Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» T-72
UltrasNaBaterije wrote:Ko je spomenuo šake? Razotkrićeš se ti sam prijatelju, a onda ćemo porazgovarat.

Mi se samo dopisujemo čovjek mi Pise i privatne porukeChmoljo wrote:vas dvojica smirite doživljaj
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» T-72
Sta ce meni sipaStjui wrote:UltrasNaBaterije wrote:Ko je spomenuo šake? Razotkrićeš se ti sam prijatelju, a onda ćemo porazgovarat.
Muslimanima u Libiji sada kada nema Gadafija cvjetaju ruže?gnjev wrote:Sve vam je Opetja dobro reko . I ja shvatam da na forumu ima srba kojima je draze rusko govno no americka pita al mi je nejasno da povuku tolike bosnjake za sobom . Budimo realni bez preseravanja tipa masoni iluminati picke materine uvijek nam je bolje imati Ameriku za prijatelja . Da je Rusija odlucivala 95te na bosnjake bi samo ostala uspomena. Pa ljudi su podrzavali srbe u proteklom ratu dolazili ratovati na njihovoj strani . Mislite da bi se rabila latinica da nas poklope rusi ? Bi al u qrcu . I eto imas par cetnika na forumu i koji god sukob je u pitanju stavljaju se na stranu rusa automatski . Pisu hvalospjevke , velicaju ruse . Znaju bolje rusku historiju nego bosansku . I to je ok. Al nije udure da nas uvjeravate da je to zato sto je Rusija obecana zemlja a Amerika prokleta . U svim kombinacijama za jednog bosnjaka Amerika je bolji izbor od rusije . Srbi podrzali Gadafija i eto vidite vole muslimane ? NARAVNO covjek im pruzio pomoc za vrijeme sankcija i ja bih ga volio da sam srbin . Al nisam .
gnjev wrote:Sve vam je Opetja dobro reko . I ja shvatam da na forumu ima srba kojima je draze rusko govno no americka pita al mi je nejasno da povuku tolike bosnjake za sobom . Budimo realni bez preseravanja tipa masoni iluminati picke materine uvijek nam je bolje imati Ameriku za prijatelja . Da je Rusija odlucivala 95te na bosnjake bi samo ostala uspomena. Pa ljudi su podrzavali srbe u proteklom ratu dolazili ratovati na njihovoj strani . Mislite da bi se rabila latinica da nas poklope rusi ? Bi al u qrcu . I eto imas par cetnika na forumu i koji god sukob je u pitanju stavljaju se na stranu rusa automatski . Pisu hvalospjevke , velicaju ruse . Znaju bolje rusku historiju nego bosansku . I to je ok. Al nije udure da nas uvjeravate da je to zato sto je Rusija obecana zemlja a Amerika prokleta . U svim kombinacijama za jednog bosnjaka Amerika je bolji izbor od rusije . Srbi podrzali Gadafija i eto vidite vole muslimane ? NARAVNO covjek im pruzio pomoc za vrijeme sankcija i ja bih ga volio da sam srbin . Al nisam .
Dečko dragi...gnjev wrote:Kiki budi realan . Evo ti Calendzera . Lik kojem je dovoljno dati par rijeci lupam npr obama isil vibrator i on ce ti iskonstruisati takvu pricu da ces se sjebati misleci da vodis diskusiju sa Stivenom Spilbergom. Pricu naravno u kojoj su rusi stroga pozitiva . Pa njega prvog zanima politika na relaciji Amerika Rusija ( doduse vise u naucno fantasticnom smislu al to je to ) a njegove fanove koji samo sto se ne ljube sa njim preko foruma da ne spominjem . Sto se tice isilovaca kojih se doticeh to je obicni sljam , otpad ljudskog roda . I ti si pravo naivan ako mislis da su gore spomenuti ( Calendzer i skvadra ) tu da zastite interes postenog sirijskog naroda ovako virtualno . Tu su samo iz razloga sto je Rusija indirektno upletena u sukob.
Već nekoliko puta ponavljaš ovu tezu. Ne bilo ti zapovjeđeno, ako te ne mrzi, reci mi kako ti vidiš strukturu stvarne moći u Turskoj, od dna do vrha.budza wrote:politika generalstaba je munaficka, a civilna vlast je tu samo kao dekoracija.asurbanipal wrote:
Produkt turske munafičke politike, između ostalog...
treba razgraniciti to da erdogan i co nemaju ingerencije nad vanjskom politikom. ni jedan promil.
Rijetko malouman post. Žali samo 2300 poruka koliko si postavio.gnjev wrote:Sve vam je Opetja dobro reko . I ja shvatam da na forumu ima srba kojima je draze rusko govno no americka pita al mi je nejasno da povuku tolike bosnjake za sobom . Budimo realni bez preseravanja tipa masoni iluminati picke materine uvijek nam je bolje imati Ameriku za prijatelja . Da je Rusija odlucivala 95te na bosnjake bi samo ostala uspomena. Pa ljudi su podrzavali srbe u proteklom ratu dolazili ratovati na njihovoj strani . Mislite da bi se rabila latinica da nas poklope rusi ? Bi al u qrcu . I eto imas par cetnika na forumu i koji god sukob je u pitanju stavljaju se na stranu rusa automatski . Pisu hvalospjevke , velicaju ruse . Znaju bolje rusku historiju nego bosansku . I to je ok. Al nije udure da nas uvjeravate da je to zato sto je Rusija obecana zemlja a Amerika prokleta . U svim kombinacijama za jednog bosnjaka Amerika je bolji izbor od rusije . Srbi podrzali Gadafija i eto vidite vole muslimane ? NARAVNO covjek im pruzio pomoc za vrijeme sankcija i ja bih ga volio da sam srbin . Al nisam .
Odgovorit cu kontra pitanjem . Ko je vise ubio bosnjaka USA ili Rusija ? Koliko su to ameri ubili bosnjaka ? 0 .Koliko ruski dobrovoljci ? Sigurno vise od 0 . Gle cuda ni Mevlida teroristu ne ubise a mogli su komotno jos bih zahvalnicu dobili .bvcx wrote:Rijetko malouman post. Žali samo 2300 poruka koliko si postavio.gnjev wrote:Sve vam je Opetja dobro reko . I ja shvatam da na forumu ima srba kojima je draze rusko govno no americka pita al mi je nejasno da povuku tolike bosnjake za sobom . Budimo realni bez preseravanja tipa masoni iluminati picke materine uvijek nam je bolje imati Ameriku za prijatelja . Da je Rusija odlucivala 95te na bosnjake bi samo ostala uspomena. Pa ljudi su podrzavali srbe u proteklom ratu dolazili ratovati na njihovoj strani . Mislite da bi se rabila latinica da nas poklope rusi ? Bi al u qrcu . I eto imas par cetnika na forumu i koji god sukob je u pitanju stavljaju se na stranu rusa automatski . Pisu hvalospjevke , velicaju ruse . Znaju bolje rusku historiju nego bosansku . I to je ok. Al nije udure da nas uvjeravate da je to zato sto je Rusija obecana zemlja a Amerika prokleta . U svim kombinacijama za jednog bosnjaka Amerika je bolji izbor od rusije . Srbi podrzali Gadafija i eto vidite vole muslimane ? NARAVNO covjek im pruzio pomoc za vrijeme sankcija i ja bih ga volio da sam srbin . Al nisam .
Postaviću ti par pitanja pa ih ti odgovori ako možeš.
Ko je više ubio muslimana u ovom modernom dobu? USA ili Rusija?
Da li znaš da u Rusiji žive muslimani? Da li znaš da su ti muslimani jedni od najobrazovanijih slojeva ruskog društva. Da li znaš da su Republike Bashkortostan i Tatarstan jedne od najrazvijenijih regija?
Ako su Srbi podržavali Gadafija samo zbog toga što si ti naveo, zbog čega onda podržavaju Assada s kojim nemaju nikakve veze?
I djete od 3 godine ima zrelije i pametnije stavove. Da nam USA nije zamandalila sva vrta 92 - 95 ruski dobrovoljci u BiH bi bili izumrla vrsta. Zahvaaljujući gringosima samo su hurme prolazile u dovoljnim količinama.gnjev wrote:
Odgovorit cu kontra pitanjem . Ko je vise ubio bosnjaka USA ili Rusija ? Koliko su to ameri ubili bosnjaka ? 0 .Koliko ruski dobrovoljci ? Sigurno vise od 0 . Gle cuda ni Mevlida teroristu ne ubise a mogli su komotno jos bih zahvalnicu dobili .
Ja pak mislim da ti nisi glup ni naivan nego se samo pretvaras i to dobro . Assada podrzavaju jer je saveznik Rusije logicno .
arman1 wrote:I djete od 3 godine ima zrelije i pametnije stavove. Da nam USA nije zamandalila sva vrta 92 - 95 ruski dobrovoljci u BiH bi bili izumrla vrsta. Zahvaaljujući gringosima samo su hurme prolazile u dovoljnim količinama.gnjev wrote:
Odgovorit cu kontra pitanjem . Ko je vise ubio bosnjaka USA ili Rusija ? Koliko su to ameri ubili bosnjaka ? 0 .Koliko ruski dobrovoljci ? Sigurno vise od 0 . Gle cuda ni Mevlida teroristu ne ubise a mogli su komotno jos bih zahvalnicu dobili .
Ja pak mislim da ti nisi glup ni naivan nego se samo pretvaras i to dobro . Assada podrzavaju jer je saveznik Rusije logicno .
Ne, to je iz Ćamilove plahane. Potvrda mog posta.gnjev wrote:arman1 wrote:I djete od 3 godine ima zrelije i pametnije stavove. Da nam USA nije zamandalila sva vrta 92 - 95 ruski dobrovoljci u BiH bi bili izumrla vrsta. Zahvaaljujući gringosima samo su hurme prolazile u dovoljnim količinama.gnjev wrote:
A ovo je drito iz Feridove radionice . Nije proslo kroz ta zamandaljena vrata .
Zašto bez veze trolaš i spamaš temu? Imaš posebnu temu o Rusiji i tamo tipkaj koliko hoćeš.gnjev wrote:I ekstra je tim muslimanima u Rusiji . Slijedeci put kad se opet malo nacionalno osvjeste rus ce ih sravniti sa zemljom i onda idemo iznova . Po vec oprobanom receptu .
Pa onda je trolanje pola ove teme jer svaka druga je Rusija i Amerika . Vise se spominje od bilo koje frakcije u sirijskom sukobu .Rampage wrote:Zašto bez veze trolaš i spamaš temu? Imaš posebnu temu o Rusiji i tamo tipkaj koliko hoćeš.gnjev wrote:I ekstra je tim muslimanima u Rusiji . Slijedeci put kad se opet malo nacionalno osvjeste rus ce ih sravniti sa zemljom i onda idemo iznova . Po vec oprobanom receptu .
Hahaha koji dupli arsini u pm . Pa ljudi ti konstantno proturaju sukob na relaciji Rusija Amerika pod ovu temu vec koliko godinu dvije ? I tebi je to udure i nije offtopic ? Uostalom upravu si ja se izvinjavam za offtopic . Samo slijedeci put opomeni sebe i druge kad budu offtopicarili samo eto lijepse upakovano nego ja .Rampage wrote:Da, ali ti ne spominješ ni Rusiju ni Ameriku u kontekstu sukoba u Siriji, pročitaj malo šta tipkaš.
Tema nije ni Rusija ni Amerika, a posebno ne odnos Rusije/Amerike prema Bosni i Bošnjacima.
Ma naravno.Licemjerstvoi i dupli aršini.Do podne jedno govore poslije podne drugo.gnjev wrote:Pa onda je trolanje pola ove teme jer svaka druga je Rusija i Amerika . Vise se spominje od bilo koje frakcije u sirijskom sukobu .Rampage wrote:Zašto bez veze trolaš i spamaš temu? Imaš posebnu temu o Rusiji i tamo tipkaj koliko hoćeš.gnjev wrote:I ekstra je tim muslimanima u Rusiji . Slijedeci put kad se opet malo nacionalno osvjeste rus ce ih sravniti sa zemljom i onda idemo iznova . Po vec oprobanom receptu .
sarajevoxxxx wrote:
Ma naravno.Licemjerstvoi i dupli aršini.Do podne jedno govore poslije podne drugo.
Eto ti materijala za regrutaciju, dečko po vašem ukusu - mlad, perspektivan, razuman, sa svojih 15-ak godina zna na čemu svijet stoji, baš onakav kakve vi volite, šteta bi bilo da mu ne isperete mozak do kraja:)sarajevoxxxx wrote:Ma naravno.Licemjerstvoi i dupli aršini.Do podne jedno govore poslije podne drugo.gnjev wrote:Pa onda je trolanje pola ove teme jer svaka druga je Rusija i Amerika . Vise se spominje od bilo koje frakcije u sirijskom sukobu .Rampage wrote:
Zašto bez veze trolaš i spamaš temu? Imaš posebnu temu o Rusiji i tamo tipkaj koliko hoćeš.