Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
VjecitiStudent

#3176 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

Montana1 wrote:
VjecitiStudent wrote:Ružan glas zbilja, no rasturi ona tim ružnim glasom naše uvažene parlamentarce i načelnike.
rasturila? cime, kako?
Nije bilo nikakvog suvislog odgovora zašto prošli zakon nije bio implementiran niti u jednom, jedinom dijelu.

Inače, to je slučaj sa ogromnom većinom zakona usvojenih u ovoj zemlji, ovaj je jedan od rijetkih čije posljedice su svakodnevno vidljive.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3177 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:Ružan glas zbilja, no rasturi ona tim ružnim glasom naše uvažene parlamentarce i načelnike.
Bolje i ružan glas, nego antropološki nedovršena faca parlamentarne zastupnice UZunović-Zaimović koja mi liči na sestru bliznakinju Ese Radeljaša.
VjecitiStudent

#3178 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
Bolje i ružan glas, nego antropološki nedovršena faca parlamentarne zastupnice UZunović-Zaimović koja mi liči na sestru bliznakinju Ese Radeljaša.
U poređenju s njom, čak je i Slavujev nastup bio briljantan.
KatarinaKosaca

#3179 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:U poređenju s njom, čak je i Slavujev nastup bio briljantan.
:D Istina. Ipak je vrh da je univerzitetski profesor ta smlata :-) :-)
VjecitiStudent

#3180 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

Toliko je toga nalagala. da joj nije imuniteta, veterinari i cukoljupci bi je rasturili na sudu.
StupskaBitanga

#3181 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Ni manje zemlje ni više kvazi intelektualca/akademske zajednice
It_is_a_Leclerc

#3182 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

Nermina Zaimović - Uzunović ?! Parlamentarka kojoj su SDS-ovci morali održati javni kurs pisanja zakonskog prijedloga jer u pauzi formirana adhoc komisija u sastavu Babalj, Šepić, Lozančić za potrebe tumačenja zakona te priučene političarke, nije uspjela skontati šta ona zapravo hoće da kaže.

Kakav cirkusant. Sreća, pa nisam gledao to sranje od emisije.
Chuckie

#3183 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

jasko_ba wrote:ko je ova napacena "ljubiteljica" pasa ?
boze sacuvaj :lol:
Djevojka je odlična bila, sama protiv svih. Eventualno dekan sa veterine je razumno govorio. Ubila ih je u pojam argumentima, naročito ublehu Zaimović-Uzunović, a ovaj iz Zenice iz "Stop ugrizu" je konstantno pjenio i upadao joj u riječ u nedostatku argumentacije. Šta reći o načelniku.

Jadna nam majka kakvi metuzalemi nama donose i predlažu izmjene zakona.

Evo ko nije gledao:

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8308 ... a-11122013
akcid

#3184 Re: Federalna televizija

Post by akcid »

Chuckie wrote: ....Evo ko nije gledao: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8308 ... a-11122013

Šta reći o načelniku (Efendiću).
Gnusni lažov, primitivac, papčina kakvog samo SDA može odgojiti :oops:
KatarinaKosaca

#3185 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Šta reći o načelniku (Efendiću)
Precizna definicija riječi papak.
Nero Histrion

#3186 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

Chuckie wrote:
jasko_ba wrote:ko je ova napacena "ljubiteljica" pasa ?
boze sacuvaj :lol:
Djevojka je odlična bila, sama protiv svih. Eventualno dekan sa veterine je razumno govorio. Ubila ih je u pojam argumentima, naročito ublehu Zaimović-Uzunović, a ovaj iz Zenice iz "Stop ugrizu" je konstantno pjenio i upadao joj u riječ u nedostatku argumentacije. Šta reći o načelniku.

Jadna nam majka kakvi metuzalemi nama donose i predlažu izmjene zakona.

Evo ko nije gledao:

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8308 ... a-11122013
Zaimovic-Uzunovic je dno dna. Ne da gledati u sebe i pojma nema sta govori. O ovome iz Zenice mogu samo reci da mi se gadi. I ovaj Efendic sto joj se zahvaljuje na donosenju zakona - fuj svi redom, fuj. Djevojka je inteligentna, za razliku od politicara. Djevojka je humanija od svih ovih politickih ublehasa, djevojka je odlicna. Ovaj zakon doticne gospodje samo pokazuje na kojem dnu dna se nalazi BiH. Po tome kako se zivotinje tretiraju u jednoj drzavi moze se zakljuciti kako se tretiraju ljudi. Razocaran sam duboko i mnogim pozivima ljudi i poredjenju "kerova" sa ljudima. Politicari su doveli zemlju do kolapsa, ali zaboga, neka visi pas! Efendic - dno dna. Zar ovi ludaci misle da ce pomoci ljudima i dati im vise slobode ako pobiju sve avlijanere? Gospodja "uvazena" Uzunovic - jadna do bola. Veterinar i djevojka su jedini pozitivni likovi, kao i voditelj. Ne jednom sam prosao pored copora pasa i nikada ni jedan na mene nije ni zalajao niti me ugrizao. Ljudi su ucinili pse agresivnim. Daleko je BiH od Evrope, daleko. Bas sam se nanervirao.
Nero Histrion

#3187 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:
:thumbup: :thumbup: Ona stvarno veze s vezom nema, zato je valjda i politicar -ka! Nikakav odgovor curi nije dala, samo se valja u svojim gnusnim lazima. Gnusnim, :shock: najgnusnijim. Cuj - da se ljudi uce kako da hodaju pored tih zivotinja a da ih oni ne ugrizu - pa ovo je takva glupost i izvaljotina da ja rijeci nemam. Vjerovatno je jedna od onih sto se deru i skice cim vidi cuku na livadi ... kuku ko vodi drzavu! Cuj, veterinari kupljeni od strane udruzenja po ovome iz Zenice ... po njemu su znaci svi psi na ulici za eutanaziju. Zgrozen sam. Fuj. :( :( :( uzunovicka poredi zivotinje oboljele od bruceloze sa psima na ulici koji su, navodno, isto bolesni. Kako lupeta, ko Maksmim po diviziji.
Last edited by Nero Histrion on 12/12/2013 01:05, edited 1 time in total.
seoBIH

#3188 Re: Federalna televizija

Post by seoBIH »

Ljudi su ucinili pse agresivnim. Daleko je BiH od Evrope, daleko.
Hocemo li i ovde o dzukelama? Svim cukoljupcima zelim da se nadju oci u oci sa coporom u 11 navece u slabo osvjetljenoj ulici :run:
Jbte pa i u jebenoj evropi se cuke uspavaju poslije odredjenog vremena u azilu ako ih niko ne prihvati.
It_is_a_Leclerc

#3189 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

FTV, odgovorno tvrdim, uređuje pitanja koja se puštaju u eter.

Da ne uređuju, možda bih se i javio, da pitam cijenjenu prof. Uzunović, kad je tako aktuelna i brižna za građane, kad će na red doći zakon o donorstvu organa u BIH, zakon o državnoj himni, zakon o sportu ?!

A ako je taj neki zenički protivnik ugriza to kazao o veterinarima, vjerovatno je to rekao iz kompleksa. Ipak su veterinari doktori, za razliku od njega koji ima dovoljno vremena u životu da osnuje udruženje "Stop ugrizu" :lol:
Chuckie

#3190 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

123456789 wrote:
Hocemo li i ovde o dzukelama? Svim cukoljupcima zelim da se nadju oci u oci sa coporom u 11 navece u slabo osvjetljenoj ulici :run:
Hoćemo. Našao sam se stotinu puta, javio im se fino pomilovao, bacio kiflu i prošao. Ama i životinje znaju koga trebaju ugristi. Ne kaže Slavuj džaba, ko ne voli životinje ne voli ni ljude.
seoBIH

#3191 Re: Federalna televizija

Post by seoBIH »

Oh moj Boze :) Uvijek ista prica, dam im kiflu dam im ovo ono :)

Ja ti iz sveg srca zelim da se ti ili neko iz tvoje porodice nadje oci u oci sa gladnim coporom gdje im kifla nece biti ni na kraj pameti, pa da otvoris te okice!
KatarinaKosaca

#3192 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:FTV, odgovorno tvrdim, uređuje pitanja koja se puštaju u eter.

Da ne uređuju, možda bih se i javio, da pitam cijenjenu prof. Uzunović, kad je tako aktuelna i brižna za građane, kad će na red doći zakon o donorstvu organa u BIH, zakon o državnoj himni, zakon o sportu ?!
:thumbup:
Nemojte više o cukama, molim vas. Evo su već počeli dolaziti ovi što vole dijeliti recepte za ubijanje. Nemam želudca više za sadizme BIH stanovnika, populizam BIH medija i nekompetentnost BIH kvazipolitičara.
Ja bih više voljela u mračnoj ulici u 23h se naći sa 10000 "džukela" nego sa Uzunović-Zaimović i Efendićem. :-?
Chuckie

#3193 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

KatarinaKosaca wrote:Ja bih više voljela u mračnoj ulici u 23h se naći sa 10000 "džukela" nego sa Uzunović-Zaimović i Efendićem. :-?
:D :thumbup:
Nero Histrion

#3194 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

Chuckie wrote:
123456789 wrote:
Hoćemo. Našao sam se stotinu puta, javio im se fino pomilovao, bacio kiflu i prošao. Ama i životinje znaju koga trebaju ugristi. Ne kaže Slavuj džaba, ko ne voli životinje ne voli ni ljude.

I mene nikada nije ugrizao niti jedan jedini pas, a cesto im pridjem i pomilujem ih. Evo, gledam i slusam kraj emisije, ova djevojka je 1000 puta intelignetnija od svih mudrosera u studiju, svaka joj cast.
seoBIH

#3195 Re: Federalna televizija

Post by seoBIH »

Evo i ja gledam i slusam copor kerova kako laju :) Blago onima koji su blize, pa uzivaju u finim zvukovima...
KatarinaKosaca

#3196 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

123456789 wrote:Evo i ja gledam i slusam copor kerova kako laju :) Blago onima koji su blize, pa uzivaju u finim zvukovima...

Haj ba, dosadan si. Veće džukele od Efendića ne može biti. Ni od Uzunović-Zaimović.
seoBIH

#3197 Re: Federalna televizija

Post by seoBIH »

Pa jesu dzukele, slazem se u potpunosti, svi od reda, no to ne znaci da se neki drugi problemi trebaju zanemarit. Zaista ja ne vidim ni jedno rješenje osim eutanazije. Bas me interesuje koliko je cukoluPaca sa ove teme udomilo nekog kercica mjesanca!? No nebitno, uvijek će biti za i protiv, samo se nadam da proti nece biti zbog negativnog iskustva sa psima iako sam gore napisao suprotno :wink:

Kolegica je neki dan dovela predivnog pufnastog kercica na posao, bas smo se izigrali, nista nemam protiv zivotinja, no na ulici je zaista PREVISE pasa! Samo me interesuje da li biste vase dijete od 10 godina pustili da se samo vrati u 17h kuci a znate da ce proci pored copora gladnih pasa ? :)
KatarinaKosaca

#3198 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

123456789 wrote:Pa jesu dzukele, slazem se u potpunosti, svi od reda, no to ne znaci da se neki drugi problemi trebaju zanemarit. Zaista ja ne vidim ni jedno rješenje osim eutanazije. Bas me interesuje koliko je cukoluPaca sa ove teme udomilo nekog kercica mjesanca!? No nebitno, uvijek će biti za i protiv, samo se nadam da proti nece biti zbog negativnog iskustva sa psima iako sam gore napisao suprotno :wink:

Kolegica je neki dan dovela predivnog pufnastog kercica na posao, bas smo se izigrali, nista nemam protiv zivotinja, no na ulici je zaista PREVISE pasa! Samo me interesuje da li biste vase dijete od 10 godina pustili da se samo vrati u 17h kuci a znate da ce proci pored copora gladnih pasa ? :)
Nije tema o cukama, nego o emisiji na FTV i bez veze kreiraš situaciju da se i ova tema zatvori.
seoBIH

#3199 Re: Federalna televizija

Post by seoBIH »

Ma ja, ja sam kriv sto sam odgovorio a ne vi sto ih branite :) Vi mozete, mi ne...
Adriatic

#3200 Re: Federalna televizija

Post by Adriatic »

Ako se već govori o džukelama, trebalo je sinoć gledati emisiju na ALFI, i uvaženog profesora koji je onu keroljupku rasturio na proste faktore.
Post Reply