Ako nas opet iznenadite nekom titulom da ne prođe 30 godina, pričat ćemo.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#31851 Re: UEFA Champions League
- AmiĐa_Idriz
#31852 Re: UEFA Champions League
Tolika priča da će Francuze koštati poništavanje lige i par mjeseci bez ozbiljnog fudbala kad ono baš suprotno.
I Švabe su završile ranije u odnosu na ostale.
I Švabe su završile ranije u odnosu na ostale.
- avetinja
#31853 Re: UEFA Champions League
Kada finale bude Lajpcig-Lion. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#31854 Re: UEFA Champions League
Ovo je i najžalosnije Pepovo ispadanje do sada 
- AmiĐa_Idriz
#31855 Re: UEFA Champions League
Pep: It is what it is. One day we will break the gap to the semi-finals. Second half was okay, we were there, I had the feeling we were better, but you have to be perfect in this comp and we didn't.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#31856 Re: UEFA Champions League
Sad za Neymara navijatiultima_palabra wrote: ↑16/08/2020 04:36 Gdje su se vratili? Umjesto u polufinalu, ispali u cetvrtfinalu SP?
Ispade i rezervni tim, teski dani za Katalonce![]()
-
_Coconut_
- AmiĐa_Idriz
#31858 Re: UEFA Champions League
Nego, ove utakmice u Europi, i LP ali i EL samo potvrđuju koliko svijetlu perspektivu i budućnost ima Francuski fudbal. Nevjerovatno, u stanju su sklopiti 2-3 vrhunske ekipe koje bi se tukle za najviša dostignuća.
Vrijeme je bilo da se vrati sve za onaj period patnje od Zidanovog headbutta u Berlinu pa do Deschampsovog dolaska. Stvarno su bili osuđeni svašta gledati u dresu reprezentacije.
Vrijeme je bilo da se vrati sve za onaj period patnje od Zidanovog headbutta u Berlinu pa do Deschampsovog dolaska. Stvarno su bili osuđeni svašta gledati u dresu reprezentacije.
- studeni76
#31859 Re: UEFA Champions League
Ne znam sta je Pepu al sa onakvom odbranom bolje je sto nije prosao. Bayern bi ih ubio.
Btw ono je bio faul kod drugog gola Lyona.
Btw ono je bio faul kod drugog gola Lyona.
- Logovan
#31860 Re: UEFA Champions League
Od koga Guardiola ispada naredne sezone? 
-
90minut
#31861 Re: UEFA Champions League
Ja reko kad pogledam Sterlingovu fulu vidjecu jak pass odskocila malo ili nešto slicno kad ono...
Bukvalno sam uvjeren da bi forumaši koji nisu igrali lopte 10 godina dali iz one pozicije gol i to ne da znaju da ce doci onako vec da im je isto razmišljanje u glavi kao što je njemu bilo.
Bukvalno sam uvjeren da bi forumaši koji nisu igrali lopte 10 godina dali iz one pozicije gol i to ne da znaju da ce doci onako vec da im je isto razmišljanje u glavi kao što je njemu bilo.
- zomri
#31862 Re: UEFA Champions League
Barney Ronay naravno ubada u sridu. Nevjerovatno je kako svi vide u čemu je problem osim njega. Ne uči iz grešaka i to je to.'Perhaps one day, Guardiola will overthink a Champions League knockout game so hard that he’ll accidentally play his normal team and win it'
-
kory_galaktikos
#31863 Re: UEFA Champions League
Meni vrh kako brane ovu celavu budalu hah... Jarane k'o da si im u familiju pipno.
Tema citljiva zbog njih, kar.anje do besvijesti. Treba mu ponudit Kosorica za 70-80 miliona.
Tema citljiva zbog njih, kar.anje do besvijesti. Treba mu ponudit Kosorica za 70-80 miliona.
- avetinja
#31864 Re: UEFA Champions League
Možda bi dva biliona bila dovoljna da City osvoji Ligu prvaka. Sa ovim jednim se mogu nastaviti seljakati u četvrtfinalu.
- BHF_Manijak
#31865 Re: UEFA Champions League
Ali nevjerovatna mi je ova ljubav Katalonaca spram Celave ublehe. Hajd jedan, nego svi odreda.
Isto da navijaci Dortmunda u vidu Liverpoola imaju "rezervnu" ekipu ili bilo kojeg drugog tima kojeg preuzme Klopp. Ne kontam vas majke mi...
Isto da navijaci Dortmunda u vidu Liverpoola imaju "rezervnu" ekipu ili bilo kojeg drugog tima kojeg preuzme Klopp. Ne kontam vas majke mi...
- p206
#31866 Re: UEFA Champions League
tačno... protiv Liverpoola izađe 433 sa Gundoganom na zadnjem veznom, i dva ultra ofanzivna vezna a sad mu Gundogan najofanzivniji vezni... zadniih 5 sezona je kriv zvog ovakvih vratolomija, ustvari zadnjih 6 kad je protiv Barcelona igrao 352 sa Bayernom a nazad mu štopwera glumio Rafinha koji je čuvao Messija
- AmiĐa_Idriz
#31867 Re: UEFA Champions League
Ima tu i malo ega.
- p206
#31868 Re: UEFA Champions League
ni ja tebe ne kontam... pitaj bilo kojeg navijača Cityja bi li ga nogirao jer 3 sezone zajebe stvar previse miksajuci ekipu, rekao bi nema šanseBHF_Manijak wrote: ↑16/08/2020 11:20 Ali nevjerovatna mi je ova ljubav Katalonaca spram Celave ublehe. Hajd jedan, nego svi odreda.
Pep je za Barcelonu isto što i Ferguson za Manchester, Bekenbauer za Bayern...
- BHF_Manijak
#31869 Re: UEFA Champions League
Kakve veze imaju navijaci sad Citya s mojim postom?
I OK legenda, ali pratiti ga u drugim timovima i "navijati" za te timove je mebi cirkus pravi, Boga mi.
Usput, kako to da se klub popisa po statusu takve legende i da takve nesuglasice nastanu?!
I OK legenda, ali pratiti ga u drugim timovima i "navijati" za te timove je mebi cirkus pravi, Boga mi.
Usput, kako to da se klub popisa po statusu takve legende i da takve nesuglasice nastanu?!
- Logovan
#31870 Re: UEFA Champions League
Dnevna doza Guardiolinih fanova.
- dembele
#31871 Re: UEFA Champions League
Hoće li Pep sačekati svoje sugrađane da odigraju sa Seviljom, pa da večeras zajedno polete put Mančestera?
-
LSD
#31872 Re: UEFA Champions League
Jok, nece voliti lika koji je donio 15 trofeja, dvije LP i od Barce napravio napravio najjacu ekipu.BHF_Manijak wrote: ↑16/08/2020 11:20 Ali nevjerovatna mi je ova ljubav Katalonaca spram Celave ublehe. Hajd jedan, nego svi odreda.
Samo tebi i još par neznalica je ublehaš jer sa Bayernom nije osvajao triplete svake godine, malo bile duple krune
E šta ima Pepofoba na ovoj temi, koji jedva cekaju njegov poraz da krenu izbacivati svoj hejt
- East_side
#31873 Re: UEFA Champions League
Nisam ni ljubitelj ni mrzitelj Guardiole ali smatram da je precijenjen kao trener. OK, jeste preporodio Barcu, osvajao sve što se moglo osvojiti (mada je i tada imao dream team) ali nakon toga ničim nije impresionirao ni u Bayernu ni u City-u. A imao je vala dovoljno i vremena i para i podrške i povjerenja čelnika da sve to isto uradi i sa ova druga dva kluba. Sve što je postigao s Bayernom (dominacija u Njemačkoj) postigli su i mnogi drugi treneri koji mu na papiru ne mogu "ni pertle vezati". Sa Cityem isto tako, osvajali su titule i kupove i Mancini i Pelegrini, čak je ovaj drugi dobacio i do polufinala UCL. Neko će reći oborio je sve rekorde sa Cityem, osvojio "milion" bodova u prvenstvu... ali kad realno pogledamo koliko je para skršio na pojačanja, zar je to neka senzacija?
Neko ga poredi s Kloppom. Evo ukratko, Klopp bi u najmanju ruku postigao isto da je vodio klubove koje je i on vodio, dok čisto sumnjam da bi Pep postigao isto da je vodio klubove koje je Klopp.
Uporedite samo u kakvom stanju su bili klubovi prilikom njihovog preuzimanja i koliko je ko imao para na početku mandata na raspolaganju za pojačanja i td. To je pravo mjerilo.
Vidim on i sad nešto glumi, kofrči se, prebrodit ćemo mi ovaj jaz kad tad i td. Sreća njegova pa je vlasnik kluba beduin koji veze nema s fudbalom, inače bi već sinoć bio bivši.
Neko ga poredi s Kloppom. Evo ukratko, Klopp bi u najmanju ruku postigao isto da je vodio klubove koje je i on vodio, dok čisto sumnjam da bi Pep postigao isto da je vodio klubove koje je Klopp.
Uporedite samo u kakvom stanju su bili klubovi prilikom njihovog preuzimanja i koliko je ko imao para na početku mandata na raspolaganju za pojačanja i td. To je pravo mjerilo.
Vidim on i sad nešto glumi, kofrči se, prebrodit ćemo mi ovaj jaz kad tad i td. Sreća njegova pa je vlasnik kluba beduin koji veze nema s fudbalom, inače bi već sinoć bio bivši.
-
LSD
#31874 Re: UEFA Champions League
Ko poredi Pepa sa Kloppom ?
Samo neznalice koji žele da prave lažnu sliku o nekom rivalstvu kao Messi i Ronaldo, a svi znaju da je argerntinac mnogo bolji igrac.
Klopp je solidan ali ipak drugorazredni trener koji je vodio omanji Mainz, kojeg je ponižavao šarlatan Unai Emery sa Seviljom i brukao se po Engleskoj ligi, ganjao četvrta mjesta, dok mu gazde nisu istresle kamiona para za Van Dijka, Alissona, Fabinha i ostale. Gdje cete njega porediti sa jednim Pepom
Samo neznalice koji žele da prave lažnu sliku o nekom rivalstvu kao Messi i Ronaldo, a svi znaju da je argerntinac mnogo bolji igrac.
Klopp je solidan ali ipak drugorazredni trener koji je vodio omanji Mainz, kojeg je ponižavao šarlatan Unai Emery sa Seviljom i brukao se po Engleskoj ligi, ganjao četvrta mjesta, dok mu gazde nisu istresle kamiona para za Van Dijka, Alissona, Fabinha i ostale. Gdje cete njega porediti sa jednim Pepom
- Romanista 101%
#31875 Re: UEFA Champions League
Gvardiola je nesto poput Mourinha. Obojici je vrijeme isteklo i nemaju vise sta da pruze novog. Sad polako plaza, putovanja, seminari i tako te stvari.