Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#31926 Re: Zeničani
Vodaju fotografa sa sobom 
-
Mustang1
#31927 Re: Zeničani
Nista drustvo, samo slika iz unutrasnjosti bijesnog auta po mogucnosti se vidi ruka Žentlmena ukoliko on to dozvoli_BataZiv_0809 wrote:Mnogo su usamljene, na svakoj slici same
-
clio_dci120
#31928 Re: Zeničani
Cekaju nekoga da prica sa njima.kakavdanakneiskustvu wrote:da,vidi stvarno,onako zgodna cura a da nema momka,kako to????
- apsidejzi
#31929 Re: Zeničani
Jarane ja premotao 10 stranica sa zadovoljstvom unazad da uhvatim nit i budem u toku_BataZiv_0809 wrote:Poruci mu da ne kiKa i da o svim tim temama diskutuju upravo Zenicani.el gancho wrote:Jedan vjerni čitalac ovog podforuma kaže da više nema volje da ulazi i ćita jer ga mori što mora tri stranice čitati o ćevapima, a onda četiri o muško-ženskim odnosima i golišavim influenserkama. Veli da je tema zeničani u potpunosti izgubila smisao... kaj vi velite?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#31930 Re: Zeničani
To je napredniji level, kad se malo ustabile, jerbo bi supruga mogla prepoznati unutrasnjost automobilaMustang1 wrote:Nista drustvo, samo slika iz unutrasnjosti bijesnog auta po mogucnosti se vidi ruka Žentlmena ukoliko on to dozvoli_BataZiv_0809 wrote:Mnogo su usamljene, na svakoj slici same
-
Nivelacija
#31931 Re: Zeničani
Jerbo
Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.
Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.
- insomnia78
#31932 Re: Zeničani
Ti mora da si original stari Zenicanin
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#31933 Re: Zeničani
Jbt sta sam dozivio. Da me brat insomnija brani na zenickoj temi
Ides pod mač bato
Ides pod mač bato
-
kakavdanakneiskustvu
#31934 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Jbt sta sam dozivio. Da me brat insomnija brani na zenickoj temi![]()
Ides pod mač bato
ma on kontrira svemu,nista novo
-
Mustang1
#31935 Re: Zeničani
Samo cekam ko ce prvi postaviti "live" sliku iz butika 
-
clio_dci120
#31936 Re: Zeničani
Hajd ako nista dobili smo novu forumsku drugaricu, ovu Djewojku. Konacno jedno umiljato zeMsko pored ostre not my idea 
- ExNihilo
#31937 Re: Zeničani
NMI zvana Sjekač. Samo se ti zajebavaj, ali ideš pod mač, bato.
-
Djewojka
#31938 Re: Zeničani
Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izrazNivelacija wrote:Jerbo
- Atego
#31939 Re: Zeničani
De jos linkovaDjewojka wrote:Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izrazNivelacija wrote:Jerbo
Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.. It’s just to old
-
Djewojka
#31940 Re: Zeničani
Ne mogu vjerovati da ste tako neobaviješteniAtego wrote:De jos linkovaDjewojka wrote:Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izrazNivelacija wrote:Jerbo
Seljacki izraz za "jer", ili mozda mozemo smatrati i sinonimom te reci.Ovo najcesce praktikuju stariji ljudi iz nekih vukojebina, gde je i bog rekao laku noc, a moze se naci i medju mladima, koji su iz slicnih krajeva.. It’s just to old
- kamen spoticanja
#31941 Re: Zeničani
Atego wrote:De jos linkovaDjewojka wrote:Ne znam kako je Vama, ali ja se naježim kad čujem ovaj izrazNivelacija wrote:Jerbo
-
moet-perignon
#31942 Re: Zeničani
Djewojka wrote:
Ne mogu vjerovati da ste tako neobaviješteni
pa kad samo citaju Saliven Onila. on im je jedini izvor informacija.
sve se vrti oko toga ko je kakav gad, i gdje se grade putevi.
doduse, Saliven stvarno pise o gadovima i gelipterima i pseudointelektualcima.
meni su najtuzniji ljudi koji navijaju u komentarima, kao u amfiteatru u borbi lavova i gladijatora. dizu palceve gore i spustaju ih dole.
stranica Salivena Onila me podsjetila u kakvoj rupi se nalazi ponekad moja malenkost.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#31943 Re: Zeničani
Ubi te prica. Baci linkove.
-
Djewojka
#31945 Re: Zeničani
Mi sada pričamo o nekim uobičajenim zenickim temama, a to su izlasci i Tzv. Popularna IN raja koja se iz ovog ili onog razloga ističe. I ti ljudi su dio Zenice i svakako zaslužuju da se o njima popriča. Mislim da je zanimljivije od puteva, Itd. Treba i o tome, ali neki su ovdje bas smorili. Čini mi se da se neki forumaši samo natječu Ko će ispasti pametniji/elokventniji u postovima. Gubi se ta neka lagano-opuštajuća varijanta. Jer na kraju krajeva svi smo mi došli ovdje da opustimo mozakmoet-perignon wrote:Djewojka wrote:
meni su najtuzniji ljudi koji navijaju u komentarima, kao u amfiteatru u borbi lavova i gladijatora. dizu palceve gore i spustaju ih dole.
stranica Salivena Onila me podsjetila u kakvoj rupi se nalazi ponekad moja malenkost.
Ono sto sam primjetila da su stanovnici Zenice slabo aktivni na forumima, npr ovdje imamo samo jednu temu i isti forumaši se vrte. Doduše narod svašta lupa po fb i instagramu , ali ipak forum će uvijek ostati no 1. Za diskusije.
-
clio_dci120
#31946 Re: Zeničani
Tako je, nismo svi penzioneri.
Jesi li ti jedna od in djevojaka ili samo ono regulara obicna?
Jesi li ti jedna od in djevojaka ili samo ono regulara obicna?
-
moet-perignon
#31947 Re: Zeničani
Djewojka wrote:Mi sada pričamo o nekim uobičajenim zenickim temama, a to su izlasci i Tzv. Popularna IN raja koja se iz ovog ili onog razloga ističe. I ti ljudi su dio Zenice i svakako zaslužuju da se o njima popriča. Mislim da je zanimljivije od puteva, Itd. Treba i o tome, ali neki su ovdje bas smorili. Čini mi se da se neki forumaši samo natječu Ko će ispasti pametniji/elokventniji u postovima. Gubi se ta neka lagano-opuštajuća varijanta. Jer na kraju krajeva svi smo mi došli ovdje da opustimo mozakmoet-perignon wrote:Djewojka wrote:
stranica Salivena Onila me podsjetila u kakvoj rupi se nalazi ponekad moja malenkost..
Ono sto sam primjetila da su stanovnici Zenice slabo aktivni na forumima, npr ovdje imamo samo jednu temu i isti forumaši se vrte. Doduše narod svašta lupa po fb i instagramu , ali ipak forum će uvijek ostati no 1. Za diskusije.
tada se gubi koncept foruma. trebalo bi da se vode strukturirane rasprave i, ako mozem da se prave pomaci.
od pocetka, otkako pratim forume i javne diskusije, zenicki je dosta banalan. kako mozemo opustiti mozak, ako nam Mittal konstantno
zaklanja vidik prema Smetovima ili Zmajevicu? tjese se oni iz Londze da je njima manje zagadjenje, nego onima kod Bajre danas.
kolicina naivnosti vodi do u beskraj.
kako mozes opustiti mozak, ako mala poplava napravi haos u okolici?
i opcenito imamo dosta prioriteta za rijesavanje, ali ponasamo se kao sirotinja.
kao mentalna sirotinja, nemocna u svemu, pa daj seksa i opet seksa, i malo traca.
- Distortion
#31948 Re: Zeničani
Nekad su robijasi.org imali forum koji je bio dosta posjecen i koristan. Recimo da je od tih vremena krenula bolja organizacija po pitanju marketinga i svega oko grupe Robijaši.
- ExNihilo
#31949 Re: Zeničani
Ono kad su ti kuloarska satiranja s ove teme primjer 'pameti i elokvencije' pa tražiš da se intelektualne rasprave smanje. 
- Casual's
#31950 Re: Zeničani
Zbog cega nema sjednica GV-a? Sve nam je ok?