Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jos jedno pitanje. Upravo sam prihvatio uslove od Lutron i u Document History (dokument koji sam potpisao i prihvatio) ima dio gdje sam potpisao, ali u stvari nisam potpisao, nego sam samo čekirao da se slazem sa uslovima. Sjecam se da sam za consumeraffari napisao svoje ime i dao potpis, ali ovdje nisam. Jel to OK? Ili sam negdje preskocio taj korak.
kako_kad wrote:Jos jedno pitanje. Upravo sam prihvatio uslove od Lutron i u Document History (dokument koji sam potpisao i prihvatio) ima dio gdje sam potpisao, ali u stvari nisam potpisao, nego sam samo čekirao da se slazem sa uslovima. Sjecam se da sam za consumeraffari napisao svoje ime i dao potpis, ali ovdje nisam. Jel to OK? Ili sam negdje preskocio taj korak.
nisi nista preskocio tako je
ja bas zato consumer a. nisam ni potpisivo
kako_kad wrote:Jos jedno pitanje. Upravo sam prihvatio uslove od Lutron i u Document History (dokument koji sam potpisao i prihvatio) ima dio gdje sam potpisao, ali u stvari nisam potpisao, nego sam samo čekirao da se slazem sa uslovima. Sjecam se da sam za consumeraffari napisao svoje ime i dao potpis, ali ovdje nisam. Jel to OK? Ili sam negdje preskocio taj korak.
nisi nista preskocio tako je
ja bas zato consumer a. nisam ni potpisivo