Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:
Nego kad smo vec kod sponzora: Sjecas li se da li je neko ikada pokazao reklamu intela koja stoji na unutrasnjoj strani dresa?
Ja ne
neymar protiv villarreala.
Meni je iz nekog razloga Alexis ostao u sjecanju...
@GaryLineker - Suarez has finally apologised for biting saying it will never happen again. I hear that Barca insisted on apology if transfer is to proceed.
skenderija04 wrote:
Nego kad smo vec kod sponzora: Sjecas li se da li je neko ikada pokazao reklamu intela koja stoji na unutrasnjoj strani dresa?
Ja ne
neymar protiv villarreala.
@GaryLineker - Suarez has finally apologised for biting saying it will never happen again. I hear that Barca insisted on apology if transfer is to proceed.
Sad ga mogu dovesti
A jose Juan Pinto ide u Lozanu i skida kaznu na 2 utakmice i mjesec dana
Sve ide po planu
Giorgio Chiellini @chiellini
.@luis16suarez It's all forgotten. I hope FIFA will reduce your suspension
ascari wrote:
a meni messi. ali ne mogu se sjetiti u kojoj utakmici. cini mi se da je grizao dres. a mozda je to samo u mojoj glavi. neymara se dobro sjecam. prekrio glavu dresom, poslije fule. potrazit cu sliku.
Vezano za situaciju oko kazne za Susreza, ova FIFA a i UEFA su debilne organizacije u više aspekata, jebo ih ugriz, malo zaboli i ćao. Veča je šteta kad neka budala isfolira penal ili crveni i direktno utiče na rezultat i ta ekipa nezasluženo prođe dalje...