Ma kod Aulasa se ne zna ni ko pije ni ko plaća
Btw ovi iz Njuke će morati na tekmu busem, aerodrom zatvoren za Božić u Liverpoolu. A žalio se Rafa generalno na umor ekipe.
BHF_Manijak wrote:
Odbrana se definitivno mora pojacati u smislu sirine. Dokad ona zencika soha ima ugovor, jebo sve svoje? Njega se kutarisati, naci solidnu stopersku zamjenu. Imas tu vec Virgila kao broj 1, za poziciju se "tuku" Gomez i Matip (ove sezona obojica imali odlicnih utakmica. Matipa taman krenulo, kad...

) i jos ti neko treba kao back up.
Do 2021. je Lovren osiguran
Ma za njega smo 100x pričali, nije on u suštini loš igrač ali ima te tamne rupe i periode u utakmici koje ga sjebavaju i opasno mu udaraju na samopouzdanje i naprave ćitu od njega do kraja utakmice. Mada dolaskom Virgila se i on malo sabrao, čim nije on "vođa" dobro je.
Da nema povreda bila bi to jako dobra situacija i u zadnjoj liniji, ali eto opet sreća u nesreći je što ni te povrede Gomeza i Matipa nisu neke duže prirode, mada mi je sumnjivo ovo oko Joela, ne bi bio prvi put da se rastegne boravak u krevetu duže od predviđenog.
I da, može Fabinho i na stopera ako zagusti
Na bekovskim pozicijama imas alternativu Milnera, ali treba neki pravi bek naravno.
Nedavno si Amidja neku djecu spominjao, ne sjecam se ili iz omldinskih selekcija ili su na posudbi u nekom klubu, a bekovi su?
O omladincima sam pisao, ima tu bisera i možda ubuduće ozbiljnih fudbalera, Lewis je recimo kapiten, lijevi bek postavljao sam onaj odlični slobodnjak što je omladincima Zvezde u Beogradu zabio, a drugi kojeg često spominjem je Ki Hoever, ljetos ga vrbovali i dovukli iz Ajaxa, sa 16 godina je već u U21 ekipi a već dvije sedmice trenira sa prvim timom, lajka ga Jurgen baš, ali opet 2002. godište, rano je za razmatranje ikakvo.
A kad smo već tu a gore pisasmo o stoperima, ima i Connor Masterson, Trentovo godište, išao je ljetos na pripreme i igrao sa Virgilom i Alissonom skupa na onoj tekmi sa Torinom, mogao bi i on ponekad možda uletiti za proširenje rostera ukoliko odluče da ne treba dovoditi ništa tipa Caulker one godine.