Laje ti mama Suljagić. Ne da ću lajati, to je samo forum. A za stolom će biti i gore, po potrebi, dosta vas je više.Neko na fin način, neko na grublji, stvar konteksta. Nikad lično, samo na način razmišljanjastarisalko wrote:Nelajdr.gog wrote:Jebo te "DR". Suljagićstarisalko wrote:
Suad Karic je zaposlen u sekretarijatu ns ili sto bi rekao Dr Suljagic u stranci partizanskog morala i serijatskog prava...Trebale su mi dvije pive za istim stolom da skontam da je taj lik poremećeni egomanijak.
...& njegovo mentalno povraćanje.Kleo se u partizane i pokušavao biti lijaba ovisno od isplativosti i stupnja neurotičnosti, pa je to sklopio u izjavu koju može sebi nagurat u usta, ispisanu na dvolisnici Avaza gdje bi bio idealan snajper, bolji i od Mandala nekoć. A inače , u zadatom tonu, opet vam velim, dok trolate NS, obavezno poslije poflautajte, jer takvim zlobnicima se jedino tako mogu zapušiti usta- ili pak i to, i fin honorar i status osvještenog bošnje koji "zna šta se krije iza NS". Od svih, na čelo flautaša stavljam Stjepana Kepija Kljuića, pa zajedno sa njim flautajte, i to pederčinama iz NS.
Hvala na postavljanju iskrenog trolovanja i prilici da na isto odgovorim.
Imao si cast da sjedis sa gospodinom Dr Suljagicem koji je intelektualno daleko iznad tebe.
Cudime da je sebi dozvolio da sjedi stobom za stolom.
Tvoj IQ potpomognut sa par piva,jednostavno ti ne dozvoljava da donosis bilo kakve zakljucke o bilo kome,a pogotovo o Dr Suljagicu.
Sto se tice flautanja barem ti imas iskustva,ipak si ti pedjin licni glavoper
Eto ako ga znaš , pošalji pp da se nađemo sva trojica pa da mu kažem neka flauta. J**m i tebe, i njega i svu sličnu "gospodu" kojoj smeta anemični Kurt Kobejn političke scene , "čudni" Falatar, uštirkana Sabinica,pederčići, i iritirajuća NS. Više volim njih štrebere, nego Emira, Željka i ostale fakine izbjegle iz SDP. Ja bar nisam pisao hvalospjeve Lagumdžiji, ni prezao da lanem u lice nikome u vrhu te zombi oligarhijske organizacije koja je razjebala socijaldemokratiju u BiH. Došao sam čistih računa u NS, a tvoj "gospodin", j**o te on, i danas vuče shit iza sebe kao krava posteljicu, pa svako malo nagazi na vlastitu minu. Ti si mu taman lik za podršku.
Kad nemate šta da kenjate, smeta vam puko postojanje i različitost, odsustvo političke korektnosti, nabacujete budalaštine kalibra Avaza iz najjačih godina (Oručević vazelinko, Silajdžić izdajnik, ovaj onaj ovaj onaj). Smeta vam što je Peđa "vlah", što ne laje javno, što nije nacionalistički guzeljaš i futavi kvazipatriota, balijander, četničina ili velikohrvat. Smeta vam Falatar jer je levat. Jest levat ali bolji od 90 % đubradi koju smatrate za "gazije" ili "podobne". Slušate alkoholisanog prevaranta Kljuića koji doji penziju od 1600 KM na račun lizanja guzice Aliji Izetbegoviću i svoje logoreje na NTV 99 sociopati Adilu Kulenović. Trolate geografiju stranke, pa ne kopčate da se davno preskočio Marijindvor.
Shvatam bivšeg druga Emira. Ipak je on povukao kompleks provincijalca, povrh svoje živčanosti. Bio sam i ja u SDP, dakle znam šta je bilo. I njegov put. Poštujem samo jedno- a to je da Emir nije kukavica i da prihvata i gore izjave od ove koju ja pišem na forumu. Za razliku od svojih dupelizaca i ergele luzera koje je odjebala SDP i SDA, pa sad kenjanju na NS jer im ne paše igra otvorenih karata. Pa zato spinujete ovako, nabacivanjem priče o "američkom projektu" kao da vam je mame j***o Mile Dodik pa sad ima djecu koja pričaju kao on, zavjerenički i ko fol "zna se".
Ma odjebite ba. Glasajte ako vam se sviđa. Ako mislite da se glas daje "našima" koji "ispoštuju", a zato jer "se mora", kako nas ne bi uništili "oni", onda uopšte ne gledajte plakate NS. Ako koga provalite, iz NS, da pravi sranja, dođite u Centralu stranke i recite šta imate, ili sjedite jedan na jedan u polemiku. Isto bih vrlo rado rekao ljudima iz DF-a, posebno Komšiću, ali čekam priliku nekad pred izbore. Svačijem tersluku i bezobrazluku ima lijek.
Summa summarum, ostajem pri NS taman trandža Srpkinja bila glavna, a Hrvat peder do nje. A drugare sa lijeve scene pozdravljam, pa da vidimo ko će dobiti koliko glasova i kolika će razlika biti- od jedne do druge mjesne zajednice. Koliki će porast glasova biti u provinciji...Dakle, pišemo se, ali nakon duže pauze.
Ovim se odjavljujem iz diskusije sa @starisalko i sličnima. Kad spremiš nešto korisno za grad Sarajevo, ako si u njemu uopšte, i kad kažeš evo hajde da uradimo skupa nešto, bez obzira na neslaganje, onda mogu pisati uljudno. Pa ću ti se ispričati pred cijelim forumom javno i u lice ako treba, taman me pljunuo. Do tada, f*** off.