Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
azurna_obala wrote:Ovo je međunacionalna saradnja i širenje jednih i drugih na obostrano tržište...politika i taktika Hayata, ako sam dobro skontala ova Anida je i CG???
Znachi, sljedece godine bi mogao neko s Kosova da pobijedi?!
Pa more bit ..ovo je veliki biznis, jazuk je da se ovi prekograničari vrate praznih ruku..ipak su utrošili na dolazak ođe
ketronsd1 wrote:Al koji su odron ona Sejla i Igor.Pa oni nisu ni za ZAM radia.
i Fikret i Amra skupa s njima, Sejla moze i proci ali ovo troje....
Ma kako da prodje.Cuj joj samo glasa,ko u kokoske.Jos ono upadanje Igoru u pola recenice.Ja bi je zato sakom slozio odmah a nikad do sad nisam udario zensko.E sad mozes zamisliti kako mi je zivce cupala.Koja tuka u pm.
Pobjedila zasluženo.
Hayat mora i žensko jednom progurati, i to je sasvim normalno.
Da je dobio Šaćir, opet bi bila priča uzeo lik s Kosova, da je uzela emina - dijete, ostlai nekonkurentni (mislim, može ovaj iz Srebrenika pjevati ko Halid, ali kad mu je faca zaustavljena u prostoru i vremenu, bez ikakvih reakcija, ne bi ga valjalo gledati na TV sekunde) itd.
boracha wrote:ti brazzo se prebaci na zvezde granda
Da je bio šaban mogo sam se lako preko balkona prebacit' vjeruje mi
P.S Nego fakat imal kakva tema za nas "meraklije" sto slusamo narodnu muziku da postavljamo pjesme komentarisemo pricamo pjanske price itd. Jer koju god pogledam temu na forumu muzicku , sve neki linkovi sa jutuba dip parpl , kotrljajuce kamenje , ju tu , dzejms blant , metalika moj dobar drugar , sve neka cool raja ovo ono nigdje narodne meraklija itd pa ako ima tema a ja je nisam vidio ( sve mi duplo , izgleda da onoj rakiji za obloge ima i vise , slabo skroz vidim ) pa ako ima tema nek me uputi da nastavim dok nam se glave ne sudare
mistek wrote:Pobjedila zasluženo.
Da je dobio Šaćir, opet bi bila priča uzeo lik s Kosova, da je uzela emina - dijete, ostlai nekonkurentni (mislim, može ovaj iz Srebrenika pjevati ko Halid, ali kad mu je faca zaustavljena u prostoru i vremenu, bez ikakvih reakcija, ne bi ga valjalo gledati na TV sekunde) itd.
taj iz Srebrenika ni'e dos'o u ZMBT da bi ga ti gled'o, nego slus'o, zato, ti je ovaj komentar gore beze
Mi se pitamo kako ljudi namjestaju konkurse.Pa ovi sa hayata veceras namjestise pobejdu ovoj maloj pred ocima cijele drzave
Samo jedno.Anida nije bila medju top 3 televotinga, i na kraju pobjedjuje
Ma to samo u Bosni ima
I da, koji je fazon što je cura iz Sandžaka? Mislim, ne shvatam čemu tolika mržnja prema tom dijelu svijeta? Ono, ni ja nisam oduševljen činjenicom da ih u Sarajevu ima više nego u Bijelom Polju, Priboju i Sjenici zajedno, ali ovako osuđivanje mi nikako ne ide.
ketronsd1 wrote:Al koji su odron ona Sejla i Igor.Pa oni nisu ni za ZAM radia.
i Fikret i Amra skupa s njima, Sejla moze i proci ali ovo troje....
Ma kako da prodje.Cuj joj samo glasa,ko u kokoske.Jos ono upadanje Igoru u pola recenice.Ja bi je zato sakom slozio odmah a nikad do sad nisam udario zensko.E sad mozes zamisliti kako mi je zivce cupala.Koja tuka u pm.
Joj, da..Upadanje u pola recenice joj je navika. Ali opet ako nekoga od njih cetvero moram da izdvojim to je ona.
boracha wrote:ti brazzo se prebaci na zvezde granda
Da je bio šaban mogo sam se lako preko balkona prebacit' vjeruje mi
P.S Nego fakat imal kakva tema za nas "meraklije" sto slusamo narodnu muziku da postavljamo pjesme komentarisemo pricamo pjanske price itd. Jer koju god pogledam temu na forumu muzicku , sve neki linkovi sa jutuba dip parpl , kotrljajuce kamenje , ju tu , dzejms blant , metalika moj dobar drugar , sve neka cool raja ovo ono nigdje narodne meraklija itd pa ako ima tema a ja je nisam vidio ( sve mi duplo , izgleda da onoj rakiji za obloge ima i vise , slabo skroz vidim ) pa ako ima tema nek me uputi da nastavim dok nam se glave ne sudare
Svi su urbani na forumu bolan, niko ne ide po kafanama sarajevskim.
mistek wrote:Pobjedila zasluženo.
taj iz Srebrenika ni'e dos'o u ZMBT da bi ga ti gled'o, nego slus'o, zato, ti je ovaj komentar gore beze
Jest', al' kad bi glavni tehnološki domet u svijetu bio radio prijemnik i tranzistor. Ovako je sasvim normalno da Anida pojavom plijeni, a uz to i pjeva odlično i da je kilometar ispred.