palermo wrote:E jebem mu mater, sad gledam na you tubu penal, ma sto post bio van šesnaesterca Nasri....auuuuuu......

Moderators: Charuga, Tomahawk11
palermo wrote:E jebem mu mater, sad gledam na you tubu penal, ma sto post bio van šesnaesterca Nasri....auuuuuu......

Sta ima strucnjak ?Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...
A Sušića pozdravljam zbog zadnjih 10 minuta, vjerovatno nije bilo mentalne aktivnosti u njemu da možda pokuša sa izmjenom i ubaci nekog napadača.. ili je kompleks inferiornosti toliko dubok da je 1-1 protiv Francuza uspjeh, bez obzira na situaciju.
Pa jebote, ne da smo bolji od ove Francuske, satrali smo ih 55-60 minuta utakmice.. sa malo boljim trenerom i neamaterskim greškama, ovo je komotno moglo biti 0-2 i više...
Šteta, veliki kompleks imamo na leđima, koji će nas pljusnuti u facu u utakmicama baraža i onda će svi misliti na Francusku i na onaj moronski penal.
Koliko se ono izmjena pravi u fudbalu?Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...
A Sušića pozdravljam zbog zadnjih 10 minuta, vjerovatno nije bilo mentalne aktivnosti u njemu da možda pokuša sa izmjenom i ubaci nekog napadača.. ili je kompleks inferiornosti toliko dubok da je 1-1 protiv Francuza uspjeh, bez obzira na situaciju.
Pa jebote, ne da smo bolji od ove Francuske, satrali smo ih 55-60 minuta utakmice.. sa malo boljim trenerom i neamaterskim greškama, ovo je komotno moglo biti 0-2 i više...
Šteta, veliki kompleks imamo na leđima, koji će nas pljusnuti u facu u utakmicama baraža i onda će svi misliti na Francusku i na onaj moronski penal.
od ovog svega bih irce...leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982
nosioci..
Malo iskompleksirano derle doslo po forumu da pise ko ima mentalne aktivnosti ko nema i sta se gdje radi. Pa ti i takvi kompleksasi ko ti niste sposobni do 3 da brojite a ne sta drugo ali jebiga za popljuvat ste u prvim redovima.Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...
Zaboravih na golmana potpuno.. ipak je kod mene mentalna aktivnost usporilaJanjicar wrote:Sta ima strucnjak ?Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...
Hasagic izasao, Medunjanin izasao, Mujdza izasa
1+1+1=3
Uefino pravilo kaze da u Oficijalnim utakmicama Selektor ima pravo na tri izmjene ( bez obzira na povrijedjene igrace).
Prekršaj je postojao, tacno...ali od strane Samira Nasrija nad Emirom Spahićem, prije nego što je došao do lopte...a to niko nije primjetio, izgleda.kokuz_sa wrote:prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo
al spahic i njegovo igranje..ne znam taj momak pocesto neku nesmotrenu glupost napravi..
ako ga je mislio rusiti vec..onda ga momacki sruci van 16 na jedan metar ili ga pusti unutra pa ima golman nek onda on radi nesto
ovako pravit penal tj prekrsaj kad ne treba jepogotovo jer je sudija bio blizu i jer je poco kartonirati nas ko lud a siljit za njih
nije nego prekršaj na ivici kaznenog prostora.Atticus Finch wrote:
Jel ovo penal?
i prošli put nas niko nije želio...anthraxQ wrote:sa jednog hrvatskog popularnog foruma.točno., u pravu si
dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!
škot je čekao situaciju koja samo može ličiti na penal i to je topalermo wrote:E jebem mu mater, sad gledam na you tubu penal, ma sto post bio van šesnaesterca Nasri....auuuuuu......
MA hajde ljudi sudija bi je uguro u gol isto kao i protiv spanije..kokuz_sa wrote:prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo
al spahic i njegovo igranje..ne znam taj momak pocesto neku nesmotrenu glupost napravi..
ako ga je mislio rusiti vec..onda ga momacki sruci van 16 na jedan metar ili ga pusti unutra pa ima golman nek onda on radi nesto
ovako pravit penal tj prekrsaj kad ne treba jepogotovo jer je sudija bio blizu i jer je poco kartonirati nas ko lud a siljit za njih
savsvoj wrote:Malo iskompleksirano derle doslo po forumu da pise ko ima mentalne aktivnosti ko nema i sta se gdje radi. Pa ti i takvi kompleksasi ko ti niste sposobni do 3 da brojite a ne sta drugo ali jebiga za popljuvat ste u prvim redovima.Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...
Riješio bi to Spahić pri prvom kontaktu rizikovao i žuti da već nije imao jedan, u tome i jeste kvaka jer nas je nepostojeći žuti Spahiću ovdje najviše koštao da njega nije bilo Nasri ni blizu 16 metara ne bi došao čak i pod cijenu žutog ali se nije smjelo rizikovati da se dobije crveni i sam kažeš da nas je sudija počeo kartonisati, a evo ti i slike sudac dva metra od njih gleda u noge nema šanse da nije vidio da je faul izvan 16 metara.kokuz_sa wrote:prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo
I sta kazu ne treba video snimak sudiji. Ma treba i video snimak i racunar da sam odluci pored ovakve mafije. Jebo li im i cetvrti i peti i sesti sudija mater!Comrad wrote:Al jeste l vidjeli gada kako odmah pokaza, imam osjecaj da nije kokoska ni pala na pod, on je sviro... Jedva cekala qrvica da odsvira...
Dzeko ih po sestoricu nosa...
Iskoristio je susic svoje izmjene jos dok smo vodiliAutobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...