NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#3176 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

nema me tamo wrote:Opet odigrano na gostujuce kvota 3, 25, 24 tako nešto..

Baš cu da zovem druga da postavim slike da ne misliš da lažem, da nisam toliki retard.. :lol:

Sve u svemu podatak da su ih Jetsi uzeli u zadnjih 5 sve govori. :D

Na tv-u 4 od 5 ili 5 od 6 dosad uhvaceno sve kvote preko 2 s tim da je svaki tim minimalno 3 dobijene imao u duelima prije tog.

Ne prati te niko jer smo se davno dogovorili da nema kladionice na ovoj temi...
almirony

#3177 Re: NFL all about

Post by almirony »

Da malo saberemo utiske nakon dva kola.

Po do sada viđenom, Patsi i Packersi ponovo izgledaju ultrazajebano. Kod Patsa, odbrana izgleda stepenicu više nego prošle godine. Možda je nekom iznenađenje slab start Eaglesa, ali po meni očekivano. Chip se prepuhao nakon prošle sezone. Prijatno iznenađenje su Falconsi, ali dobro, ruka D.Quinna se već vidi. Hawksi se još uvijek muče. Lynch zatvoren, Graham neiskorišten. Steelersi, po sistemu toplo-hladno :) napad atomski i to bez trojice bitnih igrača, odbrana klapa još uvijek.
Pitarrr82

#3178 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Da malo saberemo utiske nakon dva kola.

Po do sada viđenom, Patsi i Packersi ponovo izgledaju ultrazajebano. Kod Patsa, odbrana izgleda stepenicu više nego prošle godine. Možda je nekom iznenađenje slab start Eaglesa, ali po meni očekivano. Chip se prepuhao nakon prošle sezone. Prijatno iznenađenje su Falconsi, ali dobro, ruka D.Quinna se već vidi. Hawksi se još uvijek muče. Lynch zatvoren, Graham neiskorišten. Steelersi, po sistemu toplo-hladno :) napad atomski i to bez trojice bitnih igrača, odbrana klapa još uvijek.

I dodato negativna iznenadjena do sada tipa Coltsi, NO...
almirony

#3179 Re: NFL all about

Post by almirony »

Pa za NO i ne bih rekao, ali Coltsi su već pravo iznenađenje. Pojačali se kvalitetnim imenima i ćorak, al dobro tek smo na početku.
Pitarrr82

#3180 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Pa za NO i ne bih rekao, ali Coltsi su već pravo iznenađenje. Pojačali se kvalitetnim imenima i ćorak, al dobro tek smo na početku.
Da, dobro nisam ni ja sad ocekivao od NO neki bljesak ali i da ce ovako napadacki losi biti... jos Brees izgleda povrijedjen...
Pitarrr82

#3181 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:Pa za NO i ne bih rekao, ali Coltsi su već pravo iznenađenje. Pojačali se kvalitetnim imenima i ćorak, al dobro tek smo na početku.
Da, dobro nisam ni ja sad ocekivao od NO neki bljesak ali i da ce ovako napadacki losi biti... jos Brees izgleda povrijedjen...

P.S. Na Sky gledam tekme, pustaju US komentar... :mrgreen:
almirony

#3182 Re: NFL all about

Post by almirony »

Pa većinu prošlih sezona 3down i bitne poene odigravali su na Grahama, njega više nema. Treba promjeniti sada šemu bez TE, a više na WR. Iako su i sa njim prošle godine završili bez PO.

Ja tekme još uvijek gledam na NFL Game Pass, free trial. Novi mail, nova kartica i tako 4-5 kola mogu izdurati :D Nakon toga se prebacujem na Sky UK
Rob_Atl

#3183 Re: NFL all about

Post by Rob_Atl »

nema me tamo wrote:Opet odigrano na gostujuce kvota 3, 25, 24 tako nešto..

Baš cu da zovem druga da postavim slike da ne misliš da lažem, da nisam toliki retard.. :lol:

Sve u svemu podatak da su ih Jetsi uzeli u zadnjih 5 sve govori. :D

Na tv-u 4 od 5 ili 5 od 6 dosad uhvaceno sve kvote preko 2 s tim da je svaki tim minimalno 3 dobijene imao u duelima prije tog.
Ne znam kolika ce kvota biti na dalas protiv atlante ali ako bude dobra slobodno stavi na atlantu jer dalasu nema pola ekipe, al nfl je moguce je svasta :D
Pitarrr82

#3184 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Ode sezona u :izet: osim ako Vick nesto ne izvuce :evil:
almirony

#3185 Re: NFL all about

Post by almirony »

Sezona piši propalo, sad će Vick na svakoj tekmi imati 2-3 INT i 2-3 fumblea :D :D
Pitarrr82

#3186 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Sezona piši propalo, sad će Vick na svakoj tekmi imati 2-3 INT i 2-3 fumblea :D :D

Samo je ove godine zestoko krenulo po ovim malo starijim QB, jbt ga sad ce sve na trcanje ici..
almirony

#3187 Re: NFL all about

Post by almirony »

OL, Bell i defense moraju ovo pregurati nekako.

Kako je krenulo next week možemo očekivati nekoga izeđu Bradya, Palmera i Riversa na podu :D
Pitarrr82

#3188 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:OL, Bell i defense moraju ovo pregurati nekako.

Kako je krenulo next week možemo očekivati nekoga izeđu Bradya, Palmera i Riversa na podu :D

Nemam ih svakako u fantasy :mrgreen: :oops: ali je NE ove godine zestoko krenuo...
almirony

#3189 Re: NFL all about

Post by almirony »

Meni izgledaju dobro jači u odnosu na prošlu godinu, ako je to moguće ikako.
Pitarrr82

#3190 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Meni izgledaju dobro jači u odnosu na prošlu godinu, ako je to moguće ikako.

Lijepo kolo, dosta poena :mrgreen:...

NE pa prilicno iza Carolina, Arizona, Denver pa opet rupa...
almirony

#3191 Re: NFL all about

Post by almirony »

Po meni jedino ko može konkurisati NE su Packersi, naravno govorim o trenutnoj formi. Puno toga će se promjeniti do januara.
Pitarrr82

#3192 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Po meni jedino ko može konkurisati NE su Packersi, naravno govorim o trenutnoj formi. Puno toga će se promjeniti do januara.

A jbt kako sam njih izostavio :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: mora da ce Rodgers biti down :run:
Pitarrr82

#3193 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Po meni jedino ko može konkurisati NE su Packersi, naravno govorim o trenutnoj formi. Puno toga će se promjeniti do januara.

P.S. Jel Tebow slobodan ili je postao dio Eaglesa? :mrgreen: :skoljka: :run:
almirony

#3194 Re: NFL all about

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:

:D :D a ne bi vala njega, taman ni jednu ne dobili do kraja
Pitarrr82

#3195 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:

:D :D a ne bi vala njega, taman ni jednu ne dobili do kraja

Ma uzece Vick barem Baltimore :mrgreen:
almirony

#3196 Re: NFL all about

Post by almirony »

An update from Steelers head coach Mike Tomlin on quarterback Ben Roethlisberger's injury.

The MRI on Sunday night revealed Ben Roethlisberger had an MCL injury to his left knee. There is no timetable for his return, but Ben is a competitor and we are confident he will do everything in his power to return at the appropriate time.

Ovo ti ga je mrka kapa :(
Pitarrr82

#3197 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:An update from Steelers head coach Mike Tomlin on quarterback Ben Roethlisberger's injury.

The MRI on Sunday night revealed Ben Roethlisberger had an MCL injury to his left knee. There is no timetable for his return, but Ben is a competitor and we are confident he will do everything in his power to return at the appropriate time.

Ovo ti ga je mrka kapa :(

Bice da je lagano i vrijeme da se draftuje QB u sljedecih dvije, tri godine...
almirony

#3198 Re: NFL all about

Post by almirony »

A taman mu produžili ugovor :D
Pitarrr82

#3199 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:A taman mu produžili ugovor :D

A tako je bilo i Palmeru prosle godine cini mi se...

Gledam sinoc Brees nije propustio tekmu do sinoc cini mi se jos od srednje skole :mrgreen: a inace onaj back up uopce nije los bio, na kraju ipak baci INT i usra :mrgreen:
Rob_Atl

#3200 Re: NFL all about

Post by Rob_Atl »

zaboravljate moje Falconse, trenutno najbolji reciver u ligi Julio Jones ne moze ga niko cuvat. vidjet cemo, sad nam malo laksi raspored ide mozemo lagano sezonu startati 6-0. Gledam ove Packerse ni ovaj Rodgers nije normalan, zanimljivo je da je bio tek 22 pick, a ovaj Alex Smith 1 :D . Od svih 21 koji su bili prije njega , samo jos trojica igraju u ligi :D
Post Reply