braku sa vehabijskom političkom partijom, tu sam se oduševio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31962 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Jel ima pasa na ulicama Pyongyanga?
zeleni xy

#31963 Re: SDP

Post by zeleni xy »

It_is_a_Leclerc wrote:
Strašno. Cijelo gostovanje samo priča - "Fikret Abdić, Fikret Abdić, Fikret Abdić"... Valjda računa na to da će građani USK u strahu zaboraviti na sve pare koje je pokrao zajedno sa ministrom Jurićem koji kao ministar uopće nema prijavljeno prebivalište u BiH, budžetskom bubašvabom Mirom Ljubijankić, Mladenom Lonićem i ostalim SDP-enjarama i nesretnicima.

Ali kad je spomenuo Homeinija, kao nešto što izdaje ideju socijaldemokratije, a nije se sjetio da je u političkom braku sa vehabijskom političkom partijom, tu sam se oduševio.
Njegovo gostovanje kod Senada ne zaslužuje da se komentariše, primitivizam neviđeni, nego me stvarno interesuju koji je fazon ovim glavešinama iz SDP-a da kad učestvuju u saobraćajnim nesrećama to demantuju, poriču itd.

Vijest da je poslije gostovanja u navedenoj emisiji Hamdo Liii bio učesnik saobraćajne nesreće na Čengić Vili je isti putem medija u USK demantovao itd, a ljudi uslikali sva vozila u navedenom incidentu.
Tjera nas da ne vjerujemo svojim očima a u stvari sami od sebe prave očigledne lažove i manipulatore, puko Hamdo ko masirača !!!

Šta kaže SDP:
U potpunosti demantiramo vijest koju su proširili stranački obojeni mediji, a u kojoj stoji kako je Premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača imao saobraćajnu nesreću na Čengić Vili.
Kako ekskluzivno BISCANI.NET portal saznaje Hamdija Lipovača je na putu za Bihać i nije bio učesnik saobraćajne nesreće.
Riječ je o još jednom najobičnijem pokušaju da se diskreditira ugled Premijera Unsko-sanskog kantona Hamdije Lipovače.

Lipovača se na ovu vijest, kako javlja MojUSK.ba, slatko nasmijao i odgovorio:
“Možda neki priželjkuju to, ali moram ih razočarati, ja sam u stanu sa svojom porodicom gdje ostajem do kraja vikenda”.
Nakon poziva upućenog premijeru, iz spomenutog portala pozvali su i njegovog vozača koji je rekao da se trenutno nalazi u Bihaću i da je premijer Lipovača otišao u Sarajevo vlastitim autom i da nema nikakvih informacija o udesu.
Podsjetimo, u naselju Čengić Vila u Sarajevu večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dvije osobe povrijeđene.

?????????????????????

A evo slika sa lica mjesta njegov džip njegove tablice

http://www.ekskluziva.ba/U-sudaru-na-Ce ... 42128.html
Co0l

#31964 Re: SDP

Post by Co0l »

Pa sad,ako zenska osoba koja se nalazila u dzipu nije Hamdina supruga onda znamo zasto i demantuje da je on ucestvovao u nesreci :D
It_is_a_Leclerc

#31965 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Vijest prošitili stranački objeni mediji, a portal koji nezavisno i objektivno prenosi demantij velebnog Hamde u vlasništvu je Izeta Sadikovića Tezya, samodopadnog bihaćkog šminkera, i općinskog vijećnika u Bihaću ispred, pogađate, SDP-a.
Innovation

#31966 Re: SDP

Post by Innovation »

Jeste li sigurni, da je ovo njegova registracija? :oops:
Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31967 Re: SDP

Post by JoseMujica »

da ........značenje ovog niza brojeva na tablicama je: Ja sam prvi iza Slučajnog Prolaznika
zeleni xy

#31968 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Co0l wrote:Pa sad,ako zenska osoba koja se nalazila u dzipu nije Hamdina supruga onda znamo zasto i demantuje da je on ucestvovao u nesreci :D
Pogledaj ovo, sad odjednom priznaju saobraćajku, mada opet ništa nevjerujem pogotovo da je auto vozila njegova žena, to ona najbolje zna je li se neka druga predstavila njenim imenom ???

http://www.bihac.net/aktuelno/7988-saop ... srece.html

A baš u to vrijeme (18 40 h) je on bio na FACE TV ????

EDIT:

SKANDAL O KOJEM BRUJI KRAJINA, DA LI JE U PITANJU LJUBAVNICA ???

Očito, nešto se u ovom događaju pokušalo sakriti od javnosti, a slučaj neobično podsjeća na ponašanje ministra Predraga Kurteša nakon udesa koji se svojedobno dogodio u Sarajevu.

http://doznajemo.com/2013/12/09/skandal ... nom-udesu/
wolf07

#31969 Re: SDP

Post by wolf07 »

Ja se nesto ne sjecam da li je jedna od 5 politika kojima su mahali uoci izbora bila i da ce porazbijati vozni park drzavnih institucija u kojima sjede! Doduse, mastoviti su pravo u tom poslu. Il' se "nakvase" pa naprave udes i onda se prave blesavi i bjeze k'o zadnje pizde ili ovako k'o ovaj ljuti krajisnik daju malo auto "curi" da se provoza. Moja majko, koji su to kreteni!
The BEN10

#31970 Re: SDP

Post by The BEN10 »

om prilikom došlo je do sudara terenskog motornog vozila marke "Hyundai" reg. oznake E22-T-222, kojim je upravljala vozač L.J. rođena 1978. godine, nastanjena u Bihaću
Pa eto, nije ni da Hamdaga ne zna izabrati izgleda. Ako ništa, onda sigurno voli mlado meso... :-D
ultima_palabra

#31971 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

The BEN10 wrote:
om prilikom došlo je do sudara terenskog motornog vozila marke "Hyundai" reg. oznake E22-T-222, kojim je upravljala vozač L.J. rođena 1978. godine, nastanjena u Bihaću
Pa eto, nije ni da Hamdaga ne zna izabrati izgleda. Ako ništa, onda sigurno voli mlado meso... :-D
Pa on je 76. godište, jebo ga ti :mrgreen: Druga stvar je što se udebljao ko krmak otkako je na funkciji, pa izgleda 20 godina starije...
dustaban

#31972 Re: SDP

Post by dustaban »

Innovation wrote:Jeste li sigurni, da je ovo njegova registracija? :oops:
Image
Ja mu ne vidim registraciju, otpala je prilikom sudara.
:mrgreen:
Danguba

#31973 Re: SDP

Post by Danguba »

Šta kaže SDP:
U potpunosti demantiramo vijest koju su proširili stranački obojeni mediji, a u kojoj stoji kako je Premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača imao saobraćajnu nesreću na Čengić Vili.
Kako ekskluzivno BISCANI.NET portal saznaje Hamdija Lipovača je na putu za Bihać i nije bio učesnik saobraćajne nesreće.
Riječ je o još jednom najobičnijem pokušaju da se diskreditira ugled Premijera Unsko-sanskog kantona Hamdije Lipovače.

Lipovača se na ovu vijest, kako javlja MojUSK.ba, slatko nasmijao i odgovorio:
“Možda neki priželjkuju to, ali moram ih razočarati, ja sam u stanu sa svojom porodicom gdje ostajem do kraja vikenda”.
Nakon poziva upućenog premijeru, iz spomenutog portala pozvali su i njegovog vozača koji je rekao da se trenutno nalazi u Bihaću i da je premijer Lipovača otišao u Sarajevo vlastitim autom i da nema nikakvih informacija o udesu.
Podsjetimo, u naselju Čengić Vila u Sarajevu večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dvije osobe povrijeđene.
jel' se on pravda nama ili zeni... :D
Innovation

#31974 Re: SDP

Post by Innovation »

zeleni xy wrote: A evo slika sa lica mjesta njegov džip njegove tablice
:mrgreen:
Innovation

#31975 Re: SDP

Post by Innovation »

"Znam da je to nepoznata teritorija za pojedine funkcionere u SDP-u i da će ovaj period vlasti SDP-a ostati obilježen rečenicom njihovog šefa Kluba delegata u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH – "znamo da nije u skladu sa zakonom, ali nama se žuri", ali želio bih da vjerujem da to nije način razmišljanja i funkcionisanja svakog SDP-ovog funkcionera", poručio je Komšić.
:thumbup:
Komšić ih je uputio da se obrate Špiriću, "ako hoće i imaju hrabrosti", s pitanjem zašto je Nacrt budžeta institucija BiH dostavljen Predsjedništvu BiH s više od 40 dana zakašnjenja u odnosu na rok propisan zakonom.

"Da je Nacrt dostavljen u zakonom propisanom roku, mjesta za paniku ne bi bilo i ne bi dolazio u pitanje aranžman s MMF-om i spašavanje aktuelne Vlade Federacije BiH. Istina, nije mi baš najjasnije kako su mislili ispoštovati obećanje MMF-u da će državni i entitetski budžeti biti usvojeni do 9. decembra kada su, već ranije, sjednicu Doma naroda PS BiH zakazali za 15. decembar", napisao je Komšić u saopćenju za javnost.
:thumbup:
Post Reply