SaraFina wrote:Željko je prva dva puta izabran dobrom kampanjom SDP-a. Predstavili su ga kao čovjeka iz susjestva.
Te odbija poklone koje dobio na konto položaja, te službenim vozilom vozi trudnicu pred porodjaj u bolnicu.
Znači gradjani ove zemlje nisu za cilj imali podvaliti Hrvatima, nego su glasali za sliku koja o njemu vješto medijski složena.
Nije Amir iz Zenice, bez ikakve stranačke koristi mislio podvaliti nekom Anti iz Čitluka.
No ovoga puta svjesno se IDE na izbor i eliminaciju HDZ-ovog kandidata Čovića. Ja vjerujem u uspjeh. Svi pro BiH nastrojeni gradjanin s mogućnošću izbora, da će podijeliti naklonost sa svojim najbližim koji imaju pravo glasa i Željku omogućiti mandat.
Ne samo Bošnjaci, nego općenito.
ja licno sam glasao za njega bas iz tog razloga jer je bio predstavljen kao covjek iz naroda i ni jedan trenutak nisam ni pomislio da za njega glasam da bi bilo kome napakostio , pogotovo bih katolicima kao pojedincima ili narodu a sto danas pokusavaju hdz i njihovi trolovi da podvale.
I zato je danas siutacija potpuno drugacija, danas za njega planiraju da glasaju i ljudi koji za njega nisu glasali prije, a sve zbog ponasanja covica i hdz-a.
Dok je Komsic bio u Predsjednistvu covic i hdz su kukali kako su majorizovani i kako su im uskracena prava i kako oni samo traze svoje prava. I sta se dogodilo kada je covic zasjeo u Predsjednistvo, kada je hdz u vlasti na svim nivoima ?
Da li su iskoristili tu sansu da smire situaciju, da smire ne samo propagandu protiv Bosnjaka i Bosne i Hercegovine vec i samo djelovanje ? Ne , pokazali su da im te pozicije samo sluze da to rade jos gore i otvorenije, i onda se danas cude sto i oni koji nisu glasali za Komsica to planiraju da rade ne samo zato sto njega vole vec i zato jer mrze covica i hdz . E pa dragi uvlakaci u dodikovo dupe, sami ste odgovorni za ovu situaciju i za odgovor na vase ponasanje.