Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#31926 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Vodaju fotografa sa sobom :mrgreen:
Mustang1

#31927 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

_BataZiv_0809 wrote:Mnogo su usamljene, na svakoj slici same :lol:
Nista drustvo, samo slika iz unutrasnjosti bijesnog auta po mogucnosti se vidi ruka Žentlmena ukoliko on to dozvoli :D
clio_dci120

#31928 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

kakavdanakneiskustvu wrote:da,vidi stvarno,onako zgodna cura a da nema momka,kako to???? :mrgreen:
Cekaju nekoga da prica sa njima. :lol: :skoljka:
apsidejzi

#31929 Re: Zeničani

Post by apsidejzi »

_BataZiv_0809 wrote:
el gancho wrote:Jedan vjerni čitalac ovog podforuma kaže da više nema volje da ulazi i ćita jer ga mori što mora tri stranice čitati o ćevapima, a onda četiri o muško-ženskim odnosima i golišavim influenserkama. Veli da je tema zeničani u potpunosti izgubila smisao... kaj vi velite? :D
Poruci mu da ne kiKa i da o svim tim temama diskutuju upravo Zenicani.
Jarane ja premotao 10 stranica sa zadovoljstvom unazad da uhvatim nit i budem u toku :D :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31930 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Mustang1 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Mnogo su usamljene, na svakoj slici same :lol:
Nista drustvo, samo slika iz unutrasnjosti bijesnog auta po mogucnosti se vidi ruka Žentlmena ukoliko on to dozvoli :D
To je napredniji level, kad se malo ustabile, jerbo bi supruga mogla prepoznati unutrasnjost automobila :D
Nivelacija

#31931 Re: Zeničani

Post by Nivelacija »

Jerbo

Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.
insomnia78

#31932 Re: Zeničani

Post by insomnia78 »

Ti mora da si original stari Zenicanin
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31933 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Jbt sta sam dozivio. Da me brat insomnija brani na zenickoj temi :lol:

Ides pod mač bato
kakavdanakneiskustvu

#31934 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:Jbt sta sam dozivio. Da me brat insomnija brani na zenickoj temi :lol:

Ides pod mač bato

ma on kontrira svemu,nista novo
Mustang1

#31935 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Samo cekam ko ce prvi postaviti "live" sliku iz butika :D
clio_dci120

#31936 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Hajd ako nista dobili smo novu forumsku drugaricu, ovu Djewojku. Konacno jedno umiljato zeMsko pored ostre not my idea :D
ExNihilo

#31937 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

NMI zvana Sjekač. Samo se ti zajebavaj, ali ideš pod mač, bato.
Djewojka

#31938 Re: Zeničani

Post by Djewojka »

Nivelacija wrote:Jerbo

Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.
Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izraz :-) . It’s just to old :roll:
Atego

#31939 Re: Zeničani

Post by Atego »

Djewojka wrote:

Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izraz :-) . It’s just to old :roll:
De jos linkova
Djewojka

#31940 Re: Zeničani

Post by Djewojka »

Atego wrote:
Djewojka wrote:

De jos linkova
Ne mogu vjerovati da ste tako neobaviješteni :D
kamen spoticanja

#31941 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Atego wrote:
Djewojka wrote:

De jos linkova
:lol: :lol: :sax:
moet-perignon

#31942 Re: Zeničani

Post by moet-perignon »

Djewojka wrote:

pa kad samo citaju Saliven Onila. on im je jedini izvor informacija. :)

sve se vrti oko toga ko je kakav gad, i gdje se grade putevi.

doduse, Saliven stvarno pise o gadovima i gelipterima i pseudointelektualcima.

meni su najtuzniji ljudi koji navijaju u komentarima, kao u amfiteatru u borbi lavova i gladijatora. dizu palceve gore i spustaju ih dole.
stranica Salivena Onila me podsjetila u kakvoj rupi se nalazi ponekad moja malenkost.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#31943 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Ubi te prica. Baci linkove.
Throttle

#31944 Re: Zeničani

Post by Throttle »

:lol: :lol:
Djewojka

#31945 Re: Zeničani

Post by Djewojka »

moet-perignon wrote:
Djewojka wrote:

meni su najtuzniji ljudi koji navijaju u komentarima, kao u amfiteatru u borbi lavova i gladijatora. dizu palceve gore i spustaju ih dole.
stranica Salivena Onila me podsjetila u kakvoj rupi se nalazi ponekad moja malenkost.
Mi sada pričamo o nekim uobičajenim zenickim temama, a to su izlasci i Tzv. Popularna IN raja koja se iz ovog ili onog razloga ističe. I ti ljudi su dio Zenice i svakako zaslužuju da se o njima popriča. Mislim da je zanimljivije od puteva, Itd. Treba i o tome, ali neki su ovdje bas smorili. Čini mi se da se neki forumaši samo natječu Ko će ispasti pametniji/elokventniji u postovima. Gubi se ta neka lagano-opuštajuća varijanta. Jer na kraju krajeva svi smo mi došli ovdje da opustimo mozak :) .
Ono sto sam primjetila da su stanovnici Zenice slabo aktivni na forumima, npr ovdje imamo samo jednu temu i isti forumaši se vrte. Doduše narod svašta lupa po fb i instagramu , ali ipak forum će uvijek ostati no 1. Za diskusije.
clio_dci120

#31946 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Tako je, nismo svi penzioneri. :thumbup:
Jesi li ti jedna od in djevojaka ili samo ono regulara obicna?
moet-perignon

#31947 Re: Zeničani

Post by moet-perignon »

Djewojka wrote:
moet-perignon wrote:
Djewojka wrote:

Mi sada pričamo o nekim uobičajenim zenickim temama, a to su izlasci i Tzv. Popularna IN raja koja se iz ovog ili onog razloga ističe. I ti ljudi su dio Zenice i svakako zaslužuju da se o njima popriča. Mislim da je zanimljivije od puteva, Itd. Treba i o tome, ali neki su ovdje bas smorili. Čini mi se da se neki forumaši samo natječu Ko će ispasti pametniji/elokventniji u postovima. Gubi se ta neka lagano-opuštajuća varijanta. Jer na kraju krajeva svi smo mi došli ovdje da opustimo mozak :) .
Ono sto sam primjetila da su stanovnici Zenice slabo aktivni na forumima, npr ovdje imamo samo jednu temu i isti forumaši se vrte. Doduše narod svašta lupa po fb i instagramu , ali ipak forum će uvijek ostati no 1. Za diskusije.

tada se gubi koncept foruma. trebalo bi da se vode strukturirane rasprave i, ako mozem da se prave pomaci.
od pocetka, otkako pratim forume i javne diskusije, zenicki je dosta banalan. kako mozemo opustiti mozak, ako nam Mittal konstantno
zaklanja vidik prema Smetovima ili Zmajevicu? tjese se oni iz Londze da je njima manje zagadjenje, nego onima kod Bajre danas.
kolicina naivnosti vodi do u beskraj.
kako mozes opustiti mozak, ako mala poplava napravi haos u okolici?
i opcenito imamo dosta prioriteta za rijesavanje, ali ponasamo se kao sirotinja.
kao mentalna sirotinja, nemocna u svemu, pa daj seksa i opet seksa, i malo traca.
Distortion

#31948 Re: Zeničani

Post by Distortion »

Nekad su robijasi.org imali forum koji je bio dosta posjecen i koristan. Recimo da je od tih vremena krenula bolja organizacija po pitanju marketinga i svega oko grupe Robijaši.
ExNihilo

#31949 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Ono kad su ti kuloarska satiranja s ove teme primjer 'pameti i elokvencije' pa tražiš da se intelektualne rasprave smanje. :lol:
Casual's

#31950 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Zbog cega nema sjednica GV-a? Sve nam je ok? :D
Post Reply