Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bog me ubio ako ovdje ne pise 20 ljudi sa nekoliko nickova svima ista prica, isto mantraju, iste fazone prosipaju, ovaj forum je otišao u neku stvar. Najbolje kao i do sada, tema o Sarajevu i vozdra.
Ovo vjerovatno i jesu mogući sastavi, 95%.
Gledajući po imenima, što bi Nulalić rekao "glavu u glavu", domaćin ne bi trebao imati ozbiljnijih problema.
Naročito ako se u obzir uzme i bodovna razlika i psihološka prednost pred utakmicu.
Gledajući po imenima, što bi Nulalić rekao "glavu u glavu", domaćin ne bi trebao imati ozbiljnijih problema.
Naročito ako se u obzir uzme i bodovna razlika i psihološka prednost pred utakmicu.
Cuj gledajuci po imenima Od 22 nabrojana igraca jedinu pravu i ozbiljnu karijeru imali Stilic i Alispahic!
Tomahawk11 wrote: ↑28/11/2019 14:44
Da nije malo rano za sastave...
Cuj gledajuci po imenima Od 22 nabrojana igraca jedinu pravu i ozbiljnu karijeru imali Stilic i Alispahic!
Jedan od te dvojice je upravo i jedini igrač gostiju koji je vrijedan spomena, a drugi, upravo ono što si i rekao, imao je neku karijeru, ali već 5 godina može igrati, a i ne mora.
Opet, ovo je moje mišljenje, ti imaš svoje, koje uglavnom temeljiš na statističkim nebitnim podacima ili kao u ovom slučaju, događajima iz neke daleke prošlosti.
slucajan wrote: ↑28/11/2019 15:04
Jedan od te dvojice je upravo i jedini igrač gostiju koji je vrijedan spomena, a drugi, upravo ono što si i rekao, imao je neku karijeru, ali već 5 godina može igrati, a i ne mora.
Opet, ovo je moje mišljenje, ti imaš svoje, koje uglavnom temeljiš na statističkim nebitnim podacima ili kao u ovom slučaju, događajima iz neke daleke prošlosti.
A sta je po tebi statisticki bitan podatak na kojem temeljis svoje tvrdnje
A sta je po tebi statisticki bitan podatak na kojem temeljis svoje tvrdnje
Ništa majstore, u pravu si.
Halali što sam iznio svoje mišljenje.
Mehmedova karijera iz DInama, tamo nekad oko 2010. godine bi trebala biti presudan faktor u subotu.
To bi trebalo anulirati nedostatke gostiju na poziciji golmana, bekova, zadnjih veznih, kao i krila.
Sve ostalo je ok.