Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote: ↑20/08/2025 03:43
Ta trojica zajedno imaju 100 godina. Trebali su i Vrancic i Anicic razvaliti ligu, pa corak.
Isto kao što su imali galaktikosi Stila,Bekrić, Coca i sl.
I imali su plate od po 100k, al godisnje.
To veze s vezom nema, koliko ko je plaćen. Normalno da vi kao bijeda navikla na sadaku niste imali platiti ih vise. Vrlo slična situacija, sa međunarodnim karijerama igrači i bivši reprezentativci. Ko preslikano..
Isto kao što su imali galaktikosi Stila,Bekrić, Coca i sl.
I imali su plate od po 100k, al godisnje.
To veze s vezom nema, koliko ko je plaćen. Normalno da vi kao bijeda navikla na sadaku niste imali platiti ih vise. Vrlo slična situacija, sa međunarodnim karijerama igrači i bivši reprezentativci. Ko preslikano..
Nije vazno ko je placen 1,2 miliona a ko 100 hiljada godisnje? Hajde dobro…
Drugo, Bekric nije taj kalibar za ovu pricu. Stilic i Cocalic su dosli kao djeca kluba da se oproste u najdrazem dresu i daju koliko mogu. Ovi su placenici koji dosli da vas ogule koliko mogu jer negdje bolje vise nisu mogli…
Ali glavno je plaćenici…. Haj razumio bih da kažu igrači na zalasku karijere, i ja mislim da nisu za nešto više, ali za igrače profesionalce govoriti plaćenici…. Valjda u želji igraju svi iz ljubavi i nekih uvjerenja….
Igraju svi za pare, ali razlika je u motivaciji. Pa kad dodje neki Jatta ili Al Jaber sa 20, on igra da se dokaze i proda dalje. Zasto dolazi ovaj sa 35?
Hajde moze se tu iskljuciti Cimirot, on mozda ima neke emocije prema klubu koji mu je bio odskocna daska u karijeri.
armin071 wrote: ↑20/08/2025 18:32
Ali glavno je plaćenici…. Haj razumio bih da kažu igrači na zalasku karijere, i ja mislim da nisu za nešto više, ali za igrače profesionalce govoriti plaćenici…. Valjda u želji igraju svi iz ljubavi i nekih uvjerenja….
ultima_palabra wrote: ↑20/08/2025 18:38
Igraju svi za pare, ali razlika je u motivaciji. Pa kad dodje neki Jatta ili Al Jaber sa 20, on igra da se dokaze i proda dalje. Zasto dolazi ovaj sa 35?
Hajde moze se tu iskljuciti Cimirot, on mozda ima neke emocije prema klubu koji mu je bio odskocna daska u karijeri.
Znaci Modric je placenik u Milanu
Dzeko u Fiorentini
Levandovski u Barseloni