Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ↑17/08/2025 04:27
Pitari su pitari, original
A vrapcicani su hercegovacki pitari, jeftina kopija.
Vise postujem original, nego njihovu filijalu.
Budimo realni, ogavni su.
Mi smo kanta losi, mozda nadodjemo.
Zasto rodjeni ne pricaju sta bi jucer?
A sta oni imaju pricati poslije ove sramote
Pa jesu li braca Begic i jos mnogi zeljovci dali svoje zivote da bi im primitivna stoka iz vrapcica, sela pored Mostara, nazivala njihov klub srpskim svetom i cetnicima ?
mond wrote: ↑16/08/2025 20:40
Svako ko prati ligu zna za pogan karakter Vehabovića. Jučer sam pitao zbog čega ovoliki animozitet između komšija i rođenih. Jbt četvrto kolo a na terenu rat.
Ne znam ni ja sta je u pitanju ovaj put, mislim da je zadnjih par godina bar na terenu sve bilo korektno. Eno i Sablic se cudi, ne vjerujem da ih je on nalozio. Neke strukture u i oko Veleza su ovo isplanirale, neka oni sami kazu.
mond wrote: ↑16/08/2025 20:40
Svako ko prati ligu zna za pogan karakter Vehabovića. Jučer sam pitao zbog čega ovoliki animozitet između komšija i rođenih. Jbt četvrto kolo a na terenu rat.
Ne znam ni ja sta je u pitanju ovaj put, mislim da je zadnjih par godina bar na terenu sve bilo korektno. Eno i Sablic se cudi, ne vjerujem da ih je on nalozio. Neke strukture u i oko Veleza su ovo isplanirale, neka oni sami kazu.
Ja jbt, nije liga ni krenula, 4to od 36, odmah na noz.
Neki kont imaju s Zeljom, ne znam sta je fora
Ova Sloga izašla na teren samo da bude regularno, 11 na 11. Vidi se da iz aviona da se igra za srpsku stvar. Za poganog baliju je sve naravno regularno.
Mozda nije za temu ovdje su vidim vecinom brifinzi sa utakmica.
No dookada cemo za glavnog sponzora imati wwin ima li tu ikakvog kraja
I zasto svi timovi nose na ramenu oblik BiH u crvenoj boji
Crvena boja nije simbol vecinskog naroda niti uopste drzave
Ali dobro da ne mracim ali ero jedan detalj
Drugo mislim da se liga skracivanjem pretvara u neizvjesnost i to je moze biti kao dobro bar za gledatelje
Evo sada Zrinjski Siroki iggraju neizvjesno nema rovarenja na dnubi vrhu tabele svako svakoga pobjedjuje
Velim to uz nadu daoove kalkulacije kako ce timovi iz RS uvijek imati mogucnost formiranja favorita za titulu nece biti kljucne
liyf wrote: ↑16/08/2025 21:03i postojanost mozdane mase u tvojoj glavurdi također, meni jeste, zaboli me kurac je li tebi ili nije, smokve se neće same prodati tako da na poso
last mohicans wrote: ↑16/08/2025 23:36
Kada kapiten kluba pokušava uvaliti protivničku ekipu na najmizerniji i najpodliji način, bez imalo ravnodušnosti, a o fer play da ne pričamo, ta ekipa zaslužuje najveću osudu. Bez obzira sto je riječ o par pripadnika, ali kapitenovo to nije da nešto takvo radi. A i navijači su se istakli svojim divnim performansom kao da su im sve zene Karamarko i ostali igrači pojebali. Pravi domaćinski doček, a Grbavica im je bila dom u evropskim utakmicama.
Igraci se naguravali u tunelu, i vi zbog toga cmizdrite danima, nevjerovatno.
Da se djeca od 16 godina pale na ovu, mogu razumiti, ali da se odrasla osoba od 30 ili 40 godina u guzici moze paliti, to ne kontam.
last mohicans wrote: ↑16/08/2025 23:36
Kada kapiten kluba pokušava uvaliti protivničku ekipu na najmizerniji i najpodliji način, bez imalo ravnodušnosti, a o fer play da ne pričamo, ta ekipa zaslužuje najveću osudu. Bez obzira sto je riječ o par pripadnika, ali kapitenovo to nije da nešto takvo radi. A i navijači su se istakli svojim divnim performansom kao da su im sve zene Karamarko i ostali igrači pojebali. Pravi domaćinski doček, a Grbavica im je bila dom u evropskim utakmicama.
Igraci se naguravali u tunelu, i vi zbog toga cmizdrite danima, nevjerovatno.
Da se djeca od 16 godina pale na ovu, mogu razumiti, ali da se odrasla osoba od 30 ili 40 godina u guzici moze paliti, to ne kontam.
Nismo hepo kockice da se palimo, najprije pregledaj snimku i uprati sta radi kapiten Veleza, pa se onda ovdje vrati.