Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote:imaju šest bodova više od Totenhama , sedam od MC-a , igraju kompaktno skoro svaku utakmicu(osim one protiv onih pakašića iz BG-a) i nema šanse pored sadašnjeg City-a , da titulu ove sezone prepuste nekom drugom .Slijedeće kolo sa toplo hladnim Arsenalom, ako to uzmu , uzimaju titulu , iako je prvenstvo po odigranim kolima na pola puta .
Totenham jeben ubiše Begovića večeras.E sad u ovoj ligi svako svakog može uzet , tako da ,možda dramiš ko gatara sa razlogom.Ipak , gigant je to
Pored ove slike gore jos i ti prognoziras ne moze to na dobro nikako .
haj šuti i prati PLE , slavićeš trostruku krunu i simpatizirat Želju .
Biće dobra utakmica u subotu , abd u terminu od 18 i 30 .
no_sekirli wrote:Vrijedila je ona moja kritika u vezi kornera.
Dejo, careeeeee
baš si mi naumpao.
I to jučer 2 kola nakon kornera
Bodovi: Dejo - 5 (čisto da mu malo utičem na samopouzdanje, jer smo već ranije konstatirali da igrači i štab čitaju ovaj forum), Salah - 3, Šaćir - 1. Flopa nema ovaj put.
Izraelski “Jerusalem Post” objavio je vijest da je najveća zvijezda Liverpula Muhamed Salah poslao ozbiljnu prijetnju čelnicima kluba da će napustiti Enfield ako “Redsi” dovedu reprezentativca Izraela Munasa Dabura (Moanes Dabour), napadača austrijskog Salzburga.
Egipat ima osjetljive odnose s Izraelom, u prošlosti su ratovali, a zbog političko-vjerskih razloga Salah ne želi dijeliti svlačionicu s jednim izraelskim nogometašem.
Liverpul traži adekvatnu zamjenu za Firmina i skaut “Redsa” u posljednje vrijeme često je bio u Salzburgu, gdje se na licu mjesta uvjerio koliko je Dabur dobar igrač. Izraelac igra odlično, a u 30 utakmica ove sezone zabio je 20 golova.
Uprava kluba, fascinirana onim što je vidjela, odlučila je ući u pregovore sa Salzburgom. Transfer je navodno bio skoro pa dogovoren, no kad je egipatski nogometaš za to čuo, jasno je kazao – Ili ja, ili on.
Ali 7 primljenih golova u 19 tekmi, dakle odigrao si protiv svih iz EPL, daje razloga za euforiju. Odbrana kao da su Klopu pomoćnici Simeone i Mourinho.