Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po do sada viđenom, Patsi i Packersi ponovo izgledaju ultrazajebano. Kod Patsa, odbrana izgleda stepenicu više nego prošle godine. Možda je nekom iznenađenje slab start Eaglesa, ali po meni očekivano. Chip se prepuhao nakon prošle sezone. Prijatno iznenađenje su Falconsi, ali dobro, ruka D.Quinna se već vidi. Hawksi se još uvijek muče. Lynch zatvoren, Graham neiskorišten. Steelersi, po sistemu toplo-hladno napad atomski i to bez trojice bitnih igrača, odbrana klapa još uvijek.
almirony wrote:Da malo saberemo utiske nakon dva kola.
Po do sada viđenom, Patsi i Packersi ponovo izgledaju ultrazajebano. Kod Patsa, odbrana izgleda stepenicu više nego prošle godine. Možda je nekom iznenađenje slab start Eaglesa, ali po meni očekivano. Chip se prepuhao nakon prošle sezone. Prijatno iznenađenje su Falconsi, ali dobro, ruka D.Quinna se već vidi. Hawksi se još uvijek muče. Lynch zatvoren, Graham neiskorišten. Steelersi, po sistemu toplo-hladno napad atomski i to bez trojice bitnih igrača, odbrana klapa još uvijek.
I dodato negativna iznenadjena do sada tipa Coltsi, NO...
Pa većinu prošlih sezona 3down i bitne poene odigravali su na Grahama, njega više nema. Treba promjeniti sada šemu bez TE, a više na WR. Iako su i sa njim prošle godine završili bez PO.
Ja tekme još uvijek gledam na NFL Game Pass, free trial. Novi mail, nova kartica i tako 4-5 kola mogu izdurati Nakon toga se prebacujem na Sky UK
nema me tamo wrote:Opet odigrano na gostujuce kvota 3, 25, 24 tako nešto..
Baš cu da zovem druga da postavim slike da ne misliš da lažem, da nisam toliki retard..
Sve u svemu podatak da su ih Jetsi uzeli u zadnjih 5 sve govori.
Na tv-u 4 od 5 ili 5 od 6 dosad uhvaceno sve kvote preko 2 s tim da je svaki tim minimalno 3 dobijene imao u duelima prije tog.
Ne znam kolika ce kvota biti na dalas protiv atlante ali ako bude dobra slobodno stavi na atlantu jer dalasu nema pola ekipe, al nfl je moguce je svasta
An update from Steelers head coach Mike Tomlin on quarterback Ben Roethlisberger's injury.
The MRI on Sunday night revealed Ben Roethlisberger had an MCL injury to his left knee. There is no timetable for his return, but Ben is a competitor and we are confident he will do everything in his power to return at the appropriate time.
almirony wrote:An update from Steelers head coach Mike Tomlin on quarterback Ben Roethlisberger's injury.
The MRI on Sunday night revealed Ben Roethlisberger had an MCL injury to his left knee. There is no timetable for his return, but Ben is a competitor and we are confident he will do everything in his power to return at the appropriate time.
Ovo ti ga je mrka kapa
Bice da je lagano i vrijeme da se draftuje QB u sljedecih dvije, tri godine...
A tako je bilo i Palmeru prosle godine cini mi se...
Gledam sinoc Brees nije propustio tekmu do sinoc cini mi se jos od srednje skole a inace onaj back up uopce nije los bio, na kraju ipak baci INT i usra
zaboravljate moje Falconse, trenutno najbolji reciver u ligi Julio Jones ne moze ga niko cuvat. vidjet cemo, sad nam malo laksi raspored ide mozemo lagano sezonu startati 6-0. Gledam ove Packerse ni ovaj Rodgers nije normalan, zanimljivo je da je bio tek 22 pick, a ovaj Alex Smith 1 . Od svih 21 koji su bili prije njega , samo jos trojica igraju u ligi