Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote:E pa upravo su tvoji obljetali magistra, a eno i Simic jos uvijek lagano podmazuje da ga primite nazad, ako ustreba. Otuda ona da ce mali ministar biti najbolji u vladk. Nisam ja to rekao, nego tvoj preCednik.
ko su moji? ko su ti ljudi?
SDP? grdno se varas. no pripadam ljevici, bez sumnje, ali ta oksimoron stranka nije moja soljica caja.
Danka vise fura sama, izgleda profinjeno, vjerovatno ima nekog lovatora s tog kraja . Sve te djevojke su ljubavnice nekih bogatih likova, koji plaćaju taj luksuz, za neke se zna Ko su, za neke ne. Javna tajna. Je li Ramajana Romkinja?
Last edited by Djewojka on 11/04/2019 23:27, edited 1 time in total.
kamen spoticanja wrote:de se ba vratite na ove" plastika-plastika na oko gimnastika" dame s umjetnickim imenima
sad vas nista ne kontam
Najinteresantnije u gradu iz ovog miljea- profila su prisutne već godinama na sceni. I naravno su im omiljena in mjesta u gradu, a to su trenutno Carpe diem i Cooltura, dva najpopularnija kafića za ispijanje kafe.
Ramajana je relativno mlada/nova ne zna se puno o njoj. Tu su Barby, flaša rakije, doda, Anja, danka, Anela još su na sceni...i neke starije dame 30+ 40+ one su najdegutantnije u cijeloj prici. Kao ona crna vlasnica salona, njena plava prijateljica med. Sestra i cijela ta ekipa. Bljuc .
ti si bas rijesio/la da pritisnes do daske. neka verzija salivenog, al' na forumu, a?
Da napomenem da sve djevojke koje sam spomenula su u gradu popularne, a ne mislim da se prostituisu, možda dobijaju skupe poklone od momaka pa ih to izdvaja.
Mi naravno ovdje ne znamo šta tačno Ko radi ovo su gradske price, mi ovdje samo duskutujemo o rekla kazala info. Jedino u šta smo sigurni su da su popularne i sve djevojke imaju regularne poslove koliko znam...
Da, i ja mislim da nisu sve prostitutke. Ima tu dosta i ljubomore odbijenih momaka koji krenu takve price o njima. Nazalost, kod nas neka obuce minic i tange, odmah je kurva, onakva, ovakva, krenu price znam ja nju taj i taj je odradio...znas vec na sta mislim.
Nego nema nam Bate, da nije platu ulozio na recepciji CD-a?
ti si bas rijesio/la da pritisnes do daske. neka verzija salivenog, al' na forumu, a?
Da napomenem da sve djevojke koje sam spomenula su u gradu popularne, a ne mislim da se prostituisu, možda dobijaju skupe poklone od momaka pa ih to izdvaja.
Mi naravno ovdje ne znamo šta tačno Ko radi ovo su gradske price, mi ovdje samo duskutujemo o rekla kazala info. Jedino u šta smo sigurni su da su popularne i sve djevojke imaju regularne poslove koliko znam...
korektno je s tvoje strane kako u konacnici zakljucujes. po ovim lokalnim mrezama se bacaju insinuacije, i misli su dosta zamrsene i zakljucci se pausalno iznose.i cesto se lome kola na zenama.
svi raspolozivi dokazi su tu da smo ucmala kasaba.