Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Novak20
#31876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo da vidim na poluvremenu ko ne gleda utakmicu. 
- Maraschino
#31877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
opet nasi pobijedise.

- horkesh
#31878 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao i u slučaju genocida u Republici Srpskoj, UZP je presuđen invidivudama.Novak20 wrote:
Ni ti ne možeš pripisati UZP svim Hrvatima ma koliko se trudio. Neće ti trud proći bez odgovora.
However, ukoliko sve institucije tog naroda odluče da pruže podršku tim istim individuama nakon presude, onda na sebe preuzimaju plašt krivice.
Ukratko, HDZ tjera Hrvate da preuzmu kolektivnu krivicu za UZP. Tako će, prvenstveno, sami sebe osloboditi krivice za nevjerovatne greške hrvatske politike u BiH tokom devedesetih, a potom preusmjeravaju emocije prema neprijatelju - Bošnjacima.
Kakva politika, takav danak.
- Streptokok
#31879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I da pobjedu, pardon poraz, kolektivno zaliju praljkovacom.Point. wrote:Dame i gospodo, družba Praljka Kvržice je i večeras sa vama. Neradnici upravo uplatili listić u kladionici i sada laganini do 15 do 9, kada domovina Hrvatska igra friendašku utakmicu sa Španjolskom. Poželimo dečkima sretno.
- SaraFina
#31880 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Novak20 wrote:Ovo treba na bilbord.Humljanin wrote:SaraFina wrote:
Ustav vam nisu Bošnje izmijenile, nego zna se ko. Sasvim je legitimno politički iskoristiti tu rupu, HDZ, ne da bi je iskoristio nego bi tražio monopol kao što traži sa ovom apelacijom.
A napretka ima kako vam "legitimni preDstavnici" razbijaju državu i pišaju po Bošnjacima skupa sa četnikom Miletom?
Pa i susjedna HR poziva na zaštitu od mudžahedina, kampova i Isilovaca.
Ispod 350 k vas je u BiH. Nikad se više nećete u budućnosti na popisu smjesti nacionalno izjasniti. . Kad Čović padne ispod 70 k glasača, pa na 50, bićete svedeni na folklirno društvo.
Ali libo vas. Bitno je verglati da su za stanje krivi isključivo Bošnjaci, a ne vaša stožerna stranka.Koja snosi preko 90% krivnje.
Prijetiš su nečim ljepa Sarafinći?![]()
Čuj neće se smjeti nacionalno izjasniti...
Pa nisu trebali Hrvatima bilbordi i cjelodnevne reklame po televiziji 2013. da znaju tko su i što su i kako će se izjasniti na popisuProširena izjava Ž.K. o ukidanju konstitutivnosti Hrvata od strane uvažene forumašice koja mrzi HDZ, a kao voli Hrvate.
Nikad se više nećete u budućnosti na popisu smjesti nacionalno izjasniti.
Ovo bih očekivao od ISIS-ovaca i mudžahedina ali od građana nikako.
Zahvale uputite Čoviću, nemojte meni. Ja samo pišem činjenično stanje. Jesam štogod slagala?
Ako se pak nadate ceh naplatiti u Domu naroda provodeći onu presudu (kojoj se epilog ne zna), tj namećući rješenja, biće tu dobrih tužbi US. Nemojte misliti da će nametanje apartheida ili pokušaji glatko proći
Uzgred, 6:0, kaj ovo bi?
- SaraFina
#31881 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BMX1977 wrote:Poskok je izgleda poceo kmecati. Nova tema na poskoku. Objasnjava se i sta podrazumijeva plan B na njihovom forumu:
Kako mi možemo uništiti Bosnu i Hercegovinu? Koji je smisao ovog protektorata?
bobanovski
Bošnjaci će izabrati Komšića, to je jasno i tako nam šalju poruku da će nas zatrti.
Treba li opet čekati da krenu ukidati mirovine pripadnicima HVO-a i logorašima?
Kad ćemo više reagirati? Možemo li ikako nagovoriti Hrvatsku sad dok Federacija bude blokirana da sama iscenira samostalnost Srpske?
Koja bi bila npr reakcija da su talibani uspjeli staviti Ustav Srpske iznad Ustava Federacije?
Hrvatska ima tenkove najmodernije, ima Kiowe..šta čekamo?
Ovo nije poskokov forum. Odnosno Šušnjar nije vlasnik ovog virtualnog općilišta.
Medjutim, zna draga Sara TKO jeste, a i većinu sudionika u raspravi po imenima i prezimenima.
Treba ovo prijaviti za mržnju govora na internetu.
Administraciju posebno, zbog podrške i izostanka sankcija. Kao i umobolnih konstrukcija kloniranih načetih bezumnika. Koje lože poput ovog i sličnih.
-
Novak20
#31882 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nikad se više nećete u budućnosti na popisu smjesti nacionalno izjasniti.SaraFina wrote:Novak20 wrote:
Ovo treba na bilbord.Proširena izjava Ž.K. o ukidanju konstitutivnosti Hrvata od strane uvažene forumašice koja mrzi HDZ, a kao voli Hrvate.
Zahvale uputite Čoviću, nemojte meni. Ja samo pišem činjenično stanje. Jesam štogod slagala?
Ako se pak nadate ceh naplatiti u Domu naroda provodeći onu presudu (kojoj se epilog ne zna), tj namećući rješenja, biće tu dobrih tužbi US. Nemojte misliti da će nametanje apartheida ili pokušaji glatko proći
Ovo si ti izjavila, a ne Čović. Ne želi Čović ovo nego ti i takvi kao ti. Zahvale
Ne znam. Gledao sam utakmicu protiv austrijskih konjušara 1 : 0.
-
dert
#31883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prijemnik, kaj se delaHafis wrote:Ibrica se pravo raspojasao
- Kejn
#31884 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hrvati su igrali protiv Španije a ne nas....Novak20 wrote:Nikad se više nećete u budućnosti na popisu smjesti nacionalno izjasniti.SaraFina wrote:Novak20 wrote:
Ovo treba na bilbord.Proširena izjava Ž.K. o ukidanju konstitutivnosti Hrvata od strane uvažene forumašice koja mrzi HDZ, a kao voli Hrvate.
Ovo si ti izjavila, a ne Čović. Ne želi Čović ovo nego ti i takvi kao ti. Zahvale![]()
Ne znam. Gledao sam utakmicu protiv austrijskih konjušara 1 : 0.![]()
- SaraFina
#31885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Novak,
Pa nećete. To su činjenice. Da imaš imalo realnog poimanja stvarnosti i sam bi shvatio glib u koji vas je stožernik doveo.
Nisam ja vodila pogubnu politiku za HR narod i kumovala vašem egzodusu. Nego Dragan Čović.
Ako ti treba alibi za njegove promašaje, ne traži ih kriveći mene i nazivajući me Isilovkom.
Puknuću ti prijavu, ako ne upali izvrijedjaću te tako da će ući u forumske anale.
Zapamti...
Pa nećete. To su činjenice. Da imaš imalo realnog poimanja stvarnosti i sam bi shvatio glib u koji vas je stožernik doveo.
Nisam ja vodila pogubnu politiku za HR narod i kumovala vašem egzodusu. Nego Dragan Čović.
Ako ti treba alibi za njegove promašaje, ne traži ih kriveći mene i nazivajući me Isilovkom.
Puknuću ti prijavu, ako ne upali izvrijedjaću te tako da će ući u forumske anale.
Zapamti...
-
dert
#31886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prijemnik , daj se malo kontroliratiHafis wrote:Bečki džemat stoj, ostali naprijed
- moa
- SaraFina
#31888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Precizno definiranje govora mržnje i zločina iz mržnje kao krivičnih djela i svih njihovih obilježja olakšalo bi njihovo prepoznavanje i sankcioniranje”, pojašnjava pravnica Maida Bahto Kestenčić.
Prema postojećim zakonima za širenje nacionalne i vjerske mržnje po Krivičnom zakonu BiH, kazna je od tri mjeseca do tri godine, dok je u entitetima i Brčko Distriktu moguće izreći i pet godina zatvora.
U Visokom sudskom i tužilačkom vijeću (VSTV) nemaju podatke koliko je procesuirano djela koja su počinjena zbog govora mržnje. BIRN BiH je došao do nekoliko presuda sa izrečenim uslovnim kaznama.
Ako spucam HB bojnu i internet brigadu, biće im kao da ih atomska raznijela
U BiH nije učinkovito prijavljivati ali SVI bojovnici na HB su dijaspora u EU i preko bare
Na čelnim administratorskim pozicijama i ključni forumaši.
U dilemi sam da počnem FB profile lijepiti ovih internet bojovnika
-
BMX1977
#31889 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A kako ti znas tko su? Mene bas zanima kako ovi likovi izgledaju. Ovako ih ja zamisljam:SaraFina wrote:Precizno definiranje govora mržnje i zločina iz mržnje kao krivičnih djela i svih njihovih obilježja olakšalo bi njihovo prepoznavanje i sankcioniranje”, pojašnjava pravnica Maida Bahto Kestenčić.
Prema postojećim zakonima za širenje nacionalne i vjerske mržnje po Krivičnom zakonu BiH, kazna je od tri mjeseca do tri godine, dok je u entitetima i Brčko Distriktu moguće izreći i pet godina zatvora.
U Visokom sudskom i tužilačkom vijeću (VSTV) nemaju podatke koliko je procesuirano djela koja su počinjena zbog govora mržnje. BIRN BiH je došao do nekoliko presuda sa izrečenim uslovnim kaznama.
Ako spucam HB bojnu i internet brigadu, biće im kao da ih atomska raznijela
U BiH nije učinkovito prijavljivati ali SVI bojovnici na HB su dijaspora u EU i preko bare![]()
Na čelnim administratorskim pozicijama i ključni forumaši.
U dilemi sam da počnem FB profile lijepiti ovih internet bojovnika
Napuani. tvrdoglavi a glupi ko k...
- SaraFina
#31890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
AiD agentica. 
Najozbiljnije razmišljam da ih poprijavljujem. Kazneni zakon RH je strog poprilično, a i ostalih država u kojim obitavaju.
Treba kukolj posjeći. Nema druge.
Najozbiljnije razmišljam da ih poprijavljujem. Kazneni zakon RH je strog poprilično, a i ostalih država u kojim obitavaju.
Treba kukolj posjeći. Nema druge.
-
dert
#31891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
u sridu BMX, u sridu
prijemnik , javi se
prijemnik , javi se
- Humljanin
#31892 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:Novak20 wrote:
Ti baš ne znaš komunicirati Saro.
Nisi vjerojatno ni svjesna težine svojih riječi koje su boldirane.
Ono je izravna prijetnja jednom čitavom narodu.
Kakve veze sad ima čović, ceh, dom naroda, tužbe us, aparthejd, utakmica..??
Dobro te prenosi.... ili si se usrala težine i ozbiljnosti svojih riječi pa se sad mahnita praviš
- SaraFina
#31893 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Humljanin wrote:SaraFina wrote:Novak20 wrote:
Ti baš ne znaš komunicirati Saro.![]()
Nisi vjerojatno ni svjesna težine svojih riječi koje su boldirane.
Ono je izravna prijetnja jednom čitavom narodu.
Kakve veze sad ima čović, ceh, dom naroda, tužbe us, aparthejd, utakmica..??![]()
Dobro te prenosi.... ili si se usrala težine i ozbiljnosti svojih riječi pa se sad mahnita praviš
Kakva prijetnja? Je li Božo Ljubić na osnovu popisa iz 2013 godine i brojčanog stanja HDZ-OVACA u kantonima gdje imate političko preimućstvo podnio/te insistirate na popunjavanje D.N po tim ciframa, apelaciju US za popunjavanje Doma naroda? Jeste!
Ignorisano je u potpunosti gradjansko pravo, vašom željom za sprovodjenje apartheida čak 98.000 Bošnjaka i Hrvate ( množina) iz KS, TK i USK, djelomično iz ZDK.
Tačno.
Obzirom na egzodus hrvatskog stanovništva, za koji je stožernik i njegova politika zaslužni, te cifre na idućem popisu neće biti ni približne onim iz 2013.
Je li vi zbilja mislite da će neko dozvoliti takav jedan previd i uvid u brojnost, na osnovu koje HDZ misli provoditi apartheid?
Ovo neka zeza dokonih stranačkih bootova? Ili možda hrabrite Hrvate iz srednje Bosne, KS i TK da se sele iz mješovitih sredina u Čitluk, Ljubuški, Čapljinu a ne u Irsku, Skandinaviju i Njemačku? Da osiguraju Čoviću vladavinu, kao da 93' pa ne mogu van BiH..Popis u demokratski uredjenim državama zna se u kojem vremenskom rasponu se održava. Dakle, moraće i u BiH, trebao je već. Šta je nejasno?Popunićete Dom naroda na osnovu popisa iz 2013, zacementirati stožernika za vjeke vjekova? Nisam ti ja Mara iz Lištice, a ni Fata iz Čevljanovića.
(Doduše seli si narod koji nema koristi od HDZ-A i iz kantona gdje su većina. Tuga.)
Daj registrujte nekog sa trocifrenim IQ. Postaje zamorno.
-
155_mm
#31894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a sta je sa bojovnicima sa becke socijale?Hafis wrote:Bečki džemat stoj, ostali naprijed
- Humljanin
#31895 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:
Kakva prijetnja? Je li Božo Ljubić na osnovu popisa iz 2013 godine i brojčanog stanja HDZ-OVACA u kantonima gdje imate političko preimućstvo podnio/te insistirate na popunjavanje D.N po tim ciframa, apelaciju US za popunjavanje Doma naroda? Jeste!
Ignorisano je u potpunosti gradjansko pravo, vašom željom za sprovodjenje apartheida čak 98.000 Bošnjaka i Hrvate ( množina) iz KS, TK i USK, djelomično iz ZDK.
Tačno.
Obzirom na egzodus hrvatskog stanovništva, za koji je stožernik i njegova politika zaslužni, te cifre na idućem popisu neće biti ni približne onim iz 2013.
Je li vi zbilja mislite da će neko dozvoliti takav jedan previd i uvid u brojnost, na osnovu koje HDZ misli provoditi apartheid?
Ovo neka zeza dokonih stranačkih bootova? Ili možda hrabrite Hrvate iz srednje Bosne, KS i TK da se sele iz mješovitih sredina u Čitluk, Ljubuški, Čapljinu a ne u Irsku, Skandinaviju i Njemačku? Da osiguraju Čoviću vladavinu, kao da 93' pa ne mogu van BiH..Popis u demokratski uredjenim državama zna se u kojem vremenskom rasponu se održava. Dakle, moraće i u BiH, trebao je već. Šta je nejasno?Popunićete Dom naroda na osnovu popisa iz 2013, zacementirati stožernika za vjeke vjekova? Nisam ti ja Mara iz Lištice, a ni Fata iz Čevljanovića.
(Doduše seli si narod koji nema koristi od HDZ-A i iz kantona gdje su većina. Tuga.)
Vjerojatno te priroda obdarila fizičkim atributima kada već nije pameću
Džabe gusliš svoje. Poanta je da si napisala da se Hrvati neće smjeti nacionalno izjasniti .
To je zbunjujuće. I prijetnja u svakom slučaju.
Ne zanima mene sada apelacija ni Ljubić, ni Čović ni Ruanda,...
Zanima me Sarafina šta si ti mislila ovom izjavom reći?
(ako si mislila uopće)
- mO k3
#31896 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Peraci guza sa zapada imaju sada pauzu .... sace navaliti 
- SaraFina
#31897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Humljanin wrote:SaraFina wrote:
Tačno.
Vjerojatno te priroda obdarila fizičkim atributima kada već nije pameću![]()
Džabe gusliš svoje. Poanta je da si napisala da se Hrvati neće smjeti nacionalno izjasniti .
To je zbunjujuće. I prijetnja u svakom slučaju.
Ne zanima mene sada apelacija ni Ljubić, ni Čović ni Ruanda,...
Zanima me Sarafina šta si ti mislila ovom izjavom reći?
(ako si mislila uopće)
Pazi stranačkog boota, na matiĆnom forumu otvara temu kako "razbiti BiH" te prijeti Kiowama i tenkovima a ovdje potencira da mu se prijeti iznošenjem činjenica.
Begaj!
Humljanin, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
-
155_mm
#31898 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa vec imaju najave da se u buducim popisima nece vise pitati narodnost.
popis 2013 bi po njma trebao biti posljednji sa tim pitanje.
bosnjacki politicari su to predlagali i za ovaj posljednji ali su srpski i hrvatski politicari rekli da se to mora popisati ili popisa nece biti. kad su vidjeli rezultate usrali se od muke sto nisu poslusali bosnjacke politicare.
znaci kako se stvari krecu niko se vise nece smijeti poposati po nacionalnosti.
posljednje izjave vucica i ivanica o broju srba i hrvata u BiH objasnjavaju razloge zbog cega taj preokret.
bosnjacki politicari su to predlagali i za ovaj posljednji ali su srpski i hrvatski politicari rekli da se to mora popisati ili popisa nece biti. kad su vidjeli rezultate usrali se od muke sto nisu poslusali bosnjacke politicare.
posljednje izjave vucica i ivanica o broju srba i hrvata u BiH objasnjavaju razloge zbog cega taj preokret.
-
Hafis
#31899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znači tako ćemo frtalj rođako iz Bečkog okruga.
Nastrada haubica ni kriv ni dužan
Nastrada haubica ni kriv ni dužan
155_mm, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- SaraFina
#31900 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
155_mm wrote:pa vec imaju najave da se u buducim popisima nece vise pitati narodnost.
I šta sad? Nametne se rješenje popunjavanja Doma naroda 2018 po popisu iz 2013 i mokrim HDZ-OVSKIM snovima.
2026 godina, to i dalje važi? HDZ skupa sa onih par opskurnih stranaka iz HNS-A ima 50.000 glasova i dalje kontrolišu Dom naroda i sprovode apartheid?