koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
KB9

#3176 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

meni su creed i montale parfemi bas onako ubjedljivo najbolji sto sam ikad probo 8)
BIONA

#3177 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BIONA »

Kakva je vama trajnost hugo boss femme parfema?
leki hz

#3178 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by leki hz »

BIONA wrote:Kakva je vama trajnost hugo boss femme parfema?
Meni lično nikakva, poslije par minuta ne osjetim ništa.
BIONA

#3179 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BIONA »

leki hz wrote:
BIONA wrote:Kakva je vama trajnost hugo boss femme parfema?
Meni lično nikakva, poslije par minuta ne osjetim ništa.
Hvala ti, i ja sam se danas uvjerila isto.
Kataklinger

#3180 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Kataklinger »

Uzeo Tom Ford Black Ochrid, zaebo se samo tako...ovdje se najviše plaća "Tom Ford" :/

MoRel preporuka, nešto jebenstveno i postojano za zimu?
KB9

#3181 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Kataklinger wrote:Uzeo Tom Ford Black Ochrid, zaebo se samo tako...ovdje se najviše plaća "Tom Ford" :/

http://www.fragrantica.com/perfume/Vikt ... 13857.html

:thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3182 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:
Kataklinger wrote:Uzeo Tom Ford Black Ochrid, zaebo se samo tako...ovdje se najviše plaća "Tom Ford" :/

http://www.fragrantica.com/perfume/Vikt ... 13857.html

:thumbup:

Nije los ovaj spicebomb, al' neprevazidjeni parfemi za zimu, po mom (objektivno/subjektivnom :mrgreen: )misljenju su: joop homme, jpg le male, armani code, ysl la nuit le parfume, davidoff zino, thiery mugler A-men, ysl body kouros, laura biagotti roma uomo, burberry britt, pr black xs, givenchy pi :mrgreen: , PR one million intense, diesel fuel for life, dior farenhait, chanel anteus, chanel le bleu itd. Neki od ovih, po svom sastavu nisu izrazito zimski, na mojoj kozi su se pokazali odlicno, a to su primijetile i dame. :mrgreen:
KB9

#3183 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

sve to stoji, vecina tih je meni odlicna isto i dosta ljudi ih koristi, neki su mi fula teska doduse :mrgreen: spicebomb je ono nesto ne tolko zastupljeno kod nas a odlicno za hladne dane 8)
konektovan

#3184 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:sve to stoji, vecina tih je meni odlicna isto i dosta ljudi ih koristi, neki su mi fula teska doduse :mrgreen: spicebomb je ono nesto ne tolko zastupljeno kod nas a odlicno za hladne dane 8)

Ja sam imao jedan testercic od spicebomb, i jednostavno se nije pokazao boljim od ovih gore nabrojanih, bar na meni. U pocetku nije los, al' kasnije, jednostavno izhlapi, nema jacinu i projekciju, a nije ni jeftin. Dobrodosao je k'o poklon, al' za moje pare, jok. :mrgreen:
KB9

#3185 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

konektovan wrote:
KB9 wrote:sve to stoji, vecina tih je meni odlicna isto i dosta ljudi ih koristi, neki su mi fula teska doduse :mrgreen: spicebomb je ono nesto ne tolko zastupljeno kod nas a odlicno za hladne dane 8)

Ja sam imao jedan testercic od spicebomb, i jednostavno se nije pokazao boljim od ovih gore nabrojanih, bar na meni. U pocetku nije los, al' kasnije, jednostavno izhlapi, nema jacinu i projekciju, a nije ni jeftin. Dobrodosao je k'o poklon, al' za moje pare, jok. :mrgreen:
velika je vjerovatnoca da je do tebe doso los tester jer taj parfem je fakat bomba kako mu i samo ime kaze, jacina, postojanost, projekcija, sve :-D

doduse mozda ti je i koza fakat cudna il ti se nos prebrzo naviko na miris :mrgreen:
konektovan

#3186 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Nije do testera, vjeruj mi, moze biti do koze vise, ili do njegove blage naravi,. :mrgreen:
KB9

#3187 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

do blage naravi nije sigurno, to komotno mozes iskljucit, sad sta je od ostalih uzroka pitanje je
konektovan

#3188 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:do blage naravi nije sigurno, to komotno mozes iskljucit, sad sta je od ostalih uzroka pitanje je
Druze, ukusi su razliciti. Ja sam taj spicebomb vise puta mirisao po parfumerijama, px-u, zbavio i taj tester, da probam par dana, da vidim hoce li se nesto promijeniti, i na kraju nista. Jednostavno, njegov naziv je prezestok, naspram sadržaja u boci. :wink: Al' eto, ima neko i da mu se svidja, i postujem to. :wink:
KB9

#3189 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

konektovan wrote:
KB9 wrote:do blage naravi nije sigurno, to komotno mozes iskljucit, sad sta je od ostalih uzroka pitanje je
Druze, ukusi su razliciti. Ja sam taj spicebomb vise puta mirisao po parfumerijama, px-u, zbavio i taj tester, da probam par dana, da vidim hoce li se nesto promijeniti, i na kraju nista. Jednostavno, njegov naziv je prezestok, naspram sadržaja u boci. :wink: Al' eto, ima neko i da mu se svidja, i postujem to. :wink:
ispravka, tebi nije bio jak, meni je npr bio

takodje po ogromnoj vecini recenzija isto je skroz jak i postojan

sad da li je do tvog ukusa, koze, nosa, itd to je druga stvar i sve je moguce, nismo svi isti
broj dva

#3190 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by broj dva »

Okacim onu jelku iz auta u wc, taman ubije smrad i mene fino aromatizira, 2 muhe jednim udarcem.
R9..

#3191 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by R9.. »

Stranica na fejsbuku najpovoljniji originalni parfemi, da li je pametno od njih kupovati... Cini mi se da su testeri u pitanju...
konektovan

#3192 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

R9.. wrote:Stranica na fejsbuku najpovoljniji originalni parfemi, da li je pametno od njih kupovati... Cini mi se da su testeri u pitanju...
Rizikujes il' halalis odredjenu cifru, i znaces na cemu si. :mrgreen:
KB9

#3193 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

kakvi testeri ljudi moji, nema od toga nista, tester tom ford parfema koji kosta 300-400 maraka kod nas za 30 do 50, pa to samo budala obicna moze povjerovat da je moguce :roll:
R9..

#3194 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by R9.. »

Ma radio sam i ja s tim prije par godina i Tom Ford Noir je kod mene bio 180km...100ml EDP...
A kod ovog lika ne znam ni koje su cijene...zato i pitam da li je pametno uzimat i da li neko ima iskustva..
KB9

#3195 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

kakvo to, bjez od toga, kad hoces parfem odes u parfimeriju i cao
konektovan

#3196 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

R9.. wrote:Ma radio sam i ja s tim prije par godina i Tom Ford Noir je kod mene bio 180km...100ml EDP...
A kod ovog lika ne znam ni koje su cijene...zato i pitam da li je pametno uzimat i da li neko ima iskustva..

Ne znam koliko oni cijene tester, recimo od TF noir edp, al' znam da su se jedno vrijeme mogli naci za 50 eura, za 50 ml kod nekih trgovaca. Cijene parfema su prenapuhane, ne zbog njíhovog sastava, vec zbog marketing masinerije odredjenog imena. Cijene proizvodnje samog parfema su smijesne, kako za Tom Forda, tako i za Antonio Banderasa. :wink:
KB9

#3197 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

tom ford su inace najnavikaniji parfemi na svijetu
konektovan

#3198 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:tom ford su inace najnavikaniji parfemi na svijetu

Pa ima i toga, slazem se. Iza visoke cijene proizvoda, ne stoji i visok kvalitet istog, u dosta slucajeva, al' neko voli samo ime. :mrgreen:
KB9

#3200 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

http://www.fragrantica.com/perfume/Orif ... 11081.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Orif ... 27956.html

kupio sam ova dva na nekom snizenju, 15 maraka zajedno :lol:

skroz ok mirisu na prvu :thumbup:

ne ocekujem neki kvalitet, postojanost, projekciju itd ali sigurno ce moc posluzit ako nista za namirisat se po kuci :-D
Post Reply