Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑16/09/2022 17:05
Vrijeme političke korektnosti i korporacija. Sve ukalupiti, paziti da su svi u suri, sve da je uniformirano, smetaju bengalke, smeta razglas, smetaju transparenti, nemoj da se pleše, nemoj galamu, skini majicu žuti karton. Najbolje da se ukine pravi nogomet i ostavi samo e-sport verzija
Odeš proslaviš sa navijačima dobiješ karton.
Real Madrid want to host a tennis match between Rafael Nadal and Roger Federer at the newly renovated Santiago Bernabeu.
Joj akcije kod drugog gola A izgleda tako lagano. Odlično su stajali, Atletico skoro ništa nije uradio. Mislim da je ovo 12 pobjeda zaredom. Još 3, 4 ili koliko već i rekord oboren.
Last edited by Logovan on 18/09/2022 23:38, edited 1 time in total.
Dosta igraca je toliko napredovalo od prosle sezone da se ne osjeti neigranje Benzeme. Pogotovo Fede i Rodrygo. Sjecam se da su izasli sa slicnih prvih 11 protiv Barcelone na Bernabeu i mogli izgubiti 10-0.
Rano vodstvo je idealan scenario protiv rivala koji se onda mora otvoriti, a nema rjesenje za nisko postavljenu odbranu. Ofanzivno i nije puno uradjeno, ali su golovi cista perfekcija.
JohnnyS wrote: ↑18/09/2022 21:22
Bio sam skeptičan oko zamjene Čuameni za Kazemira, ali sam bio itekako u krivu.
Možda prerano i nepopularno mišljenje ali Real sa Čuameniem puno bolje,jače i konkretnije izgleda.
Ekipa izgleda dosta stabilinija, čvršća a uz to i ova mladost u napadu je proradila i izgleda da se konačno može u potpunosti osloniti
na njih.
Ja sam neUrozan kad je onaj ukrajinac na golu. Tip jako nesiguran. Ustvari taraba. Na sprem belgijske hobotnice.
Moze se i bolje. Fizicki su spori. Spora tranzicija lopte.
Kako koja utakmica odmiče. Sve vise i vise gotovim modrica. Sa 37 obrce ove “dvajest, godisnjake” ko trubeee
Ali koji smijeh je ta Zlatna lopta, klub godine jedan i dva su klubovi koje je u direktnom okršaju riješio Real Madrid. Ne bi li bilo logično da je Real klub godine