BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plejka2
#3176 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
a dje su sad ušanović i ostali pajdaši jesu još u savezu?
- fosil
#3177 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mada mene vise interesuje kako bi Spahic podnio klupu.jutarnji wrote:ok je Zlatan, al` u kombinaciji sa Dzekom, dok bih ja Vedada poslao na klupu Vlasica iz Turbeta i pored togatodd_smith wrote:iko ko prati repku ce ti reci da je Muslimovic jedini napadac, od 3-4 sto imamo, da bilo kad da udje barem pokaze malo drskosti,prkosi i bori se, vise nego ostali...zato taj kometar o ferariju i yugi ti ne pije vode
sto mislim da je ok lik.
Samo su Papeta opasno raspucali.
- ramiral
#3178 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Eh kad se glava ohladila... da se šta kaže.. Zbunjeno je bilo to sve skupa, osjećao sam bijes, ljutnju, stid i očaj poslije i za vrijeme tekme. Pape nije puno mijenjao u odnosu na prošlu tekmu.. samo jednog čovjeka, nekada velike nade i potencijala g-dina Ibričića (btw pokazao je kakav je g-din sa onim ''jebem tebe i navijače
), mislio da će sa zgusnutim veznim redom uspjeti da otupi oštricu rumunskog napada..Ali, ne lezi vraže, taj vezni red ima takvog iznadprosječno brzog Ibričića, jednog ostarjelog i predpenziju Rahimića, jednog dizelaša Misimovića koji je u qrcu forme već godinu i pol, Medunjanina koji se pogubio te Pjanića kome i nije primarna zadaća da razgrađuje napade. Još kad se doda nezainteresovanost, mahmurluk, džunupluk usljed opservacija rumunskih kraljica noći dobijemo rezultat takav. i to je još dobro jer potcjenjivani i na ovom forumu i mnogim drugim dobrano pljuvani Hasagić skinu 3 zicera i odbrani penal..
,
Odbrana kriminalna : Spahić ispadao na sve strane, onaj Mravac prošlu tekmu dobro odigrao, ovu ...ao i šefa i stanicu smiješno je ono njegovo podlijetanje pod loptu
, Mujdža pogubljen, Lulić neprepoznatljiv, Džeko i nije mogao bez podrške puno.. On ne bi trebao igrati sam u vrhu napada, njemu je potreban taj secunda punta napadač kao potpora. Sušić je bio izgubljen, Medunjanina je morao izvući, možda nije trebao Džeku da ostanemo sa tri napadača-nejse. Nije Pape kriv što izvede onakvu postavu, kriv je što nema viziju kako da im nametne autoritet. Lično sam prijatelj sa par reprezentativaca i pričali su mi kako su pred tekmu sa Njemačkom imali slobodno koje je većina zdušno iskoristila da zalome po noćnim barovima i probaju oralne vještine vrlih Njemica, Mađarica, Moldavki i Brazilki.. Takvo ponašanje je, blago rečeno, skandalozno. Žao mi je što je vjerovatno takva praksa nastavljena, žao mi je navijača koji potrošiše tolika sredstva na put a dobili su priliku da gledaju četu umišljenih fudbalerčića (čast časnim izuzecima). I da Muslimović za ono malo prikaza veću borbenost od 6-7 njih zajedno u cijeloj tekmi, nesmijem ni pogledati naše pretrčane kilometre.. Jadno i sramotno, nadati je se bar da ćemo pobijediti Albaniju.. a sa Bjelorusima neka nam je Uzvišeni Allah na pomoći...
Odbrana kriminalna : Spahić ispadao na sve strane, onaj Mravac prošlu tekmu dobro odigrao, ovu ...ao i šefa i stanicu smiješno je ono njegovo podlijetanje pod loptu
-
nervoza
#3179 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nije bas sve istina sto kazes... mnogi od ovih igraca su preko reprezentacije napravili karijeru, ima tu mnogo primjera... evo jedan, dzekin gol protiv turske kad ga je bernd holerbach gledao sa tribine... nije ga mozda taj gol prodao u wolfsburg, ali je imao ogroman uticaj... mozemo nastaviti dalje sa primjerima ali nema potrebe... kad se jednom odazoves reprezentaciji, duzan si da se boris, trcis, krv pljujes, umires udaras itd... ako ti se to vise ne da odstupis kao covjek...zecko_kupuz wrote:Kad si u nekom "emotivnom" modu, ova ti priča apsolutno vrijedi. Ali postani na momenat grubo realan i vidi na šta to liči - ovi momci su uspjeli bez ikakve pomoći našeg društva. Sami su se izborili za sadašnji status, nikom ništa ne duguju.BHF_Manijak wrote: @Sasvim_obican, ne zanosi se previse bice ti lakse...Volim i ja buraz, pravo volim repku, ali vjeruj mi da tu ima 10% ljudi kojima je stalo do onih navijaca koji prelaze kilometre i kilometre da ih bodre, sve goli shupak buraz, pusti ti te price po novinama "za navijace ovo za navijace ono", kad papcima danas nije bio motiv onaj fastistcki transparent podrske hebenom Ratku, sta onda treba bit?! Umjesto da naguze Rumune nakon toga, njih zaboli djon a sto?! JEr ih zaboli i za repku i drzavu ba, znaju da ce se svojim vilama i jahtama vratit, skupim bolidima i hanumama, otic malo na ljetovanje i onda opet pare ubirat u Lyonu, Manchesteru, Monpellieru, itd....Nismo mi ba zapad i da imamo taj osjecaj patriotizma, gledam Svabe, on jebo te usadi jednom Tunizaninu Khediri ili poljaku Kloseu ko da je Svabo, da on gine za reprezentaciju, a sto?! Jer mu je sve dao, njegovo je samo da igra, a nase ne moze ni hepo kocka nalozit nit transparent podrske supku Ratku!![]()
Sta dalje pricati i komentarisati??? JEdnostavno mentalitet je nesto sto najvise jebe nas narod u svim segmentima, od ekonomije do sporta! Znam da zvuci isfrustrirano nakon poraza, ali nakon onog "jebem i tebe i navijace", sta covjek da vise kaze?! Ma upravo to, hebe se njima vecini za nas ba, oni odose svojim standardnim zivotima, a repka im je rekreacija nazalost, kakav zar kakva borba!
Možda im reprezentacija predstavlja rekreaciju, možda i prestiž (bez obzira kakva ona bila), ti igrači ti uvijek mogu odbrusiti da nisu dužni nikome podnositi račune, tu su svojom voljom, a traženi su, potrebni su. Ne možeš ih okrivljavati što su se izbirikali u životu i sada leže na parama. Da ne govorim da ih uvijek prati tuđi osjećaj zavisti, s vremena na vrijeme i grube uvrede i samo im treba na um pasti - koji će mi ku.ac sve ovo?! I ćaos, adios amigos.
Zar nemaju patriotizma? Kakvog patriotizma? Prema državi koja nije kihnula za njih? Solidarnost i dužnost prema narodu koji ih počesto ispod oka pogleda i otkriva licemjerstvo na svakom koraku? Možda da igraju za predivna planinska jezera, rijeku Unu i livanjski sir. Takav patriotizam bih nekako i razumio, jer jedino to nam danas vrijedi.![]()
Neka hvala, neko zdravije i osvještenije društvo će ih više poštovati. Neću koristiti jedan poraz za sklapanje velikih mudrosti, ali NAŠI IGRAČI NEMAJU TRAJNOG MOTIVA NA TERENU.Nemaju takav osjećaj dužnosti. Opravdano.
da neko ne pomisli da pljujem ovim dzeku, daleko od toga, svim srcem navijam za njega kad igra za klub, ali je veceras kao i svi podbacio!
i ukoliko su tacne price o orgijanju i pijankama, onda te igrace lijepo mrsnut iz reprezentacije, bez pitanja ko su i sta su... ako to nije bilo noc uoci utakmice onda im dati do znanja da im je zadnja opomena, a ako je uoci utakmice, nek cekaju novi pocetak sa novim selektorom, jer oni duguju reprezentaciji a ne ona njima... mnogo igraci na repki zarade, e pa red je to uzvratiti u svakoj, ali svakoj utakmici!
- ramiral
#3180 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A ona podrška ratnom zločincu je bila SRAMOTNA.. mogu zamisliti kako su se osjećali navijači naši kad su ono vidjeli, nadao sam se da će igrači pokazati inat, borbu, prkos.. razočaraše me, život ide dalje.. ovako gorak okus u ustima osjećam još od famozne Danske i onih 1:1.. vjerovatno i vi svi samnom.... Samo se pitam DOKLE???... još dugo po svemu sudeći dok se igrači ovako odnose prema državnom dresu..
- Secer_033
#3181 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
KPNCTNJAH wrote:Trebalo je pisati 'Bosnjaci su Turci bez otadzbine', ali su glupani zadnji dio parole okrenuli naopakosmoki_choko wrote:sta im ovo "THE" predstavlja,
Hahahahahhahahahhaha, ja glupana Boze sacuvaj. Ja se pitam sta im je 'the'. Ocito kontrola na stadionu ne ljava ni pet para. sta ces, primitivan narod, nek su oni gu**cu strpali u EU.
- jutarnji
#3182 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ko mu jebe mater, jest da su me sjebali, al` ne mogu ja protiv sebe...
-
KENJAC
#3183 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da sam ja trener, Lord Dzeko mi nebi ni lopte skupljo! To sto je on placen ,koliko je placen, sto igra (kad igra ???) tamo gdje igra nema nikakve veze sa reprezentacijom. Sta je taj momak umislio sebi to je tema za psiho analizu. Ovdje se radi o fudbalu. A to ga bas ne ide u posljednje vrijeme. A da bi bio problem jos veci, i kad ga je islo, za reprezentaciju nije vrijedio vise od mnogih drugih! U nedostatku zvijezdi i zvjezdica uzdigli STE ovog fudbalera do visina od kojih se njemu pocelo mantat. Moramo da shvatimo da moramo imati ekipu. Sto ce da izgara na terenu i srce da ostavi ako treba. Jok ovi nasi tupadzije... piju !!! Noc pred utakmicu! Pitajte jednog Kapela, Lipija, Fergusona a de ne kazem Murinja bili mu ikad vise Messi zaigro da mu se opija pred utakmicu? Ej Messi a ne neki .... madajte molim vas!!!!
- BHF_Manijak
#3184 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sve to stoji i donekle si upravu, ne moraju se oni borit ni za mene ni za tebe, ni za politcare BiH itd, ali ne mogu da vjerujem da ljudi indolentno gledaju na saku onih nasih ljudi koji su doputovali da daju podrsku NJIMA, da indolentno gledaju na onaj transparent itd...Ali hajd znaj sta se njima u glavi vrte kad ga vide! Sta to treba pa da motivise nase zvijezde(ice)?! Da im se mozda Bilino/Kosevo nakloni?! Ovo je njima sve prolazno i rekreacija, a motiv bi im dovoljan(trebao biti) sto igaju za reprezentaciju svoje zemlje, za koju su nedavno i autima ljudi na okupljanja dolazili, ali to su neka druga vremena...Odoh nasiroko ali kad vec jeasm da kazem i ovo, uzimam primjer kosarku, ne moze me niko ubjedit da sad nemamo kvalitetnije kosarkase nego li 97-98, ali sad se parama igra a tad su Nenad, Gordan, Samir igrali srcem, a sad hoce-nece, pa tako i fudbaleri...zecko_kupuz wrote: Kad si u nekom "emotivnom" modu, ova ti priča apsolutno vrijedi. Ali postani na momenat grubo realan i vidi na šta to liči - ovi momci su uspjeli bez ikakve pomoći našeg društva. Sami su se izborili za sadašnji status, nikom ništa ne duguju.
Možda im reprezentacija predstavlja rekreaciju, možda i prestiž (bez obzira kakva ona bila), ti igrači ti uvijek mogu odbrusiti da nisu dužni nikome podnositi račune, tu su svojom voljom, a traženi su, potrebni su. Ne možeš ih okrivljavati što su se izbirikali u životu i sada leže na parama. Da ne govorim da ih uvijek prati tuđi osjećaj zavisti, s vremena na vrijeme i grube uvrede i samo im treba na um pasti - koji će mi ku.ac sve ovo?! I ćaos, adios amigos.
Zar nemaju patriotizma? Kakvog patriotizma? Prema državi koja nije kihnula za njih? Solidarnost i dužnost prema narodu koji ih počesto ispod oka pogleda i otkriva licemjerstvo na svakom koraku? Možda da igraju za predivna planinska jezera, rijeku Unu i livanjski sir. Takav patriotizam bih nekako i razumio, jer jedino to nam danas vrijedi.![]()
Neka hvala, neko zdravije i osvještenije društvo će ih više poštovati. Neću koristiti jedan poraz za sklapanje velikih mudrosti, ali NAŠI IGRAČI NEMAJU TRAJNOG MOTIVA NA TERENU.Nemaju takav osjećaj dužnosti. Opravdano.
A sad da napisem i za Mravca dok mi je frisko u glavi, ja ne znam sta se tom covjeku u zivotu desilo pa se na kraju poceo bavit fudbaloma ne tim sta je bio nanijjetio, ali fudbal i on su dijametralno suprtoni pojmovi, pa tog lika od +190cm, lopta evo ve TRECI put PRESKACE na terenu, prvi put Albanija i famozna ruka, hajd dobro...Drugi put Meksiko, kad je jedva udario loptu glavom i tako zajeo Mujdzu tj uvalio ga u govna pa je na kraju Mujdza ispao krivac a ne Mravac vrli, a evo i veceras treci put, mozda je jos bilo ali nsaim brojao!
-
todd_smith
#3185 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
- smoki_choko
-
klixober
#3187 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
-
flyawayll
#3188 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Rumunke su uvijek voljele Bosance 
- Sasvim_Obican
#3189 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Normalno da nema.. Tarlakanje, rekla mu daidžinica od komšije koja je vidjela čovjeka koji je bio s čovjekom koji je čuo to... Stvarno su neki ljudi bezobrazni.. Pa šta - poraz je dio sporta. Glup, jadan, ušljiv i ponižavajući poraz, također. Kako se možete nazvati navijačima, a nakon prve prepreke govoriti igračima da su kreteni, idioti, kockari, kurvari i šta sve ne.. Reprezentacija se voli i za nju se navija i u pobjedama i u porazima.todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
-
Metefu
#3190 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da li neko ima slucajno onaj isjecak intervjua iz novina sto je jos prosle godine dao Osim stariji? Bilo o par igraca reko po nesto (Dzeko, Pjana itd.). To je bilo 90% ja mislim tacno sto je izjavio... Znam da sam vidio taj screenshot al gdje
?
-
klixober
#3191 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sasvim_Obican wrote:Normalno da nema.. Tarlakanje, rekla mu daidžinica od komšije koja je vidjela čovjeka koji je bio s čovjekom koji je čuo to... Stvarno su neki ljudi bezobrazni.. Pa šta - poraz je dio sporta. Glup, jadan, ušljiv i ponižavajući poraz, također. Kako se možete nazvati navijačima, a nakon prve prepreke govoriti igračima da su kreteni, idioti, kockari, kurvari i šta sve ne.. Reprezentacija se voli i za nju se navija i u pobjedama i u porazima.todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
-
nervoza
#3192 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
ovo i mene iteresuje!?
da su se u toku sedmice opijali je neupitno (ali dovoljno gadno), no to za sinoc me interesuje! i da je bio nekakav incident sa autom u pijanom stanju sam nacuo... sad je sve to rekla kazala... ako iko ista vise zna...?
-
todd_smith
#3193 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
upravo tako, ako zaista nema dokaza, sta bezveze lupetate? razumijem, ljuti ste, jebi ga i ja sam, svi smoSasvim_Obican wrote:Normalno da nema.. Tarlakanje, rekla mu daidžinica od komšije koja je vidjela čovjeka koji je bio s čovjekom koji je čuo to... Stvarno su neki ljudi bezobrazni.. Pa šta - poraz je dio sporta. Glup, jadan, ušljiv i ponižavajući poraz, također. Kako se možete nazvati navijačima, a nakon prve prepreke govoriti igračima da su kreteni, idioti, kockari, kurvari i šta sve ne.. Reprezentacija se voli i za nju se navija i u pobjedama i u porazima.todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
ali opet kakve fajde ima to da se izmislja i siri glasina o opijanju ccc
- denimb
#3194 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma ovo se i proculo poslije drugog golanervoza wrote:todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
ovo i mene iteresuje!?
da su se u toku sedmice opijali je neupitno (ali dovoljno gadno), no to za sinoc me interesuje! i da je bio nekakav incident sa autom u pijanom stanju sam nacuo... sad je sve to rekla kazala... ako iko ista vise zna...?
- jutarnji
#3195 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
hajde protiv tuljumbicara da se nadoknadi izgubljeno i polako napred...
mozemo mi to!!!
- zecko_kupuz
#3196 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Baš. Je li mi izgubimo, naiđe glasina o pijančenju i kurvanju oko reprezentacije.todd_smith wrote: upravo tako, ako zaista nema dokaza, sta bezveze lupetate? razumijem, ljuti ste, jebi ga i ja sam, svi smo
-
nervoza
#3197 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
todd_smith wrote:upravo tako, ako zaista nema dokaza, sta bezveze lupetate? razumijem, ljuti ste, jebi ga i ja sam, svi smoSasvim_Obican wrote:Normalno da nema.. Tarlakanje, rekla mu daidžinica od komšije koja je vidjela čovjeka koji je bio s čovjekom koji je čuo to... Stvarno su neki ljudi bezobrazni.. Pa šta - poraz je dio sporta. Glup, jadan, ušljiv i ponižavajući poraz, također. Kako se možete nazvati navijačima, a nakon prve prepreke govoriti igračima da su kreteni, idioti, kockari, kurvari i šta sve ne.. Reprezentacija se voli i za nju se navija i u pobjedama i u porazima.todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
eto ja sam ljut... nisu se opijali-super... zasto se onda ponasaju na terenu onako kako su se ponasali? treba i po njima malo udarati, nisu sveti pa da se covjek ne smije zapitati... trnim, doslovno trnim dok gledam utakmicu, koliko mi je stalo do toga, nikad nisam nikog pljuvao od selektora do igraca... ali sta se desava je mnogo upitno, i za nezalaganje se moraju povuci odredjene mjere..
-
nervoza
#3198 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
denimb wrote:Ma ovo se i proculo poslije drugog golanervoza wrote:todd_smith wrote:cekaj, odakle dolazi ovo da su se opijali sinoc? ima li iko dokaz ili se ovo samo na gluho lupa
ovo i mene iteresuje!?
vrlo moguce
- cyprus
#3199 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nego da otvorim rubriku ''jesam vam reko''
:
A zašto se vraćam na ovo? Ne samo zato da bih kontriro ili pravio se pametan (a realno ovo i nije neka mudrost), nego zato što mi se sve ovo gadi, a ponavlja se 101. put (vidjet drugi dio citata). Dakle, svim reprezentacijama se desi da izgube, igrače svake reprezentacije kad tad izgledaju ko prebijene mačke na terenu, svugdje ima i raspoloženja i razočarenja, ali mislim da se nigdje ovoliko ne ide iz krajnosti u krajnost, i to one degutantne krajnosti. Još kad se naša iskompleksiranost podcrta crvenim markerom u vidu svršavanja na Đokovićev poraz (a šteta što ni Hrvatska nije zijanila, tad bi nam valjda ovaj poraz bio lakši
), degutantna slika bude potpuna. Ponavljam: gadi mi se naš mentalitet.
Mislim, fatala je i mene euforija dok sam bio manji. Ali nakon što smo doživjeli hladan tuš nebrojeno puta, shvatio sam da je puno bolje u utakmicu uć hladne glave. Puno bolje nego igrače prije utakmice proglašavat bogovima, a nakon svakog kraha ispoljavati iste bljuvotine.
Što se tiče konkretno utakmice, užas šta reći. Bez svijetle tačke (osim Hasagića donekle). Taktički na izgled i nije loše, ali sa pogrešnim odabirom igrača. Već 2 godine stojim pri konstataciji da Pjanić i Misimović ne mogu igrati zajedno protiv iole ozbiljnih protivnika. Ibričić također promašaj. Odbrana nikad gora. Vezni red nikakav. Džeko odsječen... Kolektivno zalaganje nula.
Ipak, ovo mora biti bolje. Šanse su nam i dalje prilično realne i u našim su rukama. Treba dobit Albaniju i od Bjelorusije izvuć bar 4 boda. Međutim, s obzirom na MENTALITET nisam siguran više da išta od toga možemo izvest. Ali mislim da možemo. Pobjedit orlove moramo, s tim što se pristup mora drastično primjenit...
PS I da ne bude da sam avatar bezveze mjenjo, mislim da je vrijeme da ovaj lik dobije priliku (umjesto Mravca)
Gdje su sad oni koji su me prije manje od 24 h učili kako je remi kiks, kako treba širit euforiju i kako ćemo zgazit Rumune?cyprus wrote:Stub za pobjednički mentalitet jeste sportsko primanje poraza... Tako da dok se mi ne budemo znali nositi sa porazom, nema šanse da se govori o nekom pobjedničkom mentalitetu!
Šta nama vrijedi što ćemo do utakmice pričat kako ''ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", a nakon iste jebavat matere svima od FIFA-e, preko sudije, protivničkih igrača ''firauna'', masona, domaćih igrača do selektora...![]()
![]()
A zašto se vraćam na ovo? Ne samo zato da bih kontriro ili pravio se pametan (a realno ovo i nije neka mudrost), nego zato što mi se sve ovo gadi, a ponavlja se 101. put (vidjet drugi dio citata). Dakle, svim reprezentacijama se desi da izgube, igrače svake reprezentacije kad tad izgledaju ko prebijene mačke na terenu, svugdje ima i raspoloženja i razočarenja, ali mislim da se nigdje ovoliko ne ide iz krajnosti u krajnost, i to one degutantne krajnosti. Još kad se naša iskompleksiranost podcrta crvenim markerom u vidu svršavanja na Đokovićev poraz (a šteta što ni Hrvatska nije zijanila, tad bi nam valjda ovaj poraz bio lakši
Mislim, fatala je i mene euforija dok sam bio manji. Ali nakon što smo doživjeli hladan tuš nebrojeno puta, shvatio sam da je puno bolje u utakmicu uć hladne glave. Puno bolje nego igrače prije utakmice proglašavat bogovima, a nakon svakog kraha ispoljavati iste bljuvotine.
Što se tiče konkretno utakmice, užas šta reći. Bez svijetle tačke (osim Hasagića donekle). Taktički na izgled i nije loše, ali sa pogrešnim odabirom igrača. Već 2 godine stojim pri konstataciji da Pjanić i Misimović ne mogu igrati zajedno protiv iole ozbiljnih protivnika. Ibričić također promašaj. Odbrana nikad gora. Vezni red nikakav. Džeko odsječen... Kolektivno zalaganje nula.
Ipak, ovo mora biti bolje. Šanse su nam i dalje prilično realne i u našim su rukama. Treba dobit Albaniju i od Bjelorusije izvuć bar 4 boda. Međutim, s obzirom na MENTALITET nisam siguran više da išta od toga možemo izvest. Ali mislim da možemo. Pobjedit orlove moramo, s tim što se pristup mora drastično primjenit...
PS I da ne bude da sam avatar bezveze mjenjo, mislim da je vrijeme da ovaj lik dobije priliku (umjesto Mravca)
-
klixober
#3200 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Prije bih rekao da je Pape malo duže zalomio pred utakmicu