SDP

Stari kenjac

#31801 Re: SDP

Post by Stari kenjac »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote:Ne smatram Avaz relevantnim ni za šta, osim za sadašnje i buduće ponašanje SBB-a. A o tome se pričalo :D
Samo ti Ćitaj i uživaj :D

Ljudi više ne vjeruju ni čituljama u Avazu! (jel gramatički i stilski ispravno napisano?).
wolf07

#31802 Re: SDP

Post by wolf07 »

A pregled programa?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#31803 Re: SDP

Post by Truba »

nek padaju vlade
nek se brine ko je za to plaćen
ja sam ispunio svoju dužnost :D glasovao sam :D
Hafis

#31804 Re: SDP

Post by Hafis »

Black swan wrote:nek padaju vlade
nek se brine ko je za to plaćen
ja sam ispunio svoju dužnost :D glasovao sam :D
Ja sam još rasterećeniji - oni za koje sam glasovao nisu ni ušli u vladu :)
Aspekt

#31805 Re: SDP

Post by Aspekt »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote:Jeste navalili sa Avazom... zbog prirode posla moram nekad pročitati oglasni dio Avaza i Oslobođenja :D Onda vidim i šta na naslovnici piše, valjda...
NIje uopće problem to što čitaš Avaz. Nego sjetih se dana kad su se svi ovdje kleli sem mene (da vadim i tvoje postove? :D ), kako to smeće neće ni u rukavicama da dotaknu, samo sam ja rekla... pa šta , neka čita ko hoće, i sad ispadoh jedina koja "mjesecima piše u Avazu" ne zna. Dakle, ne može se pljuvati po Avazu, pa onda taj isti Avaz uzimati kao relevantan i ujedno jedini izvor, a sve sa uzmahivanjem glave "Ja sam informiran", "Pih, pa to se zna" :D . Samo o tome se radi, ne o Avazu uopće, nije tema.
Meni ja mama rekla da ozenim pametnu zenu . Izgled nije bitan . Vidim da se u sve razumijes pa ako nisi udata ...jel , znas ono bite danke plizzz :-D na pp sapni koju , diskerecija zagarantovana ko armirani beton :wink:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#31806 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Aspekt wrote:Meni ja mama rekla da ozenim pametnu zenu . Izgled nije bitan . Vidim da se u sve razumijes pa ako nisi udata ...jel , znas ono bite danke plizzz :-D na pp sapni koju , diskerecija zagarantovana ko armirani beton :wink:
Ne razumijem se ja u sve, valjda posljedica nečitanja Avaza ili spoznaje da svi imamo svoje limitacije. Nego, udata sam, hvala na komlimentima :D
Ridjobrki

#31807 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Banksy wrote:
Ridjobrki wrote:Nego ono... Ovaj... Vlade... Padanje?
Ništa, Hamdo povlači pitanje vitalnog nacionalnog interesa ... Srba ...
Ovo postaje sve bolje i bolje... :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#31808 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Jel danas nastavak Parlamenta Federacije? Jesu li danas uvrijeđene mlade došle spremne ili se Ustamujić ušutio :D
Banksy

#31809 Re: SDP

Post by Banksy »

Ridjobrki wrote:
Banksy wrote:
Ništa, Hamdo povlači pitanje vitalnog nacionalnog interesa ... Srba ...
Ovo postaje sve bolje i bolje... :lol: :lol: :lol:
Kad su mogli u TK hrvatski vitalni nacionalni interes, što ne bi u USK srpski ... :D
Piše Oslobođenje.
vee-jay

#31810 Re: SDP

Post by vee-jay »

:bih:
weredsf

#31811 Re: SDP

Post by weredsf »

Ovaj Mikulic vise vremena provodi u SIPI nego u ministarstvu
rajvosa1

#31812 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

KatarinaKosaca wrote:Jel danas nastavak Parlamenta Federacije? Jesu li danas uvrijeđene mlade došle spremne ili se Ustamujić ušutio :D
Izgleda da se Fahro usutio, cini mi se da je ovo bila Fahrina prijetnja SDP-u zbog necega
The BEN10

#31813 Re: SDP

Post by The BEN10 »

rajvosa1 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Jel danas nastavak Parlamenta Federacije? Jesu li danas uvrijeđene mlade došle spremne ili se Ustamujić ušutio :D
Izgleda da se Fahro usutio, cini mi se da je ovo bila Fahrina prijetnja SDP-u zbog necega
:-D
Banksy

#31814 Re: SDP

Post by Banksy »

Tvrdi pazar ...
rajvosa1

#31815 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

Banksy wrote:Tvrdi pazar ...
ovaj put se slazemo, potpuno
vrbas1979

#31816 Re: SDP

Post by vrbas1979 »

Zlatko Lagumdžija, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (BiH), i njegova supruga Amina ove godine su uvećali svoju imovinu za još jednu nekretninu u centru Sarajeva...

Nove nekretnine porodice Lagumdžija
It_is_a_Leclerc

#31817 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Al' da ste mogli vidjeti kakve se patriote kriju u SDP-ovcima. Čak su Prša, Lonić, ona Zorica i Mira, za govornicom pjevali tugovanke o izdaji Bošnjaka, kostima po Velikoj Kladuši...

I da stvar po Hamdu bude tragičnija, javi se Elvira Abdić i kaže: "Meni je teško glasati protiv Lipovače jer nas vežu PORODIČNE veze". :D :lol:
VjecitiStudent

#31818 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Dok se djeca guše u natrpanim državnim obdnaništima glavnog grada, u "državi za čovjeka" općine Centar, na mjestu nekadašnjeg državnog obdaništa, sada dobivamo privatno.
Paranoid

#31819 Re: SDP

Post by Paranoid »

VjecitiStudent wrote:Dok se djeca guše u natrpanim državnim obdnaništima glavnog grada, u "državi za čovjeka" općine Centar, na mjestu nekadašnjeg državnog obdaništa, sada dobivamo privatno.
To je od onih 3 cm asfalta...možeš mislit šta bi se sve moglo otvoriti sa 4 ili 5 cm.
Danguba

#31820 Re: SDP

Post by Danguba »

Paranoid wrote:
VjecitiStudent wrote:Dok se djeca guše u natrpanim državnim obdnaništima glavnog grada, u "državi za čovjeka" općine Centar, na mjestu nekadašnjeg državnog obdaništa, sada dobivamo privatno.
To je od onih 3 cm asfalta...možeš mislit šta bi se sve moglo otvoriti sa 4 ili 5 cm.
sta znaju djeca sta je 3-4 cm asfalta :D
VjecitiStudent

#31821 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Paranoid wrote:
Sve se može kad se male ruke slože, tj. zeleno-crveni-naši
Dodjela u zakup poslovnih prostorija i zgrada

Općinsko vijeće je odlučilo da neposrednom pogodbom po osnovu prava prvenstva dodijeli u zakup na 10 godina poslovne zgrade u Ulici Buka 11 i 13 (ukupne površine 1.287,40 m2) privatnoj predškolskoj ustanovi ''International Montessori House'' Sarajevo za obavljanje obrazovne djelatnosti, sa iznosom zakupnine od 5 KM/m2. Također su neposrednom pogodbom po osnovu prava prvenstva dodijeljene Hrvatskom kulturnom društvu Napredak u zakup na pet godina poslovne prostorije u Titovoj 56 koje koristi Imperijal d.o.o. (površine 172 m2), sa iznosom zakupnine od 42 KM/m2. Po istom osnovu dodijeljene su u petogodišnji zakup poslovne prostorije u dvorištu u Ferhadiji 12 (površine 12 m2) Bjelak Omeru, a po osnovu javnog oglašavanja poslovne prostorije na adresama: Branilaca Sarajeva 37 (površine 38 m2) Bibić Ešrefu; Kevrin potok 18 (22 m2) Ajnadžić Amiru; Kralja Tvrtka 5 (11 m2) Bašić Mireli; Turhanija 4 – dvorište (71 m2) Kantonalnoj organizaciji SDU; Valtera Perića 8 (14 m2) Kurtović Besimu.
guruman

#31822 Re: SDP

Post by guruman »

Ovde ima puno soc-komunističkih komentara.Traba praviti razliku između :zaradio i jamio.Zaradio znači-crnačio za sebe prije nego su ga ovi "pošteni" odrali da bi i oni imali sve što požele.Jamio znači da se prosvijetlio,nije budala,uklopio se u sistem koji nije pravio on.E,pa sad i jedno i drugo mora biti "po zakonu" kako reče jedan od uvaženih instant visoko pozicioniranih bivših poštenjačina,proizvodnje made in sda.
Na kraju sve treba dokazati,a to je nemoguće.
zulfo

#31823 Re: SDP

Post by zulfo »

U emisija Mreža FTV-ea iznešeno toliko optužbi ,ako je samo 10% tačno onda SDP treba zabranit djelovanje SDP-ea.
1.Zamislite samo jednu izjavu Karića(autoceste)-parafraziram da bi izgradili tunel moramo prvo ukloniti brdo, potom napraviti tunel a onda vratiti brdo na njega.
Ovo je stvarno zahtjevan poso o košta(nisam dosad čuo za ovakav poduHvat)
2.Direktor aerodroma po dobijanju posla završava višu školu ,gdje drugo nego u travniku(jakzltet za politički podobne).
Isti direktor premješta svog sina za šefa(prije radio na istovaru.
Sin direktora zbo čovjeka ,poslije oslobođen.
Isključio videonadzor isključio nehotice prilikom pljačkecargo centra.
Ahbabi i supartijci Zlatka Lagumdžije.

Dobar scenario za krimi filmadžije,narod gleda ,narod plaća
V i n o t e k a.
veiz

#31824 Re: SDP

Post by veiz »

zulfo wrote:U emisija Mreža FTV-ea iznešeno toliko optužbi ,ako je samo 10% tačno onda SDP treba zabranit djelovanje SDP-ea.
1.Zamislite samo jednu izjavu Karića(autoceste)-parafraziram da bi izgradili tunel moramo prvo ukloniti brdo, potom napraviti tunel a onda vratiti brdo na njega.
2.Direktor aerodroma po dobijanju posla završava višu školu ,gdje drugo nego u travniku(jakzltet za politički podobne).

V i n o t e k a.
ako sam dobro razumio;Glavne uloga Z.Lagumdžija.
N.Nikšić.
E.Bjedić
E.Karić
I.Veličan
Sin Direktora
Ramić -Euroasfalt

Pitanje hoće li Fahro da hapsi i jesu li to te krupne ribe?
mikasa

#31825 Re: SDP

Post by mikasa »

zulfo wrote:U emisija Mreža FTV-ea iznešeno toliko optužbi ,ako je samo 10% tačno onda SDP treba zabranit djelovanje SDP-ea.

V i n o t e k a.
Zulfo, Zulfo... Jesi li ti siguran da je ovo sto si napisao, istina ?
Post Reply