zato sto nisi ozbiljna musterija i neces dobit....un1ted wrote:Joj cijena...hajd ga ti dovezi za 75$k i za te novce mi ga prodaj u BIH. jbte
jos ga lola fino zaokruzio na 300 000
svakako se vise isplati uvest iz usa....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
zato sto nisi ozbiljna musterija i neces dobit....un1ted wrote:Joj cijena...hajd ga ti dovezi za 75$k i za te novce mi ga prodaj u BIH. jbte
Naveo sam raspon cijena, nisam detaljno gledao opremu ali sumnjam da je kramar dovezao najopremljeniji model odnosno najskuplji, takodjer nisam nigdje rekao da se moze kod nas kupiti ili dovesti za upola manje para (75k $). Poenta mog posta je da je cijena pretjerana i iza toga stojim.un1ted wrote:Joj cijena...hajd ga ti dovezi za 75$k i za te novce mi ga prodaj u BIH. jbte
Svejedno, za ovo, klasificirano kao korišteno, neće sigurno uzeti 300 k KM.PRICE
$94,650 – $193,900
sa garancijom hoceTomahawk11 wrote:Svejedno, za ovo, klasificirano kao korišteno, neće sigurno uzeti 300 k KM.PRICE
$94,650 – $193,900
condy wrote:Bosanci i sci-fi tehnologija![]()
U zemlji gdje su dadzbine na auto 25% i vise...hekaton wrote:Naveo sam raspon cijena, nisam detaljno gledao opremu ali sumnjam da je kramar dovezao najopremljeniji model odnosno najskuplji, takodjer nisam nigdje rekao da se moze kod nas kupiti ili dovesti za upola manje para (75k $). Poenta mog posta je da je cijena pretjerana i iza toga stojim.un1ted wrote:Joj cijena...hajd ga ti dovezi za 75$k i za te novce mi ga prodaj u BIH. jbte