SDA-All about

Banksy

#31751 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Dugo je i stajalo prazno...
ciza_bliza

#31752 Re: SDA-All about

Post by ciza_bliza »

Vidim nameračili se na zgradu studentskih domova gdje je sad neka policija, fino...
izgubljena dusa

#31753 Re: SDA-All about

Post by izgubljena dusa »

Dozer wrote:Ja, iskreno, vec 3-4 godine cekam da mi neko ovdje navede samo 3 hebene pozitivne i progresivne stvari koje je SDA, ali i ostatak ENV kamarile, napravila u ovoj drzavi u protekle 22 poslijeratne godine...

I nikako da dobijem bar 1 smislen i realan odgovor...

Ljudi su naprosto sjebali sve cega su se dohvatili...

A kad samo pomislim na "bratimljene" s Turcima, koji su ovdje bili okupatori 500 godina, lijepo mi se povraca...
Hebo je majku onaj kome ne Turcin "brat", a pogotovo ko od Turcina ocekuje da ce mu pomoci bez da iz toga izvuce daleko vecu vlastitu korist...

Zivo me zanima zasto ne uzdizemo i ne bratimimo se i ostalim okupatorima ovdje, poput Svaba, Austrijanaca, Madjara (Austro-Ugara)...
Ah, da... pardon, do mene je. Zaboravio sam (mlado)muslimanski faktor...
Upravo tako....povraca mi se :shock:
Nekad davno je bilo cudjenje "jesu li dobro, vidi sta rade....je li I'm jasno sta slijedi, kuda to vodi....." pa je bila (doslovno) muka u zelucu....I sad je to osjecaj gadjenja prema ovoj I ovakvoj drzavi.
Gadjenje, I to onaj moment kad je covjek na granici da pocne povracati :shock:
Better Man

#31754 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Za sve što radi kriminalna banda iz SDA odgovorni su građani koi su im dali glas na izborima, kao i oni kojio nisu izašli na izbore.
Beaverknight

#31755 Re: SDA-All about

Post by Beaverknight »

Better Man wrote:Za sve što radi kriminalna banda iz SDA odgovorni su građani koi su im dali glas na izborima, kao i oni kojio nisu izašli na izbore.
Neki koji su dali, dobro su i prošli.

Za mene je isključivi krivac narod koji ne izlazi na izbore i koji je postao ravnodušan. Ljudi vladaju preko 20 godina sa 20% podrške od naroda, apsurdistan.
statixx

#31756 Re: SDA-All about

Post by statixx »

Banksy wrote:Dugo je i stajalo prazno...
Dugo, a tek zasjeli prosle godine. :D
zippoo87

#31757 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Beaverknight wrote:
Better Man wrote:Za sve što radi kriminalna banda iz SDA odgovorni su građani koi su im dali glas na izborima, kao i oni kojio nisu izašli na izbore.

Za mene je isključivi krivac narod koji ne izlazi na izbore i koji je postao ravnodušan. Ljudi vladaju preko 20 godina sa 20% podrške od naroda, apsurdistan.
upravo je ovo najveci problem kod nas...latergicni gradjani i elitisticni internet maloumnici(citaj komentatori) koji ne mrdaju iz svoje kuce i samo laprdaju

meni su najjace izjave "lidera" stranaka kada nakon izbora izjave "apsolutnu pobjedu" a osvoje izmedju 20 i 25% glasova maksimalno
tuzno je sve ovo gledati i vrlo mucno...godine nam idu,ljudi nisu spremni za sebe se zaloziti ni u toj mjeri,da jednom u 4 godine izadju i daju sansu nekom drugom...to je ono najgore,sto su ocekivanja ljudi spala na to da neko za njih zivi,zaradjuje,radi,doprinosi,zeni se,udaje,pravi djecu,odlucuje

mnogima je jedina funkcija koju imaju u zivotu da trose kisik i hiberniraju
volta dzontra

#31758 Re: SDA-All about

Post by volta dzontra »

bersK wrote:http://zurnal.info/novost/20708/ruse-mu ... ni-centar-

Jebem li vam svu familiju nazadnu kriminalno krezubu, dabogda poginuli svi redom. Sudiće vam ovaj narod što ste ga odveli u propast jebem vam sve što se za šteku ufatit može.
Nisam Sarajlija ali ako ce netko ovdje praviti trzni centar nije normalan...
Centar Sarajeva je oskudan s ovim slobodnim prostorima tipa malih urbanih parkova za potrebe gradjana. Ostali parkovi u ovom dijelu Sarajeva su vise reprezentivni vrtovi ispred javnih zgrada.

Ovi kako su poceli ostat ce u centru cesta, plocnik, zgrada i nista izmedju.
agent_zero

#31759 Re: SDA-All about

Post by agent_zero »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-pok ... /170930056

Pa dokle će ove islamobalije fašističke terorisati ovaj grad? Kao da se trg oslobođenja ne zove "trg oslobođenja-alija izetbegović", sad još i parkove?

Sve sam uvijereniji da bi nam bolje bilo da nas je JNA poklopila u aprilu i maju, nego za ovim zelenim balijskim islamofašistima. :sad:

A ovo je inače balijski SDA degenerik koji je predložio ovo:

Tomahawk11
Globalni moderator

#31760 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

Što su bili oni u toku rata, sad su ovi poslije rata. Samo ovo traje već više od 20 godina i nema naznake da će stati :roll:
Ko ima imalo mozga, pameti, časti, obraza, ljudskosti - s ovima i ovakvima ne želi imati ništa.
izgubljena dusa

#31761 Re: SDA-All about

Post by izgubljena dusa »

Tomahawk11 wrote:Što su bili oni u toku rata, sad su ovi poslije rata. Samo ovo traje već više od 20 godina i nema naznake da će stati :roll:
Ko ima imalo mozga, pameti, časti, obraza, ljudskosti - s ovima i ovakvima ne želi imati ništa.
+1 :thumbup:
Beaverknight

#31762 Re: SDA-All about

Post by Beaverknight »

Lakše je da sve ulice nazovu Izetbegović, samo neka promjene brojeve.

Ulica Izetbegović I, II, III, IV itd.
Matzan

#31763 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

bersK wrote:http://zurnal.info/novost/20708/ruse-mu ... ni-centar-

Jebem li vam svu familiju nazadnu kriminalno krezubu, dabogda poginuli svi redom. Sudiće vam ovaj narod što ste ga odveli u propast jebem vam sve što se za šteku ufatit može.

Pedofil!
Matzan

#31764 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

agent_zero wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-pok ... /170930056

Pa dokle će ove islamobalije fašističke terorisati ovaj grad? Kao da se trg oslobođenja ne zove "trg oslobođenja-alija izetbegović", sad još i parkove?

Sve sam uvijereniji da bi nam bolje bilo da nas je JNA poklopila u aprilu i maju, nego za ovim zelenim balijskim islamofašistima. :sad:

A ovo je inače balijski SDA degenerik koji je predložio ovo:

Jbg, izgubiste. ;-)
sahara1428

#31765 Re: SDA-All about

Post by sahara1428 »

"Allaha mi omaklo se..." :run:

SmokingMan

#31766 Re: SDA-All about

Post by SmokingMan »

Upravo gledam,preduhitrio si me sa postom. :D
ušće

#31767 Re: SDA-All about

Post by ušće »

sabina1 wrote:
ušće wrote:@ sabina 1

Ako je uništavanje imovine (naneseno od bilo koga -bilo kome ) način na koji treba izražavati građansku neposlušnost,i još ktome opravadavati je činjenicom da je onaj tamo pogriješio i to isto zaslužio ...Zaista nam je politička i svaka druga budućnost otišla u neku stvar .
-Usput pošto uglavnom ovdje vašim komentarima stajete na strani Naše stranke ,iskreno se nadam da to nije zvanični stav iste...
Kakvi su stavovi Nase Stranke pa oni su predlagaci naziva Goran Cengic...ups , to vas ne zanima vas zanima grafit - pitajte Nasu Stranku na fejzbuku ili tviteru o tome...

Mnogo vam je stalo do drustvene imovine...zasto ne dignete glas protiv preduzeca koje odrzava dvoranu koja nije otvorena - to je upropastavanje drzavne imovine...javno Skakino gubitasko preduzece bazen ima 87 uposlenih...gle cuda , jedna od ovih 17 rucica je 1/87 i da i Skaka ima preduzece za odrzavanje zicare koja jos nema ni kamen temeljac....svaka slucajnost sa strankom na temi i slicnostima projekata i javnih preduzeca je namjerna.

A vama je stalo do pola litre sredstva za ciscenje...
Uopšte vas nisam pitao ko je predlagač ...ups,vi se smatrate dovoljno pametniji od mene da mi odgovorite šta sam ja to te trebao pitati ...ups ,ono kao u priči ja hajvan Vi insan ...ups .

Uništavanje društvene imovine pravdati tim što o toj istoj neki tamo drugi ne vodi računa ili nabrajanje nečijih grijehova se zove ...ups sami izaberite .
mayab

#31768 Re: SDA-All about

Post by mayab »

Beaverknight wrote:

:thumbup: :thumbup:
tranquil

#31769 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

U stara vremena, zemljoradnici i stočari su, ako se nisu drugačije mogli riješiti nametnika i parazita, palili svoje vlastite štale i polja.

Bolan rez, ali ako su bili temeljiti u tome, davalo je dugoročne rezultate.

Čisto da stavim u perspektivu onima kojima je "šaranje javne imovine" problem, naročito ako se šara neko nepopularno ime.
ušće

#31770 Re: SDA-All about

Post by ušće »

Ne stavljaš ti jadan ništa osim gluposti...
Usput dohaberi onom malom šupku što bi mijenjao Titovu ulicu da je to poželjan način neslaganja ,sa " nepopularnim imenom"...
tranquil

#31771 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

Pa dobro, možemo se složiti da se ne slažemo i bez vrijeđanja. Očito imamo razliku u mišljenjima, neke pogađa sve otvorenija fašizacija grada, neki se brinu za čistoću javne imovine. Nije dobro ni da smo svi isti, na šta bi ličile naše fasade.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#31772 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

ušće wrote:
Uopšte vas nisam pitao ko je predlagač ...ups,vi se smatrate dovoljno pametniji od mene da mi odgovorite šta sam ja to te trebao pitati ...ups ,ono kao u priči ja hajvan Vi insan ...ups .

Uništavanje društvene imovine pravdati tim što o toj istoj neki tamo drugi ne vodi računa ili nabrajanje nečijih grijehova se zove ...ups sami izaberite .
Znam ja da vi niste pitali o predlagacu vec o stavu predlagaca prema pisanju grafita na dvorani , ups znam da ste vi to povezali sasvim slucajno a eto ja sam namjerno to odvojila - ne zamjerite i jos vas uputila na pravu adresu jer ste poistovjetili predlagaca i mene. :oops:
Pisanje grafita nije unistavanje drustvene imovine jer se predmetno stalno sredstvo vodi kao sredstvo u - pripremi po kontnom planu (ovo ce vam potvrditi bilo koji racunovodja) pa ce trosak ciscenja grafita povecati ukupnu vrijednost stalnog sredstva prilikom stavljanja u upotrebu za cijelih i nevjerovatnih 0,000000001 KM.
To sto je grafit zapravo OBRAZ ove opcine je problem onih koji mimo volje vecine predlazu naziv zanemarujuci da u opcini zive ljudi a ne iskljucivo glasaci.
Lijep pozdrav.
tranquil

#31773 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

Image
mahalik

#31774 Re: SDA-All about

Post by mahalik »

Jel ov Terzić pobjegao iz SBB i vratio se u SDA?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31775 Re: SDA-All about

Post by pici »

SDA poručila Dodiku: Bh. entitet RS i Srbija nikada neće biti u istoj državi
Image
Post Reply