Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Arsenla ide iz krajosti u krajnost. Sa ovim, eventualnim, transferom Sancheza potrosili bi oko 100 mil eura na njega i Ozila, a na kraju ce ispasti da ih nece nesto puno unaprijediti. Ne jer su losi igraci, vec jednostavno sto jos u timu imas najmanje 4-5 baustela koje moras popraviti.
Ludilo totalno. Srktare 10 godina i onda za 2 godine 100 miliona za igrace koji im nece donijeti titulu.
@Skenderija, zasto mislis da ne bi Real uskocio u pricu zbog Adidasa? Pa nije li i Suarez pod Adidasom? Bio je on problematican i prije ugriza, a i tad ga je Real htio, tako da ne znam sta cekaju? Boli njih briga za Adidas ako bi rivalu klepili igraca ispred nosa, a plus sto je to odlican igrac i dugogodisnja zelja. Ne vjerujem da bi Adidas pravio probleme.
Adidas je raskinuo ugovor sa Suarezom. Kazu novine, da je Adidas sugerisao Realu da zaboravi bilo kakvo uplitanje u pricu oko Suareza.
R.M funkcionise na drugi nacin zadnjih 5 godina. Oni su u semi sa Mendesom. On ima 6-7 svojih igraca u Realu. Ovo ljeto izlazi Di Maria a ulaze Falcao i vjerovatno James, Svi njegovi puleni kao i Pepe,Marcelo,Coentrao,Cristiano...
A zar nisu ti Portugalci Mourinhovi, tako se bar pricalo ili je on bio u talu s tom agencijom/tim likom???
Mislis da ce Di Maria otici, a James uskociti? Zar i Rodrigueza nije kocilo ono staro juznoamericko pravilo, sto je na kraju odvelo Cavanija ili Falcaoa u "slabije" klubove u odnosu na one u koje su mogli otici? Skoro pa k'o trgovina ljudima.
BHF_Manijak wrote:A zar nisu ti Portugalci Mourinhovi, tako se bar pricalo ili je on bio u talu s tom agencijom/tim likom???
Mislis da ce Di Maria otici, a James uskociti? Zar i Rodrigueza nije kocilo ono staro juznoamericko pravilo, sto je na kraju odvelo Cavanija ili Falcaoa u "slabije" klubove u odnosu na one u koje su mogli otici? Skoro pa k'o trgovina ljudima.
skenderija04 wrote:
Adidas je raskinuo ugovor sa Suarezom. Kazu novine, da je Adidas sugerisao Realu da zaboravi bilo kakvo uplitanje u pricu oko Suareza.
cudi me da je adidas raskinuo ugovor sa suarezom. ne lici na njih. oni su, koliko se sjecam (davno je bilo), ulozili 10 milona za peglanje zidanovog image-a, poslije onog stramnog udarca glavom u finalu svoje karijere. cini mi se da je webiste u tu svrhu bio napravljen vec iduceg dana.
Nisam fan Barcelone ali sam uvijek bio postovalac njihove igre i filozofije tima. Svidalo mi se sto su nosili UNICEF na dresovima, sto im je moto "Vise od kluba" i jos mnogo sitnica koje objektivan gledalac mora da postuje.
Ovo sto sada rade ne lici mi na Barcu. Davati toliki novac na onakvog tipa sklonog incidentima i glupostima ne lici na Barcu. Ali sve to valjda biznis. Najvazniji je novac i rezultat bez obzira na okolnosti i politiku kluba. I to se mora mijenjati kada vidis da te drugi sustizu i prestizu.
lua wrote:Ja ne znam šta ljudi prave hampu oko ujedanja. Pa gore je jbte kad Pepe kramponima šuta frajera po stomaku 3-4 puta.
Al' dobro, kako MARCA danas piše, svakako će u Real.
Ne valja ni to Pepeovo, a ne valja ni ovo Suarezovo. Samo ovaj drugi ne prestaje. Ovo je vec treci put da mu se ista stvar desava. Vakat da se opameti ili mu propade u karijera.
Nadam se da nece u Real. Dobar jeste, ali i serator. Eto ga Barci
Ma ne prestaje ni Pepe. To i jest fazon. Za njegove lucidne momente ga je do sad trebalo zatvoriti.
Eno, navodno, 75 mil. funti Barcelona poslala za Suareza.
uopce ne vidim razlog ni pamet da se daje 100 (!!!) milijuna eura za jednog igraca. nek' ostane uteftereno da sam bila protiv. kad je guardiola dosao sam sutila, pustila da radi i cekala rezultate, dala mu sansu. guardiola, doduse, nije dosao i trazio da se napravi jedan od najsukpljih transfera u svojoj prvoj godini. elem, kiseli mi se faca, ali posteno je i red ne osudjivati novog trenera dok ne vidim kako je on to sve zamislio na terenu.
omar little wrote:uopce ne vidim razlog ni pamet da se daje 100 (!!!) milijuna eura za jednog igraca. nek' ostane uteftereno da sam bila protiv. kad je guardiola dosao sam sutila, pustila da radi i cekala rezultate, dala mu sansu. guardiola, doduse, nije dosao i trazio da se napravi jedan od najsukpljih transfera u svojoj prvoj godini. elem, kiseli mi se faca, ali posteno je i red ne osudjivati novog trenera dok ne vidim kako je on to sve zamislio na terenu.
I Pep je imao promašaja 120 - 130 mil €. Ovaj novi će potrošiti sve odjednom. Razumljivo, s obzirom da možda iduće godine ne budu mogli vršiti transfere .
Pa dobro si rekla. Nije fer osuđivati novog trenera, a još ni pripreme nisu obavili .
Ja se samo nadam da će uvesti red i disciplinu u svlačionici. Ovo ostalo su bonusi.
Suarez pored ujedanja radi jos svasta nesto, ali ovo mu je zastitni znak po cemu je neobican i jos vise odvratan. U repertoaru jos ima cesto gazenje na necije zglobove, upiranje prstom u oko, udaranje i rukama i nogama, vrijeđanje (od cega je jedno bilo za najvecu osudu)... Nece to prestati, koliko god se neko nadao i koliko god on izvinjenja uputio. Samo polako.
Riddle wrote:Jos samo nisam vidio da nekog pljune. Valjda je to spremio za posebnu priliku.
el clasico, savrsena prilika za premijeru
Na kraju utakmice ako bude nerijeseno nek ubace kavez na teren i u njega stave Pepe.a i Suareza i nek oni odluce pobjednika Bit ce zanimljivije od nekoliko zadnjih el-clasica
skenderija04 wrote:100 miliona? Gdje je izasla ta cifra?
uzela sam 100 milijuna jer se vrti ta brojka od 75-80 milijuna funti, zvanicno normalno nista nema kad nije gotovo. kako god bude, nece sigurno prepoloviti cifru, bice skupo.