BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#3176 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

palermo wrote:E jebem mu mater, sad gledam na you tubu penal, ma sto post bio van šesnaesterca Nasri....auuuuuu......
Image
Janjicar

#3177 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Janjicar »

Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...

A Sušića pozdravljam zbog zadnjih 10 minuta, vjerovatno nije bilo mentalne aktivnosti u njemu da možda pokuša sa izmjenom i ubaci nekog napadača.. ili je kompleks inferiornosti toliko dubok da je 1-1 protiv Francuza uspjeh, bez obzira na situaciju.

Pa jebote, ne da smo bolji od ove Francuske, satrali smo ih 55-60 minuta utakmice.. sa malo boljim trenerom i neamaterskim greškama, ovo je komotno moglo biti 0-2 i više...

Šteta, veliki kompleks imamo na leđima, koji će nas pljusnuti u facu u utakmicama baraža i onda će svi misliti na Francusku i na onaj moronski penal.
Sta ima strucnjak ?

Hasagic izasao, Medunjanin izasao, Mujdza izasa
1+1+1=3
Uefino pravilo kaze da u Oficijalnim utakmicama Selektor ima pravo na tri izmjene ( bez obzira na povrijedjene igrace).
kokuz_sa

#3178 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by kokuz_sa »

prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo

al spahic i njegovo igranje..ne znam taj momak pocesto neku nesmotrenu glupost napravi..
ako ga je mislio rusiti vec..onda ga momacki sruci van 16 na jedan metar ili ga pusti unutra pa ima golman nek onda on radi nesto
ovako pravit penal tj prekrsaj kad ne treba je :( pogotovo jer je sudija bio blizu i jer je poco kartonirati nas ko lud a siljit za njih
Korisničkoime

#3179 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Opet kažem boli me briga dajte nam Portugal, ljudi su nas pokrali ali samo tako, ali neka nabijem i UEFU i Evropu neka nismo nosioci i neka se kartoni prenose ako uspijemo sastavit dva poluvremena kao večerašnje prvo nemamo se koga bojati. Ko nije vidio klasu Begovića u ovoj tekmi tome više nije pomoći ali svi su odigrali ekstra dobro, Džeku mogu svi lagano povući za onu stvar dvoji-trojica na njemu i čovjek im opet zabi, iz igre nikad gola nebi zabili pa da su još 90 min igrali. Malo nam je voda ušla u uši u drugom ali dešava se i boljim od nas u momentu kad smo polako dolazili sebi i kad su Francuzi popuštali zavali nam se penal, da Bog da ti djeca kukala sudijo. Nadam se da će i kod igrača sada proraditi bosanski inat i da u baražu uprkos svemu dobijemo protivnika ma ko god da on bio.
kokakolas

#3180 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by kokakolas »

Autobus wrote:E moj Spahiću.. pa onakav faul se ne pravi ni na terminima u Kiseljaku...

A Sušića pozdravljam zbog zadnjih 10 minuta, vjerovatno nije bilo mentalne aktivnosti u njemu da možda pokuša sa izmjenom i ubaci nekog napadača.. ili je kompleks inferiornosti toliko dubok da je 1-1 protiv Francuza uspjeh, bez obzira na situaciju.

Pa jebote, ne da smo bolji od ove Francuske, satrali smo ih 55-60 minuta utakmice.. sa malo boljim trenerom i neamaterskim greškama, ovo je komotno moglo biti 0-2 i više...

Šteta, veliki kompleks imamo na leđima, koji će nas pljusnuti u facu u utakmicama baraža i onda će svi misliti na Francusku i na onaj moronski penal.
Koliko se ono izmjena pravi u fudbalu?

Hasagić - Begović, Mujdža - Maletić, Medunjanin - Zahirović.

Zahvali se Hasagiću što mu je ego zamaglio trijezno razmišljanje prije utakmice...
Dupli_skalp

#3181 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Dupli_skalp »

leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011

Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982

nosioci..
od ovog svega bih irce...

najgore bi bilo hrvatska ili portugal...

i znači "samo" papac ne igra u baražu? e jebemu miša, kud nije pandža...
savsvoj

#3182 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by savsvoj »

Malo iskompleksirano derle doslo po forumu da pise ko ima mentalne aktivnosti ko nema i sta se gdje radi. Pa ti i takvi kompleksasi ko ti niste sposobni do 3 da brojite a ne sta drugo ali jebiga za popljuvat ste u prvim redovima.
Autobus

#3183 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Autobus »

Janjicar wrote:

Sta ima strucnjak ?

Hasagic izasao, Medunjanin izasao, Mujdza izasa
1+1+1=3
Uefino pravilo kaze da u Oficijalnim utakmicama Selektor ima pravo na tri izmjene ( bez obzira na povrijedjene igrace).
Zaboravih na golmana potpuno.. ipak je kod mene mentalna aktivnost usporila :D
Comrad

#3184 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Comrad »

RAZVALILI SMO IH!!!

Kokoskama zelim da se susretnemo na EP i da im jos jednom ocitamo lekciju, pred cijelim svijetom, pizde usrane.

I fino Pape rece, da ne bi volio otici na ovaj nacin na EP, a mi cemo svakako proci u barazu koga god da izvucemo.

A kokoske, pa nece ni oni dovjeka...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
LSD

#3185 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

kokuz_sa wrote:prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo

al spahic i njegovo igranje..ne znam taj momak pocesto neku nesmotrenu glupost napravi..
ako ga je mislio rusiti vec..onda ga momacki sruci van 16 na jedan metar ili ga pusti unutra pa ima golman nek onda on radi nesto
ovako pravit penal tj prekrsaj kad ne treba je :( pogotovo jer je sudija bio blizu i jer je poco kartonirati nas ko lud a siljit za njih
Prekršaj je postojao, tacno...ali od strane Samira Nasrija nad Emirom Spahićem, prije nego što je došao do lopte...a to niko nije primjetio, izgleda.
Misliš da bi nama škotski gad svirao penal da je bila obratna situacija oko njihovog kaznenog prostora :?
Dupli_skalp

#3186 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Dupli_skalp »

Atticus Finch wrote:Image
Image

Jel ovo penal? :roll:
nije nego prekršaj na ivici kaznenog prostora.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3187 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by odesveuhonduras »

anthraxQ wrote:
točno., u pravu si

dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
sa jednog hrvatskog popularnog foruma.

e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!

:thumbup:
i prošli put nas niko nije želio...

zajhebite to vi ljudi, i svaka vam čast ako vi imate išta pozitivno unutar sebe u ovom trebutku, i zaboli me što će nekome ovo smetati ali meni je pun klinac svega... jednostavno nemogu doći sebi kako smo ovako prokleti... ne dobiti utakmicu, a odigrati onakvo poluvrijeme, to se ne može nikome dogoditi. Ono je vjerovatno jedno od najboljih poluvremena koje je jedna ekipa odigrala na vrhunskoj nogometnoj razini u zadnjih podosta godina.

Fujjjjj, gadi mi se sve
internazionale

#3188 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by internazionale »

palermo wrote:E jebem mu mater, sad gledam na you tubu penal, ma sto post bio van šesnaesterca Nasri....auuuuuu......
škot je čekao situaciju koja samo može ličiti na penal i to je to
kakva ofiraža
a fol evra, abidal, blanc, svojevremeno henry... neke sportske veličine
mater im jebem
moa

#3189 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by moa »

kokuz_sa wrote:prekrsaj je postojao..al bio je izvan 16..ili cak na samj liniji..penal diskutabilan pravo

MA hajde ljudi sudija bi je uguro u gol isto kao i protiv spanije..
Kao sto kaze moje mace, nema sanse da se mi direktno plasiramo pored Francuske..
LOPOVI LOPOVI..

MOMCI CISTA 10..pape kapa dole
plejka2

#3190 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by plejka2 »

ja sam fino govorio da ce bit penal :roll:
kapiten je dosta bolje trebao odreagovat al jebiga sad sta je tu je...
odlicno su odigrali prvo poluvrijeme al se umor pokazo u drugom sto su iskoristili pjetlovi...
vise srece u barazu :bih:
Comrad

#3191 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Comrad »

Al jeste l vidjeli gada kako odmah pokaza, imam osjecaj da nije kokoska ni pala na pod, on je sviro... Jedva cekala qrvica da odsvira...

Dzeko ih po sestoricu nosa...
snaga_znanja

#3192 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by snaga_znanja »

Daj nam koga hoces u barazu, pa ako treba i francuze ponovo samo nemoj nas sastavljat iz ex-yu. Ako i dodje do toga definitivno zabraniti gostovanja navijaca...
mikogoago

#3193 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Imamo mi igraca u mladoj repci koji uvjek mogu uskociti.Nema sta da se brinemo,ja licno mislim da su drugi vise zabrinuti da ne dobiju nas.Ja licno bi volio Hrvatsku u barazu.Gledao sam ih veceras.Lose skroz.Kratko receno pojeli bi ih.
shalla

#3194 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by shalla »

Ovim redosljedom: irska, ceska, hrvatska, portugal...

A ni meni nije jasna igra nakon primljenog gola, kao da smo se predali, al to je vjerovatno zato sto su fizicki bili pali pa se nije vise moglo. Da nije zadnja tekma koja je bila must win reklo bi se kao da smo "igrali na bod". Ali kazem, vjerovatno je do premorenosti...
Janjicar

#3195 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Janjicar »

Ajdi Begovicu cekamo tvoj status na twiteru :D

Svaka Cast Zmajevi !
Autobus

#3196 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Autobus »

savsvoj wrote:

Malo iskompleksirano derle doslo po forumu da pise ko ima mentalne aktivnosti ko nema i sta se gdje radi. Pa ti i takvi kompleksasi ko ti niste sposobni do 3 da brojite a ne sta drugo ali jebiga za popljuvat ste u prvim redovima.
:-)

Pa pljujem jer je ovo Francuska koju smo oderali lagano u prvih 45 minuta, a onda samo i samo zbog mentaliteta izgubili direktni plasman. Jebem mu mater više, nisam ponosan na 1-1, nisam nakon Danske, pa Srbije, pa Portugala, jednostavno nisam. Ako je tebi dovoljno da nas ovi trkači bez 10% mozga izbace, onda je to drugo. Ali večeras ni po čemu nismo bili slabiji od Francuza, ni na papiru niti na terenu..

Da je bio Benzema i Ribery, to bi već nešto drugo bilo, ali ovako slaviti kao da smo uradili nešto je smiješno. Nismo mi više mala ekipa, pa da nam ovaj remi nešto znači. Imamo igrače i kvalitetu za ozbiljan fudbal, treba malo i očekivanja podići..
Korisničkoime

#3197 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Riješio bi to Spahić pri prvom kontaktu rizikovao i žuti da već nije imao jedan, u tome i jeste kvaka jer nas je nepostojeći žuti Spahiću ovdje najviše koštao da njega nije bilo Nasri ni blizu 16 metara ne bi došao čak i pod cijenu žutog ali se nije smjelo rizikovati da se dobije crveni i sam kažeš da nas je sudija počeo kartonisati, a evo ti i slike sudac dva metra od njih gleda u noge nema šanse da nije vidio da je faul izvan 16 metara.
snaga_znanja

#3198 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by snaga_znanja »

Comrad wrote:Al jeste l vidjeli gada kako odmah pokaza, imam osjecaj da nije kokoska ni pala na pod, on je sviro... Jedva cekala qrvica da odsvira...

Dzeko ih po sestoricu nosa...
I sta kazu ne treba video snimak sudiji. Ma treba i video snimak i racunar da sam odluci pored ovakve mafije. Jebo li im i cetvrti i peti i sesti sudija mater!
Kinaski

#3199 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Kinaski »

Iskoristio je susic svoje izmjene jos dok smo vodili
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3200 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by odesveuhonduras »

Pustite ba Spahu ljudi, čovjek je imao žuti karton kojeg je dobio jer je francuz koji je bio metar i po udaljen od njega, pao ko pokošen...

Da je napravio faul ranije, dobio bi drugi žuti... kontao ga je zaustaviti na drugi način, nije upalilo i šta sad... ovako je ovaj smetljar svirao penal koji nije bio ali mu nije dao žuti što mu je za onaj faul, realno, trebao dati
Locked