Point. wrote: ↑25/03/2023 21:27
Ti njega braniš samo zato što je nekad branio za klub za koji navijaš, nemoj me zajebavati.
Ko zakazuje vjenčanje na datum kada reprezentacija, čiji si član, ima zakazan termin?
Je li ikad opovrgnuo tu priču da je prirodni Srbin?
Lik se jednostavni zaletio, neko mu je nešto obećao a nije ispunio i sad neka kuša svoju poparu.
Za boldirano sam sebe isključuješ iz rasprave i ne bih ti uopšte trebao odgovarati.
Zakazao je vjenčanje na slobodan datum i fino se javio savezu da neće moći doći na okupljanje. Zašto su ga onda pozvali? Nakon što nije došao na okupljanje, onda je ispalo da neće da nastupa za reprezentaciju. Zašto su prestali sa pozivima? Je li to ko se jednom ne odazove, onda više nema pravo da dobija pozive? Čuj ko zakazuje vjenčanje kada reprezentacija ima termin. Daj bolan haha

Priču da je prirodni Srbin nije opovrgnuo, a i kako će kad šuti, a obzirom da su to riječi menadžera, možda mu je skrenuo pažnju da ne lupeta. Možda mu je menadžer upetljao prste (dogovor sa savezom)?
Ako griješim, volio bih da znam da griješim. Gledajući trenutnu situaciju, više mi ide na to da je do saveza, a ne do njega. Precizniji da budem, do Vice i Vicinih.