BHF_Manijak wrote:Bolestan lik jel???
Ok, nikakav problem, ZATVORI GA BA, nisam ja kriv sto je bolestan, ali ne zelim da danas sutra moje dijete, necije drugo gleda tog bolesnog frajera kako drka ispred mog djeteta ili necijeg drugog, nevezano sad jel pedofil ili ne!
Kako to ne kontate nije mi jasno?! Jos ovdje pisete ko da se raja sazali na njega, ne znam vise sta mi je gore, sto je ovaj na slobodi ili vi koji pisete u fazonu "pa jadan,bolestan je", ma boli me ba djon jel bolestan, ako jeste zatvori ga!!!
Jedina drzava, JEDINA u kojoj bolesnici, sizofrenicari, kriminalci, ma ko zna ko jos ne, hodaju SLOBODNO gradom i onda se lafo cudimo sto nam je ovakvo satnje, pa gdje ence biti akd ti je pola drzave za neke institucije!

Moram reci:
egzibicionista a ne pedofil.
nacinio je prekrsaj, a ne krivicno djelo. Dugo je vec takav i tu granicu nikad nije presao niti mu ko sta moze dok je ne predje. Ne volim ga ni ja vidjeti ali sam protiv svakog lincha, a ovo je linch jer pola vas nema pojma o cemu je rijec i sta se moze i ne moze uraditi nego ste mu presudili sa najgorom kvalifikacijom. Njega ni jedan zatvor nece izlijeciti. Drugo, za te zatvore ima barem 500 ljudi koje treba prije njega strpati.
Ba mi zivimo sa njim vec decenijama, i da mislimo da je ikakva prijetnja rijesili bi to. Cak nisam siguran i da je na javnom mjestu, ako je na svom balkonu. Slikas ga golog na njegovom posjedu, fakticki mu zadires u privatnost. Ovo je OK kad se krse njegova prava, a nije dobro kad se krse prava navijaca?
Narod je toliko dvolicanm, a svi bi nekom krvi da se napiju po kratkom postupku.
Da budem jasan ne opravadam lika uopste, ali su mi kometari tipa, ja bih ovo - ja bih ono, bezveze jer vas pitam sta ste dosad poduzeli da se pravi problemi iz crne hronike rijese? Neki diler, lopov, kabadahija? Nema u komsiluku? Niste nista vidjeli? To sam i mislio.