gdje si trollu,opet ti okolo,okolo pa pokazi pravo liceCollegeGunner wrote:Nadam se da Badstuber, Muller i Gomez nece imati problema sa povredama. Oni su kljucni igraci za neuspjeh Bayerna.
a sto tebi ovaj Bayern nabija komplekse to je cudo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
gdje si trollu,opet ti okolo,okolo pa pokazi pravo liceCollegeGunner wrote:Nadam se da Badstuber, Muller i Gomez nece imati problema sa povredama. Oni su kljucni igraci za neuspjeh Bayerna.
Sto bolan odmah pocinjes sa vrijedjanjem?simonese wrote:gdje si trollu,opet ti okolo,okolo pa pokazi pravo liceCollegeGunner wrote:Nadam se da Badstuber, Muller i Gomez nece imati problema sa povredama. Oni su kljucni igraci za neuspjeh Bayerna.
svaka cast,sa Badstuberom se i slazemCollegeGunner wrote:Sto bolan odmah pocinjes sa vrijedjanjem?simonese wrote:gdje si trollu,opet ti okolo,okolo pa pokazi pravo liceCollegeGunner wrote:Nadam se da Badstuber, Muller i Gomez nece imati problema sa povredama. Oni su kljucni igraci za neuspjeh Bayerna.
Ja jos zazelim igracima sve najbolje a ti tako.
OBERTRENER ukraden od BVB-a. Ne valja se kititi tudjim perjem...simonese wrote:Hasan,Elber,golPartijaner wrote:Da se malo prisjetimo![]()
Mislim da je vrijeme da dignemo klempu.![]()
a na klupi:OBERTRENER
Gomez drugi strijelac lige prvaka, Muller cini mi se drugi asistent!(prosle godine)CollegeGunner wrote:Nadam se da Badstuber, Muller i Gomez nece imati problema sa povredama. Oni su kljucni igraci za neuspjeh Bayerna.
Vrlo zanimljiva izjava, to je kao da kažeš za Hummelsa da je on zapravo Bayernov igrač, a ne igrač BVB-a i da se Dortmund samo kiti tuđim perjem sve dok on igra za njih. Sjedi malo, odmori i razmisli koliko ti je ova izjava besmislena. Osim toga, nije BVB učinio Hitzfelda Obertrenerom, već je taj Obertrener napraio odličan rezultat sa ekipom BVB-a, a kasnije i Bayerna, zato on i jeste Obertrener, a ne što mu u CV-u piše da je trenirao Dortmund.veella wrote:OBERTRENER ukraden od BVB-a. Ne valja se kititi tudjim perjem...simonese wrote:Hasan,Elber,golPartijaner wrote:Da se malo prisjetimo![]()
Mislim da je vrijeme da dignemo klempu.![]()
a na klupi:OBERTRENER
masno placao i placat ce dalje,financijski najzdravi klub na planetiveella wrote:Neuer, Dante, Martínez, Ribéry, Robben, Shaqiri, Gomez,Mandzukic, Pizarro itd...
Svi iz pionira bayerna![]()
Krao i krast ce, otimao i otimat ce ali uzalud sve kada BVB ima srce i dusu (Echte Liebe BVB)
veella wrote:Neuer, Dante, Martínez, Ribéry, Robben, Shaqiri, Gomez,Mandzukic, Pizarro itd...
Krao i krast ce, otimao i otimat ce ali uzalud sve kada BVB ima srce i dusu (Echte Liebe BVB)
Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.MeanMachine wrote:veella wrote:Neuer, Dante, Martínez, Ribéry, Robben, Shaqiri, Gomez,Mandzukic, Pizarro itd...
Pa tebi čovjek stvarno mora sve nacrtati da bi shvatio o čemu se radi
S obzirom da je prema ovoj tvojoj izjavi svaki igrač koji nije došao iz podmlatka neke ekipe u njen prvi tim "ukraden" evo da vidimo ko je to iz aktuelnog kadra BVB-a pravi "Dortmundovac" (evo neka je svaki igrač koji duže od 10 godina igra za BVB pravi "Dortmundovac", iako to nije baš tako ali eto nećemo biti toliko strogi):
Weidenfeller (prešao 02/03 iz Kaiserslauterna, ali eto uzmimo da je on "Dortmunder Urgestein");
Subotić (08/09 došao iz Mainza);
Hummels ( 09/10 došao iz Bayerna);
Santana (08/09 došao iz Figueirense-a);
Schmelzer (05/06 došao iz Magdeburga);
Piszczek (10/11 došao iz Herthe);
Kehl (01/02 došao iz Freiburga - evo neka je i on "stari" Dortmundov igrač);
Bender (09/10 došao iz 1860 München);
Leitner (škola fudbala 1860 München, u Dortmund došao 10/11 iz Augsburga);
Gündogan (11/12 došao iz Nürnberga);
Mario Götze (jedini pravi "Dortmundovac u provj ekipi BVB-a);
Perišić (11/12 došao iz Bruugge-a);
Großkreutz (09/10 došao iz Ahlena);
Blaszczykowski (07/08 došao iz Wisle);
Reus (12/13 došao iz Gladbacha);
Lewandowski (10/11 došao iz Lech Posena);
Schieber (12/13 došao iz Stuttgarta).
Dakle, kao što vidimo sve su ovo igrači iz omladinskog pogona Dortmunda, jer je ta ekipa poznata po tome što nikad ne kupuje igrače od drugih klubova već se isključivo oslanja na vlastitu školu fudbala![]()
![]()
Što se tiče Ottmara ne znam šta to njega čini više trenerom Dortmunda od trenera Bayerna (ili još tri kluba koje je u svojoj karijeri trenirao, ili evo sada Švicarske reprezentacije). Hitzfeld je zapravo najviše vremena proveo u Bayernu, pa ako se već treba prisloniti uz neki klub mislim da je ovo osnovni faktor koji to određuje. Prema tome, @veella, ubuduće ipak malo duže razmisli prije nego što opet napišeš neku ovakvu nebulozu koja nema nikakav oslonac u realnom svijetu fudbala.
veella wrote:Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.MeanMachine wrote:veella wrote:Neuer, Dante, Martínez, Ribéry, Robben, Shaqiri, Gomez,Mandzukic, Pizarro itd...
S obzirom da je prema ovoj tvojoj izjavi svaki igrač koji nije došao iz podmlatka neke ekipe u njen prvi tim "ukraden" evo da vidimo ko je to iz aktuelnog kadra BVB-a pravi "Dortmundovac" (evo neka je svaki igrač koji duže od 10 godina igra za BVB pravi "Dortmundovac", iako to nije baš tako ali eto nećemo biti toliko strogi):
Weidenfeller (prešao 02/03 iz Kaiserslauterna, ali eto uzmimo da je on "Dortmunder Urgestein");
Dakle, kao što vidimo sve su ovo igrači iz omladinskog pogona Dortmunda, jer je ta ekipa poznata po tome što nikad ne kupuje igrače od drugih klubova već se isključivo oslanja na vlastitu školu fudbala![]()
![]()
Što se tiče Ottmara ne znam šta to njega čini više trenerom Dortmunda od trenera Bayerna (ili još tri kluba koje je u svojoj karijeri trenirao, ili evo sada Švicarske reprezentacije). Hitzfeld je zapravo najviše vremena proveo u Bayernu, pa ako se već treba prisloniti uz neki klub mislim da je ovo osnovni faktor koji to određuje. Prema tome, @veella, ubuduće ipak malo duže razmisli prije nego što opet napišeš neku ovakvu nebulozu koja nema nikakav oslonac u realnom svijetu fudbala.
veella wrote: Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.
jos da gga pitamo koliko borusija zaostaje ?? bruka bi bilaPartijaner wrote:Veela dragi cime se ti pucas ?
Ova boldirana rečenica sve govori o tvojoj objektivnosti, preporučujem da skineš te "crno-žute" naočale, odmah ćeš svijet fudbala gledati u jednom mnog realnijem svjetlu.veella wrote:Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.MeanMachine wrote:veella wrote:Neuer, Dante, Martínez, Ribéry, Robben, Shaqiri, Gomez,Mandzukic, Pizarro itd...
![]()
Pitanje:ledeni_caj wrote:veella wrote: Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To sto je neko pravi klub i kupuje samo najbolje kao i ostatak svjetske elite, a neko vreba iz prikrajka u sezonama u kojim im i ne ide bas pa se onda fura da je klub, ne moze biti izgovor za budalastine koje lupas.
Trenutna situacije je sljedeća:veella wrote:Pitanje:ledeni_caj wrote:veella wrote: Jarane ne treba crtati meni, tebi treba crtati ili se pravis da ne kontas. Da ti pojasnim, bayern dovodi igrace ili trenere koji su postali pravi profesionalci i provjereni igraci u svojim klubovima, a sta bayern radi otima ih. Igrace koje si nabrojao iz BVB-a koliko ja znam ni jedan nije bio profesionalac niti dokazan igrac (osim Reusa). Svi oni su slavu i ugled stekli igrajuci za BVB zahvaljujuci Kloppu. To je ta razlika jarene i pomiri se vise s tim. bayern moze bit 8593 puta prvak ali jedna titula BVB-a je vrednija od 1000 bayernovih.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To sto je neko pravi klub i kupuje samo najbolje kao i ostatak svjetske elite, a neko vreba iz prikrajka u sezonama u kojim im i ne ide bas pa se onda fura da je klub, ne moze biti izgovor za budalastine koje lupas.
Ko ima najljepsi fudbalski stadion na svijetu?
Ko ima najbolje navijace na svijetu?
Ko igra najljepsi fudbal na svijetu?
Ko dere guzove bayernu u posljednih par godina?
Odgovor:
Nur der BVB!!!
veella wrote:Ko ima najljepsi fudbalski stadion na svijetu?

veella wrote:Ko ima najbolje navijace na svijetu?
veella wrote:Ko igra najljepsi fudbal na svijetu?

Ovo pitanje je toliko neozbiljno da je prosto nemoguće dati neki racionalan i smislen odgovor.veella wrote:Ko dere guzove bayernu u posljednih par godina?