SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Blixen

#31801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Blixen »

ovaj delibasic je bas karna zesca
Nisrin

#31802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nisrin »

Pa bas je glup, mogao je fino unovciti slavu oca kao sto su mnogi...+ drzi onaj restoran CAKUM-PAKUM, stambeno obezbijedjen, Tanja mu na TVu dobru platu ima...stambeno obezbeijedjena i ona..i opet nije dosta pa daj jos kakvog lopovluka!
Polubrat mu je izgleda normalniji...
zdruzdjo

#31804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

Ali nije mi jasno cemu tolika pomama da se objave vijesti o njemu na svim mogucim portalima.
Slina I izrod I to je to.
Kao eto "Mozes misliti Kindžetov sin pa ovako". Dobro I?????
A ovakvih kao on ima sad bar 100-tinjak u zatvoru. znaci "white trash" I kraj.
vjeshalica

#31805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

zdruzdjo wrote:Ali nije mi jasno cemu tolika pomama da se objave vijesti o njemu na svim mogucim portalima.
Slina I izrod I to je to.
Kao eto "Mozes misliti Kindžetov sin pa ovako". Dobro I?????
A ovakvih kao on ima sad bar 100-tinjak u zatvoru. znaci "white trash" I kraj.
Kad je dobio u Italiji zindan niko nije htio pisati nego glumili (e)litu...kreten ko kreten,svi oko njega koji uzivaju u drustvu ovih govana
amko761

#31806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by amko761 »

Jah a babo mu sve pare proćerdao na alkohol i kocku, i umro sa 46 godina od alkohola.

Nije im ostavio ništa, i sad šok što su djeca ovakva ili onakva. :roll:
geralt

#31807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by geralt »

amko761 wrote:Jah a babo mu sve pare proćerdao na alkohol i kocku, i umro sa 46 godina od alkohola.

Ostavio im je ime, koje se u Sarajevu jos uvijek cijeni i puno znaci, i jaku mrezu poznanika i prijatelja na uticajnim polozajima. To je vrijednije od para za bilo koga ko ima mrvu pameti.
zikamu

#31808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zikamu »

amko761 wrote:Jah a babo mu sve pare proćerdao na alkohol i kocku, i umro sa 46 godina od alkohola.

Kindzeta svako mora cijeniti kao vrhunskog sportistu, ali ako to izuzmemo sve sto znamo o njegovom privatnom zivotu je bilo da je bio alkos i kockar, svidjalo nam se to ili ne. Sve spiak'o na kockanje i alkohol pa je cak i revijalna utakmica odigrana za njega gdje je kompletan prihod od ulaznica isao na njegov racun pod izgovorom da su mu pare potrebne za operaciju... Doduse, bio je miran i naikad nism cuo da je napravio neki incident. Kindzeta i njegovog starijeg sina ne treba trpati u isti kos. Kindze je imao poroke koje je sam placao i ispastao, docim je njegov sin opasan lik po okolinu i kriminalac. :(
L u c i f e r

#31809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

.
drug_profi

#31810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

geralt wrote:

Ostavio im je ime, koje se u Sarajevu jos uvijek cijeni i puno znaci, i jaku mrezu poznanika i prijatelja na uticajnim polozajima. To je vrijednije od para za bilo koga ko ima mrvu pameti.
Upravo. Ni meni otac nije ostavio bogzna šta vrijedno, osim prezimena. Časno prezime i vjerne prijatelje.
Pa sam shvatio da je to kapital vrijedniji od nekretnina. Ako ga ne upropastiš.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#31811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sime_cipol »

geralt wrote:

Sa završenim faxom sa prezimenom Delibasic i ocem Mirzom lako bi mu se nasao posao u Telekomu, EP ili negdje u institucijama. Plata 2-3k, zena 2-3k i da zivi kao gospodin. Ali malo macku teleca glava :roll:
alphonse kauders

#31812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by alphonse kauders »

Šta reći za ovu dvojicu debila koja se klebere dok čovjek ispred njih švera cestom i na kraju pogine od frontalnog udara u autobus :run: :run:
Znam, iza njega si, ne možeš ga usporiti, ali svirnuti mu par puta ili zvati muriju ili bilo šta - jok, snimaj i raduj se kao malo dijete snimku nečije smrti..
Fuj.

muha_sa

#31813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

fuj :(
uglavnomja

#31814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

:shock: :? :run:
emigrazione

#31815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Ne mogu da vjerujem da svi pricaju o nekim ljudima koji se klebere i snimaju, a ne o hajvanu koji se samo pukom srecom zabio u autobus, sta da je na neku djecu naletio?!
Naslovnica

#31816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

emigrazione wrote:Ne mogu da vjerujem da svi pricaju o nekim ljudima koji se klebere i snimaju, a ne o hajvanu koji se samo pukom srecom zabio u autobus, sta da je na neku djecu naletio?!
Znaš li ti da li je čovjek bio pijan ili je u pitanju nešto drugo?!
Mislim, po načinu vožnje sve navodi na to da je bio pod uticajem alkohola, ali sam čitao komentare ljudi koji su ga poznavali, navodno da nije pio.
Prije bilo kakvih komentara tipa "hajvan" i slično, hajde da sačekamo rezultate toksikološke analize.
A kakav god da je "hajvan" bio, ako si slušao komentare snimatelja, pogotovu nakon udesa, ono je baš DNO-DNA.
FUJ! :(
zubi

#31817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zubi »

emigrazione wrote:Ne mogu da vjerujem da svi pricaju o nekim ljudima koji se klebere i snimaju, a ne o hajvanu koji se samo pukom srecom zabio u autobus, sta da je na neku djecu naletio?!
Da, zasto bismo komentarisali ljude koji snimaju, smiju se i zabavljaju kad ocito vide da nesto nije u redu sa vozacem ispred... fuj fuj fuj.
emigrazione

#31818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Naslovnica wrote:
Mislim, po načinu vožnje sve navodi na to da je bio pod uticajem alkohola, ali sam čitao komentare ljudi koji su ga poznavali, navodno da nije pio.
Prije bilo kakvih komentara tipa "hajvan" i slično, hajde da sačekamo rezultate toksikološke analize.
A kakav god da je "hajvan" bio, ako si slušao komentare snimatelja, pogotovu nakon udesa, ono je baš DNO-DNA.
Hajvan na kvadrat, prvo zbog toga što je američki plakar sprco u hyundai coupe u kojem pozadi ne možeš ni mačku ubaciti, znači u startu je svjesno ugrozio i sebe i sve oko sebe...mojne mi patetike života ti, snimanje i kleberenje ma kako zvucali odvratno i sl. nisu ugrozili ama bas nikoga..zamisli sebe kako lagano voziš u automobilu ženi i dijete dok ti ova budaletina ide u susret
emigrazione

#31819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

zubi wrote:
Da, zasto bismo komentarisali ljude koji snimaju, smiju se i zabavljaju kad ocito vide da nesto nije u redu sa vozacem ispred... fuj fuj fuj.
A šta treba, ko Dolph Lundgren da ga preteknu puste da im se nabije na karambolku i onda lagano kombinacijom mjenjaca i kočenja da ga zaustave...neko reče što mu nisu blicali :lol:
dustaban

#31820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dustaban »

Jel ti to ozbiljno majketi?!

Ne pitas se zasto ovi snimatelji nisu nista ucinili da sprijece "hajvana" da se zabije u djecu ili ubije neduzne ucesnike u saobracaju...
Ali evo sve i da nisu, komentari su naprosto BOLESNI.
Naslovnica

#31821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

emigrazione wrote:
Naslovnica wrote:
Hajvan na kvadrat, prvo zbog toga što je američki plakar sprco u hyundai coupe u kojem pozadi ne možeš ni mačku ubaciti, znači u startu je svjesno ugrozio i sebe i sve oko sebe...mojne mi patetike života ti, snimanje i kleberenje ma kako zvucali odvratno i sl. nisu ugrozili ama bas nikoga..zamisli sebe kako lagano voziš u automobilu ženi i dijete dok ti ova budaletina ide u susret
Ne znam o kakvoj patetici govorimo?!
Na stranu lik koji je poginuo...ako je tebi reakcija ovih tešanjskih đikana nakon samog udesa OK, onda je stvarno do mene.
Niko ni hitnu ni policiju da nazove, raduje se udaru kao da je na kladionici dobio. Ma dno.
Sva sreća nismo svi isti.
wewa

#31822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by wewa »

primjecuje se da je ljudski rod onako u globalu odrvenio...
potpuno smo desenzibilizirani, empatija svedena na nulu. je li kod nas uzrok rat ili neopisiva kolicina nasilja kojem smo izlozeni putem medija - kako god, stanje je zastrasujuce.
emigrazione

#31823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Ma ja ba, ovi sto snimaju su zapravo svo ovo sranje i napravili....otkinula mu ormarčina glavu, fol kako ih nije stid sto nisu zvali hitnu :lol:
Naslovnica

#31824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

emigrazione wrote:Ma ja ba, ovi sto snimaju su zapravo svo ovo sranje i napravili....otkinula mu ormarčina glavu, fol kako ih nije stid sto nisu zvali hitnu :lol:
Jarane, ne znam koliko puta treba da ponovim da ne pišem o čovjeku koji je nastradao, nego o tešanjskim đikanima. Dvije različite stvari.
Ako ti misliš da je njihova reakcija i sve što su (ne)uradili i rekli nakon što su vidjeli udes OK, onda si isti kao i oni, pa ti to shvati kako hoćeš.
Fakat ne znam šta drugo da ti napišem.
emigrazione

#31825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Pa zasto ne pises o njemu, a trebao bi i to puno vise nego o djikanima....
Post Reply