Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi silikonski sprejevi su isti, silikon je silikon.. S tim da ovi iz binga su nesto slabije izrade, cepovi su losi, nema usmjerivac mlaznice.. Da ce posluzit naravno da hoce.. Nema potrebe davati 15-20km kad bukvalno isti poso radi ovaj od 7 od berner-a.. Ako se vec lozite na silikon, nadjite silikonsku pastu.. Pa javite
Meni treba samo kedere da namazem i to mi je sve za sta cu ga koristiti. Cuo samda je to mnogo bolja i dugotrajnija zastita od onih glicerina ili sta vec se maze. Pogotovo sada zimi da ne ledi
https://www.olx.ba/artikal/40689139/ber ... nje-400ml/
Nema potrebe davati 15-20km, zadovoljit ce tvoje potrebe.. Mozes s ovim prskati i gumice balans stange, gumene dijelove lafete, opcenito sve gumene dijelove ovjesa.. stitis ih od zime, pucanja, habanja, impregmentiras, bravu.. sve sto je gumeno, sve sto ima kontakt plastika-guma, plastika-metal, guma-metal..
Treba mi pomoc, naime u posjedu sam Passata 6, na kojem mi sa prednje strane ne radi desni zmigavac. Znaci na retrovizoru i od pozadi radi, samo je problem prednja strana. Treba mi preporukaza dobrog autoelektričara u Sarajevu, da mi to pogleda, a da mi ne zabrlja...
Ekipa,
ne znam da li je pravo mjesto ali da upitam, koja je najbolja, mislim na omjer kvaliteta i cijene dizalica krokodilka za vozilo tezine 2,5 tone...visina vozila od tla je oko 22cm...
Koristila bi se povremeno, znaci ne profesionalno ali eto sigurnost je prioritet...obzirom da se ne kontam u ovu problematiku svaki savjet je dobrodosao...
Hvala.
Ako ces gume mijenjat uzmi onda od 50 KM, al ako kontas nesto radit ispod auta nista ispod 250 + tronosci 50 KM.
Mislim ako mislis cimat auto, mijenjat dijelove suspenzije uzmi prvo tronosce pa onda dizalicu ako ne mozes sve od 1.
Onako sacuvaj i sakloni da padne auto, pa samo veci trosak....
Kazem 250 KM jer one mogu vise odignut,
Imas i nekakvu u adzalu 180 KM dize na nekih 380 mm ali je cvrsca od ovih sto su po 50 KM
kabal1337 wrote: ↑09/12/2020 22:16
Ako ces gume mijenjat uzmi onda od 50 KM, al ako kontas nesto radit ispod auta nista ispod 250 + tronosci 50 KM.
Mislim ako mislis cimat auto, mijenjat dijelove suspenzije uzmi prvo tronosce pa onda dizalicu ako ne mozes sve od 1.
Onako sacuvaj i sakloni da padne auto, pa samo veci trosak....
Kazem 250 KM jer one mogu vise odignut,
Imas i nekakvu u adzalu 180 KM dize na nekih 380 mm ali je cvrsca od ovih sto su po 50 KM
Imam tronosce, dva kom. one podesive, ali mi uz ovo vozilo nije dosla dizalica...a imace se sta raditi osim zamjena guma
bitanga_sa_otesa wrote: ↑10/12/2020 00:06
jel zna neko nekog majstora za ves masine??
slaba mi je smjesa vode i deterĐenta i slabije okrece iz niskih obrtaja ..
pomozite nakupilo mi se vesa
posaljem ti sutra dok pitam starog,nama mjenjao lezaj,fin momak
Očito je da ne koristiš pravi deterdžent i veš mašinu.
Jebo te Persil i Miele, baba zna najbolje.
Dođi za vikend i ponesi gaće i čarape, da završimo to.
Cicijo naspi malo i deterdzenta pa ce smjesa biti bolja i cesce peri ves, sta cekas da se nakupi pa je natrpas do vrha i ne moze da se okrece...nije do masine, do tebe je.