Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nova_korisnica

#3176 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

Lobotomija wrote:
nova_korisnica wrote:zadnje troje cu sigurno vratiti...najvise mi je zao ovih na tufnice :) slatke su, ali su mi visoke....ove crne mi ne stoje i ove smejdkaste su bolje na slici izgledale nego uzivo....

kontam da zadrzim ove papucice/nanulice sta li su vec i ove sandale isto sa drvenim djonom...nije peta velika...ali ne znam koliko je udobno hodati na drvenom djonu?? ima li neko kakavog iskustva stim?
ove shaft sandale su pravo udobne, ali malo zahmetli sa obuci :(
nisam inace tolika peka, ali cu kad ih budem mogla nosati sigurno vec stomak imati pa ne znam koliko su prakticne da se oblace....
Drveni djon je nezgodan :| ,klize se pa uzmi one male uloscice protiv klizanja da ne leti nona
mislis unutra da zalijepim? imam one silikonske uloske, njih stavljam u skoro sve ljetne sandale...mozel to? ako nista, imaju i ulosci kozni koji se mogu kupiti za ovaj donji dio..na gornjem dijelu ima vec kozni ulozak...sa donje strane imaju dva gumena dijela na peti i na prednjem dijelu (vjerovatno protiv klizanja)
Lobotomija

#3177 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lobotomija »

nova_korisnica wrote:
Lobotomija wrote:
nova_korisnica wrote:zadnje troje cu sigurno vratiti...najvise mi je zao ovih na tufnice :) slatke su, ali su mi visoke....ove crne mi ne stoje i ove smejdkaste su bolje na slici izgledale nego uzivo....

kontam da zadrzim ove papucice/nanulice sta li su vec i ove sandale isto sa drvenim djonom...nije peta velika...ali ne znam koliko je udobno hodati na drvenom djonu?? ima li neko kakavog iskustva stim?
ove shaft sandale su pravo udobne, ali malo zahmetli sa obuci :(
nisam inace tolika peka, ali cu kad ih budem mogla nosati sigurno vec stomak imati pa ne znam koliko su prakticne da se oblace....
Drveni djon je nezgodan :| ,klize se pa uzmi one male uloscice protiv klizanja da ne leti nona
mislis unutra da zalijepim? imam one silikonske uloske, njih stavljam u skoro sve ljetne sandale...mozel to? ako nista, imaju i ulosci kozni koji se mogu kupiti za ovaj donji dio..na gornjem dijelu ima vec kozni ulozak...sa donje strane imaju dva gumena dijela na peti i na prednjem dijelu (vjerovatno protiv klizanja)
Da te,silikonske :).Nije moglo odmah da mi padne na pamet ali eto,skontala si na sta mislim :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3178 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote:
Slazem se, ali postoji razlika i u kvalitetu kineskog smeca, Roberto obuca je istog kvaliteta kao i obuca sa pijace, tj. zadnjeg. Gledam proteklih par dana (kak trazim neke nude cipelice) u tom Robertu cipele kostaju 60-70 KM, jos par ducana u gradu drzi ti fus robu po istim i slicnim cijenama, pa produzim u Office shoes gdje cipele puno boljeg kvaliteta (iznutra koza) kostaju po 80-90 KM, dok kozne u Astri kostaju 150 KM, tak da se za male novce moze kupiti fina stvar. Neko spomenu da je Roberto skuplji ovdje nego u Hrvatskoj, jeste, i to duplo.
Za United Nude obucu se slazem da je uzasno ruzna i precijenjena.
Da, office ima predivnih cipelica za ovu sezonu, zapale su mi za oko jedne od 13 cm :cry:

A za UN nisam mislila da je sve ruzno, ove hadzinicine baletanke su preslatke, ali onako vecina je meni bas nekako grozna...narocito one sarene koje spomenuh. :run:
nova_korisnica

#3179 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

ok, tnx :thumbup: te imam svakako, pa nije problem :) ako je to jedina zamjerka drvenom djonu, onda mogu da zivim stim :D
hocunecu

#3180 Re: Cipelice, cipelice..

Post by hocunecu »

koliko su ove klompice sa prve slike :)
nova_korisnica

#3181 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

hocunecu wrote:koliko su ove klompice sa prve slike :)
mene dosle 12 eura :D
Lobotomija

#3182 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lobotomija »

nova_korisnica wrote:ok, tnx :thumbup: te imam svakako, pa nije problem :) ako je to jedina zamjerka drvenom djonu, onda mogu da zivim stim :D
Eh da,malo vise kuckaju dok hodas :)
boracha

#3183 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

nova korisnica, a odakle narucujes
Gospoda Ministarka

#3184 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

ladyblue18 wrote:
Slazem se, ali postoji razlika i u kvalitetu kineskog smeca, Roberto obuca je istog kvaliteta kao i obuca sa pijace, tj. zadnjeg. Gledam proteklih par dana (kak trazim neke nude cipelice) u tom Robertu cipele kostaju 60-70 KM, jos par ducana u gradu drzi ti fus robu po istim i slicnim cijenama, pa produzim u Office shoes gdje cipele puno boljeg kvaliteta (iznutra koza) kostaju po 80-90 KM, dok kozne u Astri kostaju 150 KM, tak da se za male novce moze kupiti fina stvar. Neko spomenu da je Roberto skuplji ovdje nego u Hrvatskoj, jeste, i to duplo.
Da, office ima predivnih cipelica za ovu sezonu, zapale su mi za oko jedne od 13 cm :cry:

A za UN nisam mislila da je sve ruzno, ove hadzinicine baletanke su preslatke, ali onako vecina je meni bas nekako grozna...narocito one sarene koje spomenuh. :run:
http://www.officeshoes.ba/model/cipele/kitten/2529
Mislis na ove?
Preglomazne izgledaju na nozi.
http://clnprint.files.wordpress.com/201 ... 6122-1.jpg
..dok su na ove svrsavali, ja ove ne bi obula nema sanse...a da se iz svakog brenda moze nesto probrati za svaciji ukus,moze...tako i ovo http://fashionlover.com/wp-content/uplo ... Tangle.jpg :)
hadzinicasa

#3185 Re: Cipelice, cipelice..

Post by hadzinicasa »

ladyblue18 wrote:

joj meni su šarene ravne slatke :D
ostale ne baš.
nova_korisnica

#3186 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

boracha wrote:nova korisnica, a odakle narucujes

zalando-lounge.de

isporucuju u De i Austriju...ne zalost, ne isporucuju u BiH :( ali bude super ponuda..
boracha

#3187 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

ma meni su te sarene super :D
cvijetak zanovijetak

#3188 Re: Cipelice, cipelice..

Post by cvijetak zanovijetak »

Veeeliki pozdrav za sve ljubitelje cipelica...ali i one ostale :sax:
Ma meni se pravo svidaju ove na tufnice, od nove korisnice, pa me zanima kako i gdje ih je narucila, odnosno koja im je cijena??
boracha

#3189 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

nova_korisnica wrote:
boracha wrote:nova korisnica, a odakle narucujes

zalando-lounge.de

isporucuju u De i Austriju...ne zalost, ne isporucuju u BiH :( ali bude super ponuda..

a mogla sam i pretpostavit... hvala :)
boracha

#3190 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boracha »

cvijetak zanovijetak wrote:Veeeliki pozdrav za sve ljubitelje cipelica...ali i one ostale :sax:
Ma meni se pravo svidaju ove na tufnice, od nove korisnice, pa me zanima kako i gdje ih je narucila, odnosno koja im je cijena??
http://www.zalando.de/tamaris-sandalett ... 6-802.html
nova_korisnica

#3191 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

cvijetak zanovijetak wrote:Veeeliki pozdrav za sve ljubitelje cipelica...ali i one ostale :sax:
sve ove sa slika su tamaris (pretpostavljam prethodna sezona jer su na rasprodaji bile)...mislim da su te bile 19 eura..i sve su sa zalando-lounge.de
hadzinicasa

#3192 Re: Cipelice, cipelice..

Post by hadzinicasa »

nova_korisnica wrote:
sve ove sa slika su tamaris (pretpostavljam prethodna sezona jer su na rasprodaji bile)...mislim da su te bile 19 eura..i sve su sa zalando-lounge.de
bile su ovakve iste u alpini ili je planika - prošle godine
plave i crvene na tufne

60tak KM
ladyblue18

#3193 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Mislis na ove?
Meni ne otvara nikako nasu stranicu OS, pa ja idem preko hr ili rs

Helem, ove su http://www.officeshoes.rs/model/cipele/kitten/3139, nisam ih probavala ali sam ih skuzila samo i ko med su.
muha_sa

#3194 Re: Cipelice, cipelice..

Post by muha_sa »

ImageImage
Image
Gospoda Ministarka

#3195 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

ladyblue18 wrote:
Mislis na ove?
Meni ne otvara nikako nasu stranicu OS, pa ja idem preko hr ili rs

Helem, ove su http://www.officeshoes.rs/model/cipele/kitten/3139, nisam ih probavala ali sam ih skuzila samo i ko med su.
Slatke, oblik stikle nije bas po mom ukusu, ali su slatke. :thumbup:
ladyblue18

#3196 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote: Slatke, oblik stikle nije bas po mom ukusu, ali su slatke. :thumbup:
Nije ni po mom :lol: ali kad sam ih vidjela ostala sam paf :-)
Ali ipak ce vjerovatno ostati gdje jesu, nemam ja hrabrosti stati na 13 cm :mrgreen: :oops:
Lounge Act

#3197 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

evo mojih novih, kupljene u borovu za cijelih 35 KM :lol: sad su navalili nesto s tim snizenjima
Image
Lobotomija

#3198 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lobotomija »

enisa wrote:evo mojih novih, kupljene u borovu za cijelih 35 KM :lol: sad su navalili nesto s tim snizenjima
Image
Samo 35? Slatke su
Lounge Act

#3199 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

hvala :) na snizenju su bile, cini mi se da pise da je snizenje do 70 % (nisam u sa, ali pretpostavljam da je snizenje u svim borovo radnjama)
kis.napraforgo

#3200 Re: Cipelice, cipelice..

Post by kis.napraforgo »

maj nju šuz :D Image

Uploaded with ImageShack.us
Post Reply