Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- klaki
#3176 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Neka si Spaha, trebao si ih sve glavom u vilicu. Jeste da je to glupo i nepromisljeno, ali pokusavam zamisliti sta bi ja uradio da tako 20 zastitara ne da mom najboljem jaranu da mi se pridruzi, i jos ga krene udarat. Sa obzirom da sam i ja kratkog fitilja najvjerovatnije bi poletila saka, pa kuci nek mami svojoj ne da u stan uci. Jos gore ako je jedan od one dvojice njegov brat.
A on samo neka nastavi igrati i truditi se do kraja karijere. Eto ovo ce mu ko unistit karijeru...
A on samo neka nastavi igrati i truditi se do kraja karijere. Eto ovo ce mu ko unistit karijeru...
- XXS
#3177 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Lafo povreda do kraja sezone?
To se kod svabe zove suspenzija do kraja sezone.
Balkanische krkanische raus.
- PriNc_ba
#3178 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovaj s macom kapuljacom mu je buraz cini mi se. Alen. Inace poznati debil i narkoman a nista manji debil nije ni spaha. A ovaj uhljup na racun brata zivi ko dingispo glumeci wannabe fudbalercica kao igrac monpeljea jer ima nekakav poluamaterski ugovor s njima jos godinu dvije i zivi begovski.
Ova dvojica zajedno bi tesko koju trebu prebili a kamoli nekog frajera. Smijesni i kurce se na racun ledja mafijaskih koja imaju po Sarajevu.
Drago mi je samo sto je zavrsio karijeru s leverkusenom a sad je pitanje gdje ce i sta ce. Mozda ga Mornar uzme na posudbu
Ova dvojica zajedno bi tesko koju trebu prebili a kamoli nekog frajera. Smijesni i kurce se na racun ledja mafijaskih koja imaju po Sarajevu.
Drago mi je samo sto je zavrsio karijeru s leverkusenom a sad je pitanje gdje ce i sta ce. Mozda ga Mornar uzme na posudbu
- House
#3179 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
joj generala
lud
jebo suspenziju i ovako je kraj sezone
jebo suspenziju i ovako je kraj sezone
-
Baresi 6
#3180 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
spaha, sljedeci put nogom ga zalozi 
- nosara
#3181 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bit ce ovdje i krivicna... Ima da ga ogule momacki...XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone?![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3182 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
He da se ovako polupao sa nekim fudbalerom u Njemackoj bila bi koja utakmica kazne i to je to a ovako je napao radnike sigurnosti iako nije policija u pitanju i te kako mozes najebati ako ih udaris. Spaha je 99% ma sta Klix pisao zavrsio karijeru u Njemackoj jer svabo nece dozvoliti da mu sportisti tek tako biju organe reda. Navodno da mu je jedan od onih koje je branio bio brat pa hajde da donekle razumijem gubitak samokontrole.
Kako god ako zavrsi u Njemackoj eto Ibrakovica da pregovara sa njim:)
Kako god ako zavrsi u Njemackoj eto Ibrakovica da pregovara sa njim:)
- al_akhisari
#3183 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
...nasilje u principu ne podržavam, a posebno je tužno vidjeti ovakva ponašanja od nekoga ko je uzor velikom broju ljudi, a mladima posebno
nije ti ovo trebalo emire spahiću, a posebno u trenutku kada je igrao možda i najzreliji fudbal u životu; u svakom slučaju, posljedica će biti; brz oporavak od povrede
- sinuhe
#3184 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Skroz neobican igrac. Zaigrao tek pred kraj karijere, ponasanje nikakvo -kapiten reprezentacije 
- PriNc_ba
#3185 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I ovi sto opravdavaju neka skontaju da se ne vidi pocetak konflikta.
Buraz mu je 99% bio na drogama, ovaj zastitar cini mi se pokusava nesto da mu uzme iz ruku na pocetku a spaha kad se zaletio niko nikoga nije udarao vec su mu samo cuvali buraza. Realno da su htjeli nagazali bi ih onde ne bi kurcu valjali s obzirom da je ovaj s crvenim kacketom jos jedna picketina puna para koja se voda s nasim fudbalercicima po evropi. Vise su popili udaraca ovde zastitari koji u ovim slucajevima hvatanjem ljudi sprecavaju tucu ili da povrijede nekoga I tako smire donekle situaciju.
Sto vise gledam snimak imam vecu zelju neki sparing mec sa ovim ublehama fighterskim xD
Buraz mu je 99% bio na drogama, ovaj zastitar cini mi se pokusava nesto da mu uzme iz ruku na pocetku a spaha kad se zaletio niko nikoga nije udarao vec su mu samo cuvali buraza. Realno da su htjeli nagazali bi ih onde ne bi kurcu valjali s obzirom da je ovaj s crvenim kacketom jos jedna picketina puna para koja se voda s nasim fudbalercicima po evropi. Vise su popili udaraca ovde zastitari koji u ovim slucajevima hvatanjem ljudi sprecavaju tucu ili da povrijede nekoga I tako smire donekle situaciju.
Sto vise gledam snimak imam vecu zelju neki sparing mec sa ovim ublehama fighterskim xD
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3186 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ko vrati ovog govnastog KRKANA u repku...jeBo te on mešHa u gujcu...mršH papČino...
- It_is_a_Leclerc
#3187 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir se brutalno osramotio.
- House
#3188 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
nije bez razloga 100%. nešto se zaštitar kurčio i dobio po pič.. 
btw možda je psovao, a svi znamo da je Emir imao smrtni slučaj u familiji
Last edited by House on 09/04/2015 19:56, edited 2 times in total.
- PriNc_ba
#3189 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I jasno se vidi da nije udarao jednog nego vise zastitara. Prvo ovog sto mu je bio na bratu ovaj jedini bez ove presvlake... na pocetku klipa lik skroz lijevo.... kasnije udara sve oko sebe i na kraju napada ovog sto je ovog kretencica treceg spahinog udario....
Smijesni su svi koji misle da ce lik i za amaterski tim odigrati vise ikad u leverkusenu
Bas se veselim kad neko ko glumi dobricinu pokaze pravo lice a uz to je jos picka i hinja i sve najgore sto mogu pomisliti i reci o covjeku i to dokazano. Drago mi je da ce propasti. ABd nadam se da ce se poceti drogirati na kraju karijere pa da pocne prodavati imovinu za doze za par mjeseci. neandertalac jedan... stid me sto smo rodjeni pod istim podnebljem i sto se naziva lik bosancem...
Smijesni su svi koji misle da ce lik i za amaterski tim odigrati vise ikad u leverkusenu
Bas se veselim kad neko ko glumi dobricinu pokaze pravo lice a uz to je jos picka i hinja i sve najgore sto mogu pomisliti i reci o covjeku i to dokazano. Drago mi je da ce propasti. ABd nadam se da ce se poceti drogirati na kraju karijere pa da pocne prodavati imovinu za doze za par mjeseci. neandertalac jedan... stid me sto smo rodjeni pod istim podnebljem i sto se naziva lik bosancem...
- It_is_a_Leclerc
- luckylaka
#3191 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone?![]()
-
todd_smith
#3192 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
gdje si fajteru jedanPriNc_ba wrote:I ovi sto opravdavaju neka skontaju da se ne vidi pocetak konflikta.
- Edin H.
#3193 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro se Spaha marishe 
- Romanista 101%
#3194 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sad moze biti sparing-partner Adnanu Caticu 
necu jos nista reci prije nego cujem sta se stvarno dogodilo, bez obzira sto znamo da je Emir kratkog fitilja ne vjerujem da je bez razloga ovako odreagovao
necu jos nista reci prije nego cujem sta se stvarno dogodilo, bez obzira sto znamo da je Emir kratkog fitilja ne vjerujem da je bez razloga ovako odreagovao
- DaysleepeR
#3195 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ja samo ne kontam tajmlajn, dakle lik je igrao, pa se povrijedio, pa je onda na kraju još i u tuči učestvovao?
- insomnia78
#3197 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jest, jest, svabe odmah 'suju djecu, familiju, roditelje sve poznate njemacke psovkeHouse wrote:nije bez razloga 100%. nešto se zaštitar kurčio i dobio po pič..
-
SSemir
#3198 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ovako seljacine najvise mrzim, od svih tipova ljudi. javna licnost, sportista, milioner, i ovako se ponasa. e u pmganjeta wrote:Evo i video, puče onog vuglom pravo![]()
![]()
http://scsport.ba/vijesti/skandal-u-nje ... ahic/90457
- House
#3199 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
insomnia78 wrote:Jest, jest, svabe odmah 'suju djecu, familiju, roditelje sve poznate njemacke psovkeHouse wrote:nije bez razloga 100%. nešto se zaštitar kurčio i dobio po pič..
ne znam
-
SSemir
#3200 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
vidi se kako hramlje, i saginje se. mogu da su mu ovi poduhvati jos i dokrajcili ligamente. al nek su, ko ga jebe. ovake ne treba zalitDaysleepeR wrote:ja samo ne kontam tajmlajn, dakle lik je igrao, pa se povrijedio, pa je onda na kraju još i u tuči učestvovao?