38 %pici wrote:ima vascak devedeset
Koliko je vas...
38 %pici wrote:ima vascak devedeset
kmirsad wrote: 38 %
Koliko je vas...![]()
![]()
čuj mene... svi ostali...
sa SDP i DF164 komaTa... ili ti 70%... forumskih...pici wrote:kmirsad wrote: 38 %
Koliko je vas...![]()
![]()
poBeda garant...![]()
![]()
![]()
38% fHorumskiH
da-bog-da-mi-oci-ispale-ako-lazem-t150153s350.htmlCapsicum wrote:Mirsine bajke i priče za laku noć
kmirsad wrote:sa SDP i DF164 komaTa... ili ti 70%... forumskih...pici wrote:kmirsad wrote: 38 %
Koliko je vas...![]()
![]()
poBeda garant...![]()
![]()
![]()
38% fHorumskiH
![]()
![]()
Bez DF-a 63 %
Boli li puno ?

Ne kontam ... jel to nešto ružno ili lijepo...NeDirajSirotinju wrote:kmirsad je alter ego sabine ćudić kada se osjeća kao nevaljali tomboy.
Imam li razloga da ne spavam mirno, picipici wrote: spavasH li mirno kojevicu![]()
![]()
![]()
valla kad bi tako branili i u sramKi i po fHorumima belli bi se zabrinuokmirsad wrote:Imam li razloga da ne spavam mirno, picipici wrote: spavasH li mirno kojevicu![]()
![]()
![]()
...
... zabrinih se...
Vidiš spreča...spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
Eh da je to uredjeno nebi trebalo mozda advokate ogranicavati.....sudstvo i tuziteljstvo je prvo koje bi do politicara trebalo sjesti na osudjenicku klupu.....problem je sto oni znaju da za sada od reforme sudstva i tuziteljstva nema nista i zato se ponasaju kako se ponasajukmirsad wrote:Vidiš spreča...spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.nije to loša inicijativa... ali prvo ograničiti od političkih utjecaja... Sudstvo i Tužiteljsvo...
Ako govorimo u kontekstu da neke većinski prihvaćene društvene norme trebaju biti uobličene kroz zakone, onda se o tome sigurno može diskutovati. I to je jedini ispravan put.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
...a gdje su novinari, gdje profesori, ljekari, itd. svima ograničiti. šta ograničiti, ukinuti.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
Uopšteno... na sve sfere života... inkriminisati bilo koji štetan politički utjecaj, na neovisno kvalitetno obavljanje bilo koje profesionalne djelatnosti...prije svega u javnom sektoru, javnoj upravi, sudstvu, zdravstvu, školstvu, javnim medijima,... pa dijelom i privatnom sektoru, notarijatu, advakaturi... ne znam, ali vrijedilo bi razmisliti, osmisliti... danas i notari pod pod uticajem politike prepisuju starateljstava, ostavinu... članu svoje stranke...Banksy wrote:...a gdje su novinari, gdje profesori, ljekari, itd. svima ograničiti. šta ograničiti, ukinuti.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
mogli bi dodati i novinare......a zasto doktorima i drugima,nevidim razlogBanksy wrote:...a gdje su novinari, gdje profesori, ljekari, itd. svima ograničiti. šta ograničiti, ukinuti.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
Tako jekmirsad wrote:Uopšteno... na sve sfere života... inkriminisati bilo koji štetan politički utjecaj, na neovisno kvalitetno obavljanje bilo koje profesionalne djelatnosti...prije svega u javnom sektoru, javnoj upravi, sudstvu, zdravstvu, školstvu, javnim medijima,... pa dijelom i privatnom sektoru, notarijatu, advakaturi... ne znam, ali vrijedilo bi razmisliti, osmisliti... danas i notari pod pod uticajem politike prepisuju starateljstava, ostavinu... članu svoje stranke...Banksy wrote:...a gdje su novinari, gdje profesori, ljekari, itd. svima ograničiti. šta ograničiti, ukinuti.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
šta ako budu htjeli liječiti samo one koji su istog političkog opredjeljenjaspreca wrote:mogli bi dodati i novinare......a zasto doktorima i drugima,nevidim razlogBanksy wrote:...a gdje su novinari, gdje profesori, ljekari, itd. svima ograničiti. šta ograničiti, ukinuti.spreca wrote:Mislim da bi zakonom trebalo advokate ograniciti ...ili politika ili profesija advokat.
Tebi je besmisleno....a da se narod pita 80% bi bilo za prijedlog pa ti vidi kakva je to besmislenost.....a i sama ako malo bolje razmislis vidjt ces da nije besmislenoBanksy wrote:
šta ako budu htjeli liječiti samo one koji su istog političkog opredjeljenjapost je ironija, da se naglasi besmislenost 'prijedloga'.