BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#3176 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jel ovaj šupak onaj isti Grahovac što je kod vas bio prije par sezona?
-
Baudelaire
#3177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Osim što je glup ko Said Huseinović, ovaj je još i jebeni nacionalista. Treba da ga preduhitrimo pa mu oduzmemo državljanstvo, nek jebe mater kreten. Garant je bolji golman od Begovića.
- Charuga
- Globalni moderator
#3178 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jeste, to je taj isti majmun!hz__semir wrote:Jel ovaj šupak onaj isti Grahovac što je kod vas bio prije par sezona?
- nuraH
#3179 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prvi strijelac luxemburske lige:

Sanel Ibrahimovic
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanel ... 25136.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Luxembourg ... Topscorers

Sanel Ibrahimovic
-
Baudelaire
#3180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jesi siguran da je on potencijalni reprezentativac? Nivo luksemburške lige je otprilike jednak nivou druge lige Federacije BiH.nuraH wrote:Prvi strijelac luxemburske lige:
Sanel Ibrahimovic
- just principe
#3181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baudelaire wrote:Osim što je glup ko Said Huseinović, ovaj je još i jebeni nacionalista. Treba da ga preduhitrimo pa mu oduzmemo državljanstvo, nek jebe mater kreten. Garant je bolji golman od Begovića.
to mi je odmah palo na pamet..Mi u narednih 15 godina imamo vrhunskog golmana, a taj majmun Grahovac sa svojih 28 godina se nasao hvaliti
p.s uvidio da Crna Gora ima sanse za euro pa se nudi, naravno dok je i srbija imala nudio se, sad je prestao..Ko je sljedeca drzava, da pogadjam : Hrvatska
-
Baudelaire
#3182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma baš tako, kreten. Pazi seljačkog rezona, ja sam jedini bh. golman u Ligi prvaka. Odjebi bolan 
- nuraH
#3183 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
mlad je - ko zna mozda mu ''nesto bude'' pa postane pravo dobar, pa onda ode da igra za svedsku sa rodjom il tako nestoBaudelaire wrote:Jesi siguran da je on potencijalni reprezentativac? Nivo luksemburške lige je otprilike jednak nivou druge lige Federacije BiH.nuraH wrote:Prvi strijelac luxemburske lige:
Sanel Ibrahimovic
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima nekakav Ahmetovic u ruskoj ligi, napadaca igra. Mensecini da igra u Volgi nekakvoj, bash sinoc gledam pregled ruske lige i lik dade go
-
Baudelaire
#3185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Puni prijatelju 24 godine za mjesec dana. Ne bih da budem sitničav, ali nije nešto dramatično mlad, a pretpostavljam ni kvalitetan 
- Admir_1984
#3186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa sad ako igra konstantno vjerovatno ga ne treba ignorisati, ja ne znam da mi imamo napadackih alternativa neshto puno. Ak se Dzeko povrijedi ostanes na Ibisevicu i Zecu (a nesh nisam siguran da ova dvojica igraju u kontinuitetu), Muslimovic mensecini jos nema klubBaudelaire wrote:Puni prijatelju 24 godine za mjesec dana. Ne bih da budem sitničav, ali nije nešto dramatično mlad, a pretpostavljam ni kvalitetan
Imamo li jos negdje nekog napadaca???
A u mladoj ekipi bash nemamo dobrog klasiscnog centarfora, onaj Bilbija da ishta valja igrao bi u Vojvodini
-
Baudelaire
#3187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Liga Luksemburga je duplo niži nivo od naše lige ljudi dragi. Tako da imamo pun ovaj bh. Premiership napadačkih alternativa. Haskić, Selimović, Obuća, Adilović, Raščić, Pliska, Harba... to sam nabrojao samo iz sarajevskih klubova i samo neke, nisam čak sve ni pobrojao. Svi će oni prije spomenutog dobiti šansu.
- Admir_1984
#3188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ja sam mislio na ovog iz ruske lige sto sam pisaoBaudelaire wrote:Liga Luksemburga je duplo niži nivo od naše lige ljudi dragi. Tako da imamo pun ovaj bh. Premiership napadačkih alternativa. Haskić, Selimović, Obuća, Adilović, Raščić, Pliska, Harba... to sam nabrojao samo iz sarajevskih klubova i samo neke, nisam čak sve ni pobrojao. Svi će oni prije spomenutog dobiti šansu.
-
todd_smith
#3189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma pozvati Seferovica pa 1 minut, 1 minut
-
Baudelaire
#3190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izvini onda, moja greška
Taj tvoj i Mahmutović bi mogli dobiti neku šansu sa klupe u budućnosti eventualno.
-
callmethebreeeze
#3191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a denni avdic sto je iz svedske otisao u njemacku? igra li on ikako? je li ga iko upratio?
- BHF_Manijak
#3192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
u Werderu grije tribine...callmethebreeeze wrote:a denni avdic sto je iz svedske otisao u njemacku? igra li on ikako? je li ga iko upratio?
- jeza u ledja
#3193 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ahmetovic je dao samo jedan ligaski gol u 17 utakmica, i to jos u aprilu.Admir_1984 wrote:Ima nekakav Ahmetovic u ruskoj ligi, napadaca igra. Mensecini da igra u Volgi nekakvoj, bash sinoc gledam pregled ruske lige i lik dade go
-
Baudelaire
#3194 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Deni Avdića ne poznajem lično, poznaje ga muž moje prve rodice ( Elmin Kurbegović, fudbaler Elfsborga). Njega možete prekrižiti u svim kombinacijama za reprezentaciju, on glumi velikog Šveda. Dok nije upoznao ovog mog, nije htio ni reći odakle je. Kasnije se malo promijenio, ali još uvijek njegovo srce kuca za Švedsku. A generalno gledano, i nije Deni neka fudbalerčina, u Werderu i Said Huseinović ima veću minutažu 
- shake69
#3195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gdje li je samo onaj 'modri' decko iz Tomislavgrada koji je porucio da 'srce kaze - Hrvatska''?Nigdje ga vise ni u pocetnoj postavi Dinama pa cak ni medju tri zamjene. Grdne rane, sto bi rekli Krajisnici! 
- BHF_Manijak
#3196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovo je kljucno, momak se nije mogao izboriti u konkurenciji sa Rosenbergom prije no je posudjen i Arnautovicem ,Pizarro je bio tad povrijedjen,!!!Baudelaire wrote:Deni Avdića ne poznajem lično, poznaje ga muž moje prve rodice ( Elmin Kurbegović, fudbaler Elfsborga). Njega možete prekrižiti u svim kombinacijama za reprezentaciju, on glumi velikog Šveda. Dok nije upoznao ovog mog, nije htio ni reći odakle je. Kasnije se malo promijenio, ali još uvijek njegovo srce kuca za Švedsku. A generalno gledano, i nije Deni neka fudbalerčina, u Werderu i Said Huseinović ima veću minutažu
- cyprus
#3197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Realno, mi smo imali bar preko 100 izvikanih (ala avazov sport
) dijasporskih igrača...
Vazda kuka i motika na selektore što ih ne zovu, a tamo likovi ili griju tribine ili završe u amaterskim klubovima... 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ja ne znam šta bi Mamiću pa kupi onog panja... još ga plati 2 miliona mesčini, a "stariji" od Rahimića (samo on i Broj 1 su stariji od Rahimićashake69 wrote:Gdje li je samo onaj 'modri' decko iz Tomislavgrada koji je porucio da 'srce kaze - Hrvatska''?Nigdje ga vise ni u pocetnoj postavi Dinama pa cak ni medju tri zamjene. Grdne rane, sto bi rekli Krajisnici!
Doduše, dao je dva gola u kvalifikacijama za Ligu Prvaka pa eto, hajmo reći da im se isplatio...
- just principe
#3199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
mislio da gledam Porto - Apoel zbog Jahica kad on na klupi, e necu sad 
- zalizani
#3200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Begovica nema ni na klupi, Lulic igra poziciju desnog beka.