BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#3176 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Jel ovaj šupak onaj isti Grahovac što je kod vas bio prije par sezona?
Baudelaire

#3177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Osim što je glup ko Said Huseinović, ovaj je još i jebeni nacionalista. Treba da ga preduhitrimo pa mu oduzmemo državljanstvo, nek jebe mater kreten. Garant je bolji golman od Begovića.
Charuga
Globalni moderator

#3178 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

hz__semir wrote:Jel ovaj šupak onaj isti Grahovac što je kod vas bio prije par sezona?
Jeste, to je taj isti majmun!
Baudelaire

#3180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Jesi siguran da je on potencijalni reprezentativac? Nivo luksemburške lige je otprilike jednak nivou druge lige Federacije BiH.
just principe

#3181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Baudelaire wrote:Osim što je glup ko Said Huseinović, ovaj je još i jebeni nacionalista. Treba da ga preduhitrimo pa mu oduzmemo državljanstvo, nek jebe mater kreten. Garant je bolji golman od Begovića.

to mi je odmah palo na pamet..Mi u narednih 15 godina imamo vrhunskog golmana, a taj majmun Grahovac sa svojih 28 godina se nasao hvaliti :lol: pa gdje si bio prije hebo te Otelul ko neki klub :lol: fali se sto ces veceras primiti petak od Uniteda :lol:

p.s uvidio da Crna Gora ima sanse za euro pa se nudi, naravno dok je i srbija imala nudio se, sad je prestao..Ko je sljedeca drzava, da pogadjam : Hrvatska :lol:
Baudelaire

#3182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Ma baš tako, kreten. Pazi seljačkog rezona, ja sam jedini bh. golman u Ligi prvaka. Odjebi bolan :D
nuraH

#3183 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by nuraH »

Baudelaire wrote:
Jesi siguran da je on potencijalni reprezentativac? Nivo luksemburške lige je otprilike jednak nivou druge lige Federacije BiH.
mlad je - ko zna mozda mu ''nesto bude'' pa postane pravo dobar, pa onda ode da igra za svedsku sa rodjom il tako nesto :)) - zato je bolje da od pocetka drzimo na radaru ;)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

Ima nekakav Ahmetovic u ruskoj ligi, napadaca igra. Mensecini da igra u Volgi nekakvoj, bash sinoc gledam pregled ruske lige i lik dade go
Baudelaire

#3185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Puni prijatelju 24 godine za mjesec dana. Ne bih da budem sitničav, ali nije nešto dramatično mlad, a pretpostavljam ni kvalitetan :D
Admir_1984

#3186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

Baudelaire wrote:Puni prijatelju 24 godine za mjesec dana. Ne bih da budem sitničav, ali nije nešto dramatično mlad, a pretpostavljam ni kvalitetan :D
Pa sad ako igra konstantno vjerovatno ga ne treba ignorisati, ja ne znam da mi imamo napadackih alternativa neshto puno. Ak se Dzeko povrijedi ostanes na Ibisevicu i Zecu (a nesh nisam siguran da ova dvojica igraju u kontinuitetu), Muslimovic mensecini jos nema klub :roll:

Imamo li jos negdje nekog napadaca???

A u mladoj ekipi bash nemamo dobrog klasiscnog centarfora, onaj Bilbija da ishta valja igrao bi u Vojvodini
Baudelaire

#3187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Liga Luksemburga je duplo niži nivo od naše lige ljudi dragi. Tako da imamo pun ovaj bh. Premiership napadačkih alternativa. Haskić, Selimović, Obuća, Adilović, Raščić, Pliska, Harba... to sam nabrojao samo iz sarajevskih klubova i samo neke, nisam čak sve ni pobrojao. Svi će oni prije spomenutog dobiti šansu.
Admir_1984

#3188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

Baudelaire wrote:Liga Luksemburga je duplo niži nivo od naše lige ljudi dragi. Tako da imamo pun ovaj bh. Premiership napadačkih alternativa. Haskić, Selimović, Obuća, Adilović, Raščić, Pliska, Harba... to sam nabrojao samo iz sarajevskih klubova i samo neke, nisam čak sve ni pobrojao. Svi će oni prije spomenutog dobiti šansu.
ja sam mislio na ovog iz ruske lige sto sam pisao :roll:
todd_smith

#3189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by todd_smith »

Ma pozvati Seferovica pa 1 minut, 1 minut
Baudelaire

#3190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Izvini onda, moja greška :D Taj tvoj i Mahmutović bi mogli dobiti neku šansu sa klupe u budućnosti eventualno.
callmethebreeeze

#3191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by callmethebreeeze »

a denni avdic sto je iz svedske otisao u njemacku? igra li on ikako? je li ga iko upratio?
BHF_Manijak

#3192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

callmethebreeeze wrote:a denni avdic sto je iz svedske otisao u njemacku? igra li on ikako? je li ga iko upratio?
u Werderu grije tribine... :mrgreen: Bio je povrijedjen tako da nije u kombinacijama!
jeza u ledja

#3193 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Admir_1984 wrote:Ima nekakav Ahmetovic u ruskoj ligi, napadaca igra. Mensecini da igra u Volgi nekakvoj, bash sinoc gledam pregled ruske lige i lik dade go
Ahmetovic je dao samo jedan ligaski gol u 17 utakmica, i to jos u aprilu. :-?
Baudelaire

#3194 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Deni Avdića ne poznajem lično, poznaje ga muž moje prve rodice ( Elmin Kurbegović, fudbaler Elfsborga). Njega možete prekrižiti u svim kombinacijama za reprezentaciju, on glumi velikog Šveda. Dok nije upoznao ovog mog, nije htio ni reći odakle je. Kasnije se malo promijenio, ali još uvijek njegovo srce kuca za Švedsku. A generalno gledano, i nije Deni neka fudbalerčina, u Werderu i Said Huseinović ima veću minutažu :oops:
shake69

#3195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Gdje li je samo onaj 'modri' decko iz Tomislavgrada koji je porucio da 'srce kaze - Hrvatska''?Nigdje ga vise ni u pocetnoj postavi Dinama pa cak ni medju tri zamjene. Grdne rane, sto bi rekli Krajisnici! :-D
BHF_Manijak

#3196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Baudelaire wrote:Deni Avdića ne poznajem lično, poznaje ga muž moje prve rodice ( Elmin Kurbegović, fudbaler Elfsborga). Njega možete prekrižiti u svim kombinacijama za reprezentaciju, on glumi velikog Šveda. Dok nije upoznao ovog mog, nije htio ni reći odakle je. Kasnije se malo promijenio, ali još uvijek njegovo srce kuca za Švedsku. A generalno gledano, i nije Deni neka fudbalerčina, u Werderu i Said Huseinović ima veću minutažu :oops:
Ovo je kljucno, momak se nije mogao izboriti u konkurenciji sa Rosenbergom prije no je posudjen i Arnautovicem ,Pizarro je bio tad povrijedjen,!!! :lol: :lol: :roll: Momak je ocigledno izvikan igrac, nasi jel vani igra odmah automatski zvijezda, novi ovaj novi onaj, polahko, sabura ljudi...
cyprus

#3197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Realno, mi smo imali bar preko 100 izvikanih (ala avazov sport :oops: ) dijasporskih igrača... :-) Vazda kuka i motika na selektore što ih ne zovu, a tamo likovi ili griju tribine ili završe u amaterskim klubovima... :-)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by odesveuhonduras »

shake69 wrote:Gdje li je samo onaj 'modri' decko iz Tomislavgrada koji je porucio da 'srce kaze - Hrvatska''?Nigdje ga vise ni u pocetnoj postavi Dinama pa cak ni medju tri zamjene. Grdne rane, sto bi rekli Krajisnici! :-D
ja ne znam šta bi Mamiću pa kupi onog panja... još ga plati 2 miliona mesčini, a "stariji" od Rahimića (samo on i Broj 1 su stariji od Rahimića :D )

Doduše, dao je dva gola u kvalifikacijama za Ligu Prvaka pa eto, hajmo reći da im se isplatio...
just principe

#3199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

mislio da gledam Porto - Apoel zbog Jahica kad on na klupi, e necu sad :roll:
zalizani

#3200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zalizani »

Begovica nema ni na klupi, Lulic igra poziciju desnog beka.
Post Reply